Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

X,Y, Z generációról nézőpontok, tudat tágítás információk + SzívTér -TeremtőTudat érzékelés gyakorlat+Autistákról máshogyan

Majd nézd meg ezt a Zukerberg 360 fokos képet..

Játssz vele, forgasd, pörgesd és tágítsd az érzékelésed.

És közben képeld el, hogy bizony az egész valóságod ugyan így van körülötted, te ott vagy benne a közepén, mint megfigyelő tudat, mint a valóságod teremtője, és az egész, körbe valóság amit érzékelsz, fent, lent, kint, bent, elől, hátul, jobbra, balra, forogva, pörögve, hanyatt, és felülnézetből, és bármerre, bármilyen irányban, az mind, mind te vagy, téged vesz körbe, te meg ott vagy a közepén, biztonságosan, és mindent tudatosan érzékelve.

Ha a tudatod megtanulja ezt az érzékelést, így benne lenni a világodban, akkor nagyon biztonságban fogod magad érezni.

Ez a SzívTér gömbalóság teljesség, egység érzékelés, tudatosság.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10102883012571491&set=a.612287952871.2204760.4&type=3&theater

Majd van még ennél tágabb, más törvényszerűségek szerinti érzékelése is a valóságodnak, de msot a SzívTér gömbvalóság érzékelés gyakorlatra inspirállak.

 

Korábbi jegyzetem hozzá:

Magtudat Fordulás elemzői információ kerekedett a jegyzetből.

Javaslom olvasd végig, hogy tudd, hol tartunk kollektíven és te ezen belül hol tartasz..

és igen..
Mark kezd a barátommá válni bennem.. :)
élvezd, és te is csinálj ilyen fotókat sokat, sokat..
Teljesen más, hihetetlen felszabadult, kitágult perspektívát ad a TUDATNAK.

Az eddigi állókép csőlátást fellazítja, kitágítja, felülírja..

Elkezd az agyad, és az idegpályáid ehhez a rugalmas perspektívához alkalmazkodni.

Flexibilissé teszi a tudatot, és ami a legfontosabb ÁTHELYEZI A KÖZÉPPONTI FÓKUSZT a MAG-odba, és onnan tudsz biztonsággal bármerre forogva körbetekinteni.
Tehát ez nem csak egy újabb fototechnika.

A technika mindig megmutatja , hol tart a tudatosság, milyen evolúciós szinten vagyunk, hiszen az eszközök mindig a már elért tudati minőségünkhöz igazodva, mint következmény jelenik meg a világunkban.
 
Szóval ma nagyon jó napunk van, örül a lelkem, hogy itt tartunk.
Kívánom mindenkinek ezt a tudati átfordulást, a belső magból való létezést, és nézőpont megélését a valós, saját világában is.
Ehhez zseniális gyakorló, tanító lehet ez a perspektíva megélése azoknak, akik még magukban nem tartanak itt.

 

Mit mutat meg még nekünk ez a tudati perspektíva?

Hogy nem a földhöz ragadtan, a földbe kapaszkodva vertikálisan, horizontálisan érzékel a tudat.

Ezzel el is válik a földhöz kötöttségtől, a röghöz kötöttségtől, és kiszabadul a galaktikus térbe, ahol bizony csak saját magad központi magjából kiindulva tudsz tapasztalni.


Mit olvashatunk le még ebből a visszacsatoló jelenségünkből KOLLEKTÍVEN?


Amit a napokban írtam le, hogy 2016.06.06. 3 - 000 - 666 
az összes, a bolygóhoz rögzített, kötött emberi TUDAT egyszerre fordulásban van, vagyunk, - kozmikus és lineáris idő pillanat fordulás pont egybeesése-, vagyis az egész 3.d-s kollektív tudati mátrix harmadik fázisú átfordulása egészen a fizikai síkig.
Ez jó sok évet vett igénybe, ha kollektíven nézzük, és elsőként csak szellemileg történt, majd energetikai-lelki szinten történtek a fordulások, elengedések, és bizony ez már a fizikai szint.

A TUDATI ROBBANÁS fizikai megnyilvánulása látszik így visszacsatolva.

Természetesen nem tart itt mindenki, hisz egy egybe függő tudati láncba vagyunk kötve, és vannak akikkel még ez után fog történni.
A jó hír, hogy -a 100 majom effektus alapján-, ezen sem kell majd  mindenkinek kemény munkával átgyűrnie magát rajta, ez bizony természetes módon a többségnek is berezeg idővel, és minden tudat át fog ide oldódni, ez az érzékelés válik természetessé számotokra is egyre inkább, ahogy haladunk. És egyre könnyebb lesz számotokra ebbe az érzékelésbe visszatanulnotok magatokat.

 

Kiknek a legnehezebb a röghöz kötött, a földhöz kötött x-y-z tengely mentén érzékelt 3 dimenziós valóság képet elhagyni? Vagyis a 3d-s kocka mátrix tudatból tágulni, felszabadulni. 

