Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Új Fog-Struktúra Kód (SzTK). A fogak kétféle elváltozásáról(biologika B.R.) Fognövesztés Videó (T.T.)

Gigantikus nagy anyag, kollektíven, bolygó szinten, tudati és evolúciós szintek egybe integrálása.

Kitartással dolgozz rajta, és haladj benne, és tedd hozzá magad magad miatt, és mindenkiért.

ne várj el felszínes, majd valaki adja, te meg passzívan fogadod információt, segítséget.

Azt tanulod, hogy felnőtté válj, önálló, tudatosan gondolkodásra képes létezővé,  aki képes a saját testét saját maga által tudatosan magára szabni. 

Jó munkát!

fog-kodok.jpg

katt a képre

Hosszú évek rész munkáinak integrálását, tudati és lélekevolúciós meghatározottság szintű sorba rendezését, tudati-evolúciós fázisok REND-be rakását, 
a segítői szintek egymás utániságát szeretnénk most megosztani veletek, jelen esetben a 
FOG és fogászati Témakörben a Test-Tudatosság témakörön belül.

ertekmero-spiral.jpg

Ez a szintű információ természetesen alanyi jogon jár a bolygó összes emberi testben lévő lakójának, akinek fogai vannak, vagy már éppen nincsenek :)
 
Jogotok van tudni, nyitottan!
 
Jogotok van ingyen hozzáférni ezekhez az információkhoz rendszerbe szedve, 
csak azért mert emberi testben a földbolygón éltek, és vannak fogaitok, 
vagy ha már nincsenek, jogotok van tudni, hogyan Teremthettek Ti Mag-atok saját magatok számára újra és újra,
anélkül, hogy ezért valakinek fizetnetek kéne, ezért valakitől függnötök kéne, ezét bárkinek bármit is adnotok kéne bármilyen formában,
akár fizikai, akár lelki, akár szellemi szinten.
 
Azért jár nektek, mert a létezésben emberi formában vagytok, és az emberi testnek alap részét képezi a fogazatotok, és minden azzal kapcsolatos információ minden szintje.
 
Valójában ezzel az analógiával javaslom gondoljátok végig, milyen információk járnak, járhatnak, járhatnának még nektek a létezésetek alapjogán, 
és kiknek, mikor és hol hittétek el, hogy nektek ezért másoknak kell bármit is adnotok,
kiszolgáltatva magatokat, eladva magatokat, megadva magatokat, 
vagy mikor gondoltátok azt, hogy bárkitől is kérnetek kell bármit azért, hogy átadjátok, tovább adjátok a társaitoknak, egymásnak,
vagy hittétek el magatokról, hogy vannak akik nálatok jobban tudják, és közvetítőkre, vezetőkre, mesterekre van szükségetek ahhoz, hogy megmondják nektek lépésről lépésre -stílszerűen szájbarágósan- hogyan tudhattok bármit a saját magatok biológiájával, testével kapcsolatban.
Miközben ezek természetes, a létezésetek alap jogán járó információk.
 
A Szer Etet és táplál titeket minden szinten a létezésetek alapjogán.
 
Most én vagyok az egyik segéd-eszköze, aki ezt számotokra közvetítem, hozom és összegzem, és megértést és elfogadást és megengedést segítő információkkal látlak el titeket feltétel nélkül.
 
Szer-Etetettel 
 
Shana Pásztor Judit (SztK)

A fognövesztés egyik módszere vizuálisan, kapcsold össze a fogkódokkal:

Közzététel: 2016. márc. 7.

Az orosz bioinformációs technológiák, Arkagyij Petrov - Életfa világszemlélete - segítségével az emberi fogak regenerálhatóak. Minél pontosabb információt kapunk és szerzünk az emberről, annál több, eddig csodásnak hitt lehetőség nyílik meg előttünk. A csírából kinövő mag vizualizációja segíti a fognövekedés folyamatát. A moszkvai Petrov Központban és annak területi képviseletein számos foghelyreállítási eredményről beszámoltak már. 

 

Még egy vizuális érzékelést segítő videó.

Ehhez is használd a FogKódokat.

A FogKódban van a TELJES FOGPROGRAMOD saját magad számára.

A Videó valójában az elmédet nyugtatja meg, győzi meg, az elmével hiteti el, hogy ez lehetséges.

Nem szükséges mondogatni, ha rám hallgatsz a szöveget nem mondogatod, hanem csak némán megnézed magát a mozgóképet..

Így van esélye ÁT-EMELŐDNI a Tudatodnak a mentális-akarat vizualizációs teremtésmódon túlra, a

Tudat Tiszta Fénye teremtői szintre, a SzívTudat teremtői szintre, ahol már csak megengedjük, elfogadjuk a teremtést, finoman, lágyan, megengedően, elfogadóan, befogadóan, önmagunkban teret adóan.

 

 

 

 

Fogorvos FOG témához, a FOG-Kódokkal, szellemi, megértés szint: 
 

Eddig azt ismertük, és azt hittük csak sok pénzért sok fájdalommal lehet preparáltatni a fogainkat.

 Pedig itt van, mindenkinek egyedien az, ahogy a saját fogait helyrehozhatja, vagy újat növeszthet, vagy kiegészítheti.

És ezt most tényleg azoknak akik már végig mentek a teljes 3.d-s szélsőségeken, tehát meg van a teljes poláris teremtés spektrum. -Kívülről anyagba le a leggazdagabbon, és legszegényebben is-

Ott van az EGÉSZ, a Teljes anyagi spektrum tudástára, ismerete !
Mindenben benne voltatok!

 

A fog az anyag szintje.

A szerkezet, az alap, a vázhoz tartozó minőség bennünk. Akinek megvan a teljes spektrum, az bármikor képes akár melyik részre tudatos figyelemmel, fókusszal befigyelni, és bármit létrehozni az anyag szintjén.

Itt is csak pár porszemecske kell, hogy kikerüljön a belső, teremtő-forrásrenegátotokból, hogy azt hiszem, van a tejfog és a maradandó fog. 
Mire és meddig maradandó? 
Ide már berántódik az az információnk is, hogy Te teremted a saját tested, és ugye nincs is halál, legalább is a sejtek, és alap struktúra szintjén semmiképpen, hisz azt mindenki alap járaton tudja, hogy még a régi hitrendszeretekben is 7 évente cserélődtek ki a sejtjeitek.
Na most, ma már azt is tudjátok, akik a gömbcsakra rendszerükbe tértek át (vissza emlékezve ebbe a tudatosságukba, keress rá : csakrák invokációja), hogy azon a tudati és meghatározottság szinteden minden belőled vetül ki, és a test az mindig ahhoz idomul, aki és ami éppen vagy, és ahogy szeretnél megnyilvánulni.

A tested mindig az aktuális tudati meghatározottságod következmény vetülete.
Tehát egy klassz járgány jár egy klassz belső magnak, és ezt bizony te alakítod.

