Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Közös Teremtés, összeadódás, hogyan dolgozunk magunkon és másokon a Szív-Térben? Hogyan bontjuk a régi egyedi mátrixunkat?

68kozos_szivterjpg.jpg

 

Közös Teremtés, összeadódás...
Mindenki az egész puttonyát hozza be a közösbe, és az bizony kihat mindenkire...

Annak idején 5 éve a Szívközponton ezzel a képpel írtam le az 5.dimenziós SzívTér törvényszerűségeit:

"sáros cipővel nem léphetsz be a SZÍV-TÉR-be.. 

Bizony a sarat még a bejárat előtt vered le magadról, majd mielőtt belépsz a cipődet is le fogod venni.."

Ez egy szimbólum.


Akkor, ott azt hitték az emberek, hogy én egy olyan kényes lányka vagyok, aki meg merem határozni bárkinek, hogy hova hogyan nem trappolhat be.

Rám vetítették, és személyeskedésnek vették a személyiségek.. smile hangulatjel 

És ezért nagyon felháborodtak, a félutas-spirisek meg mindenféle elemzéseket véltek rávetíteni az adott helyzetre, a saját szintjüknek, értelmezési, tudati tartományuknak megfelelően. 
Mókás volt végignézni minden sávot...

 

Most eltelt azóta 5 év...
Újra kint vagyunk a terepen, és még mindig arról mesélek, hogy ez egy energetikai törtvény, amit a saját érdekében szerencsés az embernek elfogadnia, megérteni, és megtanulni akár a többször 26 ezer éves ciklusnyi sárhalom, és mindenféle színes, csili-vili cipőcskék nélkül létezni, mezítláb...

Tehát aki ide jön, az azt tanulja, tanulhatja, és arra kap a maga egyedi módján impulzusokat a valóságból visszafelé, hogyan mosakodhat ki a sárból, ami már szinte megkövült körülötte, hogyan lehet a cipőcskéket, a mindenféle mások lábbelijének használását, próbálgatását szépen elhagyni, és megtanulhat szépen mezítláb járni, a saját lábán... 
Különben nem fog átjutni az 5.dimenziós szívtér tartományba.

Addig parkolgatás van, és tanulás, és ütődés, és rángatózás ki-be.

Aki ezt nem ÉRTI, akiben erre nincs SZÁNDÉK, az is rendeben van, csak akkor egész egyszerűen eltévedt, és rossz helyen jár még!

 

28tudatos_teremtes_h.jpg

katt a képre

 

Egyszerű kép, ahol látható, hogy az eddigi életfilm teremtés, és az abból összerakódott kollektív teremtésünk, -amiben jelen pillanatban ágyazottan együtt élünk, mint összeadódott kollektív 3.dimenziós struktúra és közös-mozi-, honnan vetítődik, és az egy milyen valóságot rendez körénk együtt.

Az is látható, hogy a SzívTér teremtés egy TELJESEN MÁS valóság sávon megy, és a kettőnek semmi, de semmi köze nincs egymáshoz. Nincs átjárás a két valóság tér között, hiszen az egyik az 3.dimenziós törvényszerűségek által létrejött struktúra és teremtésszövet, a másik, a szívtér teremtés pedig 5.dimenziós folyékony struktúra törvények alapján létezik. Minden pillanatban termetünk, így csak az dönti el, hogy melyik valóságot éled, hogy hol van a meghatározottságod, hol van a tudati fókuszod, és a törvényszerűségeknek megfelelő minőségekkel rendelkezel e valósan.

De maga a szívtér teremtés az nem a semmiből keletkezik ám, hanem belőled!

Még pedig abból a belőled, amiben előtte voltál, a 3.dimenziós vetítésben.

Tehát

ha nem bontod ki magad a 3.dimenziós vetítésből, nem fordulsz át a szívközpontodon a szívtérbe,

ha nem munkálod ki az alap belső létráidat, amit a lebontott 3.dimenziós vetítésedből építesz fel, fordítasz át szívtér minőségekké, amik megtartanának a szívtérben magadban, egyedien, a saját tengelyedben megállva,

ha nem tanulod meg, nem érted meg a szívtér teremtés törvényeit, akkor addig számodra marad a 3.dimenziós vetítés, bármit is szeretnél, vágynál, képzelnél, vagy olvastál eddig össze.

 

 

Van még egy fontos momentum.

