Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

IV. SzívTér Teremtő Tudatfázis és a Krisztus/Kristály Felnőtt és Gyermek működése

 Ismétlésnek a korábbi írsát ebben a témában itt találjátok: 

Teremtői tudatosságunk Fázisai. Idétlen Teremtéseink

 Előzmény:  

 I. Teremtő Tudati és Lélekevolúciós fázisok Összefoglaló Sorozat

 II. Teremtő Tudat fázisok I-III. és az Információ viszonya

 III. Szív-Tér Teremtő Tudatfázis és az Információ viszonya. SzívTér Teremtési Mód.

 

 

 

Szív-Tér Teremtő Tudatfázis Krisztusi/Kristály gyermek működési mód:

 

Mivel itt már  kevésébe határolódik el az ember bizonyos érzésektől, energiáktól, így mindenre minősítés nélkül áteresztővé válik egy idő után.

 

 Ahogy kevesebb címke, meghatározás, minősítés van jelen benne, annál inkább megjelenhet mindenféle energia általa, rajta keresztül, amit mások esetleg kizárnak, megítélnek, lenyomnak, elnyomnak, megtagadnak magukban.

 

Így működnek a kisgyermekek is.

Ezt hívják úgy a spiritualitásban, hogy tükröz a gyermek.

 

Mit is jelent ez a tükrözés?

Egészen egyszerűen ők még áteresztőek, és mivel nem ismerik jónak vagy rossznak az adott energia és fogalom minőségeket, ami a többiekben lenyomva van, az rajtuk keresztül, mint egy közlekedő edényen keresztül kijön, megnyilvánítódik.

 

És mivel nincs olyan értelmezés még bennük, hogy minősítenék, energia az csak energia, így természetes módon megnyilvánítják, bármi is legyen az.

/Itt szúrnám be a: A nyelv a Mátrixban. Mi van utána, hova tartunk?    című írást, ami egy másik oldalról ugyan ezt mutatja be./

 

Lehet akár düh, harag, sértettség, bármilyen negatívnak, sötétnek minősített energiaforma, és hozzá kapcsolódó fogalmak, akár káromkodás, akár sértőnek, bántónak minősített fogalmak (pl. rohadt, picsa, szemét, dögölj meg.. stb..) A gyermeki én számára ez értelmezhetetlen, hiszen még nem ismeri, így simán megjeleníti és kimondja, mutatja.

 

Ezzel a minősítés nélküli áteresztő képességükkel valójában minden pillanatban transzformálnak, és saját magukon keresztül gyógyítják a felnőtteket, szüleiket tudattalanul!

 

Ez maga a Krisztusi/Kristály minőségen keresztüli Megváltás kicsiben, egyedien.

 

Ugyan az, amit Jézus tett nagyban, mikor felvállalta, hogy befogad magába annyi sötétséget, annyi torz energiát, amennyit csak elbír, és azt magában kiegyenlítette, semlegesítette az által, hogy elfogadta minősítés nélkül. „ne bántások őket, nem tudják mit cselekszenek”.

(egyes energetikai információk szerint a bolygó 2/3-nyi sötétnek minősített, torzult energiamintáját transzformálta át magán keresztül ez által.) 

 

Ha ezt nem érti, és ismeri fel a felnőtt, akkor ezért megítéli, majd megbünteti a gyermeket egyre többször, egyre erősebb nyomással.

 

Úgy ez a tiszta transzformáló gyermek is bezárul egy idő után, és ő is elkezdi lenyomni ezeket a nehéz energiákat, és már nem lesz többé gyógyító minőség, hanem ő is újra generálója, újra gyártója lesz ezeknek a negatív, sötét, durva energiáknak. 

 

A felnőtt pedig azt hiszi, hogy akkor "jó" a gyermeke, ha ezeket elnyomja magában, és akkortól felel meg neki. Így gyártódnak és termelődnek ki generációról generációra a harag, düh, és minden negatívnak minősített energia és információtermelő emberek.

 

 

 

apu-anyu-alap-v1--1--partoshoz.jpg 

 

 

Ezért amit a jelen gyermek fejlődésről ismernek és gondolnak a szakemberek, egy hatalmas tévedés, és szűk látókörű téves következtetés.

 

A gyermeknek nincs olyan, hogy dackorszaka!

És Minden pszichológiai megfigyelés, ami a gyerekről von le következtetéseket, és a gyereket akarja javítgatni, az mind-mind téves, és hibás.

 

A gyermeknek semmi baja, teljesen normális reakciói vannak,  köszöni szépen tökéletesen jól van!

Csupán abban a szakaszban kezdenek el annyira bezárulni a Teljességükből, a feltétel nélküliségükből, és védeni a kis energiaterüket a szülői nyomással szemben (ekkor indul ez a túlélő üzemmód) ,  hogy kezdik egyre erősebben kiegyensúlyozni magukhoz képest a szüleik és a környezetük lenyomott negatív energiáit, és fogalmait akár.

