Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Írjuk át a Világunkat Szívfrekvencia-Tudatból! Az alacsonyabb, emberi akarat és törvények átíródnak általunk! a Szív Erősebb!

 

Ahogy a hosszú évek alatt végig mentem a teremtő tudatosság fázisokon,

amiről itt olvashatsz:

Teremtő Tudat Fázisok. Teremtő-Tudati Evolúció

 

észrevettem visszanézve, hogy ezek a teremtés módok bizony minél belsőbb és magasabb tudatosságból történnek, annál inkább felülírják és módosítják az általam is bejárt, gyakorolt korábbi teremtő tudati fázisokat.

 

Felülírja! Átírja!

Nem is akárhogyan!

Amikor beérünk a saját Szív-Terünkbe, és belülről kifelé teremtünk, majd látjuk, érezzük, érzékeljük,

-nem csak mondogatjuk-, hogy az Egész Világunkkal Egyek Vagyunk, ebben a tudati felelősségben az egész világunkat

MI MAG-unk ÍRJUK ÁT!

Akik az én világomban láthatóan benne vannak, az mind a világom részét képezi, mivel bennem van, felelős vagyok érte, és teljesen mindegy hol nézem meg a világomat:

a saját belső magomban, a szívemben, vagy egyel kijjebb egy partneren keresztül, a családomon keresztül, vagy még kijjebb a szomszédokon keresztül, vagy még kijjebb az országomon keresztül, vagy még kijjebb a bolygó teljes lakosságán keresztül.

Amit látok, érzékelek, ami hozzám eljut az én világomban az az enyém, bennem van, azért látom kívül.

Tehát bárhol változtathatok rajta magamban, nem a külső képen, hanem azon a képen amit belőlem mutat.

És az megtörténik.

Nem baj, ha ezt most még nem érted, ezért érzem, hogy már ideje végre ezt a tudást, információt, tudati és lélekszintű látást átadjam, hogy Ti is megértsétek a szívteremtést gyakorlatiasan, praktikusan, egyszerűen.

Van egy-két , na meg egy kicsit több olyan információ, ami ha hiányzik, egyszerűen nem képes a tudat átemelődni ebbe a teremtési módba, hiába van már nyitva a szíved.

Akiknek meg még nincs nyitva a szívecskéjük, ott még bizony azt tudatosítjuk, hogy mik azok a fájó rétegek, amik miatt nem biztonságos számukra a kinyílás, ilyenkor még bizony az érzelmeikkel dolgozunk, és gyógyulhatnak. De már annyira gyorsan, fájdalommentesen nyílhattok ezekben az energiában, ha tudjátok mi van helyette, hova nyílhattok ki egyáltalán. 

Tehát addig nincs szívteremtés, amíg bezárt az a csodás szívetek, így a teremtő tudatfázisokban való haladás enélkül elképzelhetetlen.

Minél magasabb Szív-Frekvenciás átírást végzünk, tehát minél inkább hagyom, hogy a mindenki számára legmagasabb

IGAZSÁG szólhasson ki a Szívemen keresztül, annál ERŐSEBB, és annál gyorsabban megnyilvánul.

Ha ezt minél többen tesszük összeadódóan hasonló szívfrekvencián, annál nagyobb közös átírás-hatást érünk el.

Ehhez első lépés, a korábbi teremtő tudatfázisokból tovább lépni, és nem megrekedni ott, és azt hinni, hogy mi már megérkeztük.

Aki úgy érzi, hogy szeretne tovább lépni az eddigi ismert teremtési módokból, amik mentén eddig próbálta a saját életét újra és újra teremtgetni, -több-kevesebb sikerrel, hosszabb és rövidebb távon-, azok jelezzék ezt a szándékukat, és hamarosan jelentkezem részükre együtt haladás lehetőséggel,  ahogy látom milyen mennyiségű, és tudatosságú csoportok állhatnak össze.

 

És egy-két valós, nagyon erős, komoly ÉLŐ példám, amikor a szívemből kimondott IGAZSÁG átírt egy alacsonyabb szándékot, ami bizony sok embert érintett:

 

A legelső, amikor ezt az IGAZSÁG ERŐMET megtapasztaltam látványosan, az tavaly nyáron Mallorcán történt, mikor is jött volna a szigetre egy közkedvelt spanyol zenekar, aminek a koncertjére engem is meghívtak.

Belehallgattam a zenéjükbe, és nagyon szomorú, nehéz, súlyos, letargikus érzésem lett tőle, amolyan erősen szenvedős, szerelmi fájdalmak, társadalom-drámák fájdalmai felerősítőjének érzékeltem a zenéjüket.

A belső Igazság a szívemből akkor egy elementáris erővel tört elő így:

"...ezen a szigeten ilyen energia már nem jelenhet meg, és ezt nem termelhetik újra embereken keresztül, mivel nem kompatibilis Földanyával, és a sziget éppen önmagát próbálja gyógyítani, regenerálódási fázisban van"

Ez egy igen szigorú hangú, ellentmondást nem tűrő IGAZSÁG HANG kijelentés volt, ami ÁTJÖTT rajtam keresztül, anélkül, hogy fejben mérlegeltem volna, csak megengedtem.

És láss csodát, mi történt?

Másnap!!!

 Már le is mondta az együttes a szigetre tervezett koncertet, valami hirtelen közbejött dologra hivatkozva.

Akkor csak ültem meglepetten, és igen beijedten, hogy hoppá, kiírtam a történetből egy együttes koncertjét egy kimondott szavammal.

Még bocsánatot is kértem kedves vendéglátómtól, hogy elvettem a szórakozási lehetőségét ezzel..

 

 

A második még megdöbbentőbb erejű ilyen IGAZSÁG kimondásom már itthon történt, még ugyan azon a nyáron, és a spirituális biznisz témáakörét érintette.

Annak idején Eric Pearl plejádi tesónak én is elmentem a szemináriumára, mert akkor, ott, az átmeneti fázisunkban arra volt szükség, okkal mentem, mert kellett magasabb perspektívából is.

Tehát nem megélhetési terapeuta státuszt vásárolni mentem, hogy valamiből fenntartsam magam.

Mivel 2012.12.21. óta már nem az Átmeneti, átalakulási fázisban vagyunk, hanem Élesbe fordultunk, és bomlanak a spirituális mátrix átmeneti információs sávjai is, és ráadásul a 333 frekvencia elérte azt a valós feladatát amiért behozásra, beszülésre került a bolygóra Ericen keresztül, -vagyis, hogy lerezgett a 3.dimenziós mátrix legalacsonyabb oktávjáig-, tehát a teljes mátrixban elérhető ma már mindenki számára egy pillanatnyi figyelem, fókusz alapján a 333 frekvencia.

Viszont tavaly szeptemberben jött volna Eric ide újabb tanfolyamot tartani.

Közben azt mutatták nekem a magasabb nézőpontjaink, hogy nekünk itthon ma már nem erre van szükségünk, hogy külföldről, messziről jöjjenek és áruljanak nekünk külső rendszereket, mivel már abban a fázisban vagyunk itthon magyarság mag-szinten kollektíven, hogy hívódnak elő a saját belső mestereink, tanítóink, valós gyógyító minőségeink, nem a vásárolt rendszerűek, hanem akik ténylegesen ezért születtek be, ezekkel az adott képességekkel.

És amíg kívülről várjuk, és azt tartjuk elfogadottnak, addig az itthoniak nem tudnak a helyükre kerülni, mert ebben a verseny szemléletű spirituális bizniszben nem képes a mag-lélekminőség részt venni jó szívvel.

Tegyétek a szívetekre a kezeteket, és mondjátok azt, hogy ez nem így van. 

Ugye, hogy mindenki aki már a szívében van, az már képtelen ebben a spirituális biznisz áradat csinnadrattában részt venni.

És már nem is esik jól, hogy belemenj, mert nem azért teszed amit teszel, hogy ebből megélj, vagy hogy ebből egy nagy rendszer-valamit építs fel magad köré, csak teszed, mert ez vagy és kész. 

Aki tudja, hogy erre lett teremtve, az képtelen saját magáért könyökölni a spiri-bizniszben, képtelen alacsonyabb, 3.dimenziós poláris marketing eszközöket profi módon bevetni, hogy eladja magát.

Megtehetné, mert nem egy nagy kunszt, nincs is mit tanulni rajta, hiszen nagyon egyszerűen átlátható a manipulatív-marketing módszer, csak egyszerűen már nem bír ilyen minőségeket alkalmazni. Nem is így találják meg azok a minőségek akiknek ő segíthet a továbbhaladásban. Tehát egyszerűen nem férnek, férünk már össze az ilyen minőségű módokkal, a szívfrekvencia sávok.

Ezt láttuk, láttam, ahogy megláthattam a nagyobb képet. 

Így szintén nagyon mélyről, belülről a SZÍVEMBŐL egyszer csak jött egy nagyon határozott, ellentmondást nem tűrő energia hangsor, és kimondta, hogy ennek vége, és többet nem lesz itt kapcsolatteremtő tanfolyam.!

Huhh., szabályosan megijedtem az igazság erejétől még magam is.

Majd kiszakadt a szívem úgy dobogott, és lángolt mindenem.

És mi történt?

3 napra rá Eric Pearl, valamire hivatkozva lemondta  a magyarországi szemináriumot!

Nem hittem a szememnek, hogy kimondtam és megint megtörtént.

Na ez után kezdtem figyelgetni, hogy ki is vagyok én, és ki ez a HANG aki ezen az Erőtljes Igaság hangon kiszól rajtam keresztül, és az bizony úgy lesz nagyon hamar.

Nem mondom ki milyen minőség ez, még nem...

Érezzetek rá a Szívetekben.

Azt szeretném ha magatok is eljutnátok minél többen ebbe a szívminőségbe, amikor már ilyen elementáris erővel íródik át a saját világotok, és a közös világunk,

a közösen kimondott legmagasabb IGAZSÁG HANGJA által!

 

2017.12.31. Újabb rádöbbenés, megvilágosodás!

Miért tudott ilyen gyorsan nem egyéni szintű teremtésben átírás, igazság kimondása módosítani kollektív, nagyobb teremtésben?:

Mert 3-an EREDETEK VOLTUNK, AKIK JELEN VOLTAK EREDET ISMERET ÉS TUDATOSSÁGBAN MAGUKRÓL.

AZ ALAP HÁRMAS TEREMTÉSI TÖRVÉNY A LEGMAGASABB ISTENI AKARAT, SZÁNDÉK ÉS TÖRVÉNYEK SZERINT. BŐVEN ELEGEN VAGYUNK HÁRMAN EREDET SZINTEN HA VALÓSAN BENNE ÁLLUNK AZ EREDET ENERGIÁNKBAN ÉS MEGTARTJUK AZT!!!

 

köszönettel és szeretettel

Shana