Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Álom az álomban! Az álmaink üzenetei most jelentősebbé válhatnak!

 

 

Hogyan dolgoznak az égiek, hogy akiknek kell azok egymásra találjanak!

Figyeljetek esetleg az álmaitokra mostanában, mert én is, és egyre többen mesélik, hogy igen érdekes álmaik vannak.

itt az egyik igen érdekes:

Kedves Judit!
Elnézést az ismeretlenül megszólításért!

…………..

Amiért keresem Önt.
Ma hajnalban egy álom során nemrég született lányomat (aki 8-hetes, és a valóságelem az álomban) sétáltattam a szülőházam előtti parkolóban, amikor régi ismerősökkel találkozván, azt felelték kérdésemre, hogy hova mennek: Pásztor Judit előadására, aki  a Nap és az évkör kapcsolatáról tartja a szülőházamban.
Izgatott, hogy ki is Pásztor Judit, és honlapjára jutottam, ahol engem is régóta foglalkoztató kérdésekkel találkoztam.

Meglehetősen régóta, kb. 16 éve kapok rendszeresen álmokban segítséget, és ezért zavarom Önt most.
Talán mindkettőnknek fontos lehet...

Majd a további levelekből kiderült, hogy szintén HANG, akiket kér, szólít Melek Metatron az összerendeződésre.

 

Egy másik álom, mostanában, más témában:

„Szia Judit!
Nagyon meglepett, nem tudom, hova tenni, de Veled álmodtam az éjjel.
Nálam jártál, a cipőd nagyon érdekes volt, egy jellegzetes szandi, aminek hátul, guruló kereke volt...
Néztük, hogy hányas a Tiéd, hogy nekem az eggyel kisebb számú, talán jó lenne, és hozol, vagy küldesz nekem is egyet....(persze, úgy, hogy én veszem, csak Te segítesz benne)”

 

És itt van az én igen érdekes két álmom, amit most most megosztok veletek, az egyéni történetemből. Nem is igazán nevezném álomnak, mert olyan tudatos bevetítés történt, amit közben tisztán tudtam, tudatosan figyeltem, hogy ez egy információ, ami szimbolikus. Az elsőt még kint kaptam a Müncheni program után, a másikat meg már másnap, itthon.

Az álom: Egy házban vagyok, ami tudom, hogy az enyém, és sokan jöttek, mentek nálam, egy kicsit túl sokfelé volt szórva a figyelmem emiatt. Jött a volt házaspárom is, akitől nagyon határozottan búcsúztam el, és végleg elváltak útjaink, megértve azt, hogy nekünk már tényleg semmi, de semmi más dolgunk nincs Nagy-lélekszinten egymással. És egyszer csak felmentem a házamban az emeletre, és akkor jöttem rá, hogy van emelet is!, egész eddig, csak az alaksorban éltem, azt hittem ennyi az egész házam. És felmentem és csodálkozva jártam végig eszméletlen sok szobát, hogy ez mind az enyém, és sorban nyitottam ki az ablakokat, hogy átszellőzzön, hisz rettentő sok ideje nem jártam itt. És ámultam és bámultam, milyen szép házam van, és valamiért arra nagyon rácsodálkoztam, hogy "jé, hátsó ajtóm is van"(?),  és ahhoz egy nagyon csinos, a falba vájt kicsike mélyedésben volt a kulcs, és ennek nagyon-nagyon örültem.

Aztán a következő nap másik álom vetítődött egész éjjel. Találkoztam egy másik volt párommal. És kívülről láttam, ahogy a "Juditka" a nyakába ugrik és megpuszilja, és fel is ugrott az ölébe... ezen csodálkoztam, mert semmilyen érzést nem éreztem közben iránta. Aztán már nem kívülről láttam magunkat, hanem én magam mentem vele, megfogta a kezem, és beültünk valami járműfélébe, ezt is csak érzékeltem, nem láttam, csak tudtam, most megyünk valamivel, valahova. És eljutottunk egy hatalmas házhoz, gyönyörű volt. Kétszintes, és látszott kívülről is, hogy rettentő sok szobája van. De be volt spalettázva, és az is látszott, hogy ezt sem használta senki már eszméletlen rég óta. És bementünk és körbevitt és azt mondta ez az ő háza.

