Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Bemozgatás az Élet Áramlásába

 

Bemozgatás az Élet Áramlásába

Program

Hamarosan jelentkezem egy 8 alkalomból álló foglalkozással,

ahol teljesen átalakítjuk a testet sejtszintig tudatosan.

Megtanulhatjátok a valóság érzékelését, egyben mozdulva a világotokkal,

ami segíteni fog abban, hogy akár percek alatt átírd a valóságod nem kívánatos elemeit tudatosan.

Megtanulhatjátok az energiák tudatos érzékelését, frekvenciák, minőségek

felismerését, és tudatos használatát.

Megtanuljátok hogyan helyezzétek át a figyelmet, a fókuszt és hogyan  működjetek a legbelső középpontotokból,

a Szívközpontotokból, az eddigi működési módotok helyett.

 

motto: A legkisebb energia befektetéssel a legtöbbet kihozni magunkból!

Ismerd meg és tanítsd meg a testednek, a sejtjeidnek milyen érzés az Élet Áramlásában lenni.

Ezt az információt sajnos sokak teste egyáltalán nem ismeri, sőt sokan a saját testüket sem ismerik ilyen nézőpontból.

Ahhoz, hogy itt a fizikai világban bármilyen álmod, terved megvalósuljon, ne csak szép álom maradjon, szerencsés, ha minél inkább benne vagy testedben, amin keresztül kész vagy a jelenben rugalmasan cselekedni.

A tudatos, felelősségteljes teremtéshez szerencsés, ha ismered, tudod, hogy valósan milyen kapcsolatban vagy a külvilágoddal a testeden keresztül. Hogyan hat rád a külvilágod, és Te hogyan hatsz rá.

 

vegtelen.jpg

Ahogy haladunk előre a változásokban, egyre fontosabb, hogy a testünk is elbírja a folyamatosan változó, egyre magasabb rezgésű energiákat.

Ahhoz, hogy képesek legyünk rugalmasan reagálni, bármelyik pillanatban változtatni, egyre fontosabbá válik, hogy megtanuljunk az eddigi lineáris gondolkodás, előre eltervezett lépésekkel felépített cselekvési sorok helyett, a valós időciklusokkal együtt mozdulva létezni.

Eddig úgy érzékeltük, hogy vagyok én, és van egy tőlem független külvilág, ami olykor veszélyes, kiszámíthatatlan, amivel szemben meg kell védeni magunkat, és folyamatosan reagálni kell a kívülről jövő ingerekre. Ahhoz, hogy bármi történjen, bármi megteremtődjön körülöttünk, amit szeretnénk, ahhoz erővel hatni kell, nagy energiákat kell befektetni a cselekvéseinkbe nagy lendülettel.

2008-ban egyszer csak nagyon erős késztetést éreztem napi szinten minden reggel, hogy egy adott mozdulatsorral kezdjem a napomat. Nem tudtam honnan jött, csak megjelent bennem, és elementáris erővel tört át rajtam, egyszerűen csinálnom kellett. 4 évre rá tudhattam meg tudatosan, és ismerhettem fel, hogy ezt bizony az én nagyobb, csillagtudatosságú maya lélekrészem sugallta nekem.

Az alapját a mozgássornak a végtelenjel képezi, aminek akár melyik pontjáról is indulunk el, újra oda érünk vissza, ahonnan az élet mindig újra és újra megújulva teremti önmagát.

vegtelen-jel.jpg

Persze ennél több minden történik, mert nem csak a testünket mozgatjuk be önmagában a végtelen jellel, hanem többek között összekötjük magunkban a fentet a lenttel, a kintet a benttel, és ezt minden síkunkon tesszük egyszerre, és még sorolhatnám...

De ezt muszáj megtapasztalni, és gyakorlatot szerezni benne, hogy ráérezzünk az Élet ízére ilyen formában, hogy felfedezhessük az Élet más dimenzióit általa. Nagyon magabiztos érzés, mikor már teljesen egybe kerülünk a külvilágunkkal, amikor minden rezdülést, változást megérzünk, mindenről tudunk, ami történik, és minden minket támogat.

Ebben az állapotban a középpontunkból kiáramló teremtéseink is szinte egyből megjelennek a világunkban, vagy ha valami mégis elcsúszna, akár percek, órák alatt képesek vagyunk gyökeresen átírni a valóságunkat.

És ez már nem csak mese, hanem a valóság, az én valóságom napi szinten, amit már sokan, többen megtapasztalhattak a társaságomban, többek között a családom is.

Az évek alatt sok embernek mutattam meg, adtam át ezt a mozgássort, de mivel ehhez is kell némi elszántság, kitartás, figyelem, és tudatosság, hogy olyan szinten képes legyen bemozgatni magát az áramlásba, az Életbe, hogy az valósan érzékelhető is legyen, ezért egy idő után abbahagyták, mivel nem érezték a hatását.

Most már nagyon erős nyomást érzek rá, hogy csoportban adjam át, rendszerességgel, és segítsek nektek előhívni magatokból egyedien azt, ahogy számotokra a legtesthezállóbb, amit természetes módon képesek vagytok végezni, akár napi szinten, rutin szerűen, mint például a fogmosást.

Mert ez lenne a cél, hisz ez része az emberiség nagy tudati ugrásának, a nagy változásnak. Ez egy életforma váltás, mégpedig a tudatos, test-tudatos, a világával, a természet törvényeivel egyben mozduló, a teremtéseiért értő felelősséget vállaló emberé.

ember-sziv.jpg

 

 

szeretettel

Judit

 

És egy kis kedvcsináló mire is lehetünk képesek:

Nepálban a Himalayaban

1 kilométert lépcsőztünk felfelé, nagyjából függőlegesen mire ide feljutottunk. Ha ezt megbírtam csinálni és túl éltem és itt vagyok, akkor bármire képes vagyok.
Itt tanultam meg azt, hívtam elő magamból, hogyan is lehetséges a legkisebb energiabefektetéssel, hihetetlen koncentrált tudatos figyelemmel, fókusszal bármit megcsinálni úgy, hogy közben és utána így mosolyogjak:

 

nepal-983.jpg

és a lépcsőn:

 

 

nepal-978.jpg