Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Mikor kezdjük el valósan élni amit a spirituális úton tanultunk? Mikor váltunk valósan Teret az eddig ismert költözéseken túl?

Mikor következik el "Az, hogy mi elkezdjük élni...? "

Én most is élem..

és minden pillanatban mutatom...

mások meg bejönnek, nézik egy kicsit, aztán visszamennek a vetítésgömbjükbe, piszkálgatják, csiszolgatják, aztán megint jönnek, aztán megint vissza..

aztán van aki olyan rétegekhez ér a gömbjében, amin nem tudja áttörni magát a lélek, az kiütődik fényévere.. aztán ha áttöri a saját gömbrétegét, akkor megint bekúszik..

és ki-be kibe,

ez a játék megy most éppen..

és még egy jó ideig..

eddig senki sehova el sem indult..

eddig csak spiri-elme játék ment a változásokról..

most viszont (2012.12.21-óta) tényleg történik, élesbe fordultunk, CSELEKVŐ-be

és ehhez mindenkinek egyedi módon időre van szüksége...

nem szeretem ezt írni, jobban szeretem azt mondani, hogy dobj el mindent, hagyj ott mindent, és kezdj el élni... de még senki nem merte megtenni...

Most is.. tesó.. mekkora szája volt... Igaz?

Ő a kulcs, a fordulás kulcsa, ő az átmozdító.. érezte, hangoztatta..

aztán egyetlen közös hangtól befeszül, és ellentartásban kiüt mindent, és megtagad mindent...

és rávetíti a saját feldolgozatlan cuccát a társára aki addig dolgozott vele...

már számolni sem tudom hányadik ilyen sztorit látom az elmúlt évek alatt...

És mindig szörnyülködés megy a másikon amikor éppen kiütődik, hogy ez meg, hogy tehet ilyet, hát ez nem szép..s tb..

 aztán rá pár napra ugyan az ér el egy olyan rétegére, ahol befeszül és kiüti magát egóban..

és akkor meg hiába beszélsz neki..

mert az az egórész az azt se tudja miről beszélsz..

az nem emlékszik arra, mikor tiszta volt...

És erre nincs forgatókönyv..

sosem lehet tudni, ki mikor mitől és meddig ütődik ki, vissza, és mennyire mélyre hülyül el olyankor..

És ez még csak a kezdet..

még csak 2 éve zajlik és még csak itt nálam..

a többiek valós bontódása még el sem indult..

mi lesz itt, mikor mindenki ide-oda ütődik, verődik, záródik, nyílik, mint a biliárdgolyók..? Shana"

És itt kapcsolódik össze Tolle-vel 
Az alap, hogy mindig van benned egy megfigyelő.. aki csak megfigyeli azt aki éppen kiütődik, aki éppen egy drámában van...
és miközben ütődik is tudja, hogy

"bocs, most van egy részem, akivel el kell vonulnom, mert ez annyira erősen akarja tartani magát", hogy nem bír rajta átgördülni a MEGFIGYELŐ, aki te valójában vagy!...
 

Tehát aki kiütődik, és azt komolyan veszi, az valójában még alszik, és még képtelen saját magát csak megfigyelni, hanem ott még az alvó személyiség játssza azt, hogy felébredt...

ezért nem veszi észre, mikor kiütődik..

komolyan veszi azt a kis réteget..

halálosan komolyan, azzal azonosulva éppen tudattalanul, alvó állapotban..

az a személyiség...

egy spirituális-játékot játszó alvó...

 

Mi a teendő?
Mi a segítség?
Állj meg, kérdezz rá, ki ez most benned, melyik részed az aki ezt hiszi?
Biztos, hogy igaz ez?
Mi lenne, ha nem ez lenne?
Mit mondana a többi részed?
Miért érzi ezt ez a részed?
Mi fáj neki?
Honnan fut ez a program?
Mikor érezted először?
Bármit, csak ne ragadj benne..
vagy nevesd ki, röhögd át magad rajta...
vagy..vagy..vagy...
ezerféleképpen hozhatod ki magad belőle, ha van erre szándék.. ha ezt már érted...
ha még csak nem is érted, ha még csak szándék sincs...
akkor még kiütődés lesz..
ennyi.. smile hangulatjel

 

 

A megfigyelő tudatodba visszatalálni megértés és segítség információ és hanganyag, ha tényleg dolgoznál rajta:

 

 

Melinda Tündér az nem igaz hogy meg senki sem merte megtenni. szemelyes tapasztalatom hogy joparan megtettek. az mar mas kerdes hogy kornyezetukben hogyan reagalnak erre a tobbiek azoknak, akik otthagyjak az addigi dolgaikat es egybol minden energiajukat es szandekukat az eletnek egyedul szentelik. csakugy mondom.
 
Judit Shana Pásztor Ide rakunk egy olyan választ, ami a félreértéseket REND-be teszi, mit jelenet, a VALÓS elhagyása annak aki eddig voltál, annak, hogy teljesen kibontod magad TUDATOSAN magadon keresztül belső alkímiával az eddigi rendszer-vetítésedből.
Vagy amikor valakik a rendszeren belül, elköltöznek, a külső anyagi kötődésektől megszabadulnak, vagy megszabadítják őket, elmennek önellátónak a rendszeren belül, az még sehova sem ment, csak pozíciót változtatott a rendszeren belül a rendszerhez képest, mint külső képhez képest.
 
(2015.11.22. tudatossággal, tapasztalással hozzáírva)
Belső változás adja a valódi szabadságot, és nem a külső látványkép...,
és amikor a belső változásban, a háromszoros belső alkímiai átforduláson is túl van,
akkor indul el valósan elsőként immár az Új TÉR-ben..
a rendszeren túl, a mátrixon túl..
 
