Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Hello,Fonák vezetőink! Nem a fizikai Panel tetejét bontjuk, csak szimbólumnak írtuk! Újabb kollektív teremtési baki :)

Mi lenne velünk lakótelepek nélkül?

"Lázár János a csütörtöki kormányinfón lényegében hadat üzent a panelházaknak. Oké, nem instant ledózerolásra kell gondolni, mindenesetre a Miniszterelnökség feje kifejtette, hogy a lakótelepek nem állták ki az idő idő és a klímaváltozás próbáját, így mindenkinek jobb lenne, ha az ott lakó emberek inkább kertes házakba költöznének."

Mondjuk a fenti mondat önmagában tökéletesen igaz.

 

Orbánék lebontják a panelházak felső szintjeit

"Azt  nem árulták el, hogy egy vagy több felső szint lebontásának

pontosan mi az értelme
 ,

ahogy azt se, hogy erre mennyi pénzt szánnának vagy mikor kezdenék el. Az biztos, hogy nagyjából kétmillió ember élhet majdnem 800 ezer panellakásban Magyarországon, szemlézte még az Otthontérkép adatait a Portfolio. Ez azt jelenti, hogy ha csak a tizediket bontanák el mindenhol, az ott élőknek családi házakat építeni is nagyjából ezermilliárd forintos nagyságrend lenne. "

és egy kis humor is hozzá, hogy könnyülj fel:

Kolozsvári Szalonna:

Míg el nem megy a téma, gyorsan összedobálom  az összes anyagot, információt egy csokorba, hogy az elmúlt 8-10 évben hányszor, hányféle formában hoztuk fel példának a 10 emeletes panel ház szimbólumot és miért is valójában. 

A jó hír, hogy minden információnkat veszik a kifordult mátrixunk piramis tetején, vagyis legalján levő vezetők, csak sajnos a beszűkült ismeret és fogalmi rendszerünk szerint fordítja le a fejük.

Ha nem értenéd mit jelent, hogy feje tetejére állítva, fonák vezetőink, itt nézheted meg:

Így adódott, hogy a tanítási szimbólumunk lassan fizikai manifesztációval jár majd esetleg sokak számára, kiköltöztetik a felső emeletekről.

Bocs, besírok..

Lássuk, mikor is írtam erről legelőször, mint szimbólum és miért?

Lomtalanítás

Tehát még egyszer, ezt szimbólumnak írtam:

Ezt úgy képzeljétek el, hogy van egy házad, vagyis inkább egy hatalmas társasház, amiben van egy lakásod, és úgy döntöttél, hogy ki fogsz költözni, mert az bizony szanálás előtt áll, mivel össze fog dőlni (persze erről nem tudsz, de lassan egyre többen sejtik). (a teljes írás 2008-ból, a címre kattintva)

Majd megszületett az első ábra, a kocka mátrixról, a panel szimbólummal, elsőként felső nézetből megrajzolt vetület:

Spirituális kollektív tudat

 

Majd megszületett a 10 emeletes panel ház szimbólum is, hogy még jobban értsétek:

Judit Shana Pásztor fényképe.

 

Itt arról beszéltem, hogyan láttam meg éveken keresztül:

Mátrix Összefoglaló sorozat I-III. hanganyagok Hogy néz ki, hogyan bontjuk, mi van utána. Általános bolygó szintű információk. jelentkezési lehetőség kiscsoportos együtt haladásra

 

 Mátrix kollektív működés és zárás

 

 Mátrix visszafelé haladás és bontás (vihar) 

 

 Mátrix kívülről belülről

 

jaj, ez meg aztán már tényleg csúcs, ahol nem csak én, hanem Számos-Anitával együtt, egyszerre két oldalról meséljük el ugyan azt a 10 emeletes panel mátrixszal mit is kellett csinálnunk, és miért, ha eljutottál idáig ezt ki ne hagyd:

(40) Mátrix bontás, spirituális csoporttudatok zárulása Anita-Shana közös munka MENTÁLIS-FÉRFIAK ez különösen Nektek szól! 523792

 Mátrix bontás, spirituális csoporttudatok zárulása Anita-Shana közös munka MENTÁLIS-FÉRFIAK ez különösen Nektek szól! 

 

Na, lássuk mi van még, mikor is beszéltünk még a kocka panel, bontandó-mátrix szimbólumunkkal?