Lejjebb mutatom az x, y, z generációs megértéssel.

Kapcsolódó kép

De előtte:

Mutatom a Gömbvalóság érzékelés képet ugyan ezen a tengelyen, azzal a nézőponttal, hogy mikor vagy képes érzékelni Gömb valóságként magad?

Ha bepozicionálod a Tudatod, a Figyelem Fókuszod, a Meghatározottságod kiinduló pontját elsőként a Szívközpont MAG-odba.. Mag-Tudati Meghatározottságból érzékeléssel válik érzékelhetővé Gömbként körülötted a valóságod. Ez a SzívKözpont Teljesség érzékelés.

Képtalálat a következőre: „x, y, z tengely”

 

Tehát nézzük tovább az X, Y, Z hol és hogyan jelenik még számotokra a világotokban?

Hogyan befolyásolja a tudati meghatározottságunk azt, hogy az egész világotokról csak és kizárólag hogyan vagytok képesek gondolkodni?


Ide csatolnám a nemzetközileg elfogadott és tanított HR (humán erőforrás gazdálkodás) által használt címkéket, ahol szintén x, y, és z generációra bontják az alkalmazottakat. (aki nem ismerné, járjon utána)

Ez egy igen embertelen rabszolga kihasználós, és rabszolga nyilvántartós rendszer.
 

Ebből éppen a tudati felszabadítás történik meg ez által a jegyzet által IS, vagyis az x és y generációsok felszabadítása, akikből lehetett rabszolgát gyártani a munkaerő piacra, és lehetett őket vezetni, az x, y tengelyen, síkban mozgatva őket, használva őket.Mutatok ennek egy még magasabb perspektívás vetületét is.


Innentől javaslom csak azok olvassák, akik az elmúlt 10-20 évben valamilyen szinten haladtak a spiritualitásban.

Akik eddig csak 3.dimenziós, x,y tengely tudatba kötöttek voltak, ők ebből nem fognak érteni túl sokat.

 
Tehát az x, és y generációs skatulya a HR-ben bizony nem csak a jelen életetekben volt így meghatározva. Mutatta, hogy milyen tudati betáplálást, vagyis milyen ismereteket, milyen információkat kaptatok, mint egy kis biorobotra kb mik lettek feltöltve, milyen információk, ismeret anyag lett betöltve, betáplálva mint "oktatás" információ.
Így lehetett titeket használni, aszerint a tudati szint szerint, amilyen feltöltött, betáplált adott generációs "tudati-prototípusok" voltatok.
Durván hangzik így?
Vegyél mély levegőt. 

Mire hasonlít ez így? Mintha egy robot technológiáról szóló sci-fit néznél, igaz? 


Ez volt eddig a bolygó oktatása, ilyen szándékoltsággal és háttérrel voltatok mozgatva, és abban a tudati sávban beszűkítetten tartva, hogy mindig legyen megfelelő kitenyésztett tudati állomány az adott iparhoz, munkákhoz, amik az adott gazdasági érdekeket kiszolgálják. tehát elsődleges szempont a gazdaság kiszolgálására létrehozott munkaerő állomány betanítása volt.

Valójában most is, és még mindig így gondolkodnak rólatok még azok is, akik éppen azt próbálják meghatározni, vajon milyen fajta betáplálásra, vagyis oktatásra van szükség ahhoz a jövőben, hogy megfelelő munkaerő legyetek, a gyerekeitek milyen munkaerő lesz majd, vajon mire lesz szükségünk, szükségük a jövőben.

A Tudati hozzáállás téves, amikor így gondolkodtok ti is, és bárki saját magáról, és főleg a jövő gyermekeiről, mint munkavállalókról.

Mert a Z generáció már nem hajlandó az eddig ismert munka fogalmak szerint betagozódni.
Az X és Y generációsokat lehetett a leg szolgalelkűbben irányítani, és használni.

A Z generációsok sokkal nyitottabbak, kreatívabbak, mozgékonyak, ők az amolyan fejlesztő tudatok.


Mondom még egyszerűbben, megint más nézőpontból, ugyan azt:


anyu-apu-gyerek :

X-anyu, Y-apu, Z-gyerek tudat.


Sőt nézd meg az eddig ismert emberi biológiánkat, x -nő nemű (xx kromoszóma) és y hím nemű (xy kromoszóma)

 hello.. ugyan ott vagyunk , mindig mindenben, mindenhol ugyan az tükröződik vissza rád, ránk. Ebben a kocka mátrix keretrendszerben működtetek, éltetek, volt a meghatározottságotok, külső betáplálással fenntartva, külső, számotokra láthatatlan érdekeket szolgálva.

 

Mondok még egy másik nézőpontot, szintén a spiribe átigazolt tudatoknak lesz érthető.


