Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Shana Pásztor Judit a google-ban :)

kicsikét játszottam...
rákerestem magamra többféle azonosítás alapján...
Gyönyörűen látható innen is, hogy a pásztor judit név mögött szinte semmi nincs, és mennyire hígítva, nagyon sok azonos nevű van.
Ha valaki így akar beazonosítani, ez alapján keres rám, kb a nagy semmit találja, hiszen az már rég nem én vagyok.
Aztán néztem, hogy milyen azonosítás alapján lehet a legtöbb anyagomat, munkámat, vagyis azt aki vagyok a legtisztább módon megtalálni, milyen beazonosítás alapján.
A legtisztább és a legpontosabb bizony ha az eredet nevem, a biológia test nevem és a kozmikus eredet szülő nevek is szerepeltek.. úgy dobja a legtöbbet, a legtisztábban..
De már a Shana Pásztor Juditra nagyon sok információ, kép, írás, jegyzet ugrik fel. 
Szóval ideje tudatosítani, hogy aki Juditoz, vagy Pásztoroz engem, az valójában azt sem tudja kihez beszél.
MA MOST ITT A JELENBEN!
Viccből beírtam a személyigazolvány adatokat is a keresőbe, és naná, hogy arra semmilyen adat, infó, a nagy-nagy semmi jelenik meg velem kapcsolatban.
Ez a fajta lajstrom nyilvántartás semmit nem mutat meg rólam valósan, erre csak és kizárólag a szabálykövető birka rendszerfenntartó hivatali strukinak van szüksége. Azon kívül én ott annak a rendszernek semmi se vagyok, és csak addig és úgy vagyok érdekes ha hasznos birka vagyok bármilyen módon.
Na de én annak a rendszernek már nagyon rég óta nem vagyok hasznos birkája.
Sőt valójában egész életemben is csak amolyan látszat féllábbal voltam benne, éppen csak annyira, amennyire nagyon muszáj volt.
Szóval részemről, mivel nem is vagyok a rendszerükbe, már ingatlanom sincs, ahova rögzíthetnek, nem vagyok fizikailag se sehol se...
Nincs semmilyen birtoktárgyam, nincs semmim ami által én hasznos lehetnék, amit vallanom kéne, amire fizetnem kéne..
Nincs olyan bevételem sem, amiből lefaraghatnának, hisz nem, hogy veszek el másoktól, hanem legalább 4 éve ingyen adok mindenkinek.,.
Hm,,
Szóval úgy mászkálok és élek ebben a mátrixban, hogy valójában semmilyen ponton nem kapcsolódom a mátrixhoz.
Ami viszont valósan vagyok, az a rendszert egyáltalán nem érdekli, veszélyes sem vagyok rájuk nézve, hisz azt sem értik miről beszélek.. szerencsére.. és azt sem értik mik a struktúra kódok, hisz számára azok csak buta rajzokon sok értelmetlen szám.. attól még soha senkinek semmi baja nem lett.. igaz? Na ugye..
Jó ez így..
Az írásaimat, a hanganyagaimat is csak azok értik, érik el, fogják fel, akik már készen vannak rá.
Akik már azon a tudati és lélekevolúciós szinten vannak, hogy felfogják, sőt maguk igénylik, a lelkük és tudatok..
Mivel akkora a frekvencia, rezgés különbség a rendszer mátrix mentális szintje, és az információim között, hogy még véletlenül sem rezeghet össze, találkozhat össze a kettő, és ha találkoznak vele is csak annyit tudnak róla mondani, hogy valami hagymázas hablaty aminek se füle se farka..
Hát ez nagyon de nagyon jól van így..
ez pont így biztonságos..
Viszont ha csak magát a google keresőt megnézem mekkora mennyiség van fent Shana Pásztor Juditként, lássuk be, inkább azzal tudtok azonosítani, az vagyok én számotokra, akik ismernek.
Aként vagyok HITELES, aként vagyok az aki vagyok számotokra is.
Van e még szükség ezek után a rendszer plasztik kártyájára mint személy azonosító?
Hát vagyok e még én egyáltalán hasznos személye annak a cuki kis mátrix rendszernek?
Nem, bizony nem..!!!