Egyedül, egyedien csak egy bizonyos szintig tudsz eljutni a szívtér teremtő tudatossági fázisaidban, mert bizony vannak a 3.dimenziós vetített világodnak olyan elemei, olyan struktúrái, amiket nem egyedül hoztál létre, és nem tudod egyedül átfordítani és újat teremteni helyette szívtérben. Ezek a közös teremtéseink, a közös rendszereink amikbe ágyazottan élünk, működünk.

Ezeket együtt tudjuk csak fordítani a többi szívtérbe forduló, igyekvő társainkkal, és helyette együtt, összeadódva hozzuk létre a fordulásban az átmeneti(4.d-s) majd 5.dimenziós folyékony közös teremtéseink struktúráit.

 

A közös fordításhoz, teremtéshez:

A SZÍV-TÉR számára nem a mennyiség a lényeg, csak és kizárólag a MINŐSÉG, és a SZÁNDÉK.

Hiszen a szívtér törvényszerűségébe Egyedi szinten tudsz Átemelődni, ezt senki nem vállalhatja át mások helyett, és senkit nem emelhetsz át, akinek a Belső Létrája, a Tudati és Lélekevolúciós Eszenciái Egyedien nincsenek kimunkálva.
A szívtérben senki senkit nem használ és senki senkit nem tart meg maga helyett, és senki senki helyett nem tud senkit megváltani

 

Mit tehetsz a Szív-Térben viszont Másokért ?

A magad által kimunkált, stabil Szív-Teredet összekapcsolhatod a többi Szív-Tér Társ-Teremtő Társaddal, és közösen, kitartóan, Együtt-Egymásért Tarthatjátok a Közös Szív-Teret a többiek számára, hogy legyen hova kinyílniuk, legyen hova átkötődniük, legyen hova felébredniük, legyen hova gyógyulniuk, és legyen hova átfordulniuk nekik is.

Így haladunk Együtt-Egymásért! 

Amikor a közös Szív-teret tartjuk Egyben, és megtartjuk magunkat ott együtt, akkor azzal képződik egy hatalmas vákuum ott, amit MI már elhagytunk, és oda berántódnak, beáramolnak maguktól azok a társaink, akik már ott tartanak, akik már szintén képesek Fordulni. Az együtt-egymásért tartásban viszont egymás értékeit nagyítjuk fel, és nem gyengítjük egymást, nem a hibáit keressük meg és nagyítjuk fel, hanem az ÉRTÉKEIT nagyítjuk fel, és azt erősítjük, támogatjuk egymásnak, és megkeressük azokat módokat, medreket, formákat, ahol a legjobban tud hasznosulni az egyedi energiája, minősége. 

Aztán akikkel így összekapaszkodunk és együtt TERET ADUNK, TERET TARTUNK, az ide beáramlóknak abban tudunk segíteni, hogy az addigi Életüket, Életfilmjüket megismerve, megértve, átlátva Átértékelhetjük velük, és az átértékelés folytán Át tud FORDULNI az addigi, akár negatívnak, akár értelmetlennek, akár értéktelennek hitt, gondolt életfilm részek, és a helyükre kerülnek, összeadódnak új tudatossági szinten új információkkal telítődnek, és ez által bekerülnek a saját Belső-értékelésükbe, a saját Szív-Terükbe.

 

itt javaslom ezt a hanganyagot hozzá meghallgatni:

 másszunk ki a levesből 2. (avagy a régi rendszerből az újba) Belső Létra, Közvetlen út, (spiri-egó lufi...) theta és egyéb mentális-mediális állapotok hova visznek

 

Belső létra

Dóra Gyula: Mélyen a Lelkemben

 

 

matrixrol-lekapcsolodas.jpg

katt a képre

 

Ebben az átalakulási fázisban sokszor láthattok majd olyat, hogy úgy tűnik van valahol valaki, azt hiszi tart valahol, aztán mégis ha vannak olyan részei, amin nem tud átfordulni, akár bizony egészen a sor legvégére vissza fog rántódni, és kezdi majd elölről a felfelé lépcsőzést a saját belső létráján.

Egészen addig rántódgat mindenki ki-be, amíg mindent le nem pucol magáról, amíg minden tudati-mátrixból valósan ki nem bontódik, és minden poláris-duális szintű kettős érzelem és érzésmintát be nem zár magában, és elő nem hívja helyette a középponti minőségeket.


Ezekhez a belső folyamatrészekhez ott van a sorvezető, ami alapján mindenki megnézheti egyedien, hogy valósan hol tart magában, és ha ezekre való rálátásra és bontáshoz kér segítséget, azt jelezze itt, mert arra vagyok.

