Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

III. Szív-Tér Teremtő Tudatfázis és az Információ viszonya. SzívTér Teremtési Mód.

 

Ismétlésnek a korábbi írsát ebben a témában itt találjátok: 

Teremtői tudatosságunk Fázisai. Idétlen Teremtéseink

 

Előzmény:  

 I. Teremtő Tudati és Lélekevolúciós fázisok Összefoglaló Sorozat

  II. Teremtő Tudat fázisok I-III. és az Információ viszonya

 

 

Emlékeztető:

Teremtői Tudatfázisok és az információ viszonya:

 Melyik tudatfázisban hogyan fogjuk értelmezni ugyan azt az egyetlen kijelentő mondatot?

Segítségül hívok egy példa mondatot, amit egy ideig „pár-társam” írt nekem.

A lényeg, hogy többször hallotta tőlem, hogy nem én hívtam, nem én találtam rá, hanem ő jött hozzám, ő keresett. Ez a mondat mindig „beütött” neki, és több körben, a kapcsolatunk több fázisában is előkerült. Egészen addig, míg egy ponton igen meguntam a parttalan kommunikációt, magyarázkodást, és inkább leírtam, hogy melyik teremtő tudatfázisban hogyan fogja értelmezni az ember ugyan azt az egyetlen mondatot.

Remélem sokaknak ad majd felismerést, és rálátást, hogy mikor milyen tudati rögzültségben, miről hogyan gondolkodunk.

Ebből az irányból is azt nézhetjük meg, hogy valósan hova is kötődünk a mátrixon belül, bármit is gondoltunk volna eddig magunkról.

 

Lássuk, hogan fog kinézni ez a mondtad a Szív-Tér tudatfázisban:

 

 

  1. tudati csoport-rétegbe kötöttek:

 

Szív-Tér Teremtő Tudatfázis gyakorlatozás: 

a szívben a fenti  információ  az, ami.

Valósan egy egyszerű tény egyrészről (hogy az illető keresett meg és talált rám),

másrészt megláthatunk mögötte ennél sokkal, de sokkal több mindent valósan akár az illetővel kapcsolatban:

 pl. azt, hogy milyen tisztán érzékelte, hogyan találjon rám,

vagyis hallgatott a belső intuícióra - előző tudatfázis szerinti-

a külső-billegős, libikóka anyu-apu program  helyett.

 

És láthatunk benne bátorságot, hiszen az intuícióra hallgatva megkeresett,

és láthatunk benne felvállalásthiszen felvállalta,  az intuíciót és magát,

és láthatunk benne cselekvést,  hiszen cselekedett is.

 

Vagyis a szívtérben az információ és a megélés sokkal több mindent fog tartalmazni, mint a korábbi fázisokban.

 

Itt már a megfigyelő tapasztal tudatosan, és minden történést tudatossággal él meg és szemlél,

és mindennek meglátja a mélyebb értelmét, lényegét a valóságnak,

tehát mindenben egy rácsodálkozó, nyitott, felfedezés állapotában van. 

 

Már nem a hitrendszerek szerint látja  a világot, hanem látja a mátrix mögötti valós világot.

 

Látja a mátrixot is, és látja azt is, hogy minden belőle vetítődik ki, minden saját magáról mutat maga számára valamit, és ezt a megfigyelést magáról és a saját teremtett világáról élvezi felfedezni, megismerni, szemlélni. 

ttf-3-v2.jpg

 

Ugyan olyan élvezettel merül el negatívnak minősített, ítélt érzésekben, gondolatokban, és programokban, mint bármilyen más réteg programokban, és közben tudatosan megfigyeli magát benne, nem minősítve, hanem rácsodálkozva,

a megértés, megismerés szándékával.

 

Tehát már bátran belemegy mindenféle érzésekbe, hisz nem azonosítja magát vele, és a külvilágát sem azonosítja ezekkel az érzésekkel, gondolatokkal megnyilvánulásokkal. 

 

 

Teremtésmód:

 

Itt kezd el játszani azzal, hogy felismerje a saját maga egyedi jeleit, szimbólumait és az univerzális, általános szimbólumokat, törvényszerűségeket, a vetített világában,

 

és játékosan gyakorlatozik ezen törvényszerűségekkel, hogyan képes ezek alapján egyre tudatosabban és tisztábban teremteni

 

Megfigyeli, és itt gyakorlatozza azt, hogyan hat belülről Ő a saját világára, és az hogyan változik ennek hatására, és mik azok a tudattalan elemek amiket nem vesz észre még magában, amik tudattalanul befolyásolják a belülről fakadó és a szívtérből irányított teremtést.