Számukra én nem , hogy hasznos nem vagyok sehogyan sem, nem vagyok veszélyes sem az ő ismereteik szintjén értelmezve, és igazuk is van, azon a szinten én semmiféle veszélyt nem jelentek rájuk..
Mivel nincs semmim, és nem termelek az ő ismereteik szerint semmi olyan hasznot hozót, amiből ők lefaraghatnának, elvehetnének tőlem belőle, ezért egyszerűen haszontalan semmi vagyok a rendszer számára.
Vagyis???
Szabad vagyok tőle!!!
Haló, ébresztő... fordítva van minden!!!
A rendszeren belül sose leszel szabad a rendszertől..
Amíg a rendszerrel hadakozol, addig te csupán a rendszert győzködöd, hogy kegyesebb, jobb rendszerfenntartód legyen neked.
A rendszerrel egyezkedni sem kell, hogy engedjen el!!!
Amíg ezt akarod, amíg ellentartással szabadulni akarsz belőle, addig úgy is visszaránt, visszahúz azokon a pontokon, ahol még hasznos vagy neki, ahol még van bármilyen kapcsolódás köztetek.
Szóval én tényleg szabad vagyok, rendszeren kívüli, sőt a mátrixon kívüli teljesen...
van még játék zsetonom, amivel játszhatok, ha be akarok szállni valamilyen játékba, sőt most, hogy már a játékon kívül vagyok és mivel én aztán igen jól ismerem a mátrix játékszabályait, mostanában azon gondolkodom, hogy visszamegyek még egy nagyot játszani.. de azt már bizony úgy, hogy egyrészt voltam 17 évig gazdasági szakember, vállalkozó, majd lebontottam, sőt írtam vagy 4 évet a pénz a mátrixban te a mátrixban-ról.. ismerem belülről, ismerem kívülről, olyan mélységig, amilyen mélységig egyetlen ember sem ismeri, aki még csak a mátrixon belül játszott zsetonosat..
Bocs, felfogjátok ezt?
Most tényleg menjek vissza, és forgassam meg azokat, akik azt hiszik mekkora zsilettek lettek, mert össze tudtak harácsolni a mátrixon belül eszméletlenen mennyiséget feleslegesen, másoktól elszedve, mások hátán feltaposva magukat, és másokhoz képest fenntartva magukat?
Most tényleg menjünk bele, hogy ki tud többet a pénz a mátrixban játékról, az aki csak a benne sokat nyerős egyetlen verziót ismeri, vagy az aki volt nagy nyerő is, volt nagy lebontó is (amit vesztésnek hisznek a csak nyerőt ismerők), majd kívülről megnézve, majd még struktúra bontó kódokat is beszülve hozzá, vajon kinek van több gógyija a pénzes játékhoz?
napok óta ez forog körülöttem..
Na lássuk szükség lesz e még erre...
Szóval Shana Pásztor Judit (Merlin-Myriel) kozmikus eredet szint vagyok, ez egyértelműen látszik, a rendszeren kívül.
Nincs olyan már a rendszerben sem, hogy pásztor judit, vagyis dehogynem eszméletlen mennyiség, de az egyik sem én vagyok..
Na hát így lehet kijönni a mátrixból és szabaddá válni úgy, hogy közben itt vagyok...
Aztán lesz még ennél tovább, ez még csak az átmenet, mert a hely és tér bizony ennek a valós minőségnek teremtődik, tágul folyamatosan, és össze fog az állni, ami ennek a minőségemnek a tere, helye...
csak az nem olyan egyszerű, mint egy kis pásztor juditnak a mátrixon belül..
bár, ahogy látom az embereket, nekik sincs már helyük a mátrixban, nem is értem miért ragaszkodnak hozzá, hogy visszavegye őket a mátrix, miközben éppen gőzerővel lökődnek ki belőle, vagyis születnek meg..
Akiről már minden lebontódott, az ne próbáljon visszakapaszkodni, hanem azokkal kapaszkodjon össze, akik már szintén kilökődtek.. pl velem.. hisz itt van megtartó erő és tudatosság is hozzá..
a visszakapaszkodásban pedig csak erővesztés, energia elfolyatás van, időhúzás, semmi más...
Ébresztő!
Ez nyilván azoknak szól csupán aki már ott tart és érti, a többiek meg haladjanak tovább a mátrixban..
előbb-utóbb történni fog velük is :)