Akkor észre fogja majd venni, hogy bizony sehova sem fér be, hisz a rendszeren túl sokkal tágabbá válik, hatalmas lesz, és a rendszer keretei, struktúráiban sehol nincs olyan térszerkezet, amibe be tudná szuszakolni magát vissza.
 
Tehát ekkor fog és ekkor lehetséges ÚJ, immár a valós, kitágult önmaga számára és az esetleges társaival Új TEREKET együtt létrehozni.
Milyen terek lesznek ezek?
Olyan ami még nem volt!
Ez garantált...
Tehát nem a múltba megy vissza, régiség terekbe, nem is a jelenlegi tereket veszik meg a jelenleg ismert módokon, hanem a valós átalakulás után egy nagyon TÁG Tudatos Pásztázással, összegzéssel egybe feltérképezik, egybegyűjtik az összes eddigi előhívott, és eddig lehetségesnek ismert térszerkezeti életmódokat, és egybegyúrják, és ÁTFORDÍTJÁK, és ami abból az átfordítás után láthatóvá válik,
- ami már egy eddig valaha bárki által létrehozott bármilyen tér lehet-,
ezek egybegyúrva, összeadódva egy olyan Tudati Többletet fognak létrehozni, ami Mindent tartalmaz, és ez a minden nem csak az adott eddig ismertek összeadódottja lesz ez által, hanem valami nagy tudati bumm keletkezik tőle, és olyan térszerkezetekre, lakhatási módokra is látható KÉPEK nyílnak, amik eddig elérhetetlenek voltak számunkra.
Amikor ezek a térszerkezetek így láthatóvá válnak számunkra, akkor azzal egy időben azok technológiái, megoldási módjai is megjelennek velük együtt. Mivel az egyik feltételezi a másikat.
Tehát így váltunk valósan TERET elsőként a bolygón majd szépen a fordulás után, ami már nem 3.dimenziós anyagi világ által ismert és eddig létrehozott tereink lesznek.
 
Addig átmenetben vagyunk míg ide el nem jutunk, és az átmenet időszaka pont arra szolgál, hogy összegezzünk.
Begyűjtsük az összes tapasztalást, és fordítsunk rajtuk, szüljünk, és közben hozzá a területeket kössük át a tágabb, immár az Új tudati Térszerkezet igényeinknek megfelelő rezgéstartományban, ami jelen esetben a kristály-háló tudatosság térszerkezete.
 
Ezeket az átkötéseket, felrezgetéseket a területeken saját magunk végezzük el, mi magunk magunkból hozzuk létre az új tereket, ami a bolygóval kompatibilis.
 
Itt új szabályok lépnek érvénybe, amik bizony FELÜLÍRJÁK az eddig ismert földdel és építészettel kapcsolatos ismereteinket, törvényeinket, lehetőségeinket.
 
Mire szolgál az Átmeneti időszak még?
 
Ez alatt ismerik meg egymást a társak új módokon, mint ahogy eddig kapcsolódtak, és életek együtt.
Gyakorolnak többféle együttélési módokat, közben a még maradék régi rendszerű akadályozó részeiktől szabadulnak, és megtanulnak sokféle módon sokféle emberrel mindenféle módokon együtt élni, együtt lakni. 
Ezekhez mindenki kapja egyedien a kihívásokat, vagy az erős vágyképeket, hogy véletlenül se menjen el mellette. 
A lényeg valamilyen formában megtanulják az átmeneti időszakban az emberek a kinyílást, a megosztást, a tereik megosztását, az együtt lakást, a súrlódások elhagyását, a felülemelkedést a személyes tér védelmén, az összehangolódást, hogy bárkivel képesek legyenek együtt élni, bármilyen hajmeresztő körülmények között is.
 
Erre minden lélek a maga lélekfejlődése szerinti mértékben, és kihívásokkal telien kapja a tapasztalás történeteket, szituációkat, egészen addig,
akár préselve, nyomva is, amíg Át nem FORDUL ezeken a kihívás helyzeteken, felé nem emelkedik, felül nem emelkedik a saját személyes zártságának önös érdek védelmén.
 
Vagy kaphatják másik irányból sokan azokat a próbákat, akik túl nyíltak, túl adtak, hogy addig kapják a pofátlan betolakodókat, akik már teljesen elveszik a teret tőlük, a saját létezésük tereit, élettereit, vagy váratlanul meghökkentő módokon lépik át az ember határait, ahol azt tanulják a lelkek hogy meddig hagyják hogy kihasználják őket, meddig nem raknak rendet a saját terükben, és hogyan határozzák meg, és adnak hangot annak, hogy kit mennyire engednek magukhoz és kivel hogyan szeretnének kapcsolódni térmegosztásokban.
Szóval mindenki kapja a kihívásokat.
Ebben az ÁTMENETI fázisban vagyunk most.
Többek között a menekült áradat is mutatja ezt, ad rá lehetőséget, hogy mindenki megmérettessen. Tehát ez a folyamat már jó ideje zajlik.
 
Az Átkötést viszont MOST elsőként végzem én magam, magamon keresztül.
Az elmúlt fél év haladása által került be a mátrixba, a kollektívbe az első demója ennek a folyamatnak, és majd ezek után történhet egyre többekkel egyre tudatosabb és egyre hatékonyabb módokon.
Az átkötéshez a kristály háló-átkötés protokollt használjuk, és az összes eddigi előhívott fordító struktúra fordító, átalakító, bontó kódjainkat, hiszen ezért kaphattuk meg. 
 
 
  
itt lehet megnézni, ki hol tart a saját belső szabadságában és lélekevolúciójában:
 

 

fizikai-atkotes-koltozes.jpg

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.