Jah, igen, sok körben, sok-sok szimbolikus képet osztottunk meg, ahogy különböző módokon dőlnek le kocka panel házak szerte a nagyvilágban. Sok vicces, mókás volt köztük, pl amikor egy kínai 13 emeletes panel egy az egyben hanyatt esett, még be sem költöztek a lakók, éppen, hogy kész lett:

http://www.erdekesvilag.hu/eldolt-egy-13-emeletes-tarsashaz-kinaban/

Képtalálat a következőre: „kína eldőlt egy panelház”

 

De a legdurvább, ami igazán gyanússá teszi, hogy Lázár Jánosunk vette  az adásunkat, "bontani kell a panel tetejét", "ki kell költöztetni a lakókat", bizony amikor tavaly végig néztük, ahogy 

Videóra rögzítették, hogyan tűnik el a pécsi Magasház.

Mivel ezen a tudatszinten minden szimbolikus, amikor a saját területünket nézzük, és látjuk a saját épületeinket, az embereket, a helyzeteket, magát a teret, mindenben megláthatjuk, hogy "mit mutat ez nekem", mit olvashatunk le belőle. természetesen ez azokra vonatkozik, akik már képesek legalább szívközpont tudatosságból belülről kifelé szemlélni a világukban, és abból olvasni visszafelé magunknak, mint Tudatos Teremtők, hogy mivel hol is tartanak. Így adódott, hogy Anita elkezdte nézni az egész pécsi mátrixot, mint egyetem várost, amihez nagyon sok ponton volt köze, és annak a legmagasabb panel ház szimbólumát. Részlet a beszámolójából:

"Valkai Anita Myriel Pécs, ahogy mondani szoktad, Shana - lévén egyetemi város, nagyon erős a mentális információba való kötöttség - valóban a legalja. Annyira erős a mentális mátrix behúzó ereje, hogy bizony sokszor még én is "visszahülyülök", vagy visszahülyülnék, ha a közös munka során nem húznál fel az eredet energiámba. Folyamatos erőfeszítésembe kerül, hogy meg tudjam tartani a fókuszt, és a legnagyobb bizalomban legyek a magasabb perspektívámban a mindennapi megélhetéssel való küzdelemben is.

Mostanában, hogy többet voltam kint a mátrixban, bizony többször tapasztalom, hogy Veled töltött két hónap ide, vagy oda, itt valami eszméletlen nagy a rendszer visszahúzó ereje. Hatalmas kihívásokat kapok. 

Közben pedig azt látom, hogy bizony sok minden bomlik. Mindenütt, ahol járok, még a leggazdagabb családoknál, elismert orvosoknál, kívülről csillivilli hatalmas villák belül penészednek, rothadnak. Ahol csak megfordulok, ott utána valami szétesik, vagy elromlik. Dugulás is előfordult.

Az iskolaépületek is penészszagúak, omlik a vakolat, tavasszal volt egy alkalom, mikor az egész iskolaudvart, ahol akkor napközis kísérő voltam, konkrétan elöntötte a sár.

Most, hogy újra kezdődik az iskola, mély alázattal kérek bocsánatot a gyermekeimtől, hogy belekényszerítem őket a bomló rendszer oktatási struktúrájába, mert már átlátom, átérzem energetikailag, mi történik velük, mit tesz velük az iskola. Ennek ellenére még engem is visszahúz az energiája, - néhány, az iskolában eltöltött óra után úgy felkötődik a fejem a mentális mátrixra, hogy győzöm leszedni, - és bizony még sokszor segítség is kell hozzá, hogy visszaforduljak önmagamba. 

Az emberek itt nagyon pénz orientáltak, rengeteg a hegyen épült hatalmas villa, a luxusautó, (ugyanakkor látom, hogy vannak ismerőseim, akiknek régebben jól ment, és most bizony alkalmazottként küzdenek az életben maradásért). És ennek poláris kiegyensúlyozójaként sok a hajléktalan. 


Itt, a mentális energiában nagyon erős a megmondó férfi energia, amelyre én egész eddigi életem folyamán mindig is hallgattam, és bizony nagyon nehéz még most is beállnom a saját tengelyembe, és lélekerőt venni magamon, hogy higgyek a saját női tudásomban, információmban, aminek Myriel bölcs tudója.

A párkapcsolati vonalon is összegeztem honnan hova haladtam az elmúlt években, és a külső világom is azt mutatja, hogy a poláris kapcsolatok a végét járják. Sok ismerősöm küzd párkapcsolati és egészségügyi problémákkal, de sajnos még mindig nagyon erős a spiribiznisz behúzó ereje is, és sokan nem látják még, hogy se a különböző látókkal, csatornázókkal, jógával, csakra tisztítással, vagy család állítással nem mennek sehová. 