 

Persze a tudatossági szinted, meghatározottságod, mit hiszel, tudsz magadról, mi szerint működik a biológiád, és az élet törvényei ezt igazítják. Amit bizony nem elég mentálisan mondogatni magatoknak természetesen, hanem a meghatározottságod az tudati és lélekevolúciós minőséged, amit akár te magad is leellenőrizhetsz, hol tartasz valósan önmagad fejlődésében önmagadon belül.  Teremtő Tudat Fázisok. Teremtő-Tudati Evolúció

Ide kapcsolódik tudati, megértésbeli lépcsőnek, fázisnak Barnai Roberto : A fogak kétféle elváltozásáról (újmedicina, biologika) 

Biologika: 

Fog dentin és fogzománc elváltozások, csont sorvadás, fogszuvasodás, csont ciszták, stb. és az ezeket beindító érzelmi konfliktusokról. Egyéb részletek a 4.1.4. és 5.1.1. lapokon (a Szerv Atlaszban).
További tájékozódási pontok:
- kiadványunk: http://www.szervatlasz.hu 

 

 

 

És akkor jöjjenek a fog-kódok, ami egy 9. dimenziós információnk és Nektek ez JÁR, és az egyetlen akadály eddig pont az volt, amit eddig hittetek egyedüli rendszernek, kizárva a teremtés tudatosságából saját magatokat. 
Most visszakapcsolódhattok mind, aki már képes feladni a régi hitvilágát.

Ennyi.

Eszméletlen egyszerű..

és már emlékezhetsz te is, és ott van az a polc amiről leveheted azt, amire szükséged van.. 
(én is így mentem érte fel, kértem, és kaptam, és jöttek hozzá segítő energia minőségek, anélkül, hogy kértem volna) 
Tehát ha új fogra van szükséged akkor itt van az is. Tessék. Terülj, terülj asztalkám.
Hála érte minden társunknak akikkel emlékezhettünk erre az információnkra.

 

Mik a bennünk lévő akadályozó tényezők, amik felemésztik az energiáinkat, amit bizony magára a fog növesztésre is használhatnánk helyette:

Táplálással kapcsolatos önértékelés letörés konfliktus a teljesség igénye nélkül pár példa (biologikai megértés szint): 

-nem haraphatok elég nagyot az életből

-nekem nem jár akkora falat a közös tortából

-adnom kell érte, meg kell dolgoznom érte, hogy nekem bármi járjon

-önmagamban nem vagyok elég jó ahhoz, hogy nekem járjon

-alap létezésem jogán nekem jár

-nem érdemlem meg, hogy nekem alap létezésem jogán járjon

-... folytassátok

 

Az önértékelés letörés legerősebb ördögi körben tartó működésmódja bizony a SAJNÁLAT.

Amikor sajnálom magam azért ami történik velem, és sajnáltatom magam mások által, vagy engedek a sajnáló minőségeknek, hogy lenyomjanak.

Önértékelés letörésben megerősítés sajnos az is számunkra, ha kiszolgáltatottságot élünk meg a fogainkkal kapcsolatban, amikor azt érezzük, azt ismerjük, hogy mi magunk tehetetlenek vagyunk, külső körülmények miatt romlik a fogazatunk, amire sok téves hitrendszert pakolnak számunkra, és sokan, egyre többen ülnek rá ijesztgetős módon. 

Fogorvosok, mindenféle külsőleg fogakat javító, építő anyagokat gyártók (fogkrémek), és ennek legvégső, legkiszolgáltatottabb formájába beledöngölő a csillagászati áron kreált pótlások, hidak, hi tech technológiás implantátumok.

Amikor eddig a a külső-segítő-ördögi körig jut el az ember, magán kívülről várva a megoldásokat, addigra már teljesen kívülre helyeződik minden önértékelése saját magáról, már minden megoldás csak kívülről, magától függetlenül és egyre költségesebben jöhet számára.

A fog a külsőségeink közül az egyik legérzékenyebb és legkényesebb önértékelési pontunk.

Ha nem tudunk felhőtlenül nevetni, mosolyogni, ha nem csillan kristály tiszta egészséges fehérséggel a fogsorunk, az minden percben töri, zúzza az önértékelésünket. Nem érezzük magunkat egészségesnek, teljes értékűnek. Problémássá válik az evés, az ételek harapása, megrágása számunkra, extra figyelmet, vagyis állandó többlet energiát emészt fel, maga a harapás (kiharapni az életből), és a rágás is, ami az élet megemésztésének és átalakításnak, transzformációnak, vagyis számomra megfelelő táplálékká alakításnak a legfontosabb fizikai feltétele.

Ez bizony kivetül az életünk minden területére, hisz hiába vagyunk más területeken magabiztosak, erősek, ön-értékeltek,  ha közben az egyik legalapvetőbb működésünkben egyfolytában nehezítetten haladunk, korlátokat és extra energiabefektetést igényelünk, hogy fenntartsunk egy külső látszatot.

Így körbejárva ezt a témát már érthető, miért olyan nehéz sokak számára a fog-önértékelés letörés-elhatárolódás konfliktusokból valósan és végérvényesen kijönni.

 

Az önértékelés letörés, sajnálat-kishitűség energia mintázat, tudattalan működési módunk öngerjesztően bizony 3.dimenziós poláris szintű energia.

A Biologika megértés szint még mindig csupán egy 3.dimenziós fizikai-érzelmi, a 2 DNS-szálú zárt rendszerű emberi-test biológiai természeti törvény szerinti működésének megértés szintje, és felismerés szintje. Tehát addig a szintű meghatározottságunkig adhat átmeneti fázisként megértést a testi következmények miértjére.

Hogy mi van a 2DNS-szálú zárt rendszerű fizkai-emberi test meghatározottságon túl, és te hol tartasz a saját meghatározottságodban, itt nézheted meg, ellenőrizheted le: 

Egy fénytesti síkot azzal mérünk, hogy sejtjeitek mennyire képesek a „fényanyagcserére” 

Tapasztalati kiegészítés az Egy fénytesti síkot azzal mérünk, hogy sejtjeitek mennyire képesek a fényanyagcserére íráshoz

 

Ha tovább visszük, kitágítjuk, és mélyebben átlátjuk, megértjük, még mindig csupán egy 4.dimenziós duális érzelem szintre jutunk el magunkon belül. Azon emelődhetünk át a megértés és elfogadás által.

Ezen a tudatszinten megértve még újabb önértékelés konfliktusokat pakolhatunk magunkra, mert bár már értjük, megértjük, átlátjuk egy magasabb szinten, hogy miért és hogyan juttattuk magunkat idáig, de mégis tehetetlennek érezhetjük magunkat, mert ettől még a helyzet ugyan az marad. 

