Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Hány nemzeti meghatározottságod van? Meddig terjedhetsz azon túl? Nemzeti/Planetáris/Galaktikus/ Kozmikus? gyakorlatiasan

Vedd vissza a spiri-csoport tudatokból az energiádat TÉMÁ-hoz:

Tegnap írtam, hogy rájöttünk a fiammal, hogy neki is sajátját kell összeszednie (saját sztoriját, abból a saját energiáit visszavenni), nekem is, ami nem biztos, hogy egyezik, ezért figyeltünk egymásra, hogy az övé is menjen , és az enyém is.

 

Így tegnap nagyon erősen kiderült, hogy nekem ez a Nepál sztori erősen bent van még mindig a rendszeremben. Nareshem sem tűnt el, az ottani kísérőm, azóta is meg van, és tegnap éjjel végre átbeszéltük, és rájöttem rajta keresztül nagyon sok mindenre. Ismét.

Ami ma itt a jelenben HAT RÁM, és mi az, ami a legerősebben.

 

Sosem gondoltam volna, hogy Nepál hat rám, az a sztorim hat rám a legterheltebben, a legsúlyosabban. Sőt, sokáig arról sem volt fogalmam sem, hogy nekem van egyáltalán nepáli sztorim.

Amikor kikerültem, akkor sem éreztem semmit, de semmit, sőt, inkább ellenérzéseim voltak, nem hogy kedvem, lelkesedésem, vagy bármilyen vágyam, hogy én oda menjek. Sőt, ha nagyon őszinte vagyok, inkább ellenállás volt bennem, taszítás 

Ezért akkor inkább csak egy – amolyan semleges megfigyelő állapotban készültem az útra, fogadtam el, hogy okés, megyek, engedtem meg, hogy összeálljon az út lehetősége számomra, és valójában semmit nem tettem azért, hogy minden elrendeződjön hozzá. Tettem tovább a napi dolgaimat a jelenben, és kb az út előtt 2 héttel kezdtem igazán komolyan venni, hogy mi van? Most én tényleg megyek? Biztos ez? Közben szerveződött a társaimon keresztül az út, én csak hagytam.  Aztán mikor már kint voltunk, még akkor is végig nyafogtam, hogy mégis mit keresek én itt. Nagyon nehezen fogadtam el. Jah, főleg, hogy előtte, év elején bizony írtam magamnak egy klassz kis listát, hogy abban az évben utazgatni szeretnék –akkor még Juditka írta ezt össze-, és összedobáltam, ahol még nem jártam, és gondoltam, legyen erre lehetőségem. Ehhez képest derült égből jött a Nepál, nem szerepelt a listámon, nagyon nem. J

Szóval odakint végig thétáztam magam a lányokkal együtt, szinte percenként megállva, mert mindenhol mindentől beütött valami élesben, ami felhozott valamit, amit egyből dobtunk is magunkból kifelé.

Tehát 3 hétig milliárd dolgot bontottunk ott ki hárman csajok, oda-vissza-keresztbe-kasul dolgozva egymáson, és a kollektíven, éjjel-nappal thétáztunk.

Az egész Annapurna megmászását is végig thétáztuk, percenként álltunk meg, valami beakadást kiszedni magunkból, testi szinttől a lelkin át a mentális program beakadásainkig, sok történelmi réteget, volt, hogy valami  érzelemtesti, valami mentális hitrendszert, emléktárat, egyénit, kollektívet, jaj giga csomagot pakoltunk ki.

Aztán meg volt tőle fosás, hányás.. sírás, rívás, meg akármi.., ott egyből élesben, ezért akkor arra mindig vártunk egymásra.

 

Mindenkinek volt egyénije,  és voltak a nagy vallási ünnepekbe belenyúlva részek, napi szinten, amit befogtunk 3-an, amikbe belerendeződtünk élesben,  és bontottuk, dolgoztunk magunkon és az egész térségen, a tömegeket beemelve, átemelve magunkon keresztül. Most belegondoltam, még mindig nem dolgoztam fel azt a 3 hetet, pedig már 5 éve történt. Hát ideje lezárni végleg.

