Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

I.kör:Te is Multidimenziós egységtudattal születtél! Csak nem tudsz róla!

I. KÖR:

Hello, köszöntelek látens multidimenziós egységtudati létező wink 

kérlek előbb nézd meg a videót, és utána olvasd el a magasabb tudatosságba felhúzását.

https://www.facebook.com/univerzumuzenete/videos/1193177940700218/

 

"Multipotenciálisok" Figyelem!


Egy kicsit ismét feljebb húznám SzívTudat tudatossági és megértési szintre, hogy tisztábban lássunk és könnyebb legyen az elfogadása, és könnyebben alakíthassuk végre MI a világunkat, akik már így működünk és ezért soha nem fértünk be a régi struktúrába.


Mi is az a struktúra ahova nem fértünk be, kik is azok a specialisták?:


A régi struktúra drágáim a 3.dimenziós mátrix, a specialisták pedig azok, mind-mind akik ebbe a struktúrába be lettek nyomva, törve a multiponteciálisok közül.
Bizony!
Minden gyermek multipotenciálisnak születik, minden gyermek. 


Pontosabb kifejezéssel minden gyermek -így te, is, és te is, és még a ti is mind-

valójában MULTIDIMENZIÓS TUDATTAL születsz be.

Ez gyönyörűen látszik a gyermekeken is játék közben.

Azok a multidimenziós tudatból összetört tudatú szülők törik be magukhoz hasonlóvá a gyermekeiket, akik már széttört tudatúakká váltak, ezért az egyetlen biztosságérzetet az adja számukra, ha valamibe nagyon erősen belekapaszkodik a tudatuk és ahhoz ragaszkodnak. 


Azok lesznek a multipotenciálisak, vagyis azok maradnak meg multidimenziós tudatosságban, figyelemben, fókuszban, átlátóan, érdeklődően, nyitottan, rugalmas elmével, egységlátóan, akiknek a szülei nem törték szét az egység tudatát, vagy annyira erős volt, hogy nem engedte gyermekként, és meg tudta tartani mindenféle nyomás, erőszak ellenére.
Igen!
Szerencsére nagyon sokan és egyre többen vagyunk ilyenek,
akik már felnőttünk és bizony pokolként,

SZELLEMI /AGYHALOTT/ UNALMAS pokolként éltük meg a rabszolga tudatba betört és lebutított rugalmatlan elmék világát, a beszűkült lehetőségeket, amiként elfogadottak lehetünk számukra, azt amiben élünk, és amihez a saját széttört egységtudatosságuk miatt ragaszkodnak és a saját hatalmuk és irányításuk elvesztésének félelme miatt mindenáron ragaszkodnak. 

Miért vagyunk egyre többen, akiket már nem lehet betörni, és szétzúzni az egység tudatosságunkat?
Mert ugye, (kb ezredjére írom le:) ) bomlik a 3.dimenziós mátrix, az elme specialista, beszűkült tudatú keretrendszerű, struktúrájú világunk, és a teljes kollektív emberi tudat fordul a 4.dimenziós szülőcsatornán keresztül az 5.dimenziós egység tudatba VISSZA!!  
Mit jelent az, hogy vissza???
A spiritualitás TÉVESEN valami olyan rózsaszín ködképbe burkolja az 5.dimenziós egységtudatosságot, mintha azt valami rettentő nehéz lenne elérni.
Ez a mai spirituális biznisz, ami valójában ugyanúgy 3.dimenziós struktúrába ágyazva, specialista elme struktúrával ugyan azt akarja fenntartani továbbra is számotokra, csak spirituális fogalmi körbe ágyazva, de ugyan úgy 3.dimenziós széttört, specializálódott tudati befagyásban, rögzítettségben tartva titeket.