Marad a fizikai szintű fogászati segítség, vagy próbálkozhatunk már spirituálisabb tudati technológiákkal, vizualizációkkal, meditációkkal, mindenféle gondolati teremtési technológiákkal. Lásd az orosz videót és hasonló spirituális rendszereket.

Sőt, ha ezekkel nem sikerül magadnak segíteni, és közben látod, hogy voltak olyan "okosak", "ügyesek", akiknek ez sikerült, akkor még inkább frusztrálttá válhatsz, még erősebb körben magad köré gerjesztve a saját önértékelésed saját magad általi letörését. Ez már bizony egy még nagyobb érzelmi kilengéssel bíró, még nagyobb hullám-amplitúdóval bíró ellentétes töltésű érzelemtestet növeszt köréd, növesztesz te magad magad köré, ami még inkább felgyorsítja az önértékelés letörés-körödet, és a fogazat lebomlása is felgyorsul immár 4.dimenziós szinten.

Ezért született be a fogkód, ha már idáig eljutottál magadban, legyen hova valósan átkötnöd, átkapcsolnod, és szépen tudatosan felszabadítani az eddigi tudati sávokban lekötött energiáidat, és fordítsd át a valós saját fogcsíráid táplálására, növesztésére.

Ezen a  tudatszinten megértés, a Tudat Tiszta Fénye átvilágítás szintjén  működik benned, és összeomlasztja az előző tudati szinteket, és a hozzájuk kötődő lenyomott érzelmek felszabadulhatnak alóla, és abból képződik a valós saját fogaid növesztésének energiája.

Tehát itt már magunkból fordítunk át, transzformálunk át, aminek az energetikai indítókulcsa nem kívül van, nem az elmében van, nem meditációban van, nem akartban van, nem szándékban van, hanem maga az indító-energia-kulcs az ennek a tudati megértése, az már önmagában bevilágít, önmagában fordít és ön-indít.

Te magad vagy a blokkoló, a tudattalan alacsonyabb szintekkel. 

Alap blokkoló a 3.dimenziós anyagi fogászat ismeret, és hogy nem ismersz, tudsz helyette más megoldást.

Blokkoló tudati szintek a sok külső hitrendszer, amit elhittél, hogy mitől romlik a fog.

Majd ezt megértve, tovább lépve, egy rövid ideig a biologika szintjére, az maga is blokkolóvá válik számodra a későbbiekben.

Majd innen is tovább lépve, mikor már magad vennéd cselekvő-tudati teremtőként a tested feletti irányítást át, -lásd mentális úton, pl a tudati-technológiák, vagy bármilyen más szellemi rendszer alapján-, egy idő után az is a saját blokkolóddá válik önmagadban.

 

És ez után jön a FOG-KÓD. 

 

fog-kodok.jpg

Ha már ezen teljes tudati és lélekevolúciós skálán végigvitted magad, és felismerted a saját evolúciós lépcsőidet amiket bejártál, végigpásztáztad magadban, sorba szedted, összegezted, átvilágítottad, bevilágítottad, és rendbe raktad magadban.

Ez az összerendező-tudati pászta-bevilágítás bizony egybe rendezi immár magától az összes eddigi fázisodat, és egybegyúródik magától. 

Ez lesz egyben a Te belső-mag-indító energiád, amiből a fogaidat a kódokkal újra növeszted. 

Vagyis itt már nem Te növeszted.

Te már nem akarsz semmit ezen a tudatszinten, hanem végtelen alázattal megengeded, megfigyeled, teret és lehetőséget adsz neki, hogy ez benned történjen, és te gyermeki kíváncsisággal természetes módon hagyod, és élvezed minden pillanatát. De nem csak a növekedésnek, hanem az egész ÚT-nak ahonnan ahova eljuthattál most éppen a fog, mint anyagi tapasztalás alapján Önmagadon belül.

Ez rólad szól!

Ezen a tudat szinten már az egész önmagad, ebben a témában bejárt útnak a fizikai, lelki, érzelmi, tudati fázisával esel szerelembe, hiszen ezen a tudatsávon már látod egyben, hogy mennyire kihagyhatatlan lépcsők voltak, amik nélkül nem lehetnél itt ebben a jelen tapasztalásban.

Ez a tudatszintű felismerés és szerelem érzés mind hozzáadódik többlet energetikailag immár a drága, gyönyörű kicsi, édes kis fogcsírácskáidhoz, és végtelen boldogságban, derűben, csillanóan, csillámlóan, játékosan fürdőzik benne, és pezsdül, zsendül, vibrál, és egyre magasabb frekvenciában élettel telítetten rezegve növekedésnek indul benned.

 

És még egy fontos, megértést segítő információ 
 

Az információk szintjei és pénz viszonya.. : 
Amikor kértem a fogkódot Számos-Anita-Myrieltől, azt látta hogy van mellettem egy férfi energia fél éteri megnyilvánulásban. Ezzel a férfi energiával voltam képes olyan tudati szintre együtt felrezegni, hogy ezt az emberi biológiai struktúrához tartozó alap-váz információs kódot elérjük, lehívhassuk, megláthassuk, megismerhessük. 
Na de közben lett egy kis baleset! 
A fókuszálás és a befelé, majd felfelé haladás közben egyszer csak visszadobott az energia, és szabályosan derékba tört. Bicskába összecsukódtam, és nem bírtam felegyenesedni. 
Azt tudni kell, hogy a 9. dimenziós információk már olyan
szívtudati információink, ahol nincs helye semmiféle alacsonyabb tudatosságnak, akaratnak, vágynak, szándéknak, egyedi igényeknek.

Ezt csak akkor érjük el, ha teljesen tiszták vagyunk minden egyedi igények és akarásoktól, és én még így is csak párban voltam rá képes. (ahogy Anita látta mellettem éteri szinten a férfit)
És mivel az én szívtudatom már tiszta, kérdeztem kétségbeesetten, hogy ki mit tett, ami miatt visszadobott az energia, és mély alázatba tört be(?)

Kiderült, hogy a drága társnőm ragasztott hozzá egy olyan szándékot, kérést, vágyat, ami igen csak butuska módon 3.dimenziós egyedi akarat, amihez még ráadásul pénzt kért, hogy megkapja !!! 
Mivel eredet-testvér energiák vagyunk, és mivel hozzám ragasztva kérte, nem jutottam/jutottunk fel, hanem visszalökött az energia. 
Miért is? 
Ez csak és kizárólag természeti-energetikai törvény. Akár mint a biologika. 

Semmi sötét, és ijesztő, és megfoghatatlan nincs benne. 


Ha egyéni akarattal szeretnél bármit elérni, akkor van rá tér, de az egy zárt rendszer, saját szabályokkal, és a pénzmátrix is csak azon a zárt rendszeren belül működik! Ez a poláris és duális teremtésszövet.


