Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Vedd Vissza a HATLAMDAT az ÉLTETED VEZETÉSE FELETT

 

Sziasztok EREDETEK!
1. KÖR: Vedd Vissza a HATLAMDAT az ÉLTETED VEZETÉSE FELETT
Hatalom kihelyezési szintek és Visszavétel rétegei, folyamat létre jötte, majd visszafelé haladás szintjei:

Hozom a mait, amit a Kisoroszi település szerveződése, és az időközi választások kapcsán, azon keresztül nézek meg, mint elhívó közeg. Nagyon izgalmas és termékeny.
Íme a mai eredmény a megosztott videóra reagálva, mint folyamat:

Á.H: Hidropónia, aeropónia magasan fejlett technológával, állandó energiafölhasználással? Ez ugyannanak a lónak a másik oldala. Nem kellene inkább a termőföldet védeni és éltetően használni? Nem pusztítani tovább műtrágyával, növényvédő szerekkel, csatornázásssal, öntözéssel? Az embert a természet részének tekinteni és nem a technológia részének?
Számomra ez inkább ijesztő, hogy ennyire agymosottak ezek a fiatalok...

P-N. É: Szerintem bízzunk a fiatalokban, bízzunk a gyermekeinkben. El tudják ők dönteni majd, hogy vissza akarnak mászni a fára, vagy fejlődni szeretnének.

Á. H: Tehát pl. a medikalizált szülést preferálni a természetessel szemben?... ;-)
Tetszik · Válasz · 19 órája

Válasz írása...

Judit Shana Pásztor csak egy gyors rövidet ide, -most dolgozom:)- egy ÁLTALÁNOS nézőponti világlátásból felülemelkedés javaslat, -már akinek kedve van hozzá-. A vagy-vagy, beszűkült nézőpontú, ellentétpárok egymással szembeállítása, ütköztetése (harc generálás ez által), HELYET, első tudati és lélektágulási lépésként az IS, IS, IS.., mint tágulás, és ez után majd egyre inkább közelítés az azt követő tudati és lélekszintre, ahol már mindenre és mindenkire egységben rálátás van. Vagyis kinyílás, elfogadás, megértés, integrálás, majd egyben, egységben látása, összerendeződése, folyamat látás, itt és most a jelenben, de mégis egyben látva az egészet , honnan hova tart, mi mire hogyan hat, mi minek a következménye, és mi van utána. Középről szemlélés. Ha ez így esetleg érthető.. csak egy javaslat.. felszabadító :) sok energiát megspórol :)

I.A: Számomra még középről szemlélve is kissé ijesztőnek tűnik ez a fajta jövőkép... természet sehol, természetesség sincs, minden agymenés, és minden műanyag.... ha ez a mai fiatalok (remélem, nem a többségé!) jövőképe, óhaja, hát...... :(

Válasz írása...

Judit Shana Pásztor Sziasztok:) ismét csak gyorsat... - emlékeztetőül, hogy tudjuk kik beszélgetünk együtt-,

a MI közös nézőpontunk H-val IS mindenképpen, és ezek szerint I-vel IS láthatóan,

hogy a természettel való tiszteletteljes összhangunk elsődleges szerepet játszik az életvitelünk, saját egyéni élet-VEZETÉSÜNK meghatározásában. 
Ezért nekünk, és mindenki aki számára ez egy alapvető, elsődleges belső tudati meghatározottságunk az életünk működtetésében, ÉLET-VEZETÉSÜNKBEN, eleve nincs értelme egymással semmin vitatkozni, mert tudjuk egymásról, tehát eleve tudjuk, hogy bármilyen kérdés, választás, döntés tekintetében milyen elsődleges hozzáállás nézőpontból beszélünk.

Maga ez a tudati nézőpont már eleve felette áll mondjuk -csak példaként említem, hogy érthető legyen- a gazdasági érdekeket szem előtt tartó döntéshozatal, vezetés felett.

Miért?

Elsődlegesen azért, mert a Terület amin élünk, amin belül LÉTEZHETÜNK, az maga a TERMÉSZET.

Tehát az elsődleges , hogy maga a Természet, a Földterület adja az ÉLETTERÜNKET, a LÉTEZÉSÜNK alapjait.

Ha józan paraszti eszünk van, akkor bizony az első és legfontosabb, annak a területnek a jó gazdájának lennünk, amin élünk.

Ugyan úgy, ahogy a testünkben IS élünk, ezért a saját testünkre IS józan ésszel vigyázunk, és tudatosan gondozzuk magunk számára, hogy jól érezzük magunkat benne.