Javaslom a Teremtő Tudatfázisok I-V. végig menni rajta, és az alapján belőhető, hogy hol is tarthat valósan önmagán belül az ember éppen, ahhoz képest, amit képzel, hisz magáról.
Sokszor szerencsés vissza-vissza ellenőrizni saját magunkat kívülről, mert nagyon szép légvárakat, téves félutas-spiri gólemeket építgethetünk magunk köré, és sokszor fog össze-vissza omlani a meghatározottságunk, mikor tovább rántódunk egy-egy spiri-mátrix emeletről.

és akkor még a lebontásról,

és a visszafelé haladásról,

és a kapun kijutásról nem is beszéltem.

 

folytatás hamarosan.. 

 

Addig is a lebontással kapcsolatos hanganyag itt:

2014. nyári hangfelvétel, ez még az eleje volt.. kicsit hevesek az energiák. Ma már könnyebben, tisztábban, lágyabban, és egyszerűbben történik...

 

 

Orosz János jegyzete a hanganyag alapján:

Minél inkább elfogadjuk, hogy gondolataink, érzéseink nem a sajátunk, hanem egy-egy mátrix-program;
minél inkább el tudjuk engedni a lexikális, tanult dolgokat;
minél inkább figyelni tudunk önmagunkra és a változásra;
annál zökkenőmentesebben történik a bontás,
és a valóságra való átkapcsolás.

Minél inkább belemerültünk valamibe, annál inkább köt minket akár több életünkből is. Ezek nem azért jönnek velünk szembe, hogy újratanuljuk őket, hanem hogy tudatosítsuk és ezáltal hatásuk alól kikerülhessünk.

A tudatalatti változás fájdalommal, rosszulléttel járhat, de ha tudatosan figyelünk, akkor nagyban könnyítjük azt. A változás mindenkinél egyénien zajlik. Azért egy iránymutató lista:

 1. milyen iskoláink voltak, (általános iskolától, akár óvodától kezdve) - elengedni mindazt amit az iskolák és titulusok által képzelünk magunkról
 2. szellemi, spirituális irányzatú iskolák, tanfolyamok bontása, illetve minden amivel találkoztunk és megjegyeztünk.
  ennek két része van:
  tradicionális – azaz több ezer éves elavult és lebontandó, már nem működő irányzatok, minden értékeset már régen átmentettünk ezekből
  új azaz átmeneti időszakos - technikák, melyek csak a legutóbbi pár évtizedes megváltozott tudathoz igazodva voltak előrevivő  hatásúak, de mára már csak hátráltatóak lettek
 3. mindenféle lexikális tudásunkat átvilágítani, elengedni, könyveinkhez sem ragaszkodni többé
 4. akár listába szedni, hogy milyen dolgokkal találkoztunk, de amint rájuk figyelünk már fel is oldódnak
 5. fokozott figyelem és tudatosság minél gyakrabban (csak hagyni történni és figyelemmel kísérni)

A mentális technikákat onnan ismerjük föl, hogy megtanult, memorizált tudást használnak. A mátrix illúzióvilágában segítettek csupán, de a valóságban csak újabb falakat emelnek, hátráltatnak.
Mindenféle szerzett szerencsés elengedni, elfelejteni, és helyébe az univerzális, kozmikus tudás kerülhet.
Az átalakítási folyamatot egyesek jobban érezhetik a testükön. Mindenkinek, de nekik különösen hasznos, ha spontán lazítást, felrezgetést végeznek. Csak azt, amit a test kíván, ne akarjuk fejből kitalálni. (saját hangunk rezgetése, testmozgás, vagy akár csak nyugalomban fekvés is sokat mozdíthat)
Elterjedt tévhit az energiák elleni védelem.Valójában ezek a védelmek csak fölöslegesen terhelnek bennünket. Az energiák elleni védelmek információ elhagyására elég a tiszta szándékunk kijelentése, hogy a saját valódi forrásunkhoz szeretnénk kapcsolódni elég ahhoz, hogy a régi mátrix program-információk helyett saját valós információnk töltődhessen be.

 

A bontást és az emlékezést segítő általános számkód és energetikai rendszer.