 

Visszanézve innen már ismeri, és felismeri a korábbi tudatfázisait, rétegeit, és könnyű szerrel pásztázza körbe a világa minden mélységét, rétegét.

 

A szívtér gyakorlatozásban kezdi el megélni, ha már teljesen felismerte, hogy az egész világa ő maga, hogy a valósággömbje közepéről minden belőle vetítődik ki, hogy bizony akkor akiket kívül lát, az is ő maga. 

 

Itt indul el a eFelelősség Vállalás, itt ismeri fel az ember, hogy mindenért, minden tettéért, minden cselekedetéért, minden gondolatáért ő maga felelős, és csak azt tudja megélni, megtapasztalni, ami belőle áramlott ki. 

 

Itt ismeri fel valósan, hogy senki nem tud számára ártani, senki nem tudja kívülről bántani, senki nem hibás kívül semmiért, csak és kizárólag belül dől el, hogy bármilyen történésre hogyan reagál. 

 

 

Mindenki saját magából kiindulva fog reagálni, így senki reagálása nem lesz azonos, és itt már felismeri, és ámulattal szemléli, hogy mindenki másféleképpen fogja ugyan azt az egy történést egyedien megélni. Van, aki negatívnak fogja látni, van a ki pozitívnak, van, aki fájdalmasnak, van, aki lelkesítőnek, ugyan azt az egyetlen semleges történést, vagy információt, attól függően benne mit kapcsol be egyedien. 

A szívtér teremtő fázisban változik a Megelégedettséget adó érzés is. 

 

Mivel itt már a világa közepe és egynek érzi magát a világával, egyre kevésbé érzi úgy jól magát a saját világában, ha közben mások nem érzik ugyan olyan jól magukat. 

 

Van egy olyan gyakorlatozási fázis, amikor egyre inkább képes az ember a saját gömbjéből kiemelkedni, és magától teljesen függetlenül más gömbvalóság tulajdonosok nézőpontjába áthelyezkedni. Ezt a tudat állapotunkat Lemúriában nayunak hívtuk. 

 

Úgy is ismerhetjük, hogy egyé válik a tudatunk, a tudati fókuszunk, figyelmünk a megfigyelt másik tudattal.

Ez lehet tárgy, állat, növény, ember, bolygó vagy csillagminőségek, bármi. A lényeg az egyé válás, vagyis az Én meghatározásunktól való teljes elvonatkoztatás, a minősítés, a megítélés, az értelmezés mentesség állapota, vagyis a teljes egyé válás és belülről megélése az adott nézőpontnak, tudat minőségnek. 

 

Ha már képesek vagyunk a szívtérben egyre nyitottabbá válni, egyre inkább átengedni az irányítást a felsőbb nézőpontunknak, ami a valósággömbünk felett helyezkedik el, egyre inkább és egyre gyakrabban oldódik át, emelkedik fel a tudatunk abba a nézőpontunkba.

 isteni-en---gomb-minden-en-vagyok---.jpg

 

Ez akkor lehetséges, ha egyre mélyebb szívrétegekbe és egyre mélyebb tudattalan rétegeinkbe jutunk le, és jön fel tudatosba,  és egyre kevesebb lenyomott, láthatatlan, ismeretlenen érzésminták lesznek még bennünk. 

 

Viszont van egy kis csavar az előző –tiszta szándék-teremtési módhoz képest.

 

 Ott még az volt a belső iránytű, barométerünk, hogy milyen érzéssel tölt el az adott téma, azt éreztük magunkénak, ami erősebb jó érzéseket keltett bennünk.

 

Viszont a szívtér fázis gyakorlatozásban egyre inkább kezdjük átengedni az irányítást a felsőbb nézőpontunknak, ami ellenállásként jelenhet meg bennünk.

Amit esetleg a korábbi tudatfázis szerint ismert jóérzések helyett, lehet, hogy úgy fogunk lefordítani magunkban, hogy az számunkra nem jó.

Tehát itt már nem érvényes feltétlen az a teremtői információ, hogy csak abba az irányba menj ami jó érzéssel tölt el.

 

Ez a szívtérben máshogy történik.

 

Egyrészt kezdjük megtanulni, hogy az eddig jó érzésnek hitt és ismert érzések helyett egy más minőségű, inkább energetikai érzéshullámok árasztanak el minket, amiben már nincs benne az, amit korábban  „jó érzésnek” ismertünk.

Tehát kezdünk megszokni újabb érzésmódokat, amiket akár még ijesztőnek is fordíthatunk magunkban, ha korábbi ismereteinkhez szeretnénk passzítani.

 

Másrészt a nagy szívfrekvencia és a korábbi fázis között igen nagy kontraszt van, így azok a részeink, amik még feltáratlanak, erősebben fognak ellenállásként bekapcsolni.

