Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Az "Esemény" váróinak írtuk a Választásokkal kapcsolatos dilemmáikra

 

Az "Esemény" váróinak írtuk a választással kapcsolatos dilemmáikra: 
Kedves  Mindenki! 

Fontos a Teremtés mechanizmusának megértése! 
Mostanában sokan dilemmáznak azon, hogy elmenjenek-e szavazni vagy sem, és ha elmennek, akkor melyik pártra szavazzanak, vagy esetleg érvénytelen szavazatot adjanak-e le, de ezek a dilemmák, gondolati csapongások nem az Övék, mint ahogy egyik gondolat sem.
Amit éppen hiszel, vagy gondolsz, vagy amiben őrlődsz, az egy emelet a TUDATI 3.dimenziós mátrixban, ahol akiknek a tudata éppen oda kötődik, mind ugyan ezt gondolják.
Miért őrlődsz?
Mert a Mátrixban minden polárisan, kettősen van jelen, ahogy megjelenik benned az egyik gondolat, annak megjelenik az ellentétes párja is.
Ez egy számítógépes program, úgy képzeld el, és te vagy a bioszámítógép, amin az a program fut le, és te azt hiszed, az a te gondolatod. 
A programon belül teljesen mindegy melyik gondolatot fogod választani, és teljesen mindegy ebből a meghatározottságból, hogy elmész e szavazni vagy sem.
A KIJÁRAT és a valós választás az, amiről a videót is csináltuk. 
Vagyis a valódi választás a programon túl van, hogy már nem választod a program egyik verzióját sem. 
A TEREMTÉS és a TEREMTŐ FELELŐSSÉGE: amire a figyelmedet teszed, amit táplálsz a gondolataiddal, ellenzően vagy támogatólag, teljesen mindegy, azt teremted. 
Általatok teremtik meg újra és újra a programhoz szükséges energiát, amivel fenntartják a programot nektek. 
Az egyetlen valós dolog amit tehetsz, hogy abba hagyod a gondolását, leveszed róla teljesen a figyelmedet, és átfordítod MAGADra befelé, lefelé. 
Ha lefelé, befelé figyelsz, akkor a figyelem lekapcsol a mátrixról, ha ezt segíted azzal, hogy lehajtod a fejed, még inkább lekapcsolódsz a mátrixról. 
Kicsit ijesztő, mivel mindig a mátrix gondolkodott helyettetek, de a magotok biztonsága egyre erősebbé tud válni egy idő után. Így találkozhattok és így tudjátok majd az eseményt is megTEREMTENI! 
Ti fogjátok megteremteni, és így! 
Mert vagy a mátrix van, és a mátrix gondolati kivetülés moziját vetítik a fejeteken keresztül, vagy lekapcsoljátok róla tudatotokat, és mögé láttok a vetített hologramnak, amit most néztek. És mögötte megláthatjátok a valóságot. 
Ez maga az ESEMÉNY! 
Mert csak a hologram mögött látható az a valóság, ahol itt vannak körülöttünk a magasabb frekvenciás társaink, akiket földön kívülieknek hisztek. Nem a földön kívül vannak, csak a 3.dimenziós, poláris-gondolati mátrix vetítésen kívül.
 A 3. dimenziós mátrixból való lekapcsolódás után is hálóra fogtok átkapcsolni, csak egy magasabb frekvenciás 4. dimenziós hálóra, ahol az átmenet folyamatainak betáplált információival fogtok találkozni, ami arra fog sarkalni, hogy azt tedd, amiket oda kötődve fogsz gondolni. Ehhez minőségek tartoznak, amit elő kell hívni magatokból ahhoz, hogy tovább tudjatok haladni a tudati hálókon, egyre feljebb kötődve, elérve majd az 5. dimenziós, folyékony kristályhálót, ahol már majd más törvényszerűségek lesznek. 
De most még csak ott tartotok valósan, hogy be vagytok kötve egy poláris-gondolati 3.dimenziós hologramba, és ez az első lépésetek, hogy elkezditek lekapcsolni magatokat róla. Ehhez kapcsolódik a választás megértése is, hogy nincs mit választani a programon belül, csak a figyelmet tudjátok levenni róla, és ha meg van a tiszta szándék, hogy Magatokat és a Magok egységét és a saját változásotokat és a saját lélekevolúciótokat választjátok, akkor elindul a kivezetésetek segítőitek által. 
De Ti tudtok csak leválni a programról. 
És csak akkor fogtok látni bármilyen jellegű, most eseménynek nevezett dolgot. Tehát ne kívül várjátok, mert amíg oda vagy kötve ahova, csak azt tudod látni kívül, amire kötve vagy jelen pillanatban, mivel rajtad keresztül vetítődik ki.

Sokan aggódnak az átmenet miatt, hogy amíg nincs az új, addig is valamilyennek kell lennie a réginek.
Itt azt fontos megérteni ismét, hogy bármi módon is táplálja a régit a figyelmével, addig nem tud születni számára egyéni szinten az ÚJ, miközben majd lehet, hogy lesznek, akik már rég nincsenek benne, de azt addig nem fogja meglátni, míg a programon belül arra vár, hogy ha majd jó sokan lesznek, akkor lesz biztonságos leválni a régiről. Valójában nem. Sosem igazán biztonságos leválni a régiről, és mindig bátorság kell majd hozzá, hogy abbahagyja az eddigi táplálását az egyén.
Nem fogja látni azokat, akik már nincsenek benne, és azt sem fogja látni, hogy lehet, hogy már teljesen új született helyette. 
Így marad az a verzió, hogy mindenki a saját megértési és tudatossági foka szerint fog egyedileg egyre inkább leválni, és a figyelmét átfordítani kintről bentre.
A videó a megértést szolgálja, hogy milyen a program működése egyéni szinten, és hol a kijárat belőle, szintén egyéni szinten.
Senki nem fogja senki helyett ezeket a tudatossági és figyelemátfordítási lépéseket megtenni.
Akik számára még komfortos a programban és a gondolati-személyiségmátrixban létezés, akár ellenállásból, akár betörésből, tegyék azt.
Az ábra alapján esetleg adhatna bárki magának egy esélyt, hogy megértse a mátrixon belüli választási lehetőségeit, mit miért választott eddig így. Az is segítség lehet. 
Javasolt annyit elengedni valósan, amennyit már megértettünk, elfogadtunk, és képesek vagyunk azok nélkül élni.
Minden folyamatrész mindenkinél rendben van.:)
 
Szeretettel
SzívTudat Központ

kep1.jpg