Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Tudatos Teremtés hullám-Másolatok másolatai körök-MÉM-ek MEGÉRTÉS Tanítási-Példa

Facebook SzívTudat Központ SzívTér Tudatos Teremtés Gyakorló terepére, csoportba írtam, tanítási, átírás, átfordítás, közös teremtés gyakorlatozás céljából:

 

Judit Shana Pásztor megosztotta ma.hu fényképét.

belga-kover-miniszter-taplalkozas-mem.jpg

 

Tudatos Teremtés hullám-Másolatok másolatai körök-MÉM-ek

Rakjunk Rendet!
Ez kb a 10-dik féle MÉM ami az elmúlt két napban ezzel a nővel megfordult itt a facebookon..
DE!!!
kedves MÁSOLATOK másolatainak másolat futtatói, pörgetői.

 

Ez a TÉMA már TAVALY pont ugyan ekkor pont ugyan ezekkel a poénokkal végig futott... !!!
 

Annyian és úgy vesézték ki az EREDETI, valós aktuális TÉMÁHOZ kapcsolódóan, hogy akkor születtek a szellemes MÉM-ek is róla..
Most egy újabb körön, egy másolat kör TEREMTÉS-HULLÁMON, amit akkor jó sokan hoztak össze kollektíven mint EREDETI TEREMTŐK, egy évre rá rezeg ugyan az a hullám, amikor a körön ugyan oda érünk, és megint ráülnek jó sokan, akik a tavalyi, eredeti körben lemaradtak, mert még másban shalaláztak..

Tehát lehet látni, hogy akik idén a másolat kör hullámban ülnek rá és most új nekik, ők már csak az eredeti sztori másolatára, annak hullámába csapódnak, rántódnak bele..
És lökik tovább, dagasztják tovább ezt a TÉMA -TEREMTÉS HULLÁMOT, mint aki azt hiszi most találja fel a spanyol viaszt, mert hozzá most ért el az eredeti teremtés másolat hulláma.. 
Nem!

Aki nem volt ott az eredetiben az már készen kapja,  és lehet hogy jövőre is lesznek majd akik meg akkor fognak ugyan ezen a körön ráülni, és tovább dagasztani erre a szerencsétlen NŐRE ráírva!
Míg csórikám ki nem durran, hiszen az a téma ami az eredeti volt, már rég lement,  a nő és már mindenki tovább lépett belőle,  de azt aki másolatként most ül rá, erről persze semmit nem tud, mit is tesz ilyenkor valósan.

 

És ez bizony MINDEN TEREMTÉSRE IGAZ!!!
 

Van az EREDETI GYÖKÉRPONT, TEREMTÉS-HULLÁM ahonnan kiindult minden teremtés amit most láttok magatok körül, és vannak eredeti teremtés hullám létrehozók, és vannak akik meg mint a csimpaszkodók ráülnek, és szítják tovább, azt sem tudva már sokszor, sőt legtöbbször nem tudva, hogy milyen eredeti teremtést is táplálnak ezzel. Gondol a fejecskéje a saját kis egyénije alapján valamit, majd azt hozzáragasztja és dagasztja tovább, és tovább.. 
Bele nem nézve, bele nem gondolva, meg nem keresve, rá nem érezve hogy VAJON MI VOLT AZ EREDETI TEREMTÉS amit tovább dagaszt.. 
Míg ki nem durran..
Hát ebben a nagy KOLLEKTÍV összeadódott DURRANÁSOKBAN, PUKKADÁSOKBAN vagyunk 2015.11.25-e óta -MEGÉRTÉS BŐSÉG KAPUJA nyílás ugye!-.. nem a fenti témákban.. hanem ennél sokkal több szinten egyszerre.. 
E KÉP és a sztorija csak SZEMLÉLTETŐ, tehát innen ne oszd tovább magában a képet önmagában, hanem mielőtt zsigerből osztana a kis kezed, hogy ez milyen jópofa MÉM, olvasd el legalább 3x ezt a jegyzetet, és MÉRLEGELJ MAGADBAN és TUDD TUDATOSAN hogy milyen TEREMTÉS-ENERGIA HULLÁMOT ERŐSÍTESZ ezzel..
Ha nem tudod, mert nem tudsz visszamenni a gyökeréig, akkor inkább maradj csöndbe, "csendes megfigyelő!!!". és ne nagyon akarj hatni, mert nem tudhatod mit erősítesz, és így mit okozol kollektíven, és mit okozol abból tudattalanul egyedien saját magadnak, ami vissza fog ütni.. ugye.. smile hangulatjel 
Kérnék szépen ismét visszajelzést, vagy lájk vagy "értem" hozzászólás formájában, akik értik tudatosan.
Aki nem érti tudatosan, az kérdezzen, vagy maradjon továbbra is csendes megfigyelő.. smile hangulatjel

