Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Magtudat Fordulás elemzői információ X, Y, Z generációs program. Mag-Központi tudati fókuszra áttanulás, edzés

 

360 fokos fotó : 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10102883012571491&set=a.612287952871.2204760.4&type=3&theater

Nézd meg a képet, élvezd, forogj általa körbe-karikába, és figyeld meg az elmédet, hogyan reagál rá,  figyeld meg, hogyan érzékeled a teret, mennyire rugalmasan érzékeled hol vagy, milyen szögből mit látsz, tehát, a lényeg, hogy figyeld meg mennyire tud az elméd rugalmasan pozíciót váltani, és azt felfogni. mennyire keresné a stabil, megszokott, rögzített sík képet, ahol tudtad hol van a fent és a lent, és mennyire fontos az elmédnek, hogy egy stabil, régi ismert képet rögzítsen. 

Magtudat Fordulás elemzői információ kerekedett a segítői, tanítói jegyzetből.

Javaslom végig olvasni, hogy tudd, hol tartunk kollektíven és te ezen belül hol tartasz.

...és igen!
Mark Zuckerberg ezzel a facebook megosztással kezd a barátommá válni.
Élvezd, és te is csinálj ilyen fotókat sokat, sokat.
Teljesen más, hihetetlen felszabadult, kitágult perspektívát ad a TUDATNAK.

Az eddigi állókép csőlátást fellazítja, kitágítja, felülírja, elkezd az agyad, és az idegpályáid ehhez a rugalmas perspektívához alkalmazkodni.

Flexibilissé teszi a tudatot, és ami a legfontosabb

ÁTHELYEZI A KÖZÉPPONTI FÓKUSZT a MAG-odba, és onnan tudsz biztonsággal bármerre forogva körbetekinteni.
 

Tehát ez nem csak egy újabb fototechnika.


A technika mindig megmutatja , hogy hol tart a tudatosság, milyen evolúciós szinten vagyunk, hiszen az eszközök mindig a már elért tudati minőségünkhöz igazodva, mint következmény jelenik meg a világunkban.
Ezt mint tudat és lélekevolúció kutató, és elemző mondom, hogy jobb ha tudod, hogy így rendeződik körénk mindig aktuálisan a külvilágunk és annak eszköztára. Mindig a kollektív tudati szükséglet hívja elő az újabb és újabb technológiákat, és tükrözi vissza ránk, olvashatjuk le belőle, hogy hol tart a kollektív tudatosságunk.  
Szóval ma nagyon jó napunk van, örül a lelkem, hogy itt tartunk.
Kívánom mindenkinek ezt a tudati átfordulást, a belső magból való létezést  és nézőpont megélését a valós saját világában is.
Ehhez zseniális gyakorló, tanító lehet ez a perspektíva megélése azoknak, akik még magukban nem tartanak itt.

 

Mit mutat meg még nekünk ez a tudati perspektíva?
 

Hogy nem a földhöz ragadtan, a földbe kapaszkodva vertikálisan, horizontálisan érzékel a tudat, ezzel el is válik a földhöz kötöttségtől, a röghöz kötöttségtől, és kiszabadul a galaktikus térbe, ahol bizony csak saját magad központi magjából kiindulva tudsz tapasztalni.


Mit olvashatunk le még ebből a visszacsatoló jelenségünkből KOLLEKTÍVEN?
 

Amit a napokban írtam le, hogy 2016.06.06. 3 - 000 - 666 
 

az összes  a bolygóhoz rögzített, kötött emberi TUDAT egyszerre fordulás,

kozmikus és lineáris idő pillanat fordulás pont egybeesése,

vagyis az egész 3.d-s kollektív tudati mátrix harmadik fázisú átfordulása egészen a fizikai síkig.


Ez jó sok évet vett igénybe, ha kollektíven nézzük, és elsőként csak szellemileg történt,

majd energetikai-lelki szinten történtek a fordulások, elengedések,

és bizony ez már a fizikai szint.

 
a TUDATI ROBBANÁS fizikai megnyilvánulása látszik így visszacsatolva.