Ezt az ellentartást, és  a szülők, felnőttek lenyomott mintáit, energiát megjelenítő gyermekre hiszik azt, hogy dacos, akaratos, hogy a gyermeknek vannak kezelhetetlen düh kitörései.

A csudát.

Az mind- mind a szülőkbe, felnőttekbe a tudattalanba lenyomott érzéstartalmak.

 

A gyerek kivezeti helyettük magán keresztül ártatlan módon!

 

Vagyis ezt tévesen a gyerek problémájának ítéli az ember, ha nem érti honnan van a gyermekben ilyen erős agresszió, és honnan szedte azokat a nagyon durva, trágár szavakat.

 

Ezért a felnőtt egyre elszántabban és erőszakosabban fogja lenyomni, elnyomni a gyerekben ezeket az energia kitüremkedéseket, ami valójában a felnőtté.

 

anyai-szigor.jpg

apai-aggresszio.jpg

Megdöbbenető ezt így látni!

És téboly ezt visszanézni és átélni, hogy mit tettek velünk a szüleink tévesen, és esetleg mi magunk is mit tettünk tudattalanul a csodás gyermekeinkkel.

 

Hozok egy képet egy másik anyagrészből, hogy jobban értsük a működést:

 

apu-v-anyu-lenyomva-kifele-v2.jpg 

Itt azt láthatjuk, hogy a már bezárult személyiség-emberben hogyan vannak lenyomva azok a minőségek, amiket egy ideig megpróbált kiereszteni magán keresztül mint gyermek, majd a szülői hatásra megtanulta lefojtani, lenyomni, lezárni magában, hogy jó gyermekük lehessen, és hogy túléljen. Középen vannak lenyomva a szülői agresszív, negatív érzéstartalmak, ez kerül le a tudatalattiba, ezt felejti el, ezzel nem fog azonosulni a bezáródott gyermek sem, és a külső kép, ahogyan a külvilághoz kapcsolódni fog, amit mutatni fog magából az a "jó gyerek", "jó kis lány", "jó kisfiú" bábarc lesz.

Majd ebbe nő bele, így nő fel. És innentől kezdve majd azokkal érzi jól magát, akik szintén ezt a lenyomott mintát működtetik, és azokkal nem fogja jól érezni magát, akik ezeket a lenyomott mintákat kintről tükrözik rá vissza, hogy emlékeztessék rá, mutassák neki, hogy Ő nem az akinek hiszi magát, hanem a valódi az a külső máz, és a lenyomott minták alatt található.

 

 

Gyógyítás:

A fentieket felismerve, megtapasztalva látszik, hogy

a valódi, legtisztább Gyógyító Minőség az a gyermeki minőség,

és csak addig, amíg nyitott, feltétel nélküli szeretet állapotában van, és lehet.

 

Addig gyógyítja a szüleit, és a környezetét a puszta jelenlétével itt a bolygón.

 

Ezt láthatjuk úgy, hogy a pici baba, és gyermek, mennyire ragyog, mennyire jó érzés ránézni, megfogni, és csak fürdeni a kisugárzott energiájában, ringatózni vele egységben.

 

Tehát a bolygó legnagyobb Feltétel Nélküli Szeretet által Gyógyítói a pici babák és a kisgyermekek!

athato-szem-baby.jpg 

Így a legnagyobb tisztelet, elismerés, és gondoskodás nekik járna, hogy meg tudják tartani ezt a minőségüket, és sok embernek segítsenek ez által.

 

Amikor már kezdnek bezárulni, és kiegyenlítésbe beállni, és még mivel kisebbek, és tisztábbak mint a felnőttek, és ezért rajtuk keresztül kitüremkedik a felnőttek tudattalanba lenyomott érzéseik,

ebben a fázisban is gyógyító-segítség számunkra a gyermek.

 

Ekkor megfigyelhetjük rajta keresztül a saját lenyomott tudattalan rendszerünket, mert azt fogja egy az egyben felmondani, mutatni, eljátszani.

 

hangos-001.jpg

 

Azok a felnőttek, akik haladnak magukban visszafelé, és bontják le a rájuk rakódott ellenállásrétegeiket, és ott tartanak, hogy az egyre tisztább, krisztusi/kristály minőségüket kezdik el megélni, ahhoz, hogy egyre tisztábban áteresztőkké váljanak, egyre ítélet mentesebbé, elfogadóbbá minden energiára,

van egy fázis, amikor bizony szintén úgy fognak megnyilvánulni, ahogy a kicsi gyermekek, a kristálygyermek minőségek.