 

jogik.jpg


 

Az inspirációs képhez ezt írtam:

Nekem is vannak ilyen fiúim.. 3 is.. :)

jogik-shana.jpg

 

 

 

Már mint akik a „nem csinálok semmit,

felébredtem, békében csak vagyok”

 

Ezek a fiúk legalább 2,5 ezer éve így maradtak,

azóta sem csinálnak semmit.

 

Csak ülnek egész nap lótusz ülésben, és vannak emberek, akik meg visznek nekik azért enni.,

meg adnak nekik pénzt, hogy mégis azért valahogy el legyenek már a nagy semmi-nihil nyugalomban semmit tevésben.

Jó srácok, csak egy kicsit tovább kéne már belőle haladni, mert addig mások tartják el őket, amíg ők csücsürésznek, de tényleg több ezer éve.

 

Így , nagy léptékben nézve igen mókás jelmezbál játék, akik beleragadtak egy szerepbe,és a díszlet igen régi hozzá.

Épp tegnap éjjel beszéltem drága nepáli barátommal, aki írta, nagyon nehéz minden ott kint nekik, súlyos terheket cipel, nem bírja, pedig nálam fiatalabb életerős srác lenne.

Mondta menjek már ki egy kicsit, rázzam fel őket, nagy szükség lenne ott az én derűs, pörgős, vidám életenergiámra.

Aham, na persze.

Egyet már ráztunk rajtuk (2012.), lett is utána vagy 1 hónapnyi összeomlás, kormány lemondás, sztrájkok, és új választások.

Rájöttünk este, hogy drágáim, ti odakint azért vagytok ilyen leterheltek, mert annyi, de annyi régi, eszméletlen régi, súlyos, terhes, sok-sok félelemmel és szabállyal teli vallási játékban játszotok napi szinten.

De nagyon dohos, súlyos trutymákban hisznek, és olyan színjáték-rituálé szokásrendszer van hozzá kifejlesztve, amit napi szinten végrehajtanak, hogy egyszerűen nem marad idejük magukra, az életre, csak úgy egyszerűen, normálisan, vallási színjáték nélkül.

A barátom mikor minket kísért, egyfolytában lemaradt, mert minden sarkon az útszélén valami guruszerűhöz odarohant, dobott neki pár rupiát, és ezért cserébe kapott egy kenést ide-oda magán.

De nem lehetett úgy A-ból B-be eljutni, hogy közben ne álljunk meg egy csomó lenyúlós, kenegetős utcai guru mellett, ez a szegény kisfiú meg futkorászott, mindnek adott, hátha, sosem lehet tudni, hogy ganésa, vagy ez+az jaj nehogy megharagudjon, ha neki ma nem ad, és jaj, mi lesz akkor. Szóval giga mennyiségben pakolta a cuccot kifelé, ilyen meg olyan meg amolyan istenségnek áldozva.

Ezeknek ottMinden napra van valakijük akinek rendeznek valami felhajtós, nagyban bulizós cirkuszt.

Jó móka, persze, van oka valami vallási köntösbe ágyazott bulizásra.

Amíg jó móka, és amíg jól érzed benne magad, addig jó, de amikor már olyan berögzült megszokássá válik, olyan sok energiát elszívva ennek az eljátszása, fenntartása, hogy belegebedsz, és már rámész te magad a játékra, akkor ideje felébredni belőle, és észhez térni, hogy belehalok egy vallási rituálé megszokás játékba, vagy kilépek belőle.

Abbahagyom, és egyszerűen, kitalált, túlszabályozott keretrendszer játékszabályoktól terheltség nélkül elkezdek ÉLNI.. :)

Ugye ezek nem létező izék, istenségek, amiknek rendezik ezeket a vallási játékokat.

Tehát egy kitalált játék díszlet karneválba tolják napi szinten magukat, az energiájukat, ráadásul félelem alapú az egész kitalált rendszer, aztán meg csodálkoznak, hogy az egyszerű, általános,valós saját életükben miért olyan fáradtak, terheltek, és miért mennek olyan nehezen a dolgaik.  