Jah, és miért ez a néni kering, ezt is ÁT-FOGJUK ÉRTÉKELNI, a tavalyi indítóból, egy magasabb tudatszintre, hogy VALÓSAN MIÉRT is kerül ismét be a közös térbe ez a MÉM-hullám. N

Nem a KÜLSŐ politikai kép a lényeg, hanem ennél immár ezen a körön sokkal magasabbra FORDÍTUNK ÁT , amiben benne vagyunk szintén nagyjából pár hete.
a Bálna-cet gyomra-Anyag-Nő-Anyag-Anya Börtöntér-ből van a fordulás, ez zajlik egyfolytában mindenki életében ha tud róla ha nem.
Abban fordulunk, amikor a női minőség, vagy a régi-energiás gazdasszony nőnek megfelelő férfi minőség ragaszkodik, betáraz, gyűjtöget, ínségesebb időkre, és ettől nő ekkora malacka formává.
Megjegyzem vannak társaink akik ugyan ennek a fordítására úgy rezegtek rá, hogy újévi malacfutás lesz a belvárosban, malac formájú kört fognak lefutni.. smile hangulatjel 

Persze ott is a fej azt hiszi, hogy az alacsonyabb tudatsávú szerencsemalac újévi hitrendszerre ülnek rá, azt hiszik ettől fognak majd teremteni együtt magunknak jót, szerencsét.
Hát fognak teremteni de nem azt amit gondolnak, mert itt van hozzá a magasabb rálátás, amivel át is húzzuk a magasabb oktávba az egész futó tömeg összeadódott energiáját, és a valós ENERGETIKAI GAZDASSZONY, aki nem csak magáért érez felelősséget, hanem az egész kollektív mátrixban létező 7 milliárd társáért, nem is csak a kis országocskájáért, ezt mind, mind ÁTHÚZZUK, ÁTFORDÍTJUK az energetikai gazdálkodásba, és TEREMTJÜK vele és általa az ÚJAT!
Ha hagynám, hogy csak alacsony sávon futkorásszanak szerencse malacosdiban, akkor elaprózódik az energia, és polárisan lesz egy-kettő aki begyűjti másokét aki erősebb skorpiós figyelem-élet energia behúzó üzemmódban van, és magának teremt vele szerencsét, a többi meg jól futott neki érte.

Ez a poláris közös együtt teremtés struktúra.


Tehát TUDD HOVA FUTKORÁSZOL és azzal mit és kinek teremtesz! 
 

Te DÖNTÖD EL, és csak attól FÜGG MI A SZÁNDÉK, csak annyi:
 

Magamnak futok, hogy nekem legyen szerencsém, 
 

vagy Együtt-Egymásért FUTUNK és összeadjuk az energiáinkat, hogy MINDENKI FORDULHASSON energetikailag a BŐSÉGBE!


Természetesen a futás megint szimbolikus (ámbár valós szimbólum, tanítás kép) , a lényeg az, amit a szimbólumon keresztül meglátsz és felismersz..
 

Ez a Szív-Tér-TEREMTÉS Módja..
 

Hogy nem magamért futok, hogy sportos legyek, izmos legyek, csinos legyek, nem azért futok magamért, hogy nekem legyen szerencsém, nekem legyen egyedül ez által többem, a többiekhez képest,

hanem együtt-egymásért futok, hogy had rakjam hozzá a saját energiámat a közös, mindenkinek, de tényleg mindenkinek legyen jóhoz.
És ebben lehet, hogy olyanok is lesznek, akiknek ettől jó lesz, akit a hátad közepére sem kívánnál, nem hogy bármi jót neki.

Felül tudsz e ezen emelkedni, és meg tudod e engedni, hogy mindenki megkapja, bárki, nem te döntöd el?

Te csak adod magadból, FELTÉTELEK szabása NÉLKÜL!


Nah, ez a különbség a megosztott képen levő poláris világ egészségügyi-gazdasszony, vezető asszony, vezető anya, vezető nő, és a Szív-Tét Teremtés vezető női minőség között. Pont ez. 
A feltétel nélküliség!
Képes vagy rá? 
Nem csak szövegben, hanem tettekben is? 
Nem csak futással, hanem valós cselekvésben is?
Nézz magadba, és kérdezd mg magadtól, és ha nem, az sem baj, csak tudd, és vállad fel őszintén, hogy bocs én még erre nem vagyok kész, én még magamból nem tudok önzetlenül adni valósan a közösbe.
De, akkor ne is osztogass ilyen mémeket, és ne is bírálgass senkit addig, míg te is ugyan ott vagy, csak légy csendes megfigyelője leginkább saját magadnak, hogy miért is nem vagy erre valósan képes??? 

 

ölelés

 

Shana Pásztor Judit

Tudat és Lélekevolúció Kutató, Elemző, Tanító