Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Hogyan hallgasd a Hang-anyagokat?

2014.06.22. 

 

A Hangfelvétel meghallgatása előtt javaslom olvasd el!

Szeretettel Köszöntelek!

 

Egy új, igen egyedi módon fogunk innentől kezdve kapcsolódni egymással, és kommunikálni.

 

Egyelőre nem kaptok több megértést szolgáló külső képet, mert elérkeztünk kollektíven oda, hogy már egyre inkább forduljon befelé a figyelmetek, és kezdjétek el megszokni, hogy nem a kívül látott képre hagyatkoztok, és kívülről olvassátok el a fejetekkel az információkat.

 

Ez a mód segíteni fog, hogy Mag-adban találd meg a saját belső információdat az adott témában, és azt lásd meg, hogy benned hogy van jelen, és mik a Te egyedi belső képeid erről.

 

Ezt fogják segíteni az alábbi hanganyagok.

 

Lesz még benne egy-két, eddig teljesen ismeretlen elem számátokra, amit most előre helyre teszünk, hogy ne akadjatok fenn rajtuk.

 

Három szintje lesz az információknak, hanganyagoknak.

 

Korábbról már ismerhetitek, hogy mit is jelen a poláris, duális és kozmikus szint.

 

Minden információ mellett ott lesz a kis ikonja, hogy éppen milyen szintű az adott hanganyag, hol hat rád.

 

A Poláris jelzésű információkkal való belső munkához instrukciók:

 

 

Mivel a polaritásban nagyon erőteljes ellentétes pólusú energiák vannak jelen, így azok az információk igen erős kilengéssel hangzanak majd el.

 

Javaslom, hogy minden olyan résznél ahol bármi befeszít,  zavarna az információban, hogy nem érted, hogy nem tudod elfogadni, vagy túl erőteljes hangot érzékelnél, és annak ellen próbálnál tartani, vegyél egy mély levegőt, és csak tudd, hogy bekapcsolt a benned egy saját lenyomott érzéstartalmat, ami eddig rejtve volt a saját érzelemtestedben. Csak lélegezz rá, és engedd tovább, ne akard megérteni, ne is ütődj ki tőle, csak emelkedj felül rajta, és hallgasd tovább az anyagot. Javaslom, hogy azokat az anyagokat, amik bármit bemozdítanak benned, többször hallgasd meg, akár egészen addig, míg már semmilyen érzést és ellentartás nem okoz, és még esetleg rá is látsz, megjelenik benned is belül ugyan az a kép és információ egyensúlyban, kiegyenlítetten a te egyedi módodon.

 

Ha a hang erő zavarna –sokan lesztek így, hiszen abba szocializálódtatok, hogy a jó kislány, jó kisfiú halk, visszafogott, csendes, és nem mutatja ki az érzéseit-, akkor ha nagyon bátor vagy, akkor próbálj meg esetleg visszafelé ugyan akkora hangerőt magadból kitolni.  Bármit, bárhogyan.. csak jöjjön ki, jöjjön fel belőled. Told ki bátran, ami a torkodon kifér…  a szomszédokat nyugtasd meg, valami frappáns szöveggel, hogy jól vagy, csak éppen hangerő próbát tartasz..

 

Tényleg fel fog jönni és türemkedni fog egy idő után belőletek a hang, és a lenyomott erőtök..

 

és ahhoz, hogy bejuss a saját forrásodba, és be tudj állni a saját erődbe, ahhoz előbb visszafelé  haladva át kell vergődnöd magad az eddig nagyon erős kontrollal lenyomott .érzéstartalmaidon. A valós, saját energiádba beálláshoz ez egy kihagyhatatlan és elkerülhetetlen fázis. Magyarul így jövünk le a jó kislány és a jó kisfiú elfojtásainkról. Az eddig ismert spirituális hitrendszereidet is próbáld meg elengedni, hogy csak kedvesen, és szépen, és lágyan, és csendben vagy igazán spirituális. Ez egy álságos, téves elvárás információ, ami még inkább lenyomva tartja a valódi erődet, és még távolabb tol ki a saját belső erődtől és forrásodtól.

 

 

 

Duális jelzésű hangfelvételeknél:

 

 

még beljebbi rétegeidbe viszlek be, és itt találkozhatsz majd a saját belső krisztus/kristály minőségeiddel, a benned lévő nő és férfi energiáiddal, amit majd ezek után egyre jobban leszel képes valósan megélni, ahhoz a női és férfi külső képhez képest, amit eddig kívülről próbáltál eljátszani. Itt fogsz belül találkozni magadban a külső értékmérőid, és külső biztonsági elemeid helyett, a belső biztosságoddal, a belső értékeiddel.