Se vasalásra, se mosásra, főzésre nem marad ott már semmi energia ezek után:)

És bizony a tegnapi beteszteléssel még mindig nagyon erősen van a háttér tudattalanban rajta, rajtam ebből a térségből. beteszteltem, hogy „nepáli vagyok”.. és úgy dőltem be rá, olyan giga erővel tolta fel a hátam mögül a tudatalatti energiám magát, igen, az vagyok, annak hiszi magát egy hatalmas tudattalan identitás részem, anélkül hogy tudtam volna ezt, hogy egyből éreztem az egész nyomasztó terhét, terheltségét a hátamon, ami által bizony kötésem volt oda, anélkül, hogy ezt felfogtam, vagy tudtam volna, és így a mai napig a napi dolgaik is kihatnak rám, ha tudok róla, ha nem, befolyásolva ezzel a jelenemben az itt és most teremtésemet, és torzítja, nehezíti, akadályozza.

Kissé morcos lettem, hogy a csudába nem jutott ez még eddig eszembe.

Hát ezen felbuzdulva teszteltük végig, most csak azt a bennünk levő fogalmat, tudattalan identitást, hogy „valamilyen nemzetiségnek hiszem magam”. felsorolva ami csak a bolygót körbepásztázva eszünkbe jutott, vagy ami felugrott a tudatunkba, hogy nézzünk rá.

Tudod, Tudat Tiszta Fénye, csak bevilágítás a tudattalanba, Test-tesztelés, hogy akár az erejét is megérezed, mennyire dönt előre az ami a hátad mögött ott van benned, mint tudattalan mátrix, amiből vetíted és futtatod az életfilmedet, anélkül, hogy tudnál róla.

/Aki nem ismerné, kineziológia tudatalatti test-tesztelés, vagy théta tesztelés, vagy aki ismeri Shana Krisztusi 4 pillér anyagát, amiből a Kegyelem oszlopod van a saját hátad mögött, tehát a saját hátad mögött levő tudattalan emléktáradat gyárilag világítod át a saját Tudatod Tiszta Fényével, és a saját gyári kegyelem oszlopod energiája transzformálja számodra.  Akinek nem elég ehhez az eddig kirakott segéd anyagaim, és szeretné a sajátját tudatosan, az keressen bátran egyénileg./

Na most, hogy a csudába tudnád, hogy neked milyen nagylélekszintű, milyen földtörténeti, milyen galaktikus, és milyen eredet szintű tudattalan vetítéseid vannak, ha még arról sem tudsz, hogy neked ilyen is lehet?

Példa részlet az alábbi jegyzetemből:

Pénz és tanító(guru). A pénzhez és a tanításhoz való viszonyaim folyamata,tudatosság rétegenkénti változása...

 

"A hangmasszázzsal együtt az egész buddhista múltam, emléktáraim nyíltak ki, és bomlottak le, kapcsolódtam le róluk valósan.

Hatalmas energiákat tartottam lenyomva ezeken keresztül, ezekbe a tradicionális csoport tudatokba több ezer éve rögzülve.

Olyan nagy felületemet határozta meg, hogy mikor leváltam róla, majd egy hétig szinte meghatározottság nélkül, tehetetlenül feküdt a testem, és csak éppen vegetált a tudatom, a tudatosságom, hogy de akkor most ki is vagyok én...

És aztán szépen lassan elkezdett beáramolni a helyére egy magasabb perspektívám, az én Isteniségemnek, egyre inkább Vagyok Aki Vagyok meghatározottságom.

Ezzel azt szeretném megmutatni, hogy valójában nem azért megyünk egy-egy tanfolyamra, mert nekünk azokká kéne válnunk, nekünk azokról kéne valami papírt szereznünk és azt kéne csinálunk, mint spirituális gyári munkás (Adamus ).

Nem.

