Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Kémcsőbe zárt harag és a Lombikos struktúra Kódunk(Megadom magam a felsőbb akaratnak Kód) kapcsolata:

Kémcsőbe zárt harag

Elmer Gates professzor a washingtoni egyetem pszichológiai laboratóriumában érdekes biokémiai kísérleteket folytatott.

Kimutatta, hogy az emberi szervezetben lelki hatások, érzelmek következtében mérgek termelődnek.
A professzor a következő kísérletet végezte el: cseppfolyós levegő elpárologtatásával

-271 Celsius-fokra hűtött le kémcsöveket,

s aztán különböző lelkiállapotban lévő egyének leheltek az üvegcsövekbe.

Pár perc után az egészséges és normális lelkiállapotú ember kilégzésének párája színtelen cseppek formájában csapódott le a lehűtött üvegcső falára.

De ha a kísérleti alany erős haragot érzett abban az időpontban, a lecsapódó folyadék nem színtelen, hanem barna színű lett, bánat esetén szürke, lelkiismeret-furdaláskor pedig rózsaszín.

A csapadéknak természetesen nemcsak a színe, hanem a kémiai összetétele is más és más volt.
A kísérletek folyamán Gates professzornak lassanként elegendő ilyen anyag állt rendelkezésére ahhoz, hogy tengeri malacokkal végezhessen kísérleteket.

Amikor a barna anyagot beoltotta a kísérleti állatba, az eleinte rendkívül ingerlékeny lett, majd valóságos dührohamot kapott, fogaival nekiesett a ketrec falának.

Gates többször megismételte a kísérleteit, és az eredmények reprodukálhatók voltak. Annak az embernek a leheletéből kiválasztott méreg, akiben erős gyűlölet tombolt, a kísérleti állatokat nyomban megölte.
A professzor megállapította, hogy tíz percig tartó erős gyűlölet elegendő mérget tartalmaz ahhoz, hogy azzal több személyt el lehessen pusztítani. Ez a méreg egyike a legerősebbeknek, amelyet a tudomány ismer.

A gyűlölet salakja
Az ember szervezete felszívja az érzelmek, gondolatok hatására képződő mérget, és így önmagát mérgezi meg vele. Ezek a mérgek éppúgy, mint a hormonok, már a legparányibb mennyiségben is igen hatásosak, és salakként gyülemlenek fel a szervezetben.

Valahányszor haragszunk vagy gyűlölködünk, a szervezetünk mérget választ ki. Ezt a mérget kétségtelenül az ellenségnek szánjuk. Azonban az ember ilyenkor önmaga esik áldozatul, ha nem korlátozza rosszindulatú érzéseit.
Érdekes dr. Vasant Lad közlése, mely szerint az elfojtott mohóság, birtoklási vágy a szívre és a lépre is hatással lehet, az elfojtott félelem és szorongás a veseműködésre, de megváltoztathatja a vastagbél flóráját is.

Ennek eredményeképpen a has a képződő gázoktól felfúvódik és fájdalmat okoz (ezt a fájdalmat össze lehet téveszteni a szív- és májbántalmakkal).

Az elfojtott érzelmek az immunrendszerre is hatnak, és ez allergiás reakciókhoz vezethet (por-, virágpor-, ételallergia stb.). Gates professzor kísérleteiből az is kiderült

- s megállapítását már sokan igazolták -, hogy a jó hangulat a szervezet számára rendkívül hasznos kémiai anyagokat állít elő, például endorfinokat, amelyek morfinszerű, fájdalomcsillapító vegyületek.

 

Az Úgymond poláris Kémcső testi struktúrából kiemelkedés segítő kódjai első körben megmozdítva a kollektív energiája:

Ha valóban elakarnád hagyni véglegesen a fenti működést, és nem csak a működésen belül visszafogni, megpróbálni ugyan abban a közegben semlegessé válni,d e ugyan abban . Hanem valóban van arra szándékod, hogy meghaladd végérvényesen, akkor az alábbi struktúra kódok mint belső energetikai vonalvezetőként támogat a kivezetődésben, kiemelkedésben, meghaladásban.

(70) Nő-Férfi összekapcsolódás : Megadom magam a felsőbb akaratnak 14963 1. rész

 

 

facebookon írtam hozzá
Kémcsőbe zárt harag:
emléktárból ugrott, de nagyon fontos tudatosítás, sokszor sokszor.
Hajlamosak vagytok az ilyen információkat gyorsan átfutni, hüledezni rajta egyet, hogy nahát, basszus, majd 5 perc múlva visszaesve a betáplált mátrix gondolati körben ugyan azt teszitek tovább kifordulva.
Ezt hívjuk áttanulásnak, tudatos áttanításának magunknak, hogy nem állunk meg a mentális elme egyszeri elolvasás szintjén.
Gondolj bele, amit mostt tudsz hányszor és hogyan memorizáltattad be magadnak, mire megjegyezted?
Hányszor és mennyit sulykolták a butaság, hülyeség, manipulált vagy áltudományos alapokon nyugvó információkat neked, mennyit reklámozták, mennyit mondatták veled fel, hogy rögzüljön, hogy még a józan ész ellenére is simán elhidd. Rosszul vagy? Mérges vagy? haragos vagy?
Ezek azok az információk, amiket nem elég egyszer gyorsan átfutni. nah, a hanganyagaimat, írásaimat, meg 3x3x3 szor szoktam ajánlani, azok annyira a mentális mátrix betáplált infóin túlról íródnak belőlem tapasztalati tudásból.
Eredet szinten ezeket már csak ennyinek és így látjuk visszafelé nézve a mátrixba.
 
2 éve még ezt írtam a fenti információhoz felvezetőnek:
Na erre mondja azt a jézusi tanítás, hogy nem az betegít meg ami
bemegy a szádon, hanem ami kijön.
Ha derűs vagy, életvidám, akkor a legerősebb méregnek tűnő anyag sincs rád hatással, de ha félsz, rettegsz például az egészségtelen dolgoktól, sok figyelmet fordítasz rá, vigyázol, hogy elkerüld, vagy közben tele vagy fel nem dolgozott keserűséggel, fájdalommal, nehezteléssel... stb... az fog a testen, a szervezetben, a szervekben csupán mint következmény kicsapódni.
Minden Fordítva van!
A test és a tünetek csak a végkövetkezmény!
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.