Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Poláris-Duális-Eredet Szintű SEGÍTŐK! Miért omlik az Ápolók, Orvosok, Pedagógusok világa?

ertekmero-spiral.jpg

 

Poláris-Duális-Eredet Szintű SEGÍTŐK!
 

Miért omlik az Ápolók, Orvosok, Pedagógusok világa?
 

elemzői gyors jegyzet:
...emléktárból (
2016.03.21), újabb év elteltével mintha semmi sem változott volna, azon kívül, hogy magam lassan 8-9 hónapja egyedül, majd néha picurka kapcsolódásnyira valakikkel együtt teremtjük magunkból az új TERET, a többiek meg boldogan nyomják ugyan ott, ugyan azt, ugyan azokon a kereteken belül.

Vagyis ez így nem igaz, mert közben a 8 hónap országbejárásban azt is láttam, hogy kb a fél ország nem tudatosan, nem önszántából, hanem fájdalmas kilökődésekkel, ugyan úgy "hontalan" a mátrixban, miközben egyre kevesebbek pedig egyre nagyobb területet tarolnak le, és egyre több mindent szedtek el a többségtől, hogy a saját kis szűk pozíciójukat erősítsék.
De a gond, hogy ezek a nagy csoport tudatok, ember tömeg átmozdulások mind-mind tudattalanok, és mivel semmi mást nem ismernek és látnak példaként, egyfolytában egyre szánalmasabban visszafelé kapaszkodnának csupán, egyre riadtabb tekintettel, egyre kilátástalanabbul.
A másik amit látok, hogy majd mindenki a másiktól vár segítséget, támogatást.
Miközben a többség saját magán sem tud segíteni, még mindig mindenki a másikat győzködi a segítségről.

 

Itt azt látom most KOLLEKTÍV LEGNAGYOBB ÁTÍRANDÓ FOGALOMKÖRNEK, kiírandó fogalomnak a MÁTRIXBÓL, hogy mit jelent a segítség!!!
 

3 szintje van.. 
-poláris (anyag szintű), 
-duális (anyagi-lelki-energetikai szintű), és 
-eredet..(anyagi-lelki/energetikai-szellemi) egyben!

 

Akik CSAK AZ ANYAG szintjén képesek értelmezni a segítséget, azok azt gondolják, akkor segítenek, vagy azt gondolják nekik, számukra az a segítség, vagy mások számára az lehet a segítség, ha pénzt kapnak, adnak, gyűjtenek, kérnek...
Ide sorolandók azok a poláris eddigi segítő minőségek is, akik eddig alkalmazottként végezték azt a tevékenységüket, ami valójában, a valóságban eredet szintű segítő feladatuk lenne mondjuk gyárilag..

pl ápolók, orvosok, akik a fizikai szinten, a felszínen voltak segítő minőségek, és ezért bérezést kértek cserébe, azt gondolván az úgy rendben van, hogy nekik ez a feladatuk mint segítő, és ezért nekik a többiektől fizetés jár. Idesorolandók a fizikai szintű pszichológusok is, akik a mentális elmét, a pszichét próbálták gyógyítgatni, vagy idesorolandó minden személyiségfejlesztő tevékenység, segítség.

Ezek mind, mind csupán a poláris fizikai, 3. dimenziós mátrixon belüli tanult segítői minőségek voltak, akiknek ezért a többiektől pénzbeli fizetség járt.
Éppen ez omlik össze, ezért csökken a bérük pl orvosoknak, ápolóknak, ezért lehetetlenedik el a tevékenységük finanszírozása ebben a formában.
Nem azért mert egy rossz, csúnya, gonosz kormányunk van..
/az hogy az van, annak más az oka és annak is komoly szerepe van,
pl az, hogy fogjátok fel, hogy ne helyezzétek ki a hatalmatokat valakinek a kezébe, hogy aztán mutogathassatok rájuk, hogy ők a felelősek/ 
Tehát ők meg pont azt mutatják nektek, hogy bizony összeadódottan ennyire nagyon felelőtlenek vagytok mind-mind együtt, és másokat szerettek hibáztatni, de ahhoz mind gyávák vagytok, hogy vállaljátok a saját életetekért a felelősséget egyénenként. 
Ezért vannak egyre felháborítóbb vezetőitek, hogy ébredjetek már fel, hogy ENNÉL MÉG TALÁN TI MAGATOK IS KÉPESEK LENNÉTEK FELELŐSSÉGTELJESEBBEK LENNI, mint az a pár végtelenül önző, csak magára gondoló kis harácska.. Ugye? 
Jó érzés lenne, ha azt érezhetnéd magadról, hogy ennél még neked is több lelked van, ennél még te is többet látsz át az egészből, ennél még te is emberibb és érzőbb, és megértőbb, és felelősséget érzőbb vagy a közösség iránt, mint az a pár vezető, akit néztek, és akiket tartotok?
Sőt, ennél még te is jobban képes lennél vezetni egy országot, vagy legalább a saját életedet vagy egy kis közösség életét? 


