Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Amikor már nem akarsz megfelelni

 

Van egy pont amikor már semminek és senkinek nem akarsz és tudsz majd megfelelni a világodban, senkinek... senkinek...

még magadnak sem...

és nem is akarsz és ez annyira jó!

Mikor elengeded azt, hogy szeressenek, vagy hogy közkedvelt légy,
vagy hogy csak úgy és olyanokat írj, beszélj, ami semleges, ami mindenkinek megfelelhet.

Tudom, mert próbáltam, mondhatni gyakoroltam, és annyira jó, hogy már még azt sem szeretnék, hogy erre odafigyeljek.

Hurrá!

Csak teljesen természetesen. Tudjátok hányan azért nem mernek írni, megszólalni, mert vannak akiknek mindenféle elvárásaik vannak, hogy az csak hogyan jó, és tiszta és precíz, és finomkodó vagy akármi.

Hogy miről és hogyan lehet írni, hogy az beférjen az eddigi elvárt köztudat szerinti gondolkodásba?


Van a spirituális világnak és az embereknek egy elképzelése arról, hogy hogyan lehetsz megfelelően spirituális... ez butaság.

Amit felállítanak, az egy elképzelés, ami nem valós, hanem szintén egy hitrendszer, egy spirituális hitrendszer, vagy több, amiknek a valóságban sosem fogsz tudni megfelelni, és nem is kell.

Itt vagyunk és természetesek vagyunk egyre többen, őszinték, minden maszk, jópofi és álarc nélkül.
 
Pőrén, pucéran, átláthatóan. És ez sokaknak lehet, hogy ijesztő, mivel ők maguk még nem akarnak átlátszóvá válni, mivel titkolni valójuk van maguk előtt, és így mások előtt is valamilyennek szeretnének inkább csak látszani.
Van egy rossz hírem számukra. Ahova tartunk, ott minden átlátszó, mindenen és mindenkin átlátunk, nincsenek titkok, így valójában azt kell, hogy mondjam, hogy a személyes tér is csak látszatszemélyes tér, hisz érződik minden akkor is ha éppen nem látszik.
Tehát hiába zárkózunk be ajtók mögé, attól még mindenki tudni fogja mi történik az ajtó mögött. És már egyre többen leszünk, akik előtt nincsenek zárt ajtók, messziről látszik, hogy mi és ki valós és ki nem.
 
Ez van.
Lassan csomagolhatjátok az eddigi spiri képzelgéseket arról, hogy milyen is az a szeretet, mert akik eddig beszéltek róla, nagyjából fogalmuk sincs róla, csak inkább arról, amit képzeltek róla, milyen elvárásaik lennének róla, és ha annak nem felelsz meg, akkor Te nem vagy megfelelő.
Hahó, lassan omolhatnak ezek a "széplélek-selyempapír-habcsók" festett minták, mert a valóság egyáltalán nem az.

Hm, mára ez szeretett volna hangot találni rajtam keresztül, én meg nem álltam ellen, had áramoljanak azok az energiák, nem fojtunk vissza semmit, nem rekesztünk már meg semmit...
 
mert az csak beragaszt, betapaszt, visszatart, és visszaüt.
 
Nem a visszafogás ideje van, hanem a centrifugálás ideje van, had pördüljön kifelé belőletek minden amit már nem cipelhettek tovább magatokban, amitől még elnehezültök.
 
Ne aggódjatok, hogy túl sok szemét lesz körülöttetek, olyan energiákban vagyunk, hogy egyből áttranszformálódik...
 
csak engedjétek fel, higgyétek el, aki valóban keresztül ment már rajta, nem fog csúnyán nézni rátok, és nem lesznek elvárásai, hanem együtt érző és megértő lesz...
 

a többiek meg nem számítanak, mert előbb-utóbb velük is történni fog, és őket is nagyon meg fogjuk érteni mikor benne lesznek, és szeretni fogjuk nagyon.

 

angyalok-demonok.jpg

szeretettel

Shana

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.