Természetesen nem tart itt mindenki, hisz egy egybe függő tudati láncba vagyunk kötve, és vannak akikkel még ez után fog történni.
A jó hír, hogy ahogy a 100 majom effektus alapján nem kell mindenkinek kemény munkával végig gyűrnie magát rajta, ez bizony természetes módon mindenkinek berezeg, és minden tudat át fog ide oldódni idővel valamilyen formában.


Kiknek a legnehezebb a röghöz kötött, a földhöz kötött X-Y tengely mentén érzékelt 3 dimenziós valóság képet elhagyni?


Ide csatolnám a nemzetközileg elfogadott és tanított HR (humán erőforrás gazdálkodás) által használt címkéket, ahol szintén X, Y, és Z generációra bontják az alkalmazottakat. (aki nem ismerné járjon utána: X generáció:1965-1975 között születtek. Y:1976-1996 és Z:1996 után születtek. )
Ez egy nagyon csúnya rabszolga kihasználós, és rabszolga nyilvántartós rendszer volt. Eddig.
Ezzel most  üzenünk a HR-nek is, hogy Vége.
Mivel éppen a tudati felszabadítás történik meg ez által, vagyis az X és Y generációsok felszabadítása,

akikből lehetett rabszolgát gyártani a munkaerő piacra, és lehetett őket vezetni, a 3.d mátrix X, Y tengelyén mozgatva őket.
Nan, drágáim ezzel ennek is vége szakad.


Mutatok ennek egy még magasabb perspektívás vetületét is.


Innentől javaslom csak azok olvassák, akik az elmúlt 10-20 évben valamilyen szinten haladtak a spiritualitásban, azok akik eddig csak 3.dimenziós, x,y tengely tudatba kötöttek voltak, ők ebből nem fognak érteni túl sokat.

 
Tehát az x, és y generációs skatulya a HR-ben bizony nem csak a jelen életetekben volt így meghatározva.

Az X, Y, Z generációs meghatározással lehetett eddig számon tartani titeket, hogy milyen tudati betáplálást, vagyis milyen ismereteket, milyen információkat kaptatok, mint egy robotra kb mik lettek rátok, belétek feltöltve, betáplálva, feltelepítve , betöltve számotokra mint "oktatás" információ. Hiszen aszerint lehetett titeket alkalmazni az adott képesség kereteitek között.
Így lehetett titeket használni, aszerint a tudati szint szerint, amilyen régi "tudati-prototípusok" voltatok. Vagy kaptatok, kaphattatok "program frissítéseket", amikor átképzésben vettetek részt.
Durván hangzik így?
Vegyél mély levegőt. 


Ez volt eddig a bolygó oktatása, ilyen szándékoltsággal és háttérrel voltatok mozgatva, és abban a tudati sávban beszűkítetten tartva, hogy mindig legyen megfelelő kitenyésztett tudati állomány az adott iparhoz, munkákhoz, amik a gazdasági érdekeket kiszolgálják.
Az X és Y generációsokat  lehetett a leg szolgalelkűbben irányítani, és használni.
A Z generációsok sokkal nyitottabbak, kreatívabbak, mozgékonyak, ők az amolyan fejlesztő tudatok.
Mondom még egyszerűbben:
anyu-apu-gyerek : X-anyu, Y-apu, Z-gyerek tudat.


Sőt nézd meg az eddig ismert emberi biológiánkat, x és y kromoszómából jön létre a megtermékenyített petesejt a 2DNS szálú lebutított emberi test biológia.. hello.., ugyan ott vagyunk , mindig mindenben, mindenhol ugyan az tükröződik vissza rád, ránk.

Ebben a kocka mátrix keretrendszerben működtetek, éltetek, volt a meghatározottságotok, külső betáplálással fenntartva, külső, számotokra láthatatlan érdekeket szolgálva. 

Nah, drágáim, de még a technológiáink is csak ennek mentén tudtak számunkra megjelenni, lásd pl a MAG-hasadást. Az atom erőmű korszakunkat. Amikor a központi tudat mag hasad, ketté válik , x, y és z-ként így szabadul fel az energia belőle. 

