Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

A TEST-ed csak következmény!

 

Tudod e mit művelsz a testeddel, amikor azt hiszed, azt neked kell kívülről megjavítanod, és azt hiszed te sokkal jobban tudod, hogy mitől javul meg...?

 

Tudod e mit teszel valósan ilyenkor magaddal?

 

Tudod e, hogyan erőszakolod meg a tested, külső kontrollal, hogyan bántod a tested, és ez által milyen érzéseket élsz át valósan újra és újra? 

 

Tudod e, mikor érezted először ezeket az érzéseket, és tudod e, hogy pont ezeket az érzéseket soha többet nem szeretted volna átélni?

 

Miért mész akkor mégis egyre több helyre, egyre több segítő technikává kinevezett tevékenység által ugyan annak az erőszaknak kitenni magad?

 

Miért fizetsz azért, hogy újra és újra átélje ugyan azokat a megerőszakolásokat a tested?

 

Mikor hitted el, hogy ha valamiről azt mondják ez egy rajtad segítő technika, akkor az biztos, hogy jó lesz neked, miközben még mindig ugyan azt éled át általa pontosan, ami az eredeti kiváltó ok volt, amiért odamentél?

 

Tudod e, miért térnek vissza egyre gyakrabban ugyan azok a tünetek, amíg te akarod megjavítani a testedet?

 

Tudod e, honnan ered ez benned, kitől másoltad be, kinek hitted el, hogy neked kell bármire kívülről erőszakkal rávenni a tested, hogy azt tegye és úgy ahogy te most hiszed, hogy tennie és működnie kell?

 

Tudod e, hogy minden, de mindent, amit kívülről kontrolláltan teszel a testeddel, amiről azt hiszed jelen pillanatban, hogy számodra segítség, hogy megszűnjenek a testi tüneteid, érzeteid, az minden pillanatban még egy ugyan olyan sokk élmény a testednek, mint a legelső, aminek a következményét éled?

 

Belegondoltál e már, miért élvezed azt ha valami fáj, ha valami recseg, ropog, és tudod e valósan ki élvezi azt benned?

 

Megkérdezted e már a testedet, hogy ő is ugyan úgy élvezi e?

 

Vagy megkérdezted e a lelkedet, hogy ő is ugyan úgy élvezi e?

 

Most nézd meg ezt a videót, és figyelj magadra,  figyelj a saját testedre közben, a saját érzéseidre, érzeteidre!

Hogyan érzed magad ettől a videótól?

Szeretnél újra ilyen és hasonló érzéseket átélni?

 

 

 

 

Amikor beszületünk ebbe a tudati térbe, már egy olyan térbe jövünk be, amit anyu és apu teljesen kitölt energetikailag.  Te, miközben úgy érzékeled magad, hogy kerek, egész és teljes vagy, és minden te vagy, eközben az anyu és apu poláris, egymásnak feszülő energiája már alapból jelen van. A két szülőt ugyan az a hiányállapot rántja össze, ahol az egyik túlműködteti a másik pedig alul az azonos gyökerű hiányenergiákat, és ezt te érzed, bár nem vagy rá tudatos. Te egy magasabb frekvencián rezegsz egy ideig mint pici baba, és azokat a hiányokat megpróbálod tudattalanul kitölteni, kiegyenlíteni a térben. Így próbálod anyut és aput magadhoz képest kiegyensúlyozni, és őket is egymáshoz képest. 

 

Mutatok róla egy képet, ahol a kozmikus szüleim segítségével megnézhettük, hogy annak idején amikor beszülettünk, hogyan álltunk be, hogyan torzultunk be energetikailag a térbe, egyedien, a szüleinkhez és a látszólagos külvilágunkhoz képest.

 

 gabi-1-jo.jpg

Itt azt láthatjuk, természetesen jó erősen felnagyítottan, ahogy anyuhoz és apuhoz képest a kicsi lány úgy egyensúlyozta ki a teret, hogy hátrafelé kellett dőlnie energetikailag, ráadásul a lunáris női részből kellett betolnia az anyu-apu közös terébe harmadikként, hisz ebből volt a szülőknek a legnagyobb hiányuk. Itt a kicsi lánynak sokkal nagyobb ereje és energiája volt, így ő kezdte el anyut és aput megtartani energetikailag a térben. Hogy mekkora valós energiája van egy létezőnek azokhoz képest, akikhez beszületik, ebből is jól felismerhető. Azok fogják így megtartani a térben, és kiegyensúlyozni a szüleiket, akik a túloldalon, ahonnan beszületünk egy nagyobb létező, magasabb tudatosság.

