Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

I. Teremtő Tudati és Lélekevolúciós fázisok Összefoglaló Sorozat

 

 

Címek:

-Teremtői Tudatfázisok és az információ viszonya

 

-Krisztus/ Kristálygyermek Működési mód és a SzívTér Teremtés módja

- Elkülönülés helyett a MI állapota

-SzívTér-Társ Teremtés működési módja, és a valódi közösségi szerveződések

Hova tartunk?

Hogyan juthatsz el oda?

 

-A Teremtő tudatfázisok gyakorlatias leírása, hogy felismerhesd, melyikben tartasz,

melyik lélek és tudatfázisban hogyan működünk, miket munkálhatsz ki magadból.

Mik azok az akadályozó tényezők, amik unos-untalan visszarántanak korábbi fázisokba, vagy benne tartanak, megrekesztenek.

 

-          Egyedülálló gyakorlatias módját, leírását olvashatod a SZÍVTÉR Teremtési Módnak.

-          Hogyan működünk a Krisztus/Kristály Tudat és Lélekállapotban, hogyan jutunk el oda.

-          Hogyan működnek a Kristály Gyermekek valósan?

 

A krisztus/kristály gyermeki működést saját magamon keresztül írom le, ahogy én eljutottam oda, és ahogy  magam elkezdtem megélni ezt a minőséget, hogyan is néz ki valósan, és mit hisznek róla az emberek, és hogyan is működnek valósan a GYERMEKEINK,  és mit hittünk eddig rólunk.

 lila-baby.jpg

Későbbi fejezetben:

Megosztom, hogy miért is született be Pásztor Judit testébe Shana Isteni Én minőségem, hogyan vette át a formát, mit tapasztalt, hogyan láttam meg, éreztem meg, és éltem meg belülről, felnőttként, tudatosan, hogy mit és hogyan érzékelnek a pici babák, és a gyermekeink.

Megdöbbentő még számomra is, még feldolgozás alatt van több része bennem is.

2012.10.10-én született be Shana.

Ez alatt a 1,5 év alatt az egész Világunkat átfordító Igazságokat élhettem meg, tapasztalhattam meg, tudományosan, szakszerűen, Felnőtt, Tudatos Létezőként és egyben Óriás- Pici Babaként és Gyermekként egyszerre.

 

A Célja az volt ennek a meghökkentő vállalásnak részemről, hogy belülről megélve Lássam meg, tapasztaljam meg, és értsem meg hogyan is működünk gyerekkorban, és végre kiderüljön az Igazság, mit is tesznek értünk a Gyermekeink, és mi ezt eddig hogyan értelmeztük félre, téves következtetéseket levonva az eddigi, gyermekeinkkel végzett vizsgálódásokból, megfigyelésekből, kísérletezésekből.

Legyen végre Vége, hogy tudatlan emberek, tudatlan dolgokat hisznek a gyermekekről és ez alapján használják, és rendszabályozzák Őket!

Kerüljön mindenki a Valós Helyére, ahova való, legyen végre REND és IGAZSÁG!

 

 

Mindenkinek szól ez az írás sorozat, hiszen ez Általános, Egyetemes, és mindenki végig fog menni ezeken a lélek és tudat fejlődési fázisokon a maga idejében, a maga fejlődési ütemében!

Azon kívül mindenki volt gyermek, ezt mindannyian átéltük, csak nem emlékszünk rá, vagy torzítva, tévesen fordítva a látott, megélt képeket, vagy kinyitott emléktárakat a korai szakaszunkból.

 

Rakjunk ebben is REND-et!

Mindenki egyszerűen, és világosan magára láthat ez alapján, hol van valósan, hol tart magában valósan, és hogyan érhet el belsőbb lélek és tudati állapotokat valósan.

 

 

Le fogom írni ezen a sorozaton belül azt is, hogyan fordítjuk át a SzívTérben a

 

Külső és Belső Értékmérőket.

 

 

ertemero-spiralis-folyamat4.jpg 

 

Ez által ki hova kerül az eddig ismert társadalmai rend szerint, hogyan néz ki mindenki, és hol van mindenki valósan a SZÍVTÉR és a Kristály/Krisztus Tudat és Lélekállapot szemszögéből, hogyan látjuk onnan az embereket, ki kicsoda, milyen tudati minőség.

Hogyan ismerjük fel, hogy ki a valódi, és ki a hamisítvány, másolat.

Mik a tudattalan alapmotivációk, amiért csak az lehet, ami, és csak úgy, ahogy.

Leszögezném már MOST, hogy senki nem "hibás", bárhol is legyen a meghatározottsága jelen pillanatban, akár külső-belső értékelésben, akár a mátrixba kötötten, akár az eddig ismert társadalmi rendszernek megfelelően.

Átmenetben vagyunk!

Azért kerülnek ezen magas nézőpontú rálátással bíró információk megosztásra, hogy meglássuk, megértsük, felismerjük, hogy mi hol vagyunk jelen pillanatban beágyazva, és rádöbbenhessünk, hogy a Lelkünk, a Szellemünk már nem is ott van, csak a fizikai meghatározottságunk és azért, mert nem tudtuk eddig mi is van helyette.

Mind erre a fordulásra vártunk, már alig vannak, akik igazán jól érzik magukat ebben a fejetetejére állított rendszerben.

Itt az ideje a Fordulásnak!

Felszabadulhattok!

 

A Krisztus/kristály minőség mindent átvilágít a gyökérpontig, a legmélyebb minőségekig, semmi nem maradhat elrejtve, elkendőzve, elkenve.

Mindenre és mindenkire FÉNY derül, átvilágítódik.

Ebben az energia minőségben és frekvenciában lerántódik, leégnek, leoldódnak, elfüstölnek a hamis képek, hamis identitás rétegek, a vetített személyiség mozik, Életfilmek, és láthatóvá válnak a csodásabbnál csodásabb Egyedi Lelki-Szellemi Értékeitek.

Mert ott van most is, még ha sok téves réteg is takarja.

athato-szem-baby.jpg 

 

A sorozatban arra is fény derül, hogy mi van helyette, hogy is néz ki a teljességünk, hol és hogyan vagyunk rá bezárva, és milyen minőségekkel támasztjuk magunkat kívülről, és mik tarthatnának meg ahhoz képest belülről.

Mi között választhatsz!

Hogyan ismerd fel, hogyan munkáld ki magadban, hogyan hívd elő és teljesedj ki a krisztusi/kristály-gyermeki minőségedben.

 

Hogyan válj Felnőtt-Gyermek Krisztus/Kristály minőséggé. 

 

 

fold-tarto-fiu.jpg

 

Shana

2014.06.06.

 

Folytatás: II. Teremtő Tudat fázisok I-III. és az Információ viszonya