Nem tudnak mást tenni, amíg ezt a folyamatrészt fel nem ismerik, tudatossá nem válnak rá, és megtanulják kiegyensúlyozni azokat az energiákat magukban.

 

Ezzel az írással remélem megnyugvást adhatok sokaknak, akik már esetleg öntudatlanul ebben a folyamatrészben vannak, és azt élik meg, hogy a környezetük számára túl lobbanékonyak, túl sok az energiájuk, túl hangosak, túl csattanósak, túl ütősek, vagy olyanokat mondanak ki, ami nem is ővéké valójában, hanem mások tudattalan rendszerét mondják fel esetleg.

 Ez teljesen normális, és ne akarjátok elfojtani, úgy sem tudjátok, mert olyan elementáris erővel tör át az enegia, hogy nem bírná el a test az ellentartást már. Inkább vállaljátok fel, és próbáljátok esetleg másoknak is elmagyarázni, hogy mi is ez a fázis, hogy ne ijedjenek meg tőletek. 

 

A zavart itt az okozza, hogy míg a gyermeknek talán még képes is elfogadni a felnőtt ezt a működést, addig az oda visszafelé, befelé tartó felnőttnek ezt nem tudja elfogadni a környezete.

Hiszen nem tudják, hogy ezért nyilvánul meg úgy ahogy, és egy az egyben vele azonosítják, és ismét minősítik, kirekesztik, megítélik.

 

Itt gyakorolhatja a visszafelé haladó felnőtt-gyermek a Bátorságot, és a Felvállalását magának, és az Elfogadását  saját magának, akkor is, ha bármit tükröz rá vissza a környezete, és bármit várna el tőle, bármit gondolna róla.

Így gyógyíthatja meg magában a kristály gyermeki minőségét, így jut el valósan be, a Krisztus magjába.

 

És bizony így válik maga és mások Megváltójává is egyben, akik még nem képesek önmagukban elfogadni ezeket a lenyomott minőségéket,

mivel nyitottsága folytán átereszti és áttranszformálja magán keresztül bárki érzéstartalmát.

 

Ezzel a globális, kollektív, össz lenyomott érzéstartalmat csökkenti, a mindenki által összeadottat.

 

Mondhatjuk úgy is, hogy mások helyett dolgozik át magán sok érzésmintát, negatív energiát.

 

Ez is egy gyakorlási és lélekfejlődési fázis természetesen, és ahogy egyre gyakorlottabb, és  tudatosabb lesz ebben a minőségében, már visszafogottabban és bölcsebben és egyre kevésbé vehemensen, kevésbé látványosan fogja ezeket a transzformációkat végezni magán keresztül. 

 

Majd a következő fázisban már képes lesz a tudatos megkülönböztetésre is,  minél tisztábban ismeri fel ezeket az energiákat, és már nem fogja saját magán keresztül tudattalanul átengedni.

 

Itt ér el abba  a lélekfejlődési fázisba, hogy felismeri, érzi, nem minősíti, és már megnyilvánítás nélkül marad az együtt érző figyelemben, és csak megfigyelője lesz az adott energiáknak.

 

Itt gyakorolja a felnőtt-kristály-gyermek a krisztus/kristály Együttérzés minőséget.

 

Megosztás:

Van még a szívtér gyakorlatozási fázisban a megnyílás, a teljes nyitottság gyakorlásának egy olyan fázisa, amikor a kinyílásban egyre tágabbra terjed, és egyre inkább megosztja magát energetikailag.

Ez is egy természetes következménye a kinyílásnak, hisz vagy nyitva van, és akkor terjed és árad, vagy zárva van, bezár, és akkor nem osztja meg magát.

 

Itt gyakorlatozza energetikailag az áradást (energia kilégzés-terjedést) és a visszafelé áramlást ( energia belégzést).

 

Ebben a fázisban azt tanulja, gyakorolhatja a felnőtt-kristálygyermek, hogyan egyensúlyozza ki azt hogy megosztja magát, mennyit ad magából és azt, hogy hogyan fogad be, mennyit képes befogadni.

 

Mivel a megnyílást, a kinyílást gyakoroljuk ezen a szinten, ezért a befogadás igen nehéz lehet számunkra.

 

Ezt úgy fogjuk tapasztalni, hogy mi csak adunk, adunk, és valahogy mintha nem akarna visszafelé áramolni a saját világunkból semmi abból az áradásból.

 

Ebben a tudatosságban célszerű újra megvizsgálni, azokat a hiteket, információkat, hogy mit hiszünk, gondolunk visszafelé áramlásnak, milyen elvárásaink vannak ezzel kapcsolatban.

 itt szúrnám be a: 

I. Pénz a Mátrixban és Te a Mátrixban. Hol vagy valósan? És mi van utána?

II. Pénz a Mátrixban és Te a Mátrixban. Hol vagy valósan? És mi van utána?

III. Pénz a Mátrixban és Te a Mátrixban. Hol vagy valósan? És mi van utána?

 

 

Tehát az Elvárásokat ismerhetjük fel, és tanulhatjuk meg az elengedésüket. 