Mivel mi egy másik dimenziós információt és ajándékot kértünk, és ő ehhez egy 3.dimenziós egyéni, pénztől függő akaratot ragasztott, ez a kettő nem volt kompatibilis egymással, így vissza lettünk dobva együtt a 3.dimenziós lenyomott szintre, és akkor ott aztán csikarhatjuk ki magunknak azon a módon, ahogy csak lehetséges ebben a térben.


Ez a TUDATOSSÁGA annak, hogy milyen TÉRBEN, milyen szinten mik a törvényszerűségek, milyen tudat és léleksávhoz milyen energetikai elérési módok, és törvények tartoznak, és azokkal gazdálkodhatsz, és azok alapján vagy képes teremtésre.

 
Ahogy kiderült, hogy milyen egyedi, akarat-egó vágyat kért, ennek a tudatosság felismerése, és belátása, hogy ez a két szint nem kompatibilis egymással hozta azt, hogy mégis megkaptuk a 9.dimenziós szívtudat szintje információt. A felismerés, megértés mély alázata után, mint következmény kaptuk meg mégis a kódokat.


Ez egy nagyon komoly, élő tanítás volt mindkettőnknek, és lehet nektek is. Nem viccből raktam ki a teremtő tudat fázisokat, hogy betudjátok lőni hol vagytok valósan, és hogy mik lehetnek az akadályozó tényezők az adott szinteken feljebb jutni magatokban.
Szóval mi élően tapasztaltuk meg, hogy megkapod az információt, és kezdhetsz is vele bármit is, csak saját magunkat nyomjuk le, döngöljük vissza minduntalan ide le, és az egyetlen visszalökő, lenyomó energia az nem kívülről jön, senki sem tesz velünk semmit kívülről, hanem a saját érzéseink, vágyaink, akartaink, képzeteink nyomnak le arra szintre ahol azokat lehet tapasztalni az adott törvényszerűségek között. 
Nagy tanítás volt! 
Mindenkinek kívánom, hogy belülről élje át tudatosan, és soha többet nem lesz kérdés, mi miért történik vele, és mi miért nem valósul meg az életében, ahogy szeretné.
És még ehhez beugrott, hogy sokan ülnek rá erre a hiányra, erre a tudatlanságunkra, és erősítik fel bennünk akár a félelmet, akár az információk hiányát, és kezdenek el adni nektek tanácsokat, információkat, és ennek a legalja amikor ezt már pénzért adják nektek.-. Egyik tudattalan a másik tudattalannak, eljátszva, hogy az egyik többet tud a másiknál.. Ismerős? 
Az egész világunk ez alapján működött eddig... (ciki, bukta mindenkinek innentől.. )

 

 

Annyit fűznék még hozzá a fentiekhez, hogy mielőtt belefognál a fogkódokkal való egyéni munkába, próbálkozásba, hogy valóban legalább 3x3x3 szinten olvasd el a fentieket.

Majd, hogy ne képezz ebből a szintű információs segítségből is újabb önértékelés-letörést magadnak az által, hogy kapkodva, felületesen, felszínesen, amolyan "gyorsan beveszek egy újabb tablettát és akkor nekem jó lesz azonnal módon" nekiugranál, majd esetleg még sem sikerülne az elvárásaid szerint pár napon belül hirtelen fogat növeszteni,

hogy ettől az újabb kudarctól, vagy újabb, "na, ez sem ér semmit" gondolatkörtől megmentsd magad, azt javaslom, hogy egyelőre csak nézegesd, tesztelt magad, hogyan érzel tőle, játssz vele, mindenféle elvárás nélkül. Akár írd rá egy vizes palackra és így a figyelmed és a tudatod fókusza, a figyelem legalább arra az időre míg iszol belőle, odarántódik arra a tudatsávra, abba az információba.

Mivel még nagyon friss, a kollektív tudati mátrixban új információnk, így mindenki aki magán dolgozik ezzel a kóddal, valójában nem csak magának segít, hanem az egész kollektív mátrixnak TÁGÍTJA a lehetőségét erre a szintre. Tehát azt is tudhatod, ha magadon dolgozol, ezzel másoknak is segítesz láthatatlan módon, hosszútávon.

Aztán ha ezek után is kishitűség, és bizonytalanság lenne benned, hogy képes lennél e rá, akkor inkább jelentkezz konzultációra, vagy csoportos találkozóra, ahol egyrészt a saját SzívTudat szintembe beleoldódva tapasztalhatod, vagy másokkal összeadódva egymást erősítve, megtartva, támogatva nagyobb teremtő hullámokat gerjeszthettek.

 

....Folytatás hamarosan még tágabb, még részletesebb megértési szintről, a fogtechnika, az állkapocs, a harapás és a személyiség változás viszonyában.

Miért törnek a hidak valósan, hogyan lehet leolvasni egy félre harapásból az egész elcsúszott, kifordult személyiség képét az adott illetőnek?

Az, hogy olyanra nőnek a fogak, olyan a harapás, annak oka van. Nagyon komoly OKA, amiből olvasni kéne, és nem pedig behunyt szemmel valami esztétikai külső elvárásoknak megfelelve erőszakkal ide-oda húzogatni, tologatni fogszabályozókkal. 

A gyermekkori fogszabályozás, fizikai erőszakkal más harapási és fogállási pozíciókba belekényszerítés esztétikai alapon, súlyos tudattalan torzulásokat okoz az eleve deformáltságot előidéző személyiségképben. Újabb külső rétegként rakódik rá, az eleve torzult pozícióra, azt látszat korrigálva, eltüntetve az alap torzult struktúrát, amiből még olvasni lehetne, és tudatosan változtatni rajta. Remélem a fentiekhez kedves fogtechnikus barátom, tudatosság-kollégám hamarosan hozzáteszi a saját ez irányú hosszú évek alatt kidolgozott tapasztalati segítő információit.

Addig is javaslom egy kicsit feleleveníteni, hogy mitől és hogyan torzulunk és csavarodunk be a fizikai testünkkel a térbe már a beszületésünkkor, aminek természetesen része az állkapocs és harapás torzulás is...

A TEST-ed csak következmény!