Vissza a segítőkhöz, 
nah, hát ezért nem kapnak már annyi fizetést, ezért nem kapják már meg az ehhez a fajta segítői munkájukhoz a támogatást, keretet, eszközöket, hogy végre felfogják, hogy ennek a fajta működésnek bizony ebben a formában VÉGE VAN SZÁMUKRA!!!

 

Mert bizony jönnének a duális segítői minőségek is..
Ők is TERET akarnak maguknak a segítői terepen.

Ez zajlik már vagy 25-30 éve, az újabb segítői minőségek a poláris-fizikai-anyag szintű segítőkön túl, és eddig egyetlennek ismert és hitten túl.
De sajnos ők is ugyan azon kereteken belül kezdtek el nektek immár másabb, tágabb lehetőségek, keretek között segíteni, már anyagi-lelki-és energetikai szinten több síkon, tudatossági lépcsőben, minőségben, de ugyan azzal az alap attitűddel, ugyan azzal a meghatározottsággal, ahol kívülről várod a segítséget, alternatívabb módokon, és ezt akkor a rendszer egy újabb luxusabb elemeként fizethetted meg eddig, ugye.
Itt őrületesen színes a paletta, minden amit az alap poláris mátrix tartalmaz, mindennek meg van valójában a spiri verziója, -amolyan diszkógömbszerű szétszóródásban-, amit csak el tudsz képzeni, tradicionális, történelmi, újabb, és újabbak, meg ehhez még a technika legújabb extra drága hi tech cuccai szerinti.. ááá.. nem is részleteztem, ismeritek.
Az összefoglaló nevük nekik is segítő, nevezzük őket duális-segítőknek.
Ők ugyan úgy sok pénzt keresnek, vagy még annyit sem, nagyobb hullám amplitúdóval, hiszen kettős, duális, szinten ez a saját egymáshoz képest mérleg kiegyenlítődés köztük, tehát vannak a nagyot kaszálók, és vannak a nagyon nem kaszálók, a nullán tengődő duális-segítők.
DE!!!
Van egy ennél tágabb, a két szint között is egy nagy hullám elmozdulás mérlegben.
Vagyis, minél többen igazolnak át a duális-segítők közé, a spiribe, annál kevesebben maradnak és annál kevesebb az energetikai betáplálása a poláris-fizikai-anyagi-segítői rendszerbe.
Ezért fogy a fizetésük, ezért nem bírja már az egész közösség kollektív mátrix őket ott, abban a formában megtartani, és bizony nincs is rájuk már szükség, hiszen nekik is tovább kell fejlődniük a saját tudati és lélekevolúciójukban, és nem maradhatnak lebutult fizikai szintű ápolók, akik csak a testet ápolják a kórházi fizikai hentes-mészáros eszközök között, a régi, nagyon buta, embertelen, rideg, hideg módon.

Ez bizony azt mutatja, hogy vége a majd 200-250 éves technikai-orvoslás-ápoló minőségnek.

Ide futott ki, de ez egy ilyen régi rendszer, amit nem tudunk tovább vinni, hiszen nem csak testek vagyunk, és nagyon nem vegyszerekre, meg külső segédanyagokra van szükségünk, hanem ennél egy kicsit tovább haladtunk az elmúlt pár száz év alatt a penicillin, gyermekágyi láz, c-vitamin shalalán túlra.
Jó, tehát a duális-segítők irányába billent át a nagy kollektív massza a közös szülőcsatorna haladásban.
Eddig egészen jól megvoltak egymással kettős mérleg kiegyensúlyozásban, 3.d-s fizikai segítők, és a 4.d-s spiri segítők,

 

De aztán ahogy haladtunk kollektíven, bizony elérkezett egy nagy mennyiség oda, hogy ebből is tovább haladt visszafelé az eredetije felé, az eredetébe, ami megszülte azt, ahol bizony

MÁR MINDENKI MAGÁNAK SEGÍT!!!


Egyedi módon, úgy, ahogy csak ő tud saját magának, ahogy számára az egyetlen módon jó a segítség önmagán belül.

Ehhez maximum olyan segítők jöhetnek, akik már képesek önmaguknak segíteni egyedi módon, és abban tudnak SEGÍTENI a többieknek is, hogy ők is megtalálják magukban a saját egyedi segítségüket maguk számára, hiszen soha senki nem fogja náluk jobban tudni, nekik mire és hogyan van szükségük a sajátjukban.


Nah, ezek az eredet szintű segítő minőségek, akik arra emlékeztetnek, abban segítenek, hogy

TE IS KÉPES VAGY RÁ,

és nincs Ránk és Másokra Szükséged, nem kell megvenned senkitől semmit, nem kell megvásárolnod, hogy foglalkozzanak veled, nem kell sajnáltatnod magad, hogy kapj segítőnek álcázott figyelmet, gondoskodást, kicsikart módon... stb..
És tudom, ilyenkor szoktak a fizikai szintű balesetekre rákérdezni, hogy de ha valakivel ilyen történik, akkor bizony ott szükség van a fizikai szintű segítőre, aki visszavarrja, aki bekötözi.. stb..