 

Azt hihetjük, hogy az eddig ismert módon azoktól kéne, hogy visszafelé áramoljon, akiknek adunk, vagy hihetjük azt, hogy nekünk adnunk kell előbb, és aztán várjuk, hogy ez visszafelé is megtörténjen,

vagy hihetjük azt, hogy csak az eddig ismert módon visszafelé áramlás a visszafelé áramlás,

és nem vesszük észre, hogy közben áramlik visszafelé, csak teljesen más módon,

vagy azt nem engedjük be, nem vesszük észre, mert arra figyelünk ahonnan és ahogyan várnánk az eddig ismert módokon.

 

Sőt, ahonnan a nem megszokott, és ismert módokon jönne, azokat kifejezetten hárítjuk, hisz idegen lehet számunkra, ismeretlen.

 

Itt tanulhatjuk tágítani azt a rácsodálkozó kíváncsiságunkat, nyitottságunkat, rugalmasságunkat, a felismerési készségünket, és sok-sok fordítást hajthatunk végre magunkban, hisz a szívtérben a visszafelé áramlás pont az ellenkezője lesz annak, amit a korábbi tudatfázisokban visszafelé áramlásnak hihettünk.

 

Tehát pont az lesz a legjobb számunkra, amit kapunk, még akkor is, ha azt hihetnénk a korábbi tapasztalat, és a régebbi módok szerint, hogy az számunkra nem kedvező.

Jó kis trenírozás a nézőpont fordításban és a hárítások, ellentartások elhagyásában.

 

Ezen elvárások elhagyása után juthatunk a Feltétel Nélküli Szeretet állapotába, amikor bizony teljes áradásban vagyunk anélkül, hogy bármit, bármilyen formában várnánk érte cserébe.

Ebben a lélekfejlődési fázisban értelmét veszti az adás-kapás áramlás, hisz egy folyamatos áradásba kerülhetünk energetikailag, ahol tiszta áteresztőjévé válunk ezeknek az  energiáknak.

 

Így maga a kapás minősége is megjelenik benne egyszerre, tehát nem valakiktől, nem valahogyan,

nem valaki/valami által kapunk,

hanem egyszerre van jelen a feltétel nélküli szeretet mint kapás ahogy áteresztőkké válunk,

és adás, ahogy árad keresztül rajtunk.

 

De itt már valójában értelmét veszti az áramlás, mert az egyszerre van jelen.

Ez annyit jelent, hogy teljesen lebontottunk minden olyan réteget, ami miatt elkülönülve voltunk tőle.

Tehát igazából ahogy kibomlunk az elhatárolódásból, bezártságból, úgy belekerülünk, hiszen a Feltétel Nélküli Szeretet az mindenhol jelen van, közrefog minket, a szűk keresztmetszet a lelkünk körüli falacskák, és a fizikai testünk energia áteresztő határa.

 89szivterjpg.jpg

 

A feltétel nélküli szeretet állapotában megszűnik az energiacsere bármilyen formája, az VAN.

 

Ez is gyakorlás, és nem könnyű lélekminőség kimunkálás a valóságban.

 

Rövidebb, majd egyre hosszabb időkre képesek lehetünk ebben az állapotban lenni, de ha megtartjuk és rögzítjük a korábbi teremtő-tudatfázisok hitrendszereit, minőségeit, azokon  a pontokon bizony mindig ki fogunk belőle rántódni, és ide-oda csúszkálunk, ugrálunk majd a különböző teremtő-tudat fázisaink között.

 (csak egy egyszerű példa: ha az a hitrendszerem, hogy fizetnem kell azért, hogy kapjak, ez teljesen ellentétes a Feltétel Nélküli Szeretet frekvencia tartománnyal, más rezgésen van. Valójában így nem is fogom megtapasztalni, csak annak a spirituális eljátszását élhetem meg, ami olyan mintha az lenne, és ezért fogok fizetni, hogy ezt játszhassam. )

 

/Nyomatékosan megjegyzem, hogy ezeket a minőségeket itt jelen pillanatban mindenki gyakorolja, így nincs értelme magunkat ostorozni amiatt, ha még egyes fázist nem működtetünk, és legkevésbé van értelme másokat figyelgetni, hogy mások hol tartanak ebben, és esetleg visszaesni az elvárás szintjére, vagy a megítélés szintjére magunkban./

 

 hirlevel.jpg

 

Folytatás:  V. SzívTér Társteremtés Teremtő Tudatfázis, a MI teremtésmódja, és az információ