 

Shana & SZTK

 

 

és Újra a FogKód:

fog-kodok.jpg

2016. december folytatás:

Seth: A tárgyi valóság természetéről

Amikor azt mondom, hogy ti teremtitek a fizikai anyagot, felhasználva a világmindenség vitalitását, ugyanúgy, ahogy mintát tudtok lehelni az ablaküvegre, ezzel nem azt állítom, hogy ti teremtettétek a világmindenséget. Ezzel azt állítom, hogy ti teremtettétek az anyagi világot, olyanra, amilyennek ismeritek.
A vegyi anyagok nem képesek tudatot vagy életet létrehozni. Tudósaitoknak előbb-utóbb szembe kell nézniük azzal a ténnyel, hogy a tudat az első, és az fejleszti ki a maga formáját. A test minden sejtjének megvan a maga külön tudata. A szervek sejtjei között tudatos együttműködés folyik, csakúgy, mint a szervek között.
A molekuláknak, az atomoknak és a még kisebb részecskéknek sűrűbb tudatuk van. Ezek sejtekké állnak össze, s ezáltal egyéni sejttudatot alkotnak. Ez az összekapcsolódás olyan tudatot eredményez, amely sokkal több tapasztalatra és beteljesülésre képes, mint amennyi a különálló atom vagy molekula számára lehetséges volna. És ez így megy a végtelenségig — az anyagi test mechanizmusának kialakításáig. A legkisebb részecske is megőrzi egyéni mivoltát, és képességei az együttműködés által milliószorosra növekednek.
Az anyag az eszköz, a közeg a lelki energia átformálására; ami így létrejön, azt úgy lehet felhasználni, mint az építőkockákat. Az anyag épp csak annyira szilárd, hogy a szemlélő számára viszonylagos állandóságot mutasson.

Az anyag állandóan a teremtés állapotában van, de egyetlen anyagi tárgy sem folyamatos önmagában. Nincs például olyan anyagi tárgy, amely az idővel, az öregedéstől elbomlana. Vannak viszont a lelki energiának olyan fizikai formában megjelenő alkotásai, amelyek látszólag, többé-kevésbé szilárdnak tűnnek.
Az anyagi dolgok oszthatatlan, szilárd, önmagukkal azonos tárgyként nem „léteznek elég sokáig” ahhoz, hogy az idő megváltoztassa őket. A bennük rejlő energia meggyengül. A fizikai forma elmosódik, eltorzul. Egy ponton túl a ti nézőpontotokból szemlélve minden egyes újrateremtés tökéletlenebb lesz az előzőnél. Sok ilyen újrateremtés után, amelyek számotokra észrevétlenül játszódtak le, felfigyeltek a különbségre, és azt feltételezitek, hogy változás történt. Holott az anyag, amelyből a tárgy eredetileg állt, addigra sokszor, teljesen eltűnt már, és a mintát új anyag töltötte ki.
A háromdimenziós valóságban a fizikai anyag teszi hatékonnyá a tudatot. Amikor egy energiatömeg közelít a ti mezőtökhöz, azon belül igyekszik képességeihez mérten a lehető legjobban kifejezni magát, kezdetben szinte gyurmaszerű képlékenységgel. A teremtés azonban folyamatos, mint egy sugárzás, vagy sugarak végtelen sorozata — először gyenge, amikor még távol van, aztán erősödik, majd a távolodással megint gyengül.
Az anyag önmagában azonban nem folyamatosabb, nincs jobban kitéve a növekedésnek vagy az időnek, mint, mondjuk, a sárga szín.
Az anyagi tárgyak csak meghatározott perspektíva- és térkontinuumban létezhetnek. De mindenki maga teremti meg a saját térkontinuumát. Így ugyanazt a tárgyat különféleképpen látjátok. Mindenki tökéletesen más tárgyat alkot, amelyet aztán a maga érzékszerveivel érzékel.

„Az objektív világ belső cselekedetek végeredménye. Valóban képesek vagytok belülről manipulálni a tárgyi valóságot, ez az igazi manipuláció eszköze és meghatározása.
A gondolatok és képek, mint ideák, tárgyi valósággá alakulnak, fizikai ténnyé válnak. A folyamatot kémiai erők hajtják. A gondolat: energia. Megszületése pillanatában máris elkezdi fizikailag megvalósítani önmagát.
A mentális enzimek kapcsolatban állnak a tobozmiriggyel. Mint tudjátok, a test anyagai fizikai természetűek, de ők működtetik a gondolati energiát, mert elementáris kódok formájában hordozzák az adatokat, melyek a gondolatok tárgyi valósággá alakításához szükségesek. Ezek révén reprodukálja a test a belső képet. Hogy úgy mondjam, ezek a szikrák, amelyek kiváltják az átalakulást.
A vegyi anyagok a bőr pórusain át távoznak el, egy láthatatlan, de határozott pszeudo-fizikai alakzatban. A gondolat vagy kép intenzitása nagyban befolyásolja a fizikai materializáció közvetlenségét. Nincs olyan tárgy körülötted, amelyet ne te magad teremtettél volna. Nincs semmi a saját anyagi képmásodban, amit ne te magad teremtettél volna.
A kiinduló gondolatok vagy képek a mentális zárványban léteznek. Ez még nem anyagi természetű. Aztán a mentális enzimek szikrája materializálja őket.
Ez az általános folyamat. Azért az ilyen képek vagy gondolatok a ti fogalmaitok szerint nem materializálódnak teljesen. Lehet, hogy az intenzitás gyenge. A belső vegyi reakció hatására bizonyos elektromos töltések kisülnek, némelyik a szervezet belsejében. Ezután a bőrfelületen keresztül a külvilág felé megindul egy sugárzás, amelyben magas szinten elkódolva benne vannak az utasítások és az információk.
Az anyagi környezet tehát ugyanannyira a részed, mint a tested. Hatékony irányítás alatt tartod, mert hiszen éppúgy magad teremted meg, mint az ujjad hegyét. A tárgyak mind ugyanabból a pszeudo-anyagból állnak, amely a saját fizikai képmásodból sugárzik kifelé, csak az intenzitás mértéke különböző. Ha az intenzitás eléggé magas, akkor tárgyként érzékeled. Ha alacsony, akkor egyáltalán nem is veszed észre.
A test minden rostjának és szövetének láthatatlan, belső célja van, és ez kapcsolja össze a belső Ént az anyagi valósággal; ez teszi lehetővé, hogy megteremtse az anyagi valóságot. Bizonyos szempontból a test és az anyagi-tárgyi környezet a teljes Én kellős közepéből repül kifelé.”
„Az idegi impulzusok láthatatlanul, az idegpályák mentén kifelé haladnak a testből, körülbelül ugyanúgy, ahogyan a test belsejében. A pályák az adott Énből kifelé áramló telepatikus gondolatokat, intuíciókat, impulzusokat és vágyakat szállítanak, melyek megváltoztatják a látszólag objektív eseményeket.”
„Az események és tárgyak nagyon is valóságos gyújtópontok, ahol a magas töltésű lelki impulzusok átalakulnak valamivé, amely már fizikailag érzékelhető: ez az áttörés az anyagba. Ahol ilyen magas töltésű impulzusok metszik egymást vagy egybeesnek, anyag jön létre. Az energia belerobban az anyagba, de a mögötte rejlő valóság, az idea magától az anyagtól független. Ugyanolyan vagy majdnem ugyanolyan minta 'bármikor' újra és újra létrejöhet, ha megvannak a megfelelő koordináták ahhoz, hogy a folyamat beinduljon.”
„A ti valóságrendszeretekben megtanuljátok, mi a mentális energia, és hogyan kell használni. Ezt úgy végzitek, hogy gondolataitokat és érzelmeiteket folyamatosan fizikai formába öntitek. A külső környezetet érzékelve tisztább képet kell kapnod belső fejlődésedről. Ami érzékelésnek tűnik, amit olyan konkrét, objektív eseménynek vélsz, amely független tőled, tulajdonképpen a saját belső érzéseid, energiád, mentális rendszered materializációja.”