Azt is elmesélem, hogy még 2011-ben mikor hazajöttem az Egyiptomi energiamunkából, akkor annyira kinyílt a tudatosságom, hogy több éjszakán keresztül, mikor itt látszólag elaludtam, akkor az csak a forma volt, de a tudatos tudatom ugyan úgy éber maradt, és folytattam tovább a valós valóságban a létezésem. És ott is volt házam, ott is együtt voltam a párommal, -aki mellettem aludt-, csak teljesen más minőségünk volt, tudatosságunk. Sőt, ő akkor ott sokkal hatalmasabb volt, mintha nagyon nagy mester lett volna…

Szóval figyeljünk esetleg az „álmainkra”, mert megpróbálunk most minden síkon és szinten összerendeződni azokkal, akik vagy egy csoport energiához tartoznak, vagy egy lélekcsaládhoz, vagy együtt van feladatuk, vagy egymáshoz kell valami miatt kapcsolódniuk.

Azt is javasolnám, hogy ha az első megérzésetek az, hogy valahova mennetek kell, ott kéne lennetek, de aztán mindenféle fontosnak tűnő eddigi dolgaitok miatt mégis lebeszélnétek magatokat róla, tudjátok, hogy ha a legmagasabb perspektívátok, a legmagasabb lélekterveteknek megfelelő mélyről jövő szándék mellett döntötök, akkor nem kell azon aggódni, hogy hogyan mondjam le a programjaimat, vagy hogyan mondjam el a családomnak, hogyan oldjam meg, mert akkor bizony magától átrendeződik hozzá minden, csak bízzatok benne és engedjétek meg, és figyeljetek. Hiszen az amit most még annyira fontosnak és valósnak érzékeltek, az csak egy gondolati struktúrája a valóságnak, -erre szoktam mondani, hogy ezt csak hiszitek, gondoljátok magatokról-, és ahogy a valós valóságot választjátok, az sokkal magasabb szinten rezeg, és abban  a pillanatban átírja a valósnak vélt, hitt, eddigi valóságotokat.

Ezt most sok társam tapasztalja már, szóval nem kell aggódnotok, hogyan oldjátok meg a külvilágotokkal, megoldódik magától…

És továbbra is várjuk a Hang-ok jelentkezését, vagy akik érzik, hogy írni kell, találkoznunk kell valami miatt, hogy bátran jelentkezzetek!

Már sokan vagytok, és hamarosan indítok egy körlevelezőt, hogy elindulhasson köztetek a kommunikáció, hogy előhívódhasson, miért is rendeznek minket össze.

Szeretettel

Judit

 

valosg-vagy-alom.jpg

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Pásztor Judit - Ezt az üzenetet most kaptam, ma reggeli álom:

2012.09.21 20:02

"Szia Judit!

Érdekes ez álom dolog. Nekem mindig is izgalmas álmaim voltak, megálmodtam eljövendő eseményeket valós formában, olykor szimbolikusan.
Ma reggel az álmomnak arra a részére emlékeztem, amikor hófehér madeirás ruhában mentem hozzád :D egy előadásra. Megérkezve egy hatalmas kőépület árkádja alatt kőasztal melletti kópadokra ültünk, de nekem kifelé lejtett a pad ezért felálltam és az asztalt körbe jártam. Kerestem valamit??? A következő amire emlékszem, hogy egy barlangban találtam magam, aminek a bejáratát készültek befedni, éppen hogy ki tudtam mászni. Két hatalmas kőtáblát csúsztattak rá.
Az érdekes hogy az álom elején hallottam ahogy a nevedet valaki kimondja és tudtam hogy hozzád megyek.

Gyorsan és röviden ennyi. Van elképzelésen mi lehet az üzenet, de még várom a "megfejtést". :D"