Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Eredet szintű Anyák és Gyerekek Gyakorló kör

Na ezt olvassátok el, ki milyen szinten hiszi, hogy meg tudja oldani az élete kihívásait, milyen szinten lehet RENDSZERT VÁLTANI?
Anyuka írja az eredetek chatben, hogy neki mennyire aktuális minden téma, amiket rakok, amiknek teret tartok számotokra az Eredet szintű Anyák és Gyermekeink gyakorló körben
DE azt értitek e, hogy az EREDETBEN ANYÁK, vagy Teremtői tudatszintek gyakorló, vagy vagy a nyílt ETK csoport nem azért van , hogy ugyan azon azon a szinten megbeszéljük, hogy jé nektek is ugyan azok a gondjaitok vannak, és nem is azért és azoknak, akik a "majd én megoldom" , "nekem te ne mond meg" szinten vannak, hanem azért jönnétek ide, azért haladnátok a saját eredetetek megismerésében, hogy TUDATOS TEREMTÉSSEL ÁTÍRJUK EGYÜTT KOZMIKUS SZELLEMI EREDET SZINTRŐL ezeket a kollektív szívatós élethelyzeteket. Az eredet ismeret és felelősség szintbe benyílásnak a lényege, hogy nem Ti egyedül, és egyedül, és egyedül próbáltok bármilyen tudatos teremtői módon, pl univerzum intézd el nekem, hogy a férjem ne akarja beoltatni a gyerekem, vagy majd én egyedül magamnak addig thétázgatok, míg azt nem csinálja az apuka, amit én akarok, vagy addig maradok kérdésben accessen amíg csak nekem meg nem jön a megoldásom rá... , hogy csak ezt a pár, mostanában divatos mi már nagyon tudunk magunknak teremteni szinten említsem.
Mert itt még mindenki bár közösséget alkotnak, de mindenki a saját egyéni kis életében keresi a saját kis megoldásait
MIRE??????
UGYAN ARRA A KOLLEKTÍV KÖZÖS SZÍVATÁSOKRA!
és attól mert egy-egy kis ügyeske, okoska magának okosba otthon egy kicsit komfortosabbá teszi, ő otthon le tudja zsírozni, kijjebb megy egyel a sztori, ahol rohadtul nem tudsz vele mit kezdeni egyedül, mert egy egész rendszerrel nézel szembe, és egyedül vagy, és a rendszer lenyom...
Az egyetlen szint, ahol rendszer szinten közös TEREMTÉS ÁTÍRÁST TUDUNK LÉTREHOZNI VALÓSAN, AZ AZ EREDET TEREMTÉSI TUDATOSSÁG SZINTETEK MEGISMERÉSE ÉS MŰKÖDTETÉSE SZINT.
 
Ezt amúgy nagyon nehéz felfogni? Csak kérdem...
Már akik legalább odáig eljutnak, hogy Ti, Mi vagyunk a teremtők, és vannak szintek, amiken teremtetek, és annak milyen hatása lehet csak.,
A személyiség ember szinten ezeféle kis csoportokat hozhattok létre, mivel benne vagytok a rendszer részeként, ugyan ott teremtetek, maximum együtt dühönghettek. De semmi nem fog történni.
A rendszereket, hatalmas kollektív struktúrákat átírni, aminek a kis napi következményeimben vagytok, csak felé emelkedve, olyan tudati és közösségi szintről lehet, amilyen belső-felsőbb tudati minőségeitekben egységben vagytok.
Ezért ismerhetjük meg ma már az EREDET SZINTÜNKET, az eredet szintű teremtési képességeinket, és annak működési törvényeit.
Ezt -kérdezem- bonyolult megérteni?
Tehát pl gyakorlati eset:
Elvált, gyerekeit egyedül nevelő anyuka nagyfiát vinné az apuka síelni, de ahhoz oltatni kéne a gyereket. Az apukának ezzel semmi gondja nincs, gyereket oltani kell, hogy síelhessenek Ausztriában. Nyílván többek között emiatt is váltak el, mert apukának kb ennyi agyi kapacitása, felelősség érzete van.
Ezen a szinten csilliárd anya-apa vitatkozik parttalanul, és nyilván itt a mennyiségi köcsögök önzőben, felelőtlenben lenyomják az értelmesebb, felelősségteljesebb, józanabb, szerető anyákat, kicsinálják, vagy elveszik tőlük a gyereket legrosszabb esetben, és viszik a saját kis buta, féleszű érdekjátékaikban a gyerekeket.. Most éppen oltogatósban, előtte másban, és még előtte másban. Nem ez a lényeg.
Hanem KOLLEKTÍV MINTA és kollektív működés ÁLTALÁNOSAN!
 