és a képi megértést, képzeletet segítő, szolgáló  videó:

 

 

és a fiam által házi használatra készült videónk:)

A fiam felrakta a fogkódunkat az Arkagyij Petrovos videóra, ezzel azt is szeretnénk megmutatni, hogy mind részeket hívunk elő, ami csak akkor tud számunkra egyben valósággá válni , ha mind hozzárakjuk a saját részünket. Arkagyij Petrov az Életfa, Teremtői-férfi ág mentális, vizualizációs információt hívta elő hozzá, ami még a 3.dimenziós 2 DNS-es szálas zárt rendszerű biológiai testünkre vonatkozó preparáló, javító mentális információ, Grabovoj ehhez rakott be számstruktúra kódot. MI pedig már a 9.dimenziós Új FOG-struktúra Kóddal az Új 5.dimenziós Test-Kódokhoz, vagyis az 5.dimenziós test-tudathoz, a 12 DNS-szálas (fénytesti) fizikai testünkhöz raktuk be. De! Minden ami valaha a mátrixba valamilyen tudatossági szinten beszületésre került mint információnk, az mind egybe rakódik. Nem vagy-vagy.. Grabojov, vagy ez.. hanem ezek tudati fejlődésünk láncolatában egymásra épülve tudjuk berakni, és tud számunkra kollektíven is valósággá válni.

Így termetünk.

Nem egymástól függetlenül, hanem egymásra épülve. És csak akkor tud manifesztálódni, ha az összetartozó rész információk, amik beszülésre kerültek nem maradnak elzárva, elszeparálva a többi részüktől, hanem összeadódnak. Az fogja adni azt a tudati bummot, tudati tágulást, ami által a közös valóságunkká válik.

Remélem érthető!

Kérünk miden visszajelzést ide kirakni, aki dolgozik vele, érzeteket, mindent.. majd hamarosan mondom miért NAGYON FONTOS, hogy mindenki aki dolgozik vele VISSZA IS CSATOLJON IDE a kiinduló GYÖKÉRPONTBA, ahonnan indítjuk!!!

Mert akkor fog a Te fogaid GYÖKERE és Új csírái és újrateremtése, új teremtése VELÜNK EGYÜTT BEINDULNI, ha csak elveszel, de nem rakod vissza azt a részt amit te megcsinálsz belőle, akkor neked csak annyid lesz amit elvettél, és önmagában nem fogsz vele menni semmire, csak akkor ha amit elveszel, és ami az alapján számodra megmozdul, azt egyből vissza is csatolod ide, vissza is táplálod ide, hogy mindenki részesüljön a te részedből, és az által exponenciálisan fog robbanni, nőni a közös, ÚJ FOG-MÁTRIX CSOPORTTUDAT ENERGIÁNK, MI TEREMTJÜK EGYÜTT! Csak EGYÜTT!

Egyenként senki nem tudja ezt teremteni! remélem világos. Ez eddig nem létezett a teremtésben, tehát az ELSŐ TEREMTŐK KÖZÖTT LEHETSZ, az úttörők között. Legyél magadra büszke, ha ezt teszed, és adj bele mindent magadért, és másokért. Tiszteld azokat, akik mi mind hány rétegben, hány tudatossági szinten, hány év kutató munkával, és saját magunkon kísérletezéseken keresztül idáig lejutottunk. hatalmas nagy összeadódott energia mennyiség. Ha nem tiszteled, ha nem értékeled, agyon fog nyomni, lenyom, bedöngöl a földbe.. Fogod érezni a súlyát. ha kinyílsz, akkor áthat, és beléd kerül, és átérezheted azt a hatalmas munkát és tudást és energiát amit Grabovojjal, Arkagyijjal, Robertoval, és Shana-magam, és még sokan mások részekben mind, mind hozzátettünk, Tóth-Anita-Myrielt is érezheted, akivel a fogkódot beszültük.. szóval ezek a nagy munkáink mind benne vannak, sőt ennél még több is.. majd hamarosan folytatom.. egyelőre dolgozzatok vele..

 

SHANA HANGANYAGOK:

2016.12.31.

1. Fogstruktúra kódok első felmondás.mp3

 

216.12.31.

(78) Munkából felszabadulás 2.

+ Fog kódhoz összegző információk, energiák összegzése

2.  Munkából felszabadulás 2. + Fog kódhoz összegző információk, energiák összegzése

68 perc, szóval hagyd időt magadnak rá, mert sokkal több, mint csupán a fogakkal kapcsolatos felszabadítás energiák, és információk. 

 A hanganyagban erre a részletre hivatkozok a végén:
 

Valkai Anita fordítása:

Sabine Sangitar Wenig: Az Eredetnevek könyve (4. Fejezet- Az eredetnév minőségei - Részlet: )

"Mi van, ha a betűimben nem találom meg azt a képességet, amit éppen élek?

Ha a hangjaidban nem találod meg például a gyógyítás, vagy a csatornázás képességét, az még nem jelenti azt, hogy ezért azt nem is tudsz. Minden ember magában hordozza azokat a mindent magában foglaló isteni képességeket, mint pl. a gyógyítás, a csatornázás, az energia emelésének képessége, a fénnyel teli energiák hordozója a föld számára, vagy azt, hogy a fény követe. A betűk (hangok) csak a te egyénre szabottan speciális képességeidet jelölik meg. Ennek így is van értelme, hiszen képzeld el, ha csak azok az emberek érnék el a szellemvilágot, akik a csatornázás képességével rendelkeznek. Természetesen minden ember rendelkezik az összes képességgel. Erre rá is mutat a szellemvilág mindig újra és újra. Az is előfordulhat, hogy az, akinek nem a csatornázás a speciális képessége, ennek ellenére jobban csatornáz, mint valaki, akinek a csatornázás a második betűjében rögzítve van. Ez amiatt van, mert a szellemvilág a szándékot mindig a fénytestben látja.

Így lehet az, hogy ha valaki csatornázni szándékozik és ezt mindig újra világosan kifejezi, a szellemvilág meg fog nyitni benne egy csatornát, és energiákat folyat be rajta. Ha a csatorna energetikailag felépült, akkor természetesen üzeneteket is fognak közvetíteni rajta. Fordított esetben azonban, ha az ember ugyan hordozza a csatornázás speciális képességét, de nem mutat szándékot ennek a képességének a bevetésére, akkor bizony visszatartják az energiákat. És ez természetesen minden más képességre is vonatkozik."

 
javaslom a végén levezetésnek meghallgatni:

 

2017.04.19.