Csupán emlékezés kódokért megyünk, nyitunk, majd zárunk, és utána töltődik be a valódi egyre inkább, és azokká válhatunk amik valójában vagyunk, és egyre inkább kezdhetjük el azt csinálni, amiért jöttünk ténylegesen."

És ez csak egy picurka része az egész sztorimnak, a háromszoros tudattalan Életfilmemből , és még nagyon sok nagylélekszintű rész nyílt ki, vált le rólam, hogy a mögötte levő képességeim, készségeim, tudásaim valósan felnyílhassanak számomra.

Na most amíg ezek nem nyílnak fel, addig egyfolytában kénytelenek vagytok másoktól vásárolni tudást, kintről magatokra vakolni, és bizony a fejetek felett, memorizáltan mentális fakkokban tartani, ami eszméletlen sok élő energiát von el tőletek, hogy ezt egyfolytában fenntartsátok.

Nem is bírjátok el egyedül, ezért másokra van szükségetek hozzá, hogy belőlük energiát nyerjetek, hogy ezt fenntarthassák, újra és újra megerősítsétek.

Na most figyeljetek!

Ugye azt mondtam, ott van lenyomva egy csomó érzelem és emléktár ár alatt a sajátod, amiről nem is tudsz! 

Az is eszméletlen energiát von el tőled, anélkül, hogy tudnál róla.

És ott van az amit ehelyett szereztél be, és azt is tartod, egyiket a hátad mögött mélyen lent, a másikat a fejed fölött egyre nagyobb toronyban.

És a kettő között itt van egy jelen élet fizikai test, ami meg belegebed, hogy azt tartsa, amiről azt sem tudja, hogy tartja.

Viszont a tüneteit érzékeled, és bizony nagyon sok energiára van szükséged, amit nem tudsz magadból előhozni, mert te le vagy zárva hátulról, és fentről.

Ezért mi marad?

Másokból energia nyerés!

Kikből?

A társaitokból, párjaitokból, gyerekeitekből, és azokból akiknek el akarsz adni valamit, hogy belőlük éljél meg.

És itt most elsőként azt szerettem volna megmutatni, hogy hány országhoz volt tudattalanul közünk, amikor ezt beteszteltük. És bizony amíg ezt nem tudjuk , azoknak az országoknak is a teljes kollektív tudata egyben hat ránk, de minden ám, egyben. 

Bizony ha ezekről le szeretnénk válni, lecsatlakozni, és kivonni belőle a sajátunkat, hogy az felnyílhasson és az energiáinkat visszavehessük belőle, emléktáraink kinyílhassanak, képességeink, tudásaink mögüle felszínre jöhessenek,

ahhoz szerencsés elhagyni azt a hitrendszert is magunkról, hogy mi bármilyen nemzetiek vagyunk.

Amíg nemzeti identitáshoz ragaszkodunk ezzel mi saját magunk tartjuk benne, rögzítjük bele magunkat azokba a kollektív tudatalatti csoporttudatokba, és annak kapjuk az összes sztoriját, és nyomorúságát, és vetítjük és teremtjük, és történik velünk.

Jó!

Tehát aki ezt érti, nem csak a jelen élet nemzeti identitás meghatározottságon felülemelkedés, hanem nagylélekszintű földtörténi emléktár szintjén. 

Mivé válunk meghatározottságban, ha felülemelkedünk a jelen élet nemzeti tudati síkon?

Planetáris tudatsíkba kapcsolunk át.

Hiszen ha beteszteled, hogy milyen nemzetiségűnek hiszi még magát a tudatalattid, akkor beláthatod egyből, hogy nemzetközi vagy most is, csak nem tudtál róla eddig.

Megjegyzem ezek azok a mély érzések, amikor elvágyódsz helyekre a bolygón, és amikor elutazol, úgy érzed otthon vagy ott. És ez igaz is.  Ugye?

Szóval planetáris tudatsík a következő szint a nemzeti tudatsík meghatározottságon túl.

Aztán van innen is tovább, akik bírják még a tágulást.

Jön a Galaktikus tudati meghatározottság szint.