Átmenetben vagyunk.. 


és egyre kevésbé van ilyenekre szükség..

és egyre egyszerűbb tudati és energetikai módon is megoldhatóak, sőt elkerülhetőek valójában..

(ez hosszabb téma.. sokat írtam róla)


Teát a harmadik az EREDET-SZINTŰ SEGÍTŐ, aki bizony MINDENKINEK MINDEN PILLANATBAN SEGÍT, mégpedig a saját eredetig előhívott, és élő létezésével, természetes módon.

Tehát neki senki sem tud segíteni, se a poláris, se a duális, mert ezen a szinten már mind a három szinten egyben ad, többet ad, giga-extra többet ad, mint bárki a másik alacsonyabb, beszűkültebb szinteken.

 
nahát,

EZÉRT NEM MÉRJÜK MEG MÁR EZT PÉNZBEN, ÉS ANYAGIAKBAN, MERT NEM LÉTEZIK A BOLYGÓN ANNYI PÉNZ, ANNYI ANYAG, AMIBE EZT ÁT LEHETNE FORDÍTANI. (legalább is most így látom egyelőre 2016-ban.)
És erre első körben a poláris szintű, és egy picurkát nagyobb energiatérrel, és rálátással és képességekkel bíró duális-segítő minőségben parkolók még dühösen reagálnak, hiszen a két energia szint óriási egymáshoz képest, mint egy foci labda és a bolygó mérte kb, így aránylik a poláris segítői-tudat tágultság és energetikai szint, az eredet szinthez képest.
A duális meg ott lesz valahol a kettő között tágulásban az eredet irányába, és pont annyira fog még ütődni, amennyire messze van az eredettől, és annyira lesz már inkább együttműködő, minél inkább az eredethez tágultságban érzi már magát közelebb.
Szuper!
Érthető?
Tehát nem embereknek van egymással baja!
Senkinek nincs senkivel baja!
Senki NEM ROSSZ, vagy Jó, vagy JOBB..!!! 
Hanem nem vagyunk egy szinten tágultságban, önmagunkra ismertségben, energetikai terjedésben, tudatosságban és tudásban. 
ennyi..
Ezek a tudati, és meghatározottság rendszerek hatalmas különbséggel rezegnek egymáshoz képest, őrületesen nagy energiamező méretbeli különbségek vannak köztük.
Tehát ha valakit dühít, üt, nyom, az azért van, mert ő még picurkába beszűkültnek tartja magát, és ahhoz képest éli meg nyomásnak.
Pedig amúgy ez nem is igaz, hogy azok valójában picurkák lennének, csak ennyit hisznek el magukról, ennyit ismertek eddig magukról, addig a többi, giga-extra többi részeik, a saját energiaterük kívülről van ugyan úgy körülöttük,  nah, ha valami, akkor az bizony extra módon nyomja és préseli őket. Nem valami gonosz, csúnya külső , láthatatlan szörny, aki el akarja pusztítani őket, hanem a saját energia mezőjük nyomja őket össze, és csak a cuki, drága kicsike fejük és a fejükhöz ragadt mentális mátrix információs torony és saját poláris, duális érzelem testük (ami nem is az övék, hanem a poláris mátrix közös érzelemteste, és a duális mátrix közös érzelemteste) választja el saját maguktól saját magukat.
Persze azért nem vagyunk egyformák a rajtunk kívüli összes tudati- és energetikai mezőnk méretében sem, tágultságában sem, eredetben sem, attól függ, hogy hol helyezkedünk el az eredet szintű teremtésben, hiszen egy nagy összefüggő tudati láncot alkotunk, mint ahogy ezt már sok-sok tanító előttem is ezerféleképpen próbálta számotokra ecsetelni..
...itt most megállok, mert ömlene még kifelé, de legyen időtök, lehetőségetek emészteni,,
nézzétek hozzá újra az ábráimat, hol van az orvos, a pedagógus, pszichológus, hol vannak a duális segítők, hol az eredet szintű, hova tartunk és lőjétek be magatokat a fentiek alapján.. esetleg..
És kezdjetek segíteni (mint valódibb segítők) azoknak a segítőknek, akik beleragadtak a legalsó szintbe, és ott próbálnak maguknak még alamizsnát kiharcolni, hogy megértsék végre a változást, hogy társadalmi szinten miért történik ez komplett eddig ismert szakmákkal.
Mert VÉGE az evolúciójuknak, bevégezetezett a poláris segítői minőségeknek, lebomlik, és ez ezzel jár, így néz ki, így történik a valóságban.
Tehát ne ragaszkodjanak hozzá, hanem hagyják el gyorsan az omló mátrix-kórházat, és omló-mátrix iskolákat, mert szó szerint omlanak nem csak anyagilag, de szerkezetileg is.
És nem kéne már oda betegeket bevinni, és főleg nem gyerekeket!!!
Szóltam, ez a következő fázis amit lát a SzívTudat szintű evolúciós folyamat-elemző szemem.
jobb ha tudjuk, mintha nem.
Judit Shana Pásztor

2016.03.

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.