Amekkora valós létező a valós valóságban, annál inkább tud majd ellen tartani, megtartani, kiegyensúlyozni. Ez a minőség lesz az, akit egyszerűen képtelenség lesz betörni, aki a szülei és a társadalom szempontjából örök lázadónak fog tűnni. Amolyan rendszer ellenes, rendszer romboló, megzabolázhatatlan, betörhetetlen kiscsikó lesz.

 

 Nézzünk ennek egy fordított esetét is, amikor aput sajnáljuk, és anyunak ellen tartunk:

 

katona-tamas1.2..jpg

Itt a szülök közös akarati energiája a pici gyerekéhez képest sokkal erősebb volt, így ő nem tudott az ellentartásban megmaradni, hanem megadta magát, úgymond megtört, és onnantól együttműködő, szófogadó gyermekké vált, és megadta magát a szülői és társadalmi elvárásoknak.

De e mögött is ott van az ellenállás, hisz az az alap, csak a túlélési ösztön miatt számára az volt eredményesebb mint kisgyermek, hogy megadja magát... Szó szerint be lett törve, meg lett törve. Így elfogadta a külső, ráerőltetett szabályokat, és elhitte, hogy az úgy helyes, és jó, és ő maga is elkezdett aszerint működni. A szülők egymáshoz való viszonyulása is fordított, itt aput próbálja emelve kiegyensúlyozni (férfi-jobb oldal), és anyunak próbál a vállával ellen tartani (női-bal oldalon). De mindkettőjükhöz képest egy behódolt, megtört energiaszerepben rögzült.

 

Ez a beszületés kori energiabeállás. Ami innentől kezdve, amíg ez felismerésre nem kerül, amíg a tudat fényére nem kerül, az bizony van, mint alapminta.

 

Ami persze nem látszik ennyire markánsan a testen, hisz a gravitáció miatt, hogy egyenesen tudjunk járni és létezni, ezért egyfolytában kompenzálunk. Ez az alap rögzült energia attól még ott marad, és minden más hatás ami ez után ér minket, már erre rakodik rá, és kezdi el mindenféle irányokba tovább csavarni a testet. Ezeket a csavarásokat, behúzásokat, túlnyúlásokat fogja úgy érzékelni az ember a testén, hogy fáj a dereka, a háta, a térde, vagy lesz már egészen pici korban például gerincferdülése a gyerekeknek.

 

A test viszont csak a következmény!!!

 

A testen csak csodásan leolvashatjuk így felnagyítva azokat az energia mintákat, alap rögzüléseket, azokat az ellentartásokat, amik mögött bizony érzések vannak, és az érzésekhez tartozó gondolatok.

 

Ilyen formában minden fordítva jön létre, mint ahogy eddig képzeltük és hittük, és ahonnan eddig megpróbáltunk haladni és megjavítani, kijavítani magunkat, gyógyítgatni magunkat számtalan formában.

 

Amikor a következmény felől haladunk visszafelé, tehát a téves rögzült gondolkodásmód, és az azt létrehozó érzések felől, akkor nagyon fájdalmas tud lenni az az út, a feltárás, a megértés, a feldolgozás, a létrehozott gólemünk lebontása.

 

Szinte végeláthatatlannak tűnő.

 

Ugyan így, amikor a testet, mint következményt javítgatjuk különböző technikákkal, szintén igen csak kilátástalanná válik a helyzet.

Ugyan elérünk időnként felszabadultabb pillanatokat, időszakokat, de aztán valahogy mindig visszaépülnek az adott struktúrák, hisz teljesen nem tűnt el, csak egy kissé komfortosabbá tettük a létezést ezekkel az alapenergiákkal.

 

De ha megfordítjuk a nézőpontot, és onnan indulunk ki, onnan nézünk rá magunkra, akik Mi Valójában vagyunk, és mindig is voltunk, akkor viszont könnyűvé válik ugyan oda visszatalálnunk, hisz csak ezeket az ellentartásokat, kiegyensúlyozásokat kell úgymond leporolni magunkról, és alatta, valósan ott van az eredeti, teljes, egész és kerek energetikai lényünk, akik valójában vagyunk.

 

 

Tudod e mi lehet valódi segítség a tested számára fizikailag, hogy visszajusson az eredeti egyensúlyába?

 

El tudnád e engedni, hogy te találd ki mi jó a testednek, és megtudnád e engedni a testednek, hogy ő mutassa meg, mi lenne jó neki?