69iras2jpg.jpg

katt a képre

OKTATÁS, TANFOLYAMOK helyett:

És akkor nézzétek meg újra az alábbi ábrát?
Kérdeztétek, hogy ez mit jelent.
Szeretnétek érteni, tudni mi ez, és hogyan és mit kezdjetek vele?
Van rá terünk, van rá lehetőségünk, van rá esélyünk, hogy ezt valahol valamilyen formában át tudjuk adni nektek, meg tudjátok érteni, meg tudjátok tapasztalni, és Ti is emlékezhessetek rá?
Mert ezt bizony nem is kell tanultatok, mert bennetek is ott van, mint ahogy bennünk is csak kinyílt. 
Ti is hozzáférhetnétek ehhez, ti is tudhatnátok, ha kapnánk rá lehetőséget, helyet, teret, esélyt, hogy emlékeztessünk rá Titeket.
Nem pénzért, nem tanfolyamon, hanem szabadon, általánosan, hiszen jogotok van hozzá.
Teremtsünk együtt teret rá a saját iskoláinkban, a saját már létező tereinkben, és nézzük meg kit érdekel tudatosan, maga miatt.
Választhassátok ki Ti magatok, egyedien, hogy akarjátok e érteni, tudni, emlékezni erre, vagy sem.
Legyen rá lehetőségetek, mi szívesen megyünk és emlékeztetünk, ha kéritek.
Ha kéritek.

 

És egy kis megerősítés, tudatosítás az energiacsaládom korábbi Nagy Mesterétől, bátyámtól.

Hermész tanítása

részlet:

"2011.06.29

Path vagyok, ki aztán Toth néven lett Istenek írnoka, majd a Melkhizedek Rendek főpapjaként tanított bölcseletet, aztán Hermészként Hírnök lett, majd ST. Germainként  és számtalan formában hagyott kódokat, jeleket , tanításokat maga után. Jó ideje kérek és kapok megnyilvánulási formákat, hogy az Új Világok Hajnalán kiegészítsem és felfedjem a tudást, mely tisztán az ember előtt sosem nyilvánulhatott meg. Ezen mód csak egy létezett. Azon lélek ki bejárta és lejátszotta összes szerepét a káprázat színpadán és felfedte Isten, Szellem , Élet és  Halál  misztériumát, megértette mindennek Isteni eredetét, s ráébredt, hogy minden a magasságokból veszi eredetét, ahonnan az alapkövek származnak egyensúly és mérték szerint.

Így aztán semmi sincs, mi nem onnan származik, és nem oda tér vissza.

Teremtő atyám rám hagyta, hogy felruházzam az embereket, kik meghallják szavam, Bölcsességgel, Mértékletességgel, Hittel és Igazsággal. Védem és tanítom azon lelkeket, kik ezen jegyeket magukénak jelölték a kezdet kezdetén. Tudás és Értelem lesz a fizetségük a hosszú út után, mikor is utat tapostak másoknak, kik nem bírták ezen értékeket.

Hogy szavam ismét hallatom Hermész formájában, megmutatja azon törekvésem, hogy tanítványaim között Isteni Hírnököket találtam, kik időtlen idők óta hűek maradtak , s általuk segítségetekre legyek az Új Világ biztonságos alapjainak lerakásánál.

Kárpát-medence koronázott királyai közt volt, ki tanításaimat követve hozott létre dicső országot. Halála után vele együtt veszni látszott népének igazsága, de emléke mély nyomot hagyott az idő örvényében.  Ezen időszakban már több időn s téren áthalló lélek testesült meg tanítványaimból a Kárpát-medencében, s ezért a tudás folytonossága és átadása eltörölhetetlen lesz.  

Melkhizedek Rendjének tudása újra ébred, mely Atlantis pusztulásával elvesztette erejét. Tanítói testet öltenek, s pontosan, ember számára érhetően adják át a tudást, mely a világotok újrarendezéséhez szükséges.

Kódok, színek, hangok, szimbólumok rendszere érkezik el álmaitokon keresztül, melyet tanítványaim fognak rendszerbe helyezni, tartalmát felfedni és aktiválni.

Alsó és felső világok rendjét, az idő, élet és halál törvényeit, a teremtés kulcsait foglalják egységbe.

Sokan próbálják meg ezt a tudást saját egyedi érdekeikre használni.  Tanítványaim szeme átlát mindenkin, s tudni fogják kinek mennyit mondhatnak. A szimbólumok nagy része, amit ismertek nem teljes, vagy hibás. Vagy pedig önmagában nem működik. Világotok rég elpusztul volna a diktátorok önző érdekei miatt, ha mindez a tudás egészben megjelent volna.