Mondok még egy másik nézőpontot, szintén a spiribe átigazolt tudatoknak lesz érthető.
Lemúria- X generiációs "öreg lelkek", tudatok, akik a legrégebbi időktől fogva kötődnek a föld történetéhez, a föld magjához, a leginkább kifordult tudatok, a legnehezebben tudnak elszakadni a föld eddigi mátrix információitól, őket a legnehezebb felszabadítani, kihámozni a föld régi mátrixához kötöttségből.
Atlantisz-Y generációs tudatok, akiknek a legtöbb mentális tudás bekötésük van a bolygó régi 3. és 4. dimenziós mátrix terébe. A legtöbb technológia, gyógyítás, és régi tudás ezeket a tudati lelkeket köti a legjobban, hiszen az ő akkori mátrix bekötéseik törtek szilánkossá, mikor majdnem felrobbant az utolsó atlantiszi kísérlet alkalmával a bolygó teljes hologramja.
Az utolsó 10-15 ezer éves tudati zuhanás ciklusban jött be a legtöbb, mondhatni z generációs tudat, újabb, és újabb tudati impulzusokat berakni , aztán sajnos ezekből csináltatok vallásokat magatoknak. :) 
Vicces  így látni a teljes evolúciós folyamatunkat egyben sok oldalról? :)
Had lazuljanak azok az x,y tengely kocka mátrix bekötések ebben a formában is, ezen keresztül is.

itt most megállok, még folytathatnám sok oldalról megmutatva nektek ugyan azt, de hagyok időt a feldolgozáshoz, és javaslom akik értik, és szeretnének tudatosan felszabadulni és ahhoz kérik a segítséget, az információkat, inkább jelentkezzenek nálunk a SzívTudat központban, hogy a saját szintjüknek, tudati beágyazódásaiknak megfelelő, egyéni kísérést tudjunk biztosítani. 
Addig is lehet gyakorlatozni ezen a magközpontú tudati perspektívás fényképeken keresztül, rálátást, tudati fókusz váltást, idegpályák edzését, kiépítését, felülemelkedést a földhöz, röghöz kötöttségből.

Még egy nagyon fontos információ ide:
A GYERMEKEINK!
Ők mikor beszületnek még gyárilag a központi mag fókusszal és rálátással bírnak. Tehát gömb érzékelésben élik meg a világukat, és biztonságban érzik magukat. Egyszerre érzékelik a gömb tudatuk minden pontját, és rugalmasan belülről tudnak benne közlekedni, létezni, magukból teremteni.
Ami nagyon fontos!
Ti a szüleitek már bizony a maghasadt, x,y, z tengelybe vagytok szétesve. 
Nem az a feladatotok hogy őket abból a szétesett tudati tengelyetekből agyon passzírozva őket is oda betörjétek, hanem fordítva, a gyermekeitek tudnak titket is visszavezetni a saját magtudati központotkba magukon keresztül. Tanuljátok vissza magatokat ti is oda. Ők mutatják nektek, ti csak figyeljétek meg őket, és hagyjátok hogy vezessenek.
Az autistákról: Ők a legerősebb kivezető segítőitek, mert ők NEM ENGEDIK SEMMIFÉLE nyomással, préssel, erővel, hogy széttörjétek a saját gömbvalóság, magközponti tudatukat, hanem arra kényszerítenek ez által titeket szülőket, hogy ti kezdjetek el magatokba befelé hangolódni, hogy a magotokon keresztül tudjatok a saját gyermekiesetekkel kapcsolódni és kommunikálni. Ezt nem beszélnek, és ezért nem hajlandóak a 3.d-s mátrixszal semmiféle kapcsolódásra. 
Tehát Ők ma jelen pillanatban a bolygó a legnagyobb, legerősebb, legfókuszáltabb kivezető tanító segítőitek, az egész emberiségnek.
Forduljatok magatok és feléjük mély alázattal, és adjatok hálát érte, akikhez gyárilag saját családjukba ilyen lelke és tudatok érkeztek és ne akarjátok őket a mátrix ismereteitek szerint betörni és mentegetni, gyógyítgatni, mert ők jöttek titeket menteni, és gyógyítani.

Kívánom, hogy a Tudat Tiszta Fénye világítson be mindenki magtudatáig a központi forrásból!

Végtelen szer-etettel 

Shana és a SzívTudat központ csapata