Ugyan így a területünknél is elsődlegesen fontos, hogyan bánunk vele, hogyan gazdálkodunk rajta, hogyan mérgezzük, használjuk, vagy kihasználjuk, vagy mennyire ismerjük, szeretjük, tiszteljük, és érezzük, hogy mikor mire van szüksége. Az sem mindegy ki milyen tudati nézőponttal fordul a területéhez, vagy a testéhez.

pl. a testnél, aki kihelyezi magából a felelősségét a saját teste felett, az orvoshoz fog menni, és kívülről várja a megoldást, hogy valaki adjon neki egy vegyszert , hogy ő jobban legyen. Vagyis mérgekkel kezeli kívülről a testét, másnak átadva a hatalmat, a VEZETÉST a saját teste felett.

Ugyan így pl: a testünk, mint FÖLD terület, amin élünk, ahol az életterünk van: ha kémiai, szervetlen növényvédő szerekkel védjük a kártevők ellen, műtrágyával tápláljuk vissza, ugyan azt jelenti ez a fajta gondoskodás/gondolkodás, mint ahogy az emberi testünkről is gondoskodunk/gondolkodunk. A növényvédő szer ugyan az a földünknek, mint az orvostól kapott gyógyszer-vegyszer a testünknek. A mesterséges, szintetikus élelmiszerek, vagy a személyiségből kedvelt, vagy megszokásból ismert táplálkozási formák ugyan az testünknek, mint a műtrágya a földünknek. 
Ez már eleve első körben mutatja, hogy ki milyen Élet- VEZETÉSI Tudatszinten van. 
Ha saját teste és a földterület életvezetése tekintetében szervetlenül , magából kihelyezve a saját hatalmát gondolkodik magáról, az nem fog tudni ennél tágabb rendszerekben sem máshogy gondolkodni, hiszen minden belőlünk indul ki. Ugyan ez a gondolkodásmód fog végig futni az egész rendszerén, és mindent ebből a tudati meghatározottságból tud csak szemlélni.

Tehát vigyük tovább, mi van egyel kitágultabb VEZETÉSI szinten az ilyen tudati meghatározottságú emberek esetében, mondjuk a területen együtt élő közösség vezetését, gondozását, táplálását hogyan fogja csak ugyan így elképzelni?

Ugyan így külső, szervetlen alapon fogja átadni a VEZETÉST, az irányítást, egy rajta kívül álló, tőle nagyobbnak érzékelt HATALOMNAK, aki ugyan úgy szervetlen betáplálással fogja a közös testünk, mint települési egység gondjait megoldani.

Mi a szervetlen betáplálás ezen a szinten?

pl a PÉNZ.

A Pénz mint kívülről várt megoldási szer a saját megoldandó település testünk gondjaira, ugyan az mint a testünknek a szervetlen gyógyszer, vagy a földünknek a szervetlen műtrágya, a pénz ugyan az a szervetlen betáplálás.

Amikor azt gondoljuk, azt hisszük, hogy a szervetlen gyógyszer megoldja a beteg testünk problémáit, a szervetlen műtrágya megoldja a beteg , kiéheztetett, kizsigerelt földünk visszatáplálását, ugyan így gondolja, hogy majd a pénz fogja orvosolni a terület gondjainak megoldását. Mit adunk el ezért cserébe, és kinek?

Mint ahogy a TESTI SZINTEN adod át a HATALMADAT magad felett egy külső, idegen embernek, orvosnak, hogy majd ő jobban tudja neked mire van szükséged, ezért te cserében ELTARTOD Őt magadból, fizeted őt, hogy ő létezhessen számodra,

úgy adjuk át a HATALMAT a FÖLDTERÜLETÜNK felett , hogy egy külső vegyszer és szervetlen anyag táplálás fogja orvosolni a földünk gondjait, ezért cserébe ELTARTOD magadból azokat, akik neked ezt a megoldási módot találták ki, és fizeted őket azért, hogy ezt létrehozzák neked, 
majd eladják neked,

és ugyan így adjuk át a HATALMAT magunk felett mint KÖZÖS-TEST TERÜLETI-EGYSÉG= TELEPÜLÉS,
hogy egy külső , felettünk álló valami HATALMI szerv fogja helyettünk eldönteni, hogy nekünk itt helyben mi a jó, mit hogyan tegyünk,

és ezért cserébe elfogjuk TARTANI ŐKET, hogy aztán abból amit

MI ADTUNK ODA MAGUNKBÓL, amiből

MI TARTJUK EL ŐKET, abból majd ők eldöntik

MI MIKOR MENNYIT és HOGYAN KAPHATUNK vissza,

hogyan táplálhatunk vissza magunknak a saját területünknek.

Vidd tovább, mekkora gigantikus,magadból kihelyezett struktúrákat tartasz fent, ha így körről körre végig nézed, mit tartasz Te fent egy-egy emberi testen keresztül, és egyre nagyobb egységekben összeadódott közös-testekként,

és hány felé van kihelyezve a hatalmad magadból,

akiket ELTARTASZ MAGADBÓL,

majd ők , akiket Te tartsz el,

neked feltételekhez kötötten csepegtetnek vissza abból,

amit TE ADTÁL ODA MAGADBÓL,

hogy magukat fenntartsák belőled,

és még ennél sokkal többet,

ami felett helyetted gazdálkodnak,

és helyetted döntik el, hogy mennyi jöhet a sajátodból számodra vissza.

