Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

2012.11.11. Dobogókő Fénytemplom/Naptemplom

 

11.11-én a Fénytemplomban mint kiderült 47-en voltunk jelen az első Együtthangzás főpróbában, és azt hiszem igen komoly energiákat mozgattunk meg. Voltak olyan időszakok amikor olyan szinten sikerült az egyben hangzást elérni, hogy teljesen eltűnt többek számára a tér az idő, és ők maguk is csak a hanggá váltak.

Beálltak a tengelyükbe, és egybe olvadhattak a Mindennel anélkül, hogy ezt a feloldó

dást a személyiség halálnak élte volna meg... vagy bármilyen fájdalmas érzést kellett volna átélniük hozzá. Azt hiszem Melek Metatron valóban Nagy Karmester volt végig és csodás érzés volt nekem is, ahogy mindenkihez egyenként oda kellett mennem, és segítettem a szívtérre nyitni, majd behangolni, segíteni megtalálni a saját eredet-hangját (vagyis engedtem, hogy átjöjjön rajtam az a hangsor, az az energia minőség, amire ehhez szükség volt) Lehet, hogy valóban ez lesz az a legkíméletesebb, legegyszerűbb, és leggyorsabb módja annak, ahogy a sok-sok nehézkes, fájdalmas érzelemminta programtól akár percek alatt szabadulhatnak meg az emberek mindenféle eszközök, technikák nélkül úgy, hogy a hang gyakorlatilag egészen sejtszintig rezget át, teljesen újrastrukturálva ezzel az eddigi formát is. A saját hangunk mindig velünk van! Ráadásul mint itt is kiderülhetett, hogy erre mindenki képes, a legkisebb energiabefektetés nélkül, és mivel a tömegben nem tűnik fel, és mivel mindenki saját magára figyel, így sokkal bátrabban adhatja ki magából a hangot, a gátlásokon teljesen felülemelkedve:)

Köszönet Mindenkinek! Csodásak voltatok!!!

Még egy ami fontos!
Ha esetleg felborulna a napokban az eddigi valóságotok, akkor ne ijedjetek meg, ne pánikoljatok be, és ne akarjátok esetleg visszarendezni azokat amik most megmozdultak nálatok, mert bizony előfordulhat, hogy több nem valós kapcsolódás, több nem valós életelem elkezd majd lebomlani, kirántódni a valóságotokból. Szerencsés, ha ezt tudatosan látjátok, és nem kapaszkodtok bele, hanem engeditek had menjen minden, aminek itt van az ideje. Helyette már a valódi Lényetek fog beáramolni, és egyre több valódi, belsőbb pontotokon keresztüli kapcsolódás.
Ha bármi kérdésetek van, vagy nagy borulás történne valakinél, javaslom, hogy keressen meg!

szeretettel
Shana

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.