Hogy értse és használja a teremtés kulcsait az ember, ahhoz előbb az egész, teljes értékű tagjává kell válnia. Egyedül senki nem tudja használni ezeket a rendszereket, csak úgy, ha saját kiegészítő felével párba rendeződik. És most nem párkapcsolatokról beszélek csupán, ha munka kapcsolatokról, barátságokról, és mindenfajta kapcsolatról, mely a vonzás rendjén alapul. Ha két ember kiegyenlítődik, s ugyanez igaz a csoport szintjén is, akkor közösen teremteni tudnak a rendszerek használatával. De csak úgy, hogy az mindig az Egység Rendjét használja."

 

Amit a Hírnökökről ír, mond, az bizony IGAZ.

Itt vannak, például Nastranus a fiam, Maraniusok, sok, több testben, mind Toth-Shakti kozmikus eredet gyermekek, ők eredet teremtett Hírnökök.

Kérdezem, hogy engeditek e végre, hogy valósan teret és helyet kapjanak és végre valósan mondhassák az információkat?

Nem a félutas spiri visszhang csatornázásokat, hanem azt ami az eredet teremtett feladatuk, amiért vannak.

Kérdezem, hogy tényleg szeretnétek e tudni végre az információikat, hisz erre lettek teremtve, de nem kapnak teret, helyet, nem is tudtok róla, hogy itt vannak, pedig hányszor, hány formában leírták nektek, de mikor ,mondjuk konkrétan, hogy tessék, itt van, itt az információ, tessék, itt a Hírnök, azt valamiért nem akarjátok még sem tudni.

Beleszoktatok a várakozásba, és már nem is magát a cselekvést szeretitek, hanem magát a várakozás energiáját. És sokkal jobban szeretitek a vágyakozó várakozás energiáját, hogy mint egy narkóhoz ragaszkodtok, és nem akarjátok meghallani és felfogni, hogy most van vége a várakozásnak. Valójában már 2012.12.21-óta folyamatosan az aktív cselekvő szakaszban megyünk, haladunk, fordulunk, születünk mindannyian. Immár 4 éve!!!

És még mindig vannak, akik egyáltalán nem voltak képesek átmozdulni, maximum egy kocsmáig, közértig, munkahelyig továbbra iswink

Fogalmunk sincs milyen érzés a cselekvés, mert eddig mindig csak vártunk, és vártunk és vártunk.

Az ahova eddig rohangáltak, munkahely, hivatal, gyerekért, bevásárolni, az nem cselekvés volt, hanem a program szerinti tudattalan mókuskerék tevékenység. 

Közben ment a fejben a vágyakozás, az ábrándozás, hogy majd ha egyszer el jön az idő, akkor de szép lesz, hogy lépünk, mozdulunk.

És tessék, amikor a Hírnökök, ÉLŐEN, VALÓSÁGOSAN itt vannak, itt vagyunk, én magam is mint Shana immár 4 éve valósan fizikai  testet öltve itt járkálok közöttetek, a mátrixon kívül, mégis itt vagyok veletek, egyszerűen nem akarjátok tudni, beijedtek, megrémültök, el akartok tüntetni, le akartok nyomni, de még sokszor azok is, akik magát a beszületésemet segítették a fizikai testbe.

Pedig pont azon mentem végig ÉLŐEN, CSELEKVŐEN valósan, hogyan tudtok Ti magatok is kibontódni a mátrix mókuskerékből, a futó programból.

Amikor azt mondjuk tessék, mozdulj, lépd meg, akkor látom a kimerevedett tekintetet, a lefagyott szoftvert, és a bénultságot.

Amikor felfogjátok, hogy tessék, most van itt a mozdulás, a tevés, a cselekvés ideje, a valós mozdulásé, akkor elbújtok, elrejtőztök, és lapítotok, hátha nem vesz észre saját magatok magasabb perspektívája.

Viccesek vagytok. Jókat mulatok rajta.

Így elég nehéz veletek begyakorolni a közös Szív-Tér Társteremtést, hogy élő példát kapjatok belőle, hogy kezdjetek el valósan, tevőlegesen is gyakorlatozni, közösen teremteni velünk,  hanem inkább mentek együtt meditálgatni róla, hogy majd hátha egyszer megvalósulnak a vágyaitok, amiről együtt meditálgattok.

Ez még egy fokkal viccesebb, mint amikor bújócskáztok a valóditok elől.