 

Meghallanád e a tested valós szükségletét, hogy visszatérhessen a saját egyensúlyába?

 

Képes lennél e bízni a  saját testedben, hogy megtalálja a saját egyensúlyát magától?

 

Képes lennél e addig békén hagyni, és nem állandóan kontrollálni, figyelgetni, hogyan változik?

 

Képes lennél e elhagyni az elvárásaidat a testeddel kapcsolatban, hogy szerinted hogyan kéne működnie?

 

Képes lennél e elengedni azokat a hitrendszereket, csoporttudatokat, akik most megmondják, hogy szerintük hogyan működik a test és mikor egészséges és mikor és mitől beteg szerintük?

 

 

Mit szólnál ahhoz, ha tudnád, hogy most egy olyan változásban vagyunk, ahol a test egy nagyon erős átalakuláson megy keresztül, olyanon, amilyen még nem volt?

 

El tudnád e fogadni, hogy amíg Te a régi módon akarsz kapcsolódni a testeddel, addig ezeket a tőlünk független nagy változás folyamatait csak egyre nagyobb sokknak éli meg a tested?

 

Mit szólnál hozzá, ha tudnád, hogy jelen pillanatban minden régi gondolkodásmód szerinti testtel kapcsolatos információval és cselekedettel mennyire nehezíted a tested átalakulását?

 

Mit szólnál hozzá, ha azt mondanám, hogy minden eddigi testtel kapcsolatos hitrendszerről le kéne csatlakoznod, leválnod, hogy megszülethessen számodra, hogy mi van helyette?

 

Félnél e elengedni olyan hitrendszereket, csoporttudatokat, amikről eddig azt mondták neked, hogy ezek a segítségek, gyógyítások?

 

Hova kapcsolódnál ahelyett, amiket eddig hittél mint segítség?

 

Mit szólnál ahhoz, ha azt mondanám, hogy ameddig a régi ellentartás, tudattalan védelmi mechanizmusok ott vannak első és alapinformációként benned, addig még a legújabb energetikai és egyéb segítési módok sem tudnak valósan segíteni, nem hogy régiek?

 

Mit szólnál ha láthatnád, mennyire tart ellent egyre inkább a tested minden most bejövő újabb és újabb segítő és változtató energiának?

 

Mit szólnál hozzá, ha láthatnád, hogyan nyomorodik bele egyre inkább a test, ahogy ezek az energiák egyre erősebben hatnak rád?

 

Mit szólnál hozzá, ha azt mondanám, hogy biztos e az, hogy valós információkat kapsz olyanon keresztül, akinek szintén egyre látványosabban megnyomorodik a teste?

 

Biztos, hogy azok tudnak neked bármiben is valósan segíteni, akik saját maguk sem tudják milyen változásban vannak, és éppen mi, és miért is történik, és honnan ered?

 

Ha nem tudják honnan ered valósan, akkor hogyan tudnának neked abban segíteni, hogy neked jobb legyen, hogy könnyebb legyen számodra a változás?

 

Biztos az, ha valaki abból akar megélni, hogy neked mindenféle mozgástechnikákat eladjon, az valósan tud segíteni neked bármiben is?

 

Biztos az, ha valaki ebből akar megélni, akkor annak érdeke az, hogy te valóban változz és végleges segítséget kapj magad számára?

 

Tudod e, hogy minden csak azzá válhat, ami a mögötte lévő kiinduló szándék?

 

Tudod e, hogy bármi amit teszel, lényegtelen, az a lényeges, miért is teszed azt, mi késztet arra valósan, hogy azt tedd?

 

 

Képes vagy e felismerni, hogy mi van a mögött amit látsz, amit eladnak neked, amiről meg akarnak győzni, amit úgy adnak el neked mint segítség, hogy a mögött mi a valós szándék?

 

.......................

...........

 

....

 

Ismét csak kérdéseket teszek fel, és nem rakok oda nektek kész válaszokat, mert a kérdések azért lehetnek itt, mert már a válaszok is itt vannak, csak belétek nem tud addig megérkezni valósan, amíg kívülről rakjuk oda.

 

 

gabi-test-tanitas.jpg

 

táncoltál már az esővel? a széllel? a nappal? a felhőkkel? engedted-e már a testednek,hogy a fejed irányítása nélkül...önmaga tiszta tudatával kapcsolódjon az elemekhez?engedted-e,hogy csupán a maga örömére járja táncát? találkoztál-e már Valóban Vele?

 

Nagy Gabriella

(forrásért katt a képre)