Ha belegondoltok, ti itthon magyar nemzet tudatsík, amikor azt mondjátok, hogy pl a "magyar" a Szíriuszról származik. Akkor ezek szerint legalább galaktikus szintű emléktárad is van, és galaktikus meghatározottsági szinted. És már nem is vagyunk ezen a planétán. Már el is hagytuk a Földbolygót, mint "otthonunkat", mint földhöz, röghöz kötött, csak ez létezik számunkra szintet, amihez foggal, körömmel kéne ragaszkodni. Igaz?

Máris galaktikus tudatsík meghatározottságban vagy.

Mondjuk azért, mert ebben az egyetlen jelen életedben éppen ide születtél, nem azt jelenti, hogy neked feltétlenül a Szíriuszra van lélekeredet szintű kötésed.

Ezért is sántít az, hogy mindenki összevissza "magyarkodik", kívülről olvasott, hallgatott információk alapján.

Bizony számos helyre lehet galaktikus szinten lélekrész kötésed, kapcsolódásod, érzelmekkel telítetten, és emléktárakkal, és rész tudásaiddal mögötte. Amik szintén itt vannak körülötted, és nyomnak, préselnek, és tartod lenyomva a hátad mögött egyel mélyebb rétegekben, és ennek is van a fejed felett egy mentális rétege is, egészen a galaktikus térig nyúlva. És te meg ott vagy most közepén, még mindig ebben az egyetlen testben éppen.

Ha még nem gebedtél bele ennek a tartásába, akkor azért végig viszem.

Mert bizony még ezen túl is vannak mélységeid, amik ott vannak a hátad mögött eltárolva, nagy erőkkel lenyomva tartva energiákkal, ami mögött emlékek vannak, és ami mögött képességedig, tudásaid. 

A galaktikus szinten túl egészen a Kozmikus Eredet szintedig, a Szellemi Forrás Központodig.

matrixrol-lekapcsolodas.jpg

Na most ezt a szintünket eddig még csak nem is tudtuk, tudhattuk, de közben az is hat rád. Olyan tudattalan emléktárak, és olyan tudattalan képességek, amiket eddig még csak nem is hallottál, olvastál, hogy nekünk embereknek ilyen is van.

Ez a kozmikus tudatsík, szellemi eredet meghatározottságunk.

És bizony már látjuk hosszú évek óta, hogy tényleg itt vannak ezek az eredeti tulajdonságaink, képességeink, annak ellenére , hogy tudtunk volna róla, hiszen az eredeti magunk az kiirthatatlan belőlünk. 

Azt hiszem jól felhúztam az ívet, nyilat nektek, honnan hova tágulhattok, jócskán Nimród nagy vadászunk nyilán túl lőve. Megjegyzem jelen életben nyilas-mérleg jegyeket választottam magamnak, ezzel is segítve azt a feladatomat, hogy meddig mutatjuk előre, felfelé szellemi eredetig tágulva az utat nektek azon túl, amiben eddig léteztünk, létezhettetek csupán.

És miért is tartunk éppen itt?

Azért mert az emberiség evolúciójában elértünk  Kozmikus Szellemi ember szintjére, oda léphetünk át. Erről szól a nagy vízöntő korszak váltás is,a  szellemi nagy bumm, -amikor erről hallotok-. Vagy erről szól, amikor azt halljátok az emberiség mint 6. faj van kialakulóban. Valósan éppen ez lenne az, benne vagyunk az átalakulásban. Tehát Kozmikus Szellemi "Isten-emberekké" válhatnátok éppen. Pontosabban emlékezhettek magatokra egészen egyszerűen, könnyen az eredeteteken keresztül.

Tehát ez nem elmélet, nem majd ha.., lesz.., és szerintem.., hanem ebben vagyunk, évtizedek óta benne vagyunk, és történik velünk, általunk.

Derűs, szellemi szintig felszabadító ébredést Mindenkinek! 

 

polaris-dualis-galaktikus-kozmikus-rendszer---kep-v3.jpg

Szeretettel

Shana Pásztor Judit

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.