A valódi megoldásokra azonban szinte senki nem kíváncsi. Még mindenki jobban tudja, még mindenki ugyanazokban a köreiben futkározik, és próbálja magát ott és úgy jól érezni, megtartani. "

 

Na most, ennyi panel ház bontás, mátrix bontás berakott információ után azt mondhatom, hogy valójában minden információ beérkezik a vezetőknek is, csak szemmel láthatóan, akik csak a fizikai világig látnak, érzékelnek, és minden információ csak ott tud számára lefordítódni, így a valós fizikai emberi kiköltözés információ fog a fejében megjelenni, és azt hiszi mekkora ötlete támadt, és mint zseniális egyedi ötlet, ezt meg is kell fizikai formában is valósítania, ráadásul általában mint jótevő, megmentő szerepkörben, fontos vezetőként.

És még lehet, hogy igaz is, hiszen, akkor gondoljuk már tovább egy percre a fizikai szinten IS:

 hogy igen, tényleg jó lenne, ha egyre több ember szabadulhatna ki a panel rengetegből, és kerülhetne természetes környezetbe, vagy legalább is természetesebb, földhöz közelibb, vagyis emberibb körülmények közé. Na de nem egy , a közös, kollektív vagyonunkból, pénzünkből Dagobert bácsit játszó megmentős politikus jótevő által,  úgy, hogy közben akiknek a mi közös költségvetésünkből jót tesz, azzal azokat érdekből magához köti, és ezt mi fizetjük meg. Tehát ezzel valójában nem teszünk jót együtt, se azok akik finanszírozzák, -MI EGYÜTT-, se az aki a saját pozíciója megtartásáért játszik jótevőt. Mert bizony attól ezeknél az embertömegeknél, hogy kiköltöznek onnan a tudati és lélekevolúciós szintjükön semmi sem fog változni, mert ha már változott volna magától IS, akkor bizonyára NEM LENNE OTT!

Bár nem merem már leírni, hogy mit javaslok, mert berezeg az is, csak fonákul, haszonelvűen, ami elsősorban arról szólna, hogy kik járnának igazán jól egy ilyen állami projektnél. Aztán foghatom a fejem, már megint mit teremtettem sokadjára, fonákul.

Mostanában éppen listát készítettem magamban, hogy hányszor teremtődött meg pont fonákul bármelyik tanításom, szimbólumom, amit éppen tudatosság megértés miatt írtam le, mint példa, mint kép, hogy könnyebb legyen elhagyni.

Régebbről egy pár perces lebukásom hanganyagával zárnám ezt a hosszúra nyúlt jegyzetet:

 

 Teremtés Tudatosság! Ahova rakod a FIGYELMET, azt teremted felerősítve!

 

1perc42 másodperces hanganyag :)

Amikor Shana bébi lebukik maga előtt, hogyan teremtett még tavaly tavaly előtt a kirakott, emgosztott infomrcióink keresztül

... és az hogy nyilvánult meg..., és tévesztett célt az infomció :)

Teremtés Tudatosság!

Ahova rakod a FIGYELMET, azt teremted felerősítve!

A megmentők téves tudati teremtése, és következménye Mit táplálsz az élő energiáddal?

Milyen tanítást, milyen megosztást milyen tudatosságból és energiával raksz ki a közös térbe, és az hogy HAT és teremtesz általa..

Újabb fejlődési fázis a Tudatos teremtés gyakorlatozásban.. (még nekem is )

És a legfontosabb, milyen képeket használok és használunk hozzá..., hiszen a kép és infomció, és energiaminőség szintje, ereje határozza meg, hogy mennyire erős teremtő minőség..

Minél egyhegyűbb, minél fókuszáltabb, minél nagyobb és tágabb befogó tudati minőség, annál erősebben, éás annál tágabban, és gyorsabban hat és manifesztál...

hallgasd meg a lebukásom :) ciki.. :) 

 

És vissza a kifordult jelenünk vetített képére, még egy kis humorral spékeljük meg, a lényeg mindig maradjunk derűsek, bárhol is nézegetjük a mátrixot, panelen belül, kívül, alul, felül bontva, netán még építve.. :)

  Kolozsvári Szalonna:

Magyarországon egyetlen egy épület se lehessen magasabb, mint ...

 

Shana

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.