 

Ezért az a tanácsos, ha a szívtér fázisban nem hallgatunk az ellenálló részekre, úgy fordítva, hogy az „nem jó érzés nekünk, tehát biztosan nem az a helyes út”, hanem következetesen belemegyünk, szembe fordulunk az ellenállásainkkal, és jó alaposan megnézzük.

 

A szívtérben nincs ellenállás.

 

Minden ami ellenállásként jelenik meg bennünk, az garantáltan egy korábbi, még fel nem ismert tudattalan ellenállásunk, amit pont a szívtér frekvenciának köszönhetően tárhatunk fel.

Tehát ilyenkor javasolt bátran belemenni, és jól körbejárni, kidolgozni magunkból ami fényre került.

(sokszor tapasztaltam magam is, másokon is, hogy a ha erős energiájú csomag érkezett be a szívünkbe, vagy nagyobb erővel nyomott minket a magasabb perspektívák energiája, akkor azt nem tudtuk megkülönböztetni, hogy valakinek való ellenállás, vagy a saját Isteni Én minőségünknek való ellenállás.

Könnyebb volt a külvilágunkra vetíteni, hisz eddig ezt tapasztaltunk.

Pedig a szívtérben egyre gyakoribb lesz a felsőbb én nyomása, egészen addig, míg meg nem tanuljuk teljesen átadni magunkat, és teljesen feladni az irányítást, a kontrollt.)

 

Zavaró lehet ebben a fázisban az is, hogy még esetleg éppen felszabadultunk és kigyógyulgattunk az alól, hogy kívülről irányítottak minket, hogy meg kellett felelni, hogy meg kellett adni magunkat.

Majd végre megélhettünk a tiszta szándék teremető tudatfázisban azt a szabadságot, hogy végre egyre belsőbb pontunkból mi működtetjük a világunkat, játszhattunk teremtőt, gyakorolgattuk így-úgy, és aztán jön a szívtér teremtő fázisnak az a része, ahol újra átadjuk az irányítást, csak itt már önmagunk magasabb nézőpontjának.

 

Ezt úgy képzeljük el, mint egy társteremtést, ahol az emberi rész a végrehajtó, cselekvő tapasztaló rész, és a Felsőbb nézőpontunk, az Isteni Én minőségünk, vagyis a nagyobb részünk pedig fentről lát rá a történetre, így célszerű megadni magunkat magunk magasabb nézőpontjának.

illuzio2.jpg  

 

 

Ezzel az ellenállás, megadás, váltakozó fázisával gyakorlatozunk egy ideig, mire tisztán felismerjük, hogy mikor minek állunk ellen, és megtanulunk átfordulni rajta, megadni magunkat a belső nyomásnak.

Aztán ahogy nyílunk, úgy leszünk egyre átjárhatóbbak, egyre áttetszőbbek energetikailag és akkor csökken a nyomás érzése.

 

2015.10.21. Hozzáfűzés:

A Szívtér-teremtő Tudat fázis gyakorlatozáshoz egy kedves, élő kép, hogyan képzeljétek el plasztikusan, hogyan játszatok az érzékelhető és látható világotokon belül önmagatokból kiindulva a saját erőtökkel, belső hatalmatokkal, ráhatásotokkal a magatok gömbvalóságán belüli világotokban, azzal a SzívTér központi Fókusszal.

A videóbol azért jól látszik, hogy ez is még egy amolyan zárt Tudati meghatározottsági evolúciós fázis, érzékelésmód, itt a lényeg és Fő Fókusz a belső középpontból való tudatos irányítás, teremtés gyakorlatozása, egészen a fizikai, testi szintig. 

DE!

Fontos, hogy folyamatos tudati és lélekevolúcióban vagytok mind, és ezek a fenti érzékelésmódok és törvényszerűségek éppen addig igazak számodra, és hatnak rád, és hatsz te magad általa a fenti módon, amíg ebben a tudati és lélekevolúciós fázisban gyakorlatozol.

Utána jön a következő fázis, ahol majd már kinyílsz a saját szívközpontodból kiinduló saját gömbvilágodból, és már nem a saját örömödre teremtesz saját magad számára, saját magadból kiindulva, hanem a többi gömbvalóság tulajdonostárssal közös teremtési módot kezded el gyakorolni. 

Ez lesz az eredetmagból kiinduló, Együtt-Egymásiért vagyis a MI tudat és lélekevolúciós Teremtési Mód, ahol már az együtt-egymásért kollektív teremtést és hatást gyakorlatozzátok majd.

(lásd az V. írást, jegyzetet a sorozaton belül)

 

Folytatás:   IV. SzívTér Teremtő Tudatfázis és a Krisztus/Kristály Felnőtt és Gyermek működése