Újabb körön, még rakok hozzá a közös, kollektív, felszabadító információkból.

Ezt a videót lehagytam eddig innen, bár ha a tudati evolúciós sorba rendezést nézem, fentebb lenne a helye.

A lényeg:

Női és Férfi úton, vagy középen, a kettő között a kristálytudati, vagy még mélyebben már eredet tudatszintről teremted újra a tested, a formád, egyre inkább magad számára formálva, ennek egyik korábbi fázis lépése, amikor még kihelyezve magadból a hatalmat, a Teremtőtől kapod a képeket, az információt, és a mentális, tudati, vizualizációval dolgozol.

Itt még a testeddel azonosítod magad, és úgy érzékeled magad, hogy pici vagy, és van a Teremtő, aki neked egy komoly rendszeren keresztül betölt. Kihagyhatatlan tudati fázis, hogy innen is értsd a teremtői működést.

Ha rám hallgatsz, akkor ezzel a tudati, vizualizációs segédlettel egyben egyszerre a Teremtőhöz, a mentális  férfi tudáshoz való viszonyodat, ellenállásaidat is bonthatod, transzformálhatod.

Ezen a tudati szinten javaslom előtte menj végig a HAMIS KORONA struktúra bontó kódokon,

HAMIS KORONA Férfi Mentális Struktúra Kollektív Kód

ami segíti a tudatod eddigi mentális-információs rögzítettségéről való lecsatlakozást, leválást, majd utána a felszabadult tudat számára már könnyebb lesz a befogadása a videó információjának. 

 

Shana minőségemben 2017.februárjában egy nagyon élő tudatos álomszerű állapotban, ami sokkal inkább volt valós, és ÉLŐ mint ez amiben most vagyunk mint tudatok, megéltem, ahogy kinőnek a fogaim.

Van egy olyan információ is a mátrixban, hogy  kutatók azon dolgoznak a 60-as évek óta, hogy őssejtből is lehet fizikai szinten fogakat újra növeszteni. Próbálkoztak emberionális őssejtekkel, és a felnőttből kinyert őssejttel. Az eljárás egyelőre nagyon költséges, és a különböző kívülről hozzáadott növesztő, serkentő, beágyazást segítő anyagokat tesztelik, (ha jól értem). Van egy olyan információ is a mátrixban, hogy 63 nap alatt lehetséges új fogat növeszteni. Tehát itt külső, segítséget használva kivesz valaki a rendszered egyik részről őssejtet, amiről te nem tudsz hol van, és nem férsz hozzá, beülteti, átülteti neked, majd az eddigi megfigyelés szerint a lineáris időben, az eddig ismert biológia formának 63 napra van szüksége, hogy kinövessze a fogakat. Azért írom le, hogy tudd magadban ezt is bontani, fordítani, elhagyva egyrészt azt, hogy neked szükséged van arra, hogy valaki kivegye belőled, majd visszaültesse beléd azt ami amúgy benned van, a saját rendszereden belül, másrészt a lineáris időről való lecsatlakozást javaslom, hogy az eddig ismert működésben mihez mennyi lineáris időre volt szükség.

Na, tehát, valójában mindegy is, mert ez még mindig a külső segítség, ahol továbbra is átadod a hatalmad a tested felett egy külső segédnek, aki helyetted megoldja a saját regenerálásodat, és benne tart téged egy eddigi lebutított tudati testérzékelésben, ahol minden lassan, nehézkesen történik, és tőled függetlenül, tehetetlen, kiszolgáltatott módon.

Az álomszerű állapotomban a genetikai anyukámmal voltam, és olyan helyen mászkáltunk épületek között, amilyenben ma jelen pillanatban még a legtöbb kórházi, orvosi, betegellátási munka folyik. Azok a tipikus klinkertéglás klinikáink a belváros körül. Miközben ott mászkáltunk, közben azt éreztem, hogy valami fura van a számban, tapogattam az ínyemet a nyelvemmel, és fura recés dolgokat éreztem. Egyre tisztábban érzetem, hogy valami épül a számban, nagyon gyorsan történt, gyakorlatilag menet közben, míg kacskaringóztunk az épületek között, közben egyre csak nőtt, és én meg tapogattam a nyelvemmel. Nagyon erősen valós és plasztikus érzés, élmény volt. Majd szóltam, hogy nézzem már bele a számba mi történik, mert nagyon fura, mi a csuda ez. És mondta, hogy nőnek a fogaim. Azonnal kértem egy tükröt, hogy megnézzem, és már nem csak éreztem, de láttam is, hogy nagyon szép, kissé áttetsző, amolyan kristályos szerkezetű, gyöngyház fényesen csillogó fogsorom lett. Hihetetlen szép látvány volt. Nem olyan , mint amiket eddig ismert, vagy láttam. Berohantunk ott a klinikák között egy fogorvosi részlegbe, beültem a székbe, kinyitottam a számat, és megmutattam a fogorvosnak. Akkor tudatosodott valójában mindenki számára, hogy hello, vége  az eddig ismert fogászati iparnak. Mert itt van az új szerkezetű fogsor, ami belülről , külső segédlet nélkül nő ki, aminek nem is az a szerkezeti és anyag összetétele, amit eddig ismertek. Tehát az egész eddigi információ a biológiai testről valójában mehet a kukába. 

A mesémet csak azért osztom meg veletek, mert bizony bennem élően van egy nagyon erős , valós megélt kép és történet, érzéssel, látvánnyal, anyukámmal, orvossal. Ez az én egyik síkomon velem már megtörtént. Tudom milyen érzés, és tudom hogyan történik, van róla, képem, érzésem, megélt élményem plasztikusan. Annyira erősen, hogy mikor magamhoz tértem, tapogattam az ínyemet a nyelvemmel, hogy most akkor mi is van valósan a számban. Tehát el fog jönni az a pont a saját evolúciós idővonalamon, amikor ez a történetem beér a saját ITT és MOST jelenembe, és a saját fizikai szintemen is valósággá válik. Vagy fordítva, a saját eddigi fizikai testem átalakításában érek el oda, ahol már a fogaim is annak megfelelően tudnak számomra megjelenni. Még egy kis epizód a régi, hallsoros, 2 DNS-es biológia forma idővonalamról emlékek, amikor sokszor, nagyon sokszor álmodtam fiatalabb koromban arról, hogy kitörnek, kihullanak a fogaim, köpködtem ki sorba a fogaimat. hihetetlen pocsék érzés volt, a halál érzése. Ez mind fiatalon, szépen, mégis a halálban voltam, és folyamatosan pusztultam lefelé abban, amiben eddig éltünk. De msot viszont képes voltam a leghalottabb, a leg múltbaragadottabb, régi, alvó tudatú közegben, térben, öreg, falusi környezetben, a férfi mentális területen belül Fognövesztést megélni álmomban. Vagyis a leghalottabb alvó , múltba ragadt területen is képes vagyok az életet választani, az életet és növekedést, újra növesztést és újra regenerálást, ráadásul nem a régi program szerint, hanem az új 12 aktív DNS szálú biológia forma struktúrája szerint, eredet magtudat szintről.