A legviccesebbek pedig a párok, akik vágynak, álmodoznak, már minden lehetséges információt elolvastak, meghallgattak, hogy na akkor mikor jön végre az a csoda, mikor tapasztalhatják meg végre?

És bizony amikor betoppan az életetekbe, vagy fel sem ismeritek, mert tele a fejetek egy csomó összeolvasott, képzelt elváráshalmazzal róla, vagy úgy begyulladtok tőle, hogy inkább visszamenekültök a történetetek legaljára, legelejére, hátha még húzhatjátok egy kicsit az időt. Vagy azt képzelitek a vágyakozásban, álmodozásban, hogy minden ugyan úgy marad, és közben bejön oda abba a picurka eddigi teretekbe, futóprogram életetekbe valaki, aki majd az lesz. Ikerláng álomvilág játék ugye. A fenti vetítésből is látszik, hogy a régi világotok vetítésébe nem fér be a szívtér pár, és a szívtér párral mindenképpen új teret teremtetek együtt, a kettő egyszerre nem létezik, szívtér a párral és a régi vetítésed és annak teljes díszlete, kapcsolódásai, minőségei.

Nem , nem így működik. A közös SzívTér Társteremtéseknek megjegyzem a még duális, egymásba csimpaszkodó, lélekrészek mentén egymással kiegészítő párok nem igazán tudnak részt venni. Mondjam úgy, az még egy Zárt rendszer, a kettőjük zárt energetikai mátrixa, ahol egymással vannak elfoglalva, és magukkal, és vannak ők, és vannak a többiek, mint külvilág hozzájuk képest. Tehát az ilyen jellegű pár minőségek sem képesek az összeadódó szívtér társteremtésre, mert még éppen ott tartanak, hogy együtt akarnak megélni ketten, a hozzájuk képest külvilágukból. Tehát még ebből a fajta duális, összekapaszkodó csüngő párkapcsolatból mindenképpen tovább fognak rántódni,v agy kinyílnak, és a kapcsolaton belül önmagunkban is teljessé válnak. Ez onnan fog látszani, hogy már párként osztják meg magukat a közösséggel nem pedig a közösségből akarnak megélni. 

 

És vissza a közös társteremtéshez, és a közös, összeadódó képességeink fontosságához eredet szinten:

Ezt még inkább kiemelném:

"Hogy értse és használja a teremtés kulcsait az ember, ahhoz előbb az egész, teljes értékű tagjává kell válnia. Egyedül senki nem tudja használni ezeket a rendszereket, csak úgy, ha saját kiegészítő felével párba rendeződik. És most nem párkapcsolatokról beszélek csupán, ha munka kapcsolatokról, barátságokról, és mindenfajta kapcsolatról, mely a vonzás rendjén alapul. Ha két ember kiegyenlítődik, s ugyanez igaz a csoport szintjén is, akkor közösen teremteni tudnak a rendszerek használatával. De csak úgy, hogy az mindig az Egység Rendjét használja.St German."

 

Shana 2015.04.20.:

"Jó ideje mondom,  és mutatom a társaimnak, és velem együtt összerakva a résztudásainkat megtapasztalhattak, hogy bizony egymás nélkül nem megy senki sehova.

Ennek ellenére sokan, vagy nem érzik, hogy részük van benne, és megtagadják, és inkább visszamennek hamis indentitásokba vásárolt tudásokba megélni, vagy a náluk lévő részt elhatárolják, elzárják, így nem áll össze az egész, és amíg saját egyedi hasznára akarja a részt működtetni, azzal magát is megrekeszti, a társait is, akik így nem tudnak összeadódni mindenki szolgálatára.
Az elmúlt 3-4 évben sajnos mind kettőre sok-sok példa volt...

Ezek olyan szintű és minőségű tudásaink, információink, amik egymás nélkül elő sem hívódnak.
Vége a guruknak.. a személyi kultusznak...

Sőt minden egyes előhívott részről meg tudjuk mondani, hogy kivel közös belső munkánk eredménye, kinek mekkora része van benne, és ki miben meddig kompetens mint segítő minőség a fenitek fényében.

Még egyszer hogy világos legyen.

Amit megvásárolsz kívülről tudást, és azt akarod tanítani, az mind hamis, hamis az identitás, és addig a saját egyedi részed hiányzik a közösből, és nem áll össze a teljes rendszer."

 

 

emésztgessétek, forgassátok, bontogassatok, és folyt. köv hamarosan...

 

Shana