Tehát ha olyan spirituális tanítót , gyógyítót.. stb.. látsz, aki ugyan azt tanítja 5-10-15-20 éve, abban biztos lehetsz, hogy nem 5.dimenziós egységtudatból tanít, ad át, segít, hanem ugyan úgy széttört tudatban létező .3.dimenziós elme tanító, gyógyító, aki éppen így él meg belőled.
Még egyszer mit jelent az, hogy VISSZA FORDUL a teljes kollektív tudatosságunk az 5.dimenziós egység tudat szintre, és hogy hogy nincs is annyira messze tőletek?
Hát vajon hol voltatok ebben az életetekben MÉG UGYAN EBBEN az egységtudati állapottokban garantáltan, mind, mind multispecialistaként? Senki sem kivétel!
Bizony pici gyermekként.
Ki tovább, ki kevesebb ideig, de amíg teljesen be nem törtetek, amíg teljesen szilánkosra nem tört az egységtudatotok, addig az az egységtudati pici baba az 5.dimenziós tudatban van, voltatok ti is!!!
Minden baba így születik be!!!
Ti, és mi és a társadalmunk törjük be saját gyermekeinket, mint ahogy minket is betörtek!
Ki tudja abba hagyni?
Mi tudjuk abbahagyni!
Mind, mind!
Bőven elég mindenkit a pici gyermeki egység-tudati állapotába visszabontani a széttöredezettségből, főleg ezzel a tapasztalattal, amiket már közben megélt, igazán nem nehéz visszatérni a

gyermeki kíváncsiságba, a gyermeki nyitottságba, a gyermeki mindent egységben látáshoz, a gyermeki nyitottsághoz, a gyermeki jóindulathoz, a gyermeki elfogadáshoz, a gyermeki címkétlenséghez, a gyermeki ítélet nélküliséghez, a gyermeki erőszakmentességhez, a gyermeki önzetlenséghez, a gyermeki feltétel nélküli adáshoz, a gyermeki összpontosított fókuszhoz (mondjuk ahhoz tényleg kell a visszafelé haladásban sok trenír tudatosan, speciálisan, hogy a széttört elme újra összeálljon) 
És bizony a legnagyobb akadály a visszajutásban a spirituális tanítások, technikák, gyakorlatok, iskolák, amik nem hogy visszafelé vinnének, hanem még inkább eltávolítanak magatoktól, és soha nem fogjátok onnan elérni az áhított megvilágosodást. 
Az út ellenkező irányban van...
Visszafelé.
És az is többszázadjára leírva, hogy az 5.dimenziós létezésünk, tudatállapotunk alap struktúrája rugalmas, folyékony, képlékeny, percenként változó, előre tervezhetetlen, rögzíthetetlen, kreatív, játékos, és ami a legfontosabb , amit az előadó sem lát még, hogy bizony nincs benne a pénz egymás között.
Ciki drágáim, de ahogy visszajuttok az 5.dimenziós egységtudatos pici baba tudatba, gyermeki tudatba, csak gondoljatok bele, hogy ott még nem volt bent a tudatodban a pénz!
És nem lesz bent senkinek sem, az garantált, aki eljut önmagában vissza az 5.dimenziós egységtudati állapotába.
Tehát ha innentől kezdve is ragaszkodni akar az elméd a pénz struktúrájához, akkor garantáltan tudhatod, hogy te bizony nem vagy az 5.dimenziós egység tudat állapotában. 
Mondhatod magadról, de valósan tuti nem leszel benne.
Az egyik tuti ismérve, hogy átemelődsz vissza az 5.d-s egységtudatba, hogy úgy felejted el a pénzt a hétköznapi kapcsolódásokban és olyan természetesen mész be boltokba és veszed le a polcról a cuccokat, és sétálsz ki vele, mint kicsi korodban, amikor még anyukád nem szólt rád, hogy előbb ki kell fizetni, utána viheted ki, bonthatod ki..s tb..
Arra is biztosan mérget vehetsz, hogy minden olyan spirituális információ és informátor aki továbbra is beszél a pénz jelenlétéről előre vetítve, az bizony nem visz téged sehova 3-4.d-s mátrix struktúrából, hanem itt tart téged egy jól hangzó módon.
Nah, egyelőre ennyi a multidimenziós tudati állapotról, milyenek is vagyunk élően, akik eszerint működünk, és ez van rendben, ez a NORMÁLIS, és az a nem normális senki számára valójában, ahogy szilánkosra tört mindenki agya, tudata, tudatossága,  és ezért kénytelen volt kívülről tanultan specializálódni, és soha többet nem meri elengedni, mert akkor megszűnne a létezése. 
Emlékezzétek vissza magatokat mind, és találkozunk multidimisen egységtudatosságban 

 


Judit Shana Pásztor