Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Brazil Bánya Katasztrófa 2015.11.05.

Pár napja elért hozzám a brazil katasztrófa híre..

brazil-kataszrofav.png

még nem tudom, látom pontosan minek a következmény vetülete.. (inkább csak sejtem, vagy nem akarom látni :) )
hasonló mint nálunk volt anno a vörös iszap katasztrófa.. 
Nah, arról az itthoniról kiderült, hogy melyik kozmikus eredet energiaminőség dolgozott ott (női Elohim), és ahogy onnan kilépett akkor történt a borulás, kifolyás katasztrófa..
Hogy Brazíliába mi és hogyan kötődik azt nem tudom még, de ez ugyan az a következmény energia mintázata valaminek, amiből ezek szerint felszakadtunk, kiléptünk megmozdultunk kollektív bolygó szinten.. és aminek ez a következmény vetülete a felszínen..
 "Majd ha az ember kivágja az utolsó fát, megmérgezi az utolsó folyó vizét, kifogja az utolsó halat is, akkor rádöbben, hogy a pénzt nem lehet megenni."
“When the last tree has been cut down, the last fish caught, the last river poisoned, only then will we realize that one cannot eat money.”

igen valahol itt van a lényeg..
Egész egyszerűen így történik, hogy felszínre jönnek a hamis működési módok, kiborul a bili, láthatóvá válik mi zajlik a felszín alatt, üzleti cégek tevékenységei mögött..
Sajnos a felszínre kerülés, a kiderülés az így néz ki, hisz így válik láthatóvá, így képes az ember FELFOGNI!!! Végre!!! Hogy mihez asszisztál vakon, becsukott szemmel, egy kis baksisért, napi megélhetési zsetonért.

Ismét azt mondom a felelősség nem csak azokon van, és nem hárítható csak azokra, akik ennek a gazdag lelkiismeretlen vállalkozói akik így működtetik a vállalataikat, ilyen rövid távú nézőpont és felelőtlenség közepette.
Akik az alkalmazottak, azok tartják őket, azok vállalják el szinte már éhbéréért is a legfelelőtlenebb, leg alja munkát is.. Aztán mikor szembesülnek az összeadódott "felelőtlenül elvállalok bármit, hisz a felelősség a vállalkozóé, ő tehet róla nem én.." mentalitással dolgozók szembesülnek a felelőtlenségük összeadódott következményeivel, akkor meg sírnak.. És hibáztatják azt a vállalkozót, aki miatt ez történhetett.

Elfelejtve azt, hogy a valós ÉLŐ ENERGIÁJÁT nem a vállalkozó adta hozzá, hanem azok az emberek akik abban cselekvően, teremtően dolgoztak.

Tehát a poláris energetikai törvény szerint azokra zúdul vissza a saját teremtésük, akik abba a rakták az energiájukat ilyen formában!!! Ez nem rajtuk kívül álló természeti katasztrófa, hanem azt kapják vissza amit közösen összeteremtettek magukon mint ÉLŐ energián keresztül!
A vállalkozóra akkor tud igazán visszaverődni majd, ha kivonnánk a pénzt a mátrixból, hiszen amíg ezzel a külső értékmérővel takarózhat jó vastagon, hisz nála sok gyűlt be belőle, addig amíg abból neki futja, azzal fogja megfizetni a felelőtlensége visszaható energetikai következményének elodázását. /ezt írtam le úgy, hogy a pénz a valódi értéket eltakarja, elnyomja, a hamis meg mögé bújhat/. Végleg nem tudja megvásárolni,  kivásárolni magát, pénzzel nem tudja senki a saját energiaköréből kiszabadítani magát, ők csak elodáznak a pénzzel, lavíroznak, és időt húznak. A legkésőbb ott zárul rájuk vissza amikor kilépnek. 
Tehát még egyszer:
Amilyen katasztrófa, gazdasági, környezeti, bármilyen az adott térségben megjelenik, az az ottani lakosság összeadódott működési módjának a következménye. Ez kollektív felelőssége mindenkinek, aki bármennyit is bele rakott a saját ÉLŐ ENERGIÁJÁBÓL, azok felelősségei is kollektíven, akik ennek passzív támasztói voltak, akik látták, hagyták, és engedték, hogy az aktívak menjek bele és dolgozzanak benne és azok felelőssége is, akik az ebből származó megélhetési pénzt felhasználták. Sajnos így a gyermekre is visszavetül, rájuk tudattalanul, és látszatra igazságtalanul, de mivel ezen energia körön belül vannak a szüleik folytán, így ők is kapják ugyan azt visszafelé.

Igazságtalan? Nem!

Ez egy egyszerű poláris bolygó működés energia törvény, kb mint a newtoni gravitáció törvénye, talán ezt is lehetne kötelezővé tenni az iskolában, kicsit hasznosabb lenne, mint  sok régi tudatsávú, haszontalan fizikai oktatási információnk, amik már rég nem érvényesek, hiszen 100-200-300 évvel ez előtti felismerések, ami azóta már kvantum ugrásnyit fejlődött szó szerint, és azóta már sokkal többet tudunk a saját világunkról, még sem tanítjuk.

Tehát, hogy szokjuk a gondolatot, kiké a valós felelősség, MINDENKIÉ akik a saját ÉLŐ ENERGIÁJUKAT ODA ADTÁK EL, szinte fillérekért.

/ha nem érted, olvass a honlapon, sokféleképpen mutatom, tanítom, hogyan adják össze az egyének a kollektív képet, és hogy ami kint történik, az a sok kis egyén összeadódott KÖVETKEZMÉNYE! Ideje felébredni, és megérteni ezeket az alapvető működéseket a világunkról/

Hogy még mindig a szemét, kizsigerelő vállalkozóra mutogat az alkalmazott,v agy a térségben lakó? 
Pedig csak pont addig lesznek ilyen vállalkozások, amíg lesznek olyan emberek akik ezt elvállalják.. így is..

Te mit vállalsz el ugyan így? Mihez adod napi szinten a CSELEKVŐ, TEREMTŐ ENERGIÁDAT?

 

Brazil's Mining Catastrophe

 

Mining Catastrophe Leads to “The Worst Environmental Disaster in Brazil’s History”

http://vilaghalo.info/v/rio-doce/