Lemúria- x generiációs "öreg lelkek, tudatok, akik a legrégebbi időktől fogva kötődnek a föld történetéhez, a föld magjához, a leginkább kifordult tudatok, a legnehezebben tudnak elszakadni a föld eddigi mátrix információitól, őket a legnehezebb felszabadítani, kihámozni a föld régi mátrixához kötöttségből.


Atlantisz-y generációs tudatok, akiknek a legtöbb mentális tudás bekötésük van a bolygó régi 3. és 4. dimenziós mátrix terébe. A legtöbb technológia, gyógyítás, és régi tudás ezeket a tudati lelkeket köti a legjobban, hiszen az ő, akkori tudati-mátrix bekötéseik törtek szilánkossá.


Az utolsó 10-15 ezer éves tudati zuhanás ciklusban jött be a legtöbb, mondhatni z generációs tudat, újabb, és újabb tudati impulzusokat berakni , mint mondjuk TANÍTÓK, aztán sajnos ezekből csináltatok vallásokat magatoknak. :) 
Vicces így látni a teljes evolúciós folyamatunkat egyben sok oldalról.
Had lazuljanak azok az x,y tengely kocka mátrix bekötések ebben a formában is, ezen keresztül is.

Itt most megállok.

Még folytathatnám sok oldalról megmutatva nektek ugyan azt, de hagyok időt a feldolgozáshoz, 
Gyakoroljatok a magközpontú tudati perspektívás fényképeken keresztül, rálátást, tudati fókusz váltást, idegpályák edzését, kiépítését, felülemelkedést a földhöz, röghöz kötöttségből.

 

Jah, igen!

Még egy nagyon fontos információ ide:
A GYERMEKEINK!

Ők mikor beszületnek még gyárilag a központi mag fókusszal és rálátással bírnak. Gömbvalóság érzékelésben vannak, Teljesség érzékelésben. Te is ebben voltál, ha voltál gyermek, és nem egyből felnőttnek születtél, ugye wink

Szóval nem kell túl messzire menni a megvilágosodás útján, csupán önmagadba visszafelé a gyermeki tudati érzékelésedbe visszabontani magad a kifordult állapotodból. Nem egy messzi, bonyolult dolgot kell elérned, amit még sosem életél meg, tapasztaltál, mert így születtél most is be, és mindenki. okés? 

apu-anyu-alap-v1--1--partoshoz.jpg

 

Tehát a gyermekeink egy ideig gömb érzékelésben élik meg a világukat, és biztonságban érzik magukat. Egyszerre érzékelik a gömb tudatuk minden pontját, és rugalmasan belülről tudnak benne közlekedni, létezni, magukból teremteni. 
Ami nagyon fontos!
Ti, a szüleitek már bizony a maghasadt, x,y, z tengelybe vagytok szétesve. 


Nem az a feladatotok hogy őket abból a szétesett tudati tengelyetekből agyon passzírozva őket is oda betörjétek, hanem fordítva, a gyermekeitek tudnak titeket is visszavezetni a saját magtudati központotokba magukon keresztül.

Tanuljátok vissza magatokat ti is oda.

Ők mutatják nektek, ti csak figyeljétek meg őket, és hagyjátok hogy vezessenek.

 


Az autistákról:

Ők a legerősebb kivezető segítőitek, mert ők NEM ENGEDIK SEMMIFÉLE nyomással, préssel, erővel, hogy széttörjétek a saját gömbvalóság, magközponti tudatukat, Belső valóságukat.

Hanem arra kényszerítenek ez által titeket szülőket, hogy ti kezdjetek el magatokba befelé hangolódni, hogy magotokon keresztül tudjatok a saját gyermekiesetekkel kapcsolódni és kommunikálni. Sokan ezért nem beszélnek, nem kommunikálnak az egyetlen megszokott módon, és ezért nem hajlandóak sokan a 3.d-s mátrixszal semmiféle kapcsolódásra. Vagy csak a saját belső törvényeik szerint.


Tehát Ők ma jelen pillanatban a bolygó a legnagyobb, legerősebb, legfókuszáltabb kivezető tanító segítőitek, az egész emberiségnek. Ezért ne akarjátok őkeg a magatok kifordult, széttört világába bekáényszeríteni, őket fogyatékosnak cimkézve magatokhoz képest , mert Ti vagytok fogyatékokos, akik már a teljesség , Egység tudati érzékelésből széthasadtan, kettőségben, magatokból kifordulva léteztek. Remélem érthető.


Forduljatok magatok és feléjük mély alázattal, és adjatok hálát érte, akikhez gyárilag saját családjukba ilyen lelkek és tudatok érkeztek, és ne akarjátok őket a mátrix ismereteitek szerint betörni és mentegetni, gyógyítgatni, mert ők jöttek titeket menteni, és gyógyítani.

Kívánom, hogy a Tudat Tiszta Fénye világítson be mindenki magtudatáig a központi forrásból!

Végtelen szer-etettel

Shana 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.