 

Hogy itt a te saját belső információid tudjanak benned megjelenni, és a saját energia minőségeiddel találkozhass, nagyon sok külső spirituális hitrendszert fogsz elhagyni. Tehát itt a külső hited fog ütközni a saját belső hiteddel, ott érezhetsz majd leginkább mentális feszülést. Azon kívül az eddig „jó érzésnek megélt” energiákhoz képest fogsz erőteljesebb és eddigi ismereteidtől eltérő energiákat érezni. Itt gyakorolhatod majd a leszokást a duális, szentimentális érzéstartalomhoz kötött energiákról, és az eddig sötétnek, félelmetesnek,  akár "luciferinek" érzékelt, minősített kizárt energiának való ellentartásról. Na ez jó móka lesz .

 

 

 

A Kozmikus jelzésű hangfelvételeknél:

 

 

Ami leginkább feszíthet , azaz új információ és egyre magasabb nézőpont. Itt már igen nagy frekvencia különbségek is lehetnek, ezt ezért szintén nagyon erős nyomásnak élheted meg, és itt már energiának és információnak is erősen ellen tarthatsz.

 

Itt talán még fontosabb a becsukott szem, és a nagyon mélyre merülés magadban, hogy a saját belső képeiddel találkozz, és meglásd, megtaláld saját magadban ugyan azt az energiát és információt.

 

Ott van az, ezt garantálom, hiszen mindenkiben ott van minden információ, csak még esetleg nem kibontott, megélt, felismert formában. Az biztos, ha Te már a közelébe kerültél az információdnak kívülről, akkor az azt jelenti, hogy Te már ott tartasz, hogy erre az emlékezésre van szükséged, csak legfeljebb korábbi hitrendszeri rétegeid beakadásaid megmozdulhatnak rá. Pont azok a részek fognak megmozdulni, amik eddig elválasztottak a saját benned lévő igazságodtól. Így ha valami befeszül, megmozdul, akkor ne kiütődj tőle, ne hárítsd és told el, hanem menj bele, nézd meg, és engedd el, hiszen azért mutatta meg magát, mert az a te belső akadályod, gátad, téves hitrendszeri és energetikai paneled magadban. A kozmikus információknál már olyan erős mágikus tűz energiák fognak megjelenni a hanganyagban, hogy bizony attól, hogy hallgatod már égetni fogja lefelé azt, ami már nem te vagy. Ezt csak engedd meg, és örülj neki, és használd ki. Két felől fog égetni, egyrészt ezen információkban lévő energiák kívülről is égetnek, másrészt beindítják a te saját magtüzedet, ami pedig belülről fogja kifelé égetni azokat a falaidat, amivel még saját magadtól el vagy választva.

 

És lesznek majd olyan hanganyagok ahol egyszerre lesz jelen mind három szintetek, érintve lesztek mélységben, magasságban, ott majd lehet kiegyensúlyozgatni a különböző tudat és lélekevolúciós szintek között, majd a végére eljuthattok oda, hogy egyben tudjátok majd érzékelni mind három szintet, síkot, és egyre inkább megtapasztalhatjátok belülről rálátva az egyéni történéseitek, és azok mit mutatnak duális és mit mutatnak kozmikus szinten, az egység szintjén.

 

Ezek a hanganyagok nem csatornázások, úgy ahogy ezt eddig ismerhettétek.

 

Hanem belőlem, Shanaból belülről jönnek fel, vagy olyan energiákat, olyan minőségeket fogok átengedni magamon összeadódóan, amire éppen szükség van ahhoz, hogy az információ megjelenhessen.

 

Ez a feladatom, ezért vagyok. Minden ami elhangzik azon előbb végig mentem, és onnan mutatom, hogyan tudsz te is végig menni majd rajta  saját magad módján.

 

Ezért is találtuk ki ezt a "trükköt", hogy jól kicselezzük a kinti segítőktől való nagyon erős függőségeteket, a kívülről kapott információ éhségeteket,  hogy megtalálhassátok minél könnyebben magatokban a saját belső információitokat, ami ugyan ez lesz majd, de a saját egyedi módodon ugyan az.

 

Belső hangba, belső képbe, belső magforrásba be!

 

 

 

szeretettel

 

Shana

 

 

 

Indulásnak az alábbi hanganyagot ajánlom: