Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Információ Alapjogon jár mindenkinek

Információ Alapjogon jár mindenkinek:

(idemásolom ezt a párbeszédet még a régi Grabovoj számsorokkal dolgozó facebook csoportból, mert sokkal értékesebb, mint hogy elvesszen... )

Adrienn LF
Kedves Csoporttagok!
A grabovoj tudást ingyen kell átadni,önzetlenül,ezért is hoztuk létre ezt a csoportot.Léteznek tanfolyamok is amire el lehet menni aki akar természetesen.De az ott hallottakat is át kell adnia az embertársainak erre kér Petrov professzor és Grabovoj.Ez youtube videókban is megtaláljátok hogy ne profitáljunk belőle,és ingyen adjuk át az emberiségnek a számsorokat,ezt a hatalmas tudást.

Shana Judit Örülök Adrienn LF hogy ezt beírtad. Ugyanez egy másik oldalról megvilágítva rálátás-nézőponttal az oktatás oldaláról: 


Shana:

"Mit jelent, hogy ALAPJOGON JÁR a BOLYGÓ MINDEN LAKÓJÁNAK AZ ÁTALAKULÁS MINDEN SEGÍTŐ FÁZISÁNAK INFORMÁCIÓJA?
Amilyen segítő információk, tudások, átmenetet segítő technikák behívásra, kidolgozásra kerültek az elmúlt 20-25 évben, jelen pillanatban csak üzleti alapon elérhetőek, és csak azok számára, akik képesek megfizetni.
Ez a spirituális biznisz.
Valójában ezek az információk, tudások, technikák, segítő módok mindenkit alap jogon illetnek meg, hisz erre mindenkinek szüksége van.
Akik ezeket az információkat előhívták, behozták, a saját érdekük is, hogy mindenkihez alap jogon jussanak el ezek az információk.
Ahogy egyre többen ébrednek fel, és egyre többen lesznek képesek egyedivé válni, így egyre kevésbé lesz értelme annak, hogy egymástól eltitkoljunk információkat, egymásból éljünk, hogy csak üzleti alapon adjuk át egymásnak ami nálunk van.
Ez az ÁTALAKULÁS egyik legkényesebb fázis része, ahol minden egyes embernek, léleknek, tudatnak szerencsés lenne saját egyéni érdekeit kiszélesíteni a közösségi szolgálat szemléletbe.
Mondjuk itt lehetne egy váltás, csere az eddigi pedagógusok és az eddigi információkat átadók és az Átalakuláshoz szükséges információk, és azok valódi tanítói között.
Mert bizony már inkább többeknek van szüksége ezekre az információkra, és egyre kevesebbeknek a régi rendszerére.
Így ha ez válik fontosabb kollektív-közösségi szükségnek, akkor ezeket kéne átadni ingyenesen, államilag finanszírozva, vagy legalább is lehetőséget, és teret kaphatnának ingyen az ezeket az információkat átadó tanítók.
/persze ezt mind tudjuk, hogy a jelenlegi "hatalom szerűségnek" nem igazán érdeke ez egyelőre/
De ettől itt nem állunk meg, mivel a jelenlegi vezetők tudatossági és rezgés szintje messze alulmúlja azokét, akik az elmúlt 5-10-25 évben a tudatosodással és rezgésemeléssel, szívközpontba bejutással, tudatos teremtéssel voltak elfoglalva."

Tamás Kalmár: A Grabovoj által 25 éve kutatott összefüggések numerikus formában való megjelenítése jelenti számomra a TUDÁST. Az, hogy általános iskolában megtanultam ezeket a karaktereket felismerni, és el tudom olvasni hogy ezen számsorok milyen fiziológiai, mentális vagy érzelmi változásokat generálhatnak bennem szerintem nem egyenértékűek azzal. A VILÁG működésének megértése, az azt felépítő struktúra rendszerek tanulmányozása és átfogó ismerete nélkül nem lehetséges. Amíg nem vagyunk tisztában a bennünk és körülöttünk zajló energetikai folyamatokkal addig ezek a számsorok csak a VAKHIT alapján működnek. Ami persze fontos, de ennyi erővel elég lenne pusztán IMÁDKOZNI. A számsorok használata TUDATOSSÁGON kell alapuljon. Minden tiszteletem a jobbító, segítő szándékért, de az ad hoc módon, S.O.S bemondott,, a valódi okokat feltáratlanul hagyó "ráolvasások" csak lassan érnek célt. Minden folyamatnak akár negatív, akár pozitív van sebessége. Ha ismerjük az összefüggéseket akkor felgyorsíthatjuk a gyógyulást. Az összefüggések megértését pedig olyan avatott, a Grabovoj Intézet által akkreditált oktatók segíthetik akik a névadóhoz hasonlóan a világ megmentését kapták feladatul. A tudásukat nem ingyen kapták, és nem is adhatnák ingyen, hiszen akkor felborulna az egyensúly. Ha valaki megérti Grabovoj fő tanítását, akkor be fogja látni hogy ennek a tudásnak mindenféle szempontból hatalmas értéke van. Nem provokációnak szánom, de mindenki tegye fel magának a kérdést, neki mennyit érne meg az egészsége? És mennyit ha örökké élhetne?

 

Shana : Tamás.. ez+az és ez is az is.. és máshogyan is.. kb..

pl: ..

örökké élsz, és örökké vagy, és ezért fizetned sem kell.

Sőt azt mondom, hogy akárhányszor kicsekkoltam, és már megint itt vagyok a franc. Szóval, nem hogy bármint meg kéne itt tennem, hogy örökké éljek, hanem egyszerűen akár mit teszek, már megint vagyok itt, megint vagyok és már megint-. Kissé unalmas már lassan ez az állandó öröklét :) 

Itt lent amiért fizetsz, az mind véges!

Na az pont nem tart örökké.

Ne keverjük össze miért fizetsz és miért nem:

MAGA AZ INFORMÁCIÓ VAN INGYEN mindenkinek ALAPJOGON,

egészen addig, míg nem jut el majd abba a TUDATI SÁVBA, hogy saját maga is elérje saját Forrásán keresztül

(ide tartunk, és ide vezetnénk, segítenénk át mindenkit, aki már hagyja, és szeretné ).

Tehát az Információ van ingyen.

Mind akik beszülünk bármit, megosztjuk ingyen, hogy elérhető legyen.

Nem tartjuk meg magunknak a tudást, se Grabovoj sem én, sem más Tanítók, hanem odaadjuk a közösbe

(már aki képes ebbe a tudat és szívfrekvencia sávba elérkezni magába, ezt mind ugyan így érezzük és tudjuk) .

Amúgy is elérhetnéd az információt, ha már ott lenne a tudatosságod.(mint ahogy mi is elérjük bárkiét)

Amíg nem vagy képes elérni, csak addig van szükség arra, hogy megosszuk ingyen.

Amiért fizetsz:

az a tanítás, az az időnk, az a figyelmünk ha velünk kapcsolódsz, ha te magadnak akarsz tőlem egyedien magadnak, a saját egyénidben. Most még egyelőre. 

Ami téves a többi tanító társamnál:

az hogy kiképez terapeutákat.

Ezt én tévesnek érzékelem.

Mert addig, amíg másból, más tudásának átadásból él meg, azzal foglalja el magát, addig nem tudja a saját egyediét előhívni, hogy ki is lehet ő valójában, és mit csinálna ő egyedien, ahhoz képest, hogy most egyetlen valakinek a másolata vagy közvetítője.

A másik része:

igen a számsorok maga a struktúra, és nem a "számsorok struktúrájának megértése nélkül nem ér sokat,", hanem a saját tudatossága, és saját maga működésének megértése nélkül nem ér sokat, csak inkább hit és játék. És nem sok különbség van, hogy beveszel egy vegyszer tablettát, vagy beveszel egy, a világ másik oldaláról ideszállított csodaszámba menő táplálék kiegészítőt, vagy betöltesz magadnak pozitív mondatokat, vagy ráírsz magadra egy számsort.  

Sőt mondok még:

Régi, elavult struktúra lebontás utolsó fázisának, amikor mindent előhívott belőle az ember, amikor már nincs mögötte érzéstartalom, amikor már csak a szerkezet áll üresen, annak végleges lebontására tudatosan kiváló a számsor.

Építkezésre, lélekeszencia előhívás helyett a számsorokat mormolni nem sok értelme van, mert pont a lényeget akarná vele megspórolni az ember, instant módon, és az úgy nem ér. Úgy is visszarántódik az ember egészen addig az adott rétegeibe, amíg elő nem hívja valósan azt ami helyette van, aminek a betegségek mondjuk csak végkövetkezmény felkiáltó jel tünetei. Most gyorsan csak ennyi. Szóval van abban amit írtál, és van ez is még hozzá.

