Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Nem azok vagytok akiknek hiszitek magatokat!

 

 

Szeretném bemutatni, hogy mennyire ugyan azokat az információkat mondjuk immár sokan, akik már összeolvadtak a valódi Lényükkel. Azzal, akik valójában vagyunk, és emlékszünk rá, és mi nem érezzük magunktól elkülönülve ezeket a hatalmas Lélekrészeinket, hogy mint egy csatornaként üzenjen rajtunk keresztül, hisz már mi magunk váltunk Önmagunkká, így hoztuk le magunkon keresztül a Mennyet a földre.

 

 

Az alábbi írásom több mint egy hónapja került ki nektek, és lám, rá egy hónapra, Greg szinte szószent ugyan azt közvetíti.

feny-vagy-tanulj-meg-vilagitani-23217.jpgShana:

Könnyebbé válhat az elfogadás, az elengedés, ha megszületik a bizalommal teli megértés arról,hogy is vagyunk teremtve, hogyan is néz ki az, hogy egyszerre vagyunk jelen az összes tudatsíkodon, és minél inkább elengedjük azt, akinek eddig hittük, gondoltuk magunkat, annál közelebb kerülünk a valós valósághoz, és a valós tiszta Tudatosságunkhoz. Az a tudatszál, ami mi vagyunk, amire a Teremtő minket a létbe álmodott, az folyamatos kapcsolatban van a forrással, ahonnan elindultunk a létezés hatalmas körébe, mint lélekszikra. 5 éve tapasztaltam meg valósan, mikor felrántódtam a saját tudatszálamon keresztül vissza a forrásig, - ahogy egy örvénylő spirálban emelkedett a tudatom, és próbált kapaszkodókat találni, meg-megállt egy-egy pillanatra a felfelé rántódásban, és akkor addig a pillanatig megtapasztaltam magam, mint egyre magasabb szinten lévő tudatosságomat, azzal azonosulva-. Aztán, a forrásban való feloldódásomat követően, egyszer csak megint itt találtam magam, idefókuszálva a tudatot okkal. És ez az ok maga a Vagy-Ok, mindenkiben ott van, a belső MAG-unkban, ahova a szívközpontunkon keresztül juthatunk be.

Az, aminek hisszük magunkat, az nem a valóság, pont ezt nem szerettük volna soha legkevésbé, és most mégis azt hisszük, gondoljuk ezek vagyunk mi. Ez a kettősségben,érzések viharában vergődő ember. De nem, ahogy képesek vagyunk ezeket az érzéseket felszínre hozni, a kettőségét feloldani,  úgy emelkedik a tudatunk, tudatosságunk és látjuk meg a kettősségen, a duaálitáson túli valódi létezést és tapasztalhatjuk meg maguk hatalmas, eddig kint reketett részeit, majd azokat beintegrálva, elkezdhetjük élni azt a valódi életet amiért jöttünk.

ezt írtam 1 hónapja:

Ilyen még nem volt!:)

(Pásztor Judit, 2012.08.02 12:01)

Biztos Ti is tapasztaljátok a világotokban, hogy az ahogy eddig működtetek, az eddigi megoldási útjaitok mintha egyre kevésbé lennének járhatóak. Ha voltatok esetleg bőség, teremtés témában különböző tanfolyamokon, előadásokon, vagy olvastatok hasonlókat, és elkezdtetek esetleg azokkal a megoldási módokkal dolgozni magatokon, és talán még értetek is el vele eredményeket, már mintha azok sem működnének. Igaz? Ilyenek például a Vonzás törvénye, vagy a Most Hatalma, és még sorolhatnám tucatjával, vagy az ezekre és hasonlóakra épült tanfolyamokról már ne is beszéljek.
Olyan gyorsan változik a világunk, ahogy egyre inkább tudatosodunk, hogy ami tegnap még működött, mára már elavulttá, idejét múlttá válik. Keresitek ugyan azokat sémákat, megoldási módokat, és már nem találjátok, már nincsenek ott, a tegnapi technikáitok ma már nem működnek számotokra.
A legfontosabb, hogy az eddig ismert módokat hagyjátok abba, kezdjétek el kidobálni az életetekből, mert amíg azokhoz ragaszkodtok, amíg azokon keresztül keresitek a megoldásaitokat, amíg azokra rakjátok a figyelmeteket, nem lesztek képesek megtalálni magatokban az új módokat, ami még bizony nem volt, így megtanulni sem fogod tudni senkitől semmiféle eddig ismert tanfolyamokon.

És nem is ez a cél, hogy megint megtanulj valakitől egy számára eddig jól működő technikát, hanem az, hogy Te magad hívd elő magadból a sajátodat, mert az lesz számodra az egyetlen valós megoldást adó, hiszen az a tied.
Ehhez próbálok majd nektek egy tágabb nézőpontból való rálátást adni a világunkra, hogy is néz ki, hogyan is teremtődik körénk az, amit most érzékelsz magad körül, lehet hogy kissé feszegetve ezzel az eddig a valóságról hitt korlátaidat, és elkezdjük az előhívását belőletek a saját megoldási módjaitoknak attól függően, mennyire vagy képes a egyéni világlátásodat tágítani. Tehát mindenki pont arra lesz képes, és úgy, ami belőle hívódik elő, és az egy valós alapot és valós biztonságérzést fog adni, az eddigi kívülről jövő, tanult, másolt technikákhoz képest.