Ennek a legvége kifordultságban és egyre nagyobb, és egyre nagyobb kifordult egységekben, amikor egyre távolibb, egyre nagyobb egységeket tartunk el magunkból, már rég nem tudva arról, hogy azokat is mi tartjuk el, mert annyi rétegben nem látszik, hogy hogyan élősködik valójában belőled, szépen becsomagolt csürcsavar trükkökkel jól elfedve előled, már rég elvesztél benne, már rég nem látod át.. ,

és tartod az egészet, és neked már semmid sincs, és azt hiszed azoknak van, akiket magadból tartasz..

Ez most így folyamatban gyorsan egyben kijött, első körben.

Ha van kedvetek futtassátok át magatokon ezt a folyamatot.

A vége, amikor ezt szépen visszabontjuk, akibe/amikbe kihelyeztük a hatalmunkat magunk felett, és akiket magukból tartunk fent, rájöhetünk, hogy jé,

mennyi erőforrásunk van, jé,

ez mind a mienk, és jé

mi vagyunk,

viszont ők, és azok nélkülünk nincsenek.

Tehát megfordul a képlet.

Magyarul Vedd Vissza a Vezetésed és a Hatalmat mag felett,

ez valójában a gyermeki éntudat felnövése, a valós felelősségteljes felnőtté válás. 
Majd az egyre többen felnőtté váltak újra kapcsolódása már,

-nem kihelyezett fordított, feje tetejére állított hatalmi struktúrát képez,-

hanem mellérendelő, együttműködő, belső,

valós értékeken, és belső,

valós források összeadódó megosztásán alapuló struktúrát.

Piramis kifordult hierarchikus struktúra helyett magközponti tengelyű kör -egység. Ez a KÖR-ŐS-zTs-ÉG.. Vagyis a Valós Kereszténység 
-ha már így nagyhétben vagyunk, 
ezt is rakjuk már RENDBE, 
EREDET szintű IGAZSÁG rendbetevő módon.

És bizony amikor Shana Magközponti tengelyben kozmikus eredet tengelybe állva LEÍR, KIÍR egy RENDRAKÓ IGAZSÁGOT, akkor azzal ÁTÍRJA az eddigi HAMIS Struktúrákat, így pl a hamis kereszténység egyházi rendszereket, azok létjogosultságát, működésének lehetőségét a továbbiakban.

Kik a valós papi minőségek a kifordult pápa, és papok helyett?
Bizony azok, akiknek az eredet nevében szerepel Főpapi betű.
hm.. milyen érdekes, igaz?
Hogy lehet, hogy a Teremtő nem volt hülye amikor eredet szinten megteremtett minket egységben, rendben, és lehet, hogy amíg nincsenek a saját eredet Főpapi minőségek a helyükön eredetben, addig, és pont addig fog állni a kifordult hamis egyházi és vallási struktúrák, és azért kényszerülnek töredezett butaságokon vitatkozni egymással? 
Talán a vallás háborúk is egyből megszűnnének bolygó szinten, ha legalább egy pár eredet Főpapi minőség beállna a valós eredetébe?

Csak, hogy lássátok milyen felelősség van rajtatok, főleg ha azt nézitek, hogy közben emberek halnak meg vallási alapon indított háborúkban, és leginkább Gyerekek. Nézzenek rá az adott eredetek, hogy az mind-mind kinek a felelőssége.

Shanának nincs ilyen betűje, én nem vagyok főpapi minőség.

De bizony az eredet listában, amit eddig begyűjtöttem megnézhetitek, kik azok, és lehet szembenézni vele, így nagyhéten valósan.

Shana 
2017.04.12.Magnapló

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Horváth Éva AUROrA - Gerce )9672

2020.02.13 17:49

Kedves Shana!Ma 2x talállkoztam a vllással itt és a meló helyen.Tegnap meg egy meg osztast nem engedet a gép,Bodo Atillát akartam megosztani atémálya a hamis kerszténység volt.a meló helyen meg azt akarják vegyünk részt szeptemberben B.P-en egy eukarisztikús Világ őssze jővetelen.Ma reggel meg a neten mit nekem megosztottál olvastam a lélek mentő keresztény baptistákról.Tuti ez ügyben kell rendet tennem magamba és kivülröl.Meg állmomban egy égő templomban könyveket mentettünk.De ezt is már régebben állmodtam.Te tetted fel az I -re a pontot ma mert választ adtál mi régen foglalkoztatott.Az önálló gazdalkodásig eljútottam ,de hogy kikkel oldanám meg ? Azt tudtam hogy közösség kell hozzá,de kikkel,az volt a kérdés ez idáig.Nem volna ekkora vagyonuk ha a népeket szolgálnák a vallások.Vissza kell már nagyon állítani ezt mert sokan szenvednek ettöl és félre tanítják az embereket.