Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Hogyan olvass az oldalon?

 

Hogyan olvass az oldalon?

 

Ha megengeded, adnék az itt olvasottakhoz egy hasznos tanácsot, hogy minél többet tudj a saját életedben gyakorlatiasan hasznosítani belőle.

 

Mielőtt nekilátsz, javaslom, végy egy-két igazán mély levegőt, hogy jól beszívd magad magadba. Gyere be a testedbe, gyere ide a jelenbe, szívd be minden részedet, rendezd ide magad, amennyit csak bírsz, és egy picit csak figyelj befelé, mintha egy meditációra készülnél.

 

Nyugodj le, csillapítsd le az elme információ éhségét.

Próbálj meg ne a fejeddel és az elméddel olvasni, mert bár értheted a szavakat, még sem biztos, hogy érteni fogod magát az írást.

Ez okozhat esetleg benned feszülést, ami „nem értésként”jelenhet meg benned, és ettől keletkezhet benned egy düh, egy képtelenség érzés, és abban a pillanatban bezárulsz az információra, és már tolod is el magadtól.

 

De nyugodj meg, hogy nem benned van a hiba, és nem is az írásban, és nem is az írójában.

 

Ha zavarna bármi az írásban, csak végy egy mély lélegzetet, lazítsd el a karodat, és olvasd tovább bátran. Csak engedd meg magadnak nyitottan, engedd, hogy az írás mögötti energia hasson rád…

 

Ha igazán nyitottá válsz, akkor egyben megérkezik az egész írás mögötti energiacsomag beléd, és utána maga az olvasás már csak a csomag fogalmi kibontását fogja szolgálni.

 

Ahol az olvasás közben megakadnál, amire úgy éreznéd nem érted, nem fér be, nem tudod miről van szó, nem látod mit akar jelenteni.. stb… ne akadj fenn rajta, csak szépen emelődj át rajta, vond meg a vállad, ugord át, mintha csak egy kis bucka, vagy egy kis kátyú lenne az úton, amin éppen haladsz.

 

A szavakat, ha javasolhatom ne próbáld a jelenlegi fogalmaiddal lefordítani magad számára, úgy olvasd, mintha egy idegen nyelvű szöveget olvasnál, aminek most csak a dallamára figyelsz, a ritmusára, és az áramlására, bármi is legyen az.

 

Kezd izgalmassá válni?

 

Ha gyakorlod ezt a fajta olvasásmódot, akkor egy idő után nagyon sok mindenre használhatod, mint tanítást, segítséget.

 

Több rétegben is nézheted magad rajta keresztül, egyszerre több síkon és dimenzióban fedezhetsz fel magadból részeket, elakadásokat, tehát egy komplex  önismereti utazáson vehetsz részt magadban általa.

 

Minden olyan rész, aminél megakadsz, ha ellenállsz, ha kiütődést vagy eltolást, vagy feszülést, vagy  bármilyen ítéletet érzel, ott állj meg ha gondold, és figyeld meg magad, hogy miért zavar az a rész, mit mutat magadból magadnak, és mire emlékeztet, mit kapcsol be, milyen gombot nyom meg rajtad.

 

Látod milyen érdekes így nézni?

 

Bármi lehet számodra értékes segítség, ha egy kicsit kitágítjuk az eddigi ismert, elvárt és megszokott, berögzült módokat.

 

Sőt, mondok még izgalmasabbat, hova juthatunk el ezzel a fajta olvasással?

 

Egy idő után megjelenhet benned egyre több réteg, egyre nagyobb mélysége az adott információs csomagnak, láthatod akár magát az íróját is, sőt az egész életére is ráláthatsz, sőt minden,  amit valaha megélt, átélt az illető, bármi, amit érzett az megjelenhet benned, valójában beléd kerül az egész története, az egész megélése, a megélés és előhívás, vagy az írás körülményei.

Olyan dolgokba láthatsz bele, amiről álmodni sem mertél volna.

 

A honlap anyagából fakadóan ennél még több is történhet veled, hisz Élő, a jelen életünket átalakító megoldás energiákkal és információkkal találkozhatsz.

A befogadó olvasás folytán a saját megoldási kulcsaim egy az egyben beléd kerülhetnek, belülről hathat rád, akár úgy, hogy neked már nem kell nagyon fájdalmasan, sok éves belső alkímiai munkával ezeket újra megszülnöd magadban.

Ha nyitottan, kíváncsian, elfogadóan, megengedően olvasol, sokkal gyorsabban, kíméletesebben emelődhetsz át, fordulhatsz át a belső feszülés rétegeiden, hiszen az írás mögötti energiában ott van a megoldókulcs, ami emlékeztet a saját egyedi megoldó kulcsodra, és akár nyílhat általa a sajátod is. Ezt úgy fogod érzékelni, hogy nagy "aha" érzések lesznek benned olvasás közben, vagy jól eső megnyugvás tölt el, hogy "végre, ez az, pont ez történik velem, csak én nem tudtam így megfogalmazni...".

 

 Ez az olvasásmód pont a fordítottja annak, ahogy eddig működtünk.

 

Eddig leginkább akkor olvastál végig valamit, ha azt erősítette meg, amiben éppen voltál, amivel jelen állapotodban éppen azonosulni tudtál. Tehát azokban az információkban érezted jól magad, amiket te magad is éppen igaznak véltél, és jól esett a lelkednek, hogy ebben megerősítést kaptál kívülről. Sőt azokkal az emberekkel szerettél igazán találkozni és együtt lenni, akik ugyan úgy gondolkodtak mint te, és kerülted azokat amik és akik úgymond „nem fértek be” számodra.

 

Ezzel a fajta olvasással megtanulhatsz egy olyan befogadó nyitottságot, ami által exponenciálisan kiterjedtebbé válhat a tudatod bárminek a befogadására, még olyanokra is, amiről most azt gondolod, Te bizony képtelen lennél megérteni, te ehhez kevés vagy… Mondjuk a kvantumfizika vagy bármi más.., határ a csillagos ég, sőt még azon is túl, így érheted el majd te magad is a kozmikus tudatot is akár.

Csak, hogy lelkesítselek, inspiráljalak egy kicsit J

 

Szóval Tudati Evolúciós kalandra fel, ha készen állsz!

szeretettel

 Shana


hogyan-olvass-kep.jpg