Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

EGY SZÍV-ES(s)-ÉG EGY-s-ÉG!

 

 

EGY SZÍV-ES(s)-ÉG EGY-s-ÉG!

Az egyik kedves kliensem, mikor leástunk a személyiségrétegein, és sikerült átfordulni a valódi Lényébe, a FÉNY oldalra, akkor nagyon szépen írta le, hogy is nézünk a valódi valóságban egymáshoz képest energetikailag. Mindenkit egyben fénylényként érzékelt, látott, nem tudta nagyon különválasztani, hogy ki kicsoda, de tudta, hogy mind benne vagyunk egyben, és a fénytesteink rengeteg fényszálon keresztül keresztbe kasul vannak összefonódva, egymásba tekeredve. Szó szerint azt mondta, hogy "mintha egy komplett "fény-grupensexet" látott, érzékelt volna;-)

Na, ennyit az elkülönültségetekről, meg a határaitok levédéséről, meg arról, akinek hiszitek, gondoljátok magatokat. Ebből a nézőpontból igen vicces, és komolytalannak tűnik.

Ahogy képesek vagytok elhagyni egyre inkább ezeket a jelenlegi tudati meghatározottságaitokat, ha ez valósan történik veletek, és nem újabb hitrendszereket építetek be helyette, egyre inkább fogjátok megtapasztalni, hogy mennyire nincs elkülönülés köztünk, egyre inkább rálátásotok lesz azokra, akik még lehatárolva, bezárva vannak egy beszűkültebb tudati meghatározottságunkban, egyszerűen látni fogjátok őket, mint kis bezárt tudategységeket, és azt is láthatjátok érzékelhetitek majd, hogy mik azok a kapcsolódások a tudatok között, ami összerántja őket, összerendezi őket, hogy még kiegészüljenek valamilyen hiány mentén.

Mi tart az elhatároltságban?

Legelsőként a félelmek! Minden félelem egyre szűkíti a tudatot, egyre jobban zárja az egész ember energiaterét.

Másodsorban, az amit hiszel, aminek most jelen pillanatban tartod, gondolod magad, vagy amit ahelyett szeretnél hinni, gondolni magadról, aminek jelen pillanatban hiszed, valójában amikor még cserélgeted a hitrendszereket negatívról pozitívra.

Harmadrészben az, amit még nem akarsz meglátni magadból, amit még nem bírna el a lelked, amit kizársz, amivel nem akarsz azonosulni. Minden árnyékos részed, amivel még nem vagy kész szembenézni. Ezek a részeid a tudatalattiba vannak lenyomva addig, és onnan vetítődik köréd, mint külvilág.

Negyedrészt az, hogy nem tudod mi van ezen túl, mivel még nem tapasztaltad meg, és egyelőre még csak információkat gyűjtesz róla, hogy majd egyszer, egyre inkább biztonságos legyen elhagyni ezeket a hiteket magadról.

Minden tudatállapot rendben van, és előbb-utóbb minden lélekhez tartozó tudat, a saját egyedi ritmusában halad a saját maga megismerésében.

Egyre többen vagyunk, akik már valósan érzékelik, és látják egymást, felismerik egymást. Látjuk, és tudjuk, hogy miért vagyunk itt, mi is a dolgunk, miért jöttünk, így már nem kell kitalálgatni, hogy mit is szeretnénk majd csinálni, és azt hogyan tegyük. Ahogy egy kedves barátnőm segítője mondja, „ne akard eldönteni, hogy vagy a leghasznosabb az univerzum számára”. Ahhoz odarendeződik minden, mielőtt még kitalálhatnád, hogy mire is van szükséged.

 

twist.jpg

 

szeretettel

 

Shana

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.