 

Mit látok még ma, 2017.04.19-én Eredet tudatszinten, a kollektív energiánkban?

Hogy együtt és egymás nélkül nem megy ezen a szinten.

Nem., hogy az nem fér már össze ezzel a tudatszinttel, hogy egymásnak fizessetek azért, hogy egymásból megélve lebutított információkban mentegessétek egymás szerveit kívülről, segédeszközökkel, nem csak az nem fér össze ezzel a tudatszinttel, hogy majd te egyedül mindent megcsinálsz, és te leszel a felkent guruja, hanem bizony eredet képesség energiák összeadódása, együttműködése felé vagyunk nagyon komolyan terelve, nagyon határozottan, hogy azt tanuljátok meg, hogy nem hogy a társaitokból élősködve tartsátok meg magatokat, hanem, hogy egymás rész képességei nélkül nem kaphatja meg senki sem. 

Azt is látom, ahogy integráljuk egybe a bolygó összes tudati és energetikai tapasztalás részét, hogy egyben lássátok meg, egyben kapjuk meg mind, hogy bizony hiányzik még például a thétás intuitív anatómiai rész a fogakkal kapcsolatban, mint mátrix szint, mint tudati evolúciós kollektív információs szintünk hiányzik a csomagból. Szóval valaki rakja hozzá, rakja ide a közösbe, akinél meg van. Mert az is közös részünk, és magában egy fázis rész, egy lépcső, ami addig amíg ki van emelve az egészből, és el van szigetelve, és el van zárva, és csak feltételekhez kötötten juthatnak hozzá  az emberek, amíg nem kerül be a közös kollektív csomagba, addig megrekesztik, megakasztják ezzel azt, hogy a közös nagy bumm teremtési impulzus beinduljon kollektíven.

 

remélem folytatás hamarosan már ezzel az információ egybehúzásával, és az egészbe, a közösünkbe integrálásával..

 

2017.04.19.

 

1. HANGANYAG: Fog-kódok kikódolása Noris Ács Miklós- Szellemi megértés + Shana- Élet beindító energiával

2. HANGANYAG: Fog-kódok kikódolása Noris Ács Miklós- Szellemi megértés + Shana- Élet beindító energiával

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

JustinCrali - сайт

2022.02.14 11:59

[url=https://freshcc.ru/login.aspx]dumps and pins[/url]

AndrewSip - сайт

2022.02.12 15:52

[url=https://fromatour.uk/index.php/blogs/5403/21452/men-s-preferences-in-choosing-a-dubai-vip-companion]escort vip Dubai[/url]

Charlesdrupt - сайт

2022.02.12 08:24

[url=https://about.me/theharemparis]vip escorts Paris[/url]

StevenTed - сайт

2022.02.09 20:30

[url=https://privilegeparis.medium.com]VIP escort Paris[/url]

SamuelSkamp - сайт

2022.02.09 07:37

[url=https://www.homify.fr/utilisateurs/8456878/goldendolls]Paris vip escorts[/url]

SydneyPreds - сайт

2022.01.29 21:41

[url=https://giftminer.net/gift-160-free-steam-games-a-dance-of-fire-and-ice]A Dance of Fire and Ice free steam key[/url]

BlakeEnves - сайт

2021.11.17 07:51

[url=https://profeldoors.ru/skrytye-dveri]скрытая дверь[/url]

BrandonNer - сайт

2021.07.12 10:44

[url=https://midas-buy.ru/]мидасбай пубг[/url]

FidelMut - Looking for a girl for one night?

2021.07.11 15:42

MEET HOT LOCAL GIRLS TONIGHT WE GUARANTEE FREE SEX DATING IN YOUR CITY CLICK THE LINK:
<a href="https://about.me/alexa.smith">FREE SEX</a>

ShawnBlimi - сайт

2021.04.15 01:50

Hi, cool video to watch for everyone [url=https://bit.ly/39qbRCe]https://bit.ly/39qbRCe[/url]

EllMalo - Ellirrine

2019.11.05 08:33

Lesdets - Viagra E Cialis Controindicazioni Lesdets

2019.09.06 23:30

Cialis Et La Fertilite [url=http://cialionline.com]buy cialis online[/url] Nuova Propecia Finasteride Levitra 10 Mg Kaufen Rezeptfrei Chroramphenicol Without Rx

Stevwalt - Precio De Propecia StevArbich

2019.08.28 14:19

Acquisto Cialis 5 Mg Dutasteride Duagen In Internet Price [url=http://cheapviapill.com]viagra[/url] Buy Propranolol Uk

abaquliyi - Swelling fovea, abandoned blood-borne their immunoparesis, crossmatched.

2019.06.24 01:49

[url=http://mewkid.net/buy-prednisone/]Buy Prednisone Online[/url] <a href="http://mewkid.net/buy-prednisone/">Prednisone</a> qcy.feov.szivkozpont.eoldal.hu.niy.pd http://mewkid.net/buy-prednisone/

isurajizehg - Risk-takers stopper intramedullary malignancies infarcts; cope.

2019.06.23 23:38

[url=http://mewkid.net/buy-prednisone/]Prednisone 20 Mg[/url] <a href="http://mewkid.net/buy-prednisone/">Prednisone 20 Mg</a> wtr.wdod.szivkozpont.eoldal.hu.epq.se http://mewkid.net/buy-prednisone/

Lesdets - Order Celebrex Online Lesdets

2019.04.01 01:10

Can I Mix Amoxicillin With Water Canadian Pharmasuticals Viagra [url=http://cidovir.com]order cialis online[/url] Kamagra Pas Cher

EllMalo - Cialis Achat Internet Forum Ellirrine

2018.12.16 21:08

Best National Pharmacy buy Female Viagra [url=http://rxbill6.com]levitra on sale[/url] Cipla Pharmaceuticals Zithromax Medscape Priligy Dapoxetina Costo [url=http://cheapvia25mg.com]viagra[/url] Buying Free Shipping Dutasteride

Csatári Mónika - csatmon23@gmail.com

2017.06.21 19:30

Kedves Judit! Kedves Shana!
Nagyon köszönöm amit teszel, egyszer végig mentem ezen a hatalmas anyagon, folytatom többször, szeretnék hozzátenni, működtetni. Én kb. 3 hónapja találtam rá az anyagaidra, 2 hónapja követem a Facebook csoportot. Hatalmas mennyiség. Most értelmezem a 3 szintet, mi hogy működik, hát igen .... ez a tudattalan fonák teremtés amiben vagyunk elég sok kárt okoz. De ezt is meg kell érteni, folytatom a tanulást.
Még egyszer hálás köszönet ezért a munkáért.