Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

A Kezdetek: Tudatosság a Szívközpontban 2010.

Tudatosság a Szívközpontban

Lehet, hogy itt az ideje, hogy egy kicsit a mélyére nézzünk, nézzetek a valóságnak, és lássátok meg egy kicsit ennek folytán magasabb, tágabb perspektívából is?

Miért is van erre egy idő után szükség, ami kikerülhetetlen?

Mert amiről nem tudsz, az tud rád tudat alatt hatni, és addig tud félelemben tartani, vagy kétségek között, vagy olyan élethelyzetekben amitől egyszerűen nem tudsz szabadulni, akár mit is próbálsz tenni, hogy változzon, hogy megoldódjon.

Amint valamit meglátsz, felismersz, nevén nevezed, vagyis ez által már TUDSZ RÓLA, nem hat rád - se érzelmileg, se mentálisan, se fizikailag-, vagyis eldöntheted, hogy hagyod e vagy sem hogy hasson rád, egyből meg van a SZABAD VÁLASZTÁSOD JOGA.

Ez az amikor visszaveszed a hatalmadat magad felett.

Ez maga az, hogy tudatossá válsz mindenre, ami körül vesz, ami zajlik körülötted, minden részen, és minden szinten. A minden szinten azt jelenti, hogy mivel nem csak fizikai szintű ember vagy, amire fizikai szerekkel lehet hatni, hanem van lelked, amikre az érzelmeken keresztül lehet hatni, a mentális részed, amikre a gondolatokon keresztül lehet hatni, ha nem ismered mi hat rád a világodban, akkor befolyásolható, manipulálható, félelemben tartható vagy, vagy lehetsz olyan élethelyzetekben, amiket már egyáltalán nem szeretnél.

 

Tehát maga a TUDATOSSÁG, a tudatosodás azt jelenti, hogy mindent felismerek, mindent megtudok a Világomban.

De mi a világom, meddig terjedek én, meddig kell nekem valamiről tudni, és mi az ahol már átengedem másoknak a hatalmat magam felett, mert úgy érzem én ezt nem tudom, vagy nem akarom tudni, vagy nem vagyok rá képes, hogy tudjam, és azt látom, hogy vannak olyan emberek, csoportok, akik ezt nálam sokkal jobban tudják, vagy látszólag úgy tűnik, hogy jobban tudják, és akkor elfogadom nekik azt amit mondanak és átveszem tőlük azt amit gondolnak. Kiktől veszünk át, fogadunk el, másolunk át gondolati, érzelmi, viselkedésbeli mintákat? Első a szülő, majd az óvoda, iskola, barátok, Médiumok, csoportok, szervezetek, vezetők, eszmék, vallások, szellemi irányzatok, guruk és a végtelenségig sorolhatnám, hogy kitől….

 

Mi az a biztos jelzőrendszer, ami mindig meg fogja mutatni Neked, hogy az amit nem Te saját magad ismersz fel, és tudatosítasz, csak átveszed mástól készen, hogy az számodra helyes vagy sem, tiszta e, nem befolyásol e valamire.

Ez a jelzőrendszer a szíven keresztül jelez neked, és intuícióként, megérzésként jelez, amit magad számára fogalomként lefordítasz és megnevezel.

Vagyis nem mentálisan a fejedben gondolod ki, hogy ez számodra elfogadható e vagy sem, mert az félre visz, mert azon a szinteden a még fel nem ismert gondolati szennyeződések folyamatosan manipulálnak tudtodon kívül. Így a gondolataidra nem szerencsés hagyatkozni. Mivel az érzelmeiden keresztül is befolyásolt vagy, az is szennyezett még jelen pillanatban, így ebben a helyzetben nem biztos iránytű az sem.

 

Az egyetlen megoldás, ha folyamatosan figyelsz magadra, nem a külvilágra, magadra, és felismered ezeket a gondolati, érzelmi mintákat magadban, ahogy felismered, nevén nevezed, már ugye nem hat rád, mert tudsz róla, vagyis el tudod dönteni, hogy hasson e rád, vagy sem, és így szépen lassan bejutsz legbelülre a központodba, amikor már mindent látsz, és felismersz, a központod mindig tökéletesen fogja neked megmutatni, jelezni, hogy mi az ami valójában történik, igaz e vagy sem, manipuláció vagy sem, jó az neked vagy sem.

 

És ez mind itt történik nálunk, a szívközpontban, ahol azt lehet megtanulni valóságosan a gyakorlatban, mások valóságos élő példáján, megélésein, tapasztalatain keresztül, hogy jussunk be az egyetlen igaz és biztos iránytűnkig, ami el tud minket navigálni ebben az átláthatatlanul hatalmassá vált külvilágunkban és ebben a nagy változásban ami zajlik bennünk és körülöttünk.

Szeretettel

 

Pásztor Judit

 

2010.05.19.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

felhő - IGEN

2010.08.24 21:45

"... a központod mindig tökéletesen fogja neked megmutatni, jelezni, hogy mi az ami valójában történik..."