Tarnóczy Judit: Miközben van igazad Tamás Kalmár abban, amit írsz, szerintem nem kéne szem elöl téveszteni, hogy nem erről kell itt ,,értekezni,,! Úgy gondolom minden kiegyenlítődik és semmi sem véletlen, vannak akiknek pénzért sem kell hozzájutniuk ilyenfajta tudáshoz (mert még nem érettek a befogadására, bár már érdeklődőek) és vannak akiknek pedig egy forintjába sem kerül, mert eleve elrendelés...akár 
 

Shana Judit:  és még egy jutott eszembe, amikor kívülről magunkra írunk számokat.

 mondjuk

"örök élet, fiatalság..",

vagy hozzuk ide a Thétát ahol meg betöltjük teremtőtől, hogy

"tudom milyen érzés a teremtő legmagasabb perspektívájából az örök élet, fiatalság rezgésében létezés.. "

és aztán hupsz, ennyi, várjuk a csodát.

Végig gondolta e már valaki valaha, hogy akinek ezt betölti, az a VÉGES kis emberi rész,

az maga az a kifordult, téves, hamis indentitás  SZEMÉLYISÉG,

AKI PONT NEM ÖRÖK ÉLTŰ,  sőt,

pont éppen az, aki a kifordult, torz tudattalan identitás struktúra, ami pont lebomlik ez által. 

Az, AKI a testet használja most, mint egy járművet, ami majd szépen lecserélésre fog kerülni (ha meghal), vagy átalakításra fog kerülni (ha hajlandó tudatosan változni), stb.

Na az az ÖRÖK ÉLTŰ!

De annak meg nem kell se leírogatni, se mormolgatni, se betölteni a tudatába, 

mert Az Akik valójában vagyunk, abban bennünk van. 

Mi azt tudjuk!!! Csak pont nem férünk hozzá attól, ami a kifordult hamis, véges identitás.

Szóval ez egy jó kis elmejáték ebben a sávban, annak betölteni, arra ráolvasni az örök életet, aki nem örök életű, hanem véges, és az aki örök életű bennünk annak meg nincs erre szüksége, hisz akkor is van, vagyunk, amikor a véges identitásunk már nem lesz:) 

 de azért kedves játék.. el nem venném senkitől.. csak ennyi időre, hogy ezt ideírtam.. 
 

Tamás Kalmár: Szerintem ugyanazt mondjuk kicsit más aspektusból Shana Judit-tal.

Az információ ingyenes kell hogy legyen, a tanítás azért hogy azt használni tudd az pedig pénzbe (nem jó szó, de most maradjunk ennél) kerül. Igazából ez is kicsit ellentmondás, hiszen a tanítás is információk átadása...
 

Shana Judit:  Tamás Kalmár, igen, addig mindenképpen, amíg egymás között használják minden másra is a pénzt, mit energia közvetítő eszköz címkét.

Közben azért már ismerhetjük a pénzmátrix struktúra bontó számsorokat is.

Utána nem lesz gond azzal, hogy ki kinek fizet, majd ha sikerül elhagyni ezt a külső címke információt, energia jelző értékmérő címkét. Főként azért, mert nem a valós értéket közvetíti, és amíg a külső értékmérő címkére rakjuk a figyelmet, addig nem ismerjük fel a valódi energiákat, minőségeket, hanem csak azt tudjuk, tudhatjuk róla, amit a külső értékmérő címke szerint valaki meghatároz, szerinte mit jelent, mennyit ér az a minőség. Aminek legtöbbször semmi köze a valós értékhez, sőt ennek van egy igen komoly evolúciós fázisa, kinek mi mikor miért mennyit ér, és meddig van szüksége arra, hogy külső segédcímkéket használjon hozzá, hogy meg tudja egymástól különböztetni az értékeket egymástól.  Ezért is jó ez a csoport (Grabovoj) mert itt egyben lehet majd nagyobb tudatosság összeadódás, akik nyitottak a számstruktúrák megértésére, tudatos munkára ezeken keresztül, majd emlékezhetünk együtt arra, hogy milyen érzés a külső értékmérőkön túl megismerni az energiák minőségét, számunka hasznosságát, értékét. És már nem lesz szükség a továbbiakban a pénzre mint közvetítőre, ami eltorzítja, beszűkíti, leértékeli, vagy hamisan felértékeli bármilyen hátsó szándék, egyéni érdekek mentén. 

Addig lehet esetleg olvasgatni és szokni a gondolatot, hogy hagyjuk majd el a pénz mátrixot teljesen, és emlékezhetünk arra, amikor még nem volt bent a nem örök életű, véges, jelen élet identitás személyiség halmaz rendszerünkben az az információ, hogy pénz. 

 

Tamás Kalmár Benne vagyok, de a fényevést csak Karácsony után kezdem

Az Oktatással kapcsolatos Átalakulás Összefoglalása; közösségi fázisai, feladatai, megvalósításra jelentkezés.

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.