Idézet Greg legfrissebb közvetítéseiből (amit Gábor Kati emelt ki nektek, és küldött el kör e-mailben):

SZÁRMAZÁSOTOK A CSILLAGOKBÓL ERED

A FÉNY GALAKTIKUS SZÖVETSÉGÉNEK ÜZENETE
2012. 09. 07.
" Ami itt történik az, hogy sokan közületek elkezdték figyelni, elkezdték felismerni, hogy a régi módszerek egyszerűen nem működnek, csak új módon szemlélve a dolgokat és megoldani a problémákat lesz a járható út számotokra a jövőbe.

Amit javasolunk nektek az, hogy mindannyian találjátok meg középpontotokat, találjatok egy egyensúlyt és ragaszkodjatok ehhez az egyensúlyhoz, nem engedve, hogy elveszítsétek egyensúlyi helyzeteteket vagy elkezdjetek bármilyen módon tántorogni egyensúlyotokban, ezzel lehetővé téve másoknak, hogy kiszámíthatatlan és negatív viselkedésük befolyásoljon benneteket és megváltoztassa jelenlegi útirányotokat, ami felé már egy ideje hajóztok.

Ne hagyjátok, hogy a sötétség rávegyen benneteket rezgésetek lecsökkentésére, hogy az megfeleljen az ő szintjüknek, harcoljatok és vitázzatok velük akár a talajon, maradjatok magasan és maradjatok ragyogóan fénylőek fényetekben és sugározzátok ezt a fényt magatok körül, lehetővé téve számukra, hogy sok olyan dolgot lássanak, amit lehet képtelenek látni és érezni a sötétségen át vezető útjukon.
Hamis portrét festettek nektek történelmetekről és őseitekről.
Eredetetek nem barlangokból származik szétszórtan a világból, nem primitív vagy barbár társadalmakból és azok polgáraiból. Eredetetek a csillagokból származik, azon helyekről amit mi otthonnak hívunk. Sok szempontból azt mondhatjuk, hogy királyi magokból származtok, mert azok akik itt vannak egy genetikai együttműködés gyümölcsei sok nagyon fejlett vérvonalból szerte ezen Univerzumból. Egyesítettük – ha úgy tetszik – kollektív DNS-ünket és nektek adtuk ajándékunkként a legjobbat, amit vérvonalaink kínálnak.
Ne lassítsátok le erőfeszítéseiteket. Ne szálljatok ki. Ne engedjétek meg, hogy bármiféle kétség is beférkőzzön elmétekbe, mert annyira közel vagytok ezen méreg, ezen behatolás felszámolásához gyönyörű világotokon, mert ez egy csodálatos világ volt." - 
Fivéreitek és nővéreitek vagyunk, büszke szüleitek, mi gyönyörű gyermekeink. A Fény Galaktikus Szövetségének tagjai vagyunk, és addig nem hagyjuk el ezt a bolygót, amíg ez a bolygó vissza nem kerül jogos tulajdonosaihoz. Holnapi üzenetünkig Drágáink, szeretünk benneteket, ahogyan csak egy szülő szeretheti gyermekét.

Klikk:

http://hungariangg.blogspot.hu/2012/09/2012-09-07.html

 

A FÖLDI SZÖVETSÉGESEK ELINDÍTJÁK A SZABADSÁG ROHAMÁT

AZ ASHTAR PARANCSNOKSÁG ÜZENETE
2012.09.05.

"Megpróbáltunk nyomokat átadni nektek arról, hogy mi azonosak vagyunk veletek, de úgy tűnik, hogy ez a nyom lassan érthető csak meg számotokra. Ezért ’emeljük a tétet’ – amint ti használjátok – és elmondjuk nektek, hogy azok közül, akik ezeket a szavakat most olvassák, számos olyan van, akik ezeket a szavakat írják. Világosabban értitek most már ezt? Nem hisszük, hogy ennél világosabbak tudnánk lenni, de megpróbáljuk. Vannak közöttetek olyanok, akik ebben a szent pillanatban, melyet időként ismertek, itt, úgy fizikálisan, mint mentálisan és érzelmileg a mi oldalunkon, és ébren, mint ti, a ti oldalatokon vannak. Ketten vagytok, mondhatjuk úgy is. Van egy magasabb dimenziós aspektusa önmagatoknak és egy alsóbb dimenziós aspektusa önmagatoknak." -

 

illuzio2.jpg

Shana fotó (illusztráció)

A barátaitok, a szövetségeseitek, a családotok vagyunk, sőt, még ’ti’ is vagyunk, az Ashtar Galaktikus Parancsnokság.

Klikk:
http://hungariangg.blogspot.hu/2012/09/2012-09-05.html

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.