Nagyon nehéz azt felfogni, hogy TI VAGYTOK , MI VAGYUNK A SAJÁT KÖZÖS VALÓSÁGUNK TEREMTŐI?
Nagyon nehéz azt felfogni, hogy 4 teremtői denzitás szinten is tudsz felé emelkedni, és mást teremteni?
Mi az a 4 denzitás szint?
És melyik szinten levő minőségben és tudatosságban, hogyan tud az történni, amit te jónak és helyesnek érzel?
Akarjátok végre tudni, és tényleg teremteni, vagy mindenki megáll azon a szinten, ahol majd ő egyedül oldogatja meg, vagy megvásárol pár technikát és magának azzal oldogat meg, ameddig nem jön szembe nagyobb rendszer szinten... Azt hogy oldják meg ezeket a nagyokosok?
Nem kéne lassan FELADNI A MAJD ÉN EGYEDÜL MEGOLDOM, vagy adj el nekem valami technikát,, majd én egyedül azzal megoldom szinteket?
nem kéne végre FELADNI a nemzetieskedő, magyarkodós ezerféle csoportocskák majd tudják a tutit szinteket? Nettó nulla teremtői tudatosságban, azt sem tudva milyen szinten vannak???
nem kéne már FELADNI, hogy másoktól várjátok, hogy majd egy gigászi nagy kollektív struktúránk magától összeomoljon, miközben ti tartjátok?
Nem kéne már FELADNI azokat a hiteket magatokról, hogy TI JOBBAN TUDJÁTOK? Tök mindegy éppen milyen szinten mit hiszel jobbnak mások szintjeinél?
Lehetne már végre esetleg legalább arra a francos 4 szintre ránézni, legalább egy elméleti szinten, hogy basszus, jah, hogy én itt vagyok, itt ezen a szinten csak ez és ez teremtődhet, és ezen a szinten nekem csak ennyi a hatásom, és kompetenciám.
Lehetne már végre legalább megismerni, és mi lehetne lehetséges teremtői hatás szinten, és azok hogy lehetségesek számotokra?
Sikerülne esetleg legalább a szintek kereteit elolvasni, megnézni?
Sikerülne legalább felfogni, hogy ezek a szintek vannak?
És sikerülne felfogni, hogy a rendszer az a legalsó, itt az ábrákban a legelső szinten van?
Sikerülne felfogni, hogy a magasabb szint mindig felülírja az alacsonyabb rendszereket szintjeit?
Akkor?
Mégis kik teremtik és kik tartják fent amiben vagyunk kedves Anyák?
De érted, mert te okosban le tudod szkanderezni családdal, párokkal, miniben, nem dőlhetsz hátra, hogy te milyen ügyes voltál. A rendszert pedig csak kollektív szellemi eredet tudati szintről tudjuk átírni,
De ide el kéne jutnotok.
Most csak a 3 nagy denzitás váltás szintet röviden:
Első LÉPÉS és szint : SzívTér Teremtés , teremtői tudat szint-itt csak egyéni szinten tudsz magadnak és maximum kisebb családi egységed helyzetét tudod átírni, rész eseményekben DE A RENDSZEREN BELÜL!!! A struktúra áll., te benne vagy, és kapod a rendszertől ugyan azt a kihívást, amit a kis családi, közösségi szinten gyakorolva megoldottál.
Második Lépés és szint: Kristály/Krisztus Teremtői Tudat szint- ez egy igen nagy fordulás, lépték váltás, életvitel váltás, tudatosság váltás, minőség váltás, és itt gyakoroljátok az együtt, egy kristályszívben, kisebb közösségekkel belső IGAZSÁGOK közös egysége kimondása általi TEREMTÉS VÁLTOZTATÁST. ez az a szint, ahol gyakoroljátok a BELSŐ IGAZSÁGBAN AZ EGYETEMES , UNIVERZÁLIS tÖRVÉNYEK IGAZSÁGAINAK kimondását EGYÜTT.
És akkor fog Átíródni szintén részekben a rendszeren belül bármi, az adott közösség számára jobb pozícióba kerülve, ha az adott közösség képes a kristály-krisztus saját szívében, és egységtudatában, a Tudat Tiszta fényére fejben is átkötődve, ugyan azt az Igazságot egységben látni, ugyan azt a képet látni, és vetíteni. Itt gyakorolják a közösségek az együtt-egymásért teremtés és a szolgálat, az elsődleges a közösség szolgálata, és az rendezi az én életemet is szintet.
De a struktúra továbbra is marad, a rendszert még ezen a szinten sem írjátok át. A rendszer vidáman áll, és tartja nektek a teret hogy ezt gyakorolhassátok, és rak hozzá nektek folyamatos katalizátor kihívásokat, hogy legyenek gyakorolható, megoldandó feladatok. Érthető?
Harmadik Lépés és szint: Kozmikus Szellemi Eredet szinteteken együtt Teremtés tudatossága-
mert bizony a fennálló 3.dimenziós alap-kollektív struktúrát, a létezéseteket jelenlegi alap házát, vázát, valóságát ami egy MENTÁLIS STRUKTÚRA, csak Szellemi Eredet vagyis az EREDETI IDEA struktúra szintjéről és szellemi egység tudat szinten tudjuk átírni. De ahhoz be is kell oda, és fel is kell magatokban oda jutni. És meg is kell tanulni, és gyakorolni is kell, és közben az alatta levő szívtér és kristály tér egységet tartanod kell tengelyben magadban, és másokkal egységben.
 
Szóval van még kérdés, miért tök lényegtelen kb mit csináltok akár otthon kicsiben szkanderban, akár szívtér kis csoportokban, akár kristály tudat szintű csoportokban (bár ilyeneket nem is látok, örülnénk a szívtér egységek szintjének is)
De érthető miért és meddig fog állni a rendszer????
És mik a valóság szintek átírási törvény és működés alapváz kritériumai? 
és hol vagytok ti most valósan?
és hova kéne magatokban eljutni hozzá?
 
Ábrában a szinteket itt tudod megnézni:
https://www.eredetter.hu/cikkek/tematikus-irasok/teremto-tudat-fazisok.-teremto-tudati-evolucio/