Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

ENVIENTA , a közösségi jövő - A tudásmegosztás napjai itthon és nemzetközi szinten videóval

napló 2017.06.08.

 

 

ma történik élőben.. sok-sok országban egyszerre..
Eredet szinten mondom IS-mét..:
Biztos lehetsz benne, akár mi is az eredeted, hogy garantáltan van valaki, aki a te eredet minőséged, és éppen erre a globális, kollektív témára rakja a figyelmét..
Ha veszel egy nagy-nagy mély levegőt, bemész az eredetedig (ahogy ezt már többször mutattam), ugye ott, abban a tudatosságunkban, és magminőségünkben, kvantumban megjelenik benned is az egész információs csomag egyben.. időeltolódás nélkül. Ott van, benned van. 
lehetnek külsőbb részeid, rétegeid, felvett, rád ragadt, tanult másolt, vagy akár milyen okból traumatikus akadályaid, blokkjaid, amik azt mondhatják benned, hogy te ehhez nem értesz, te ebben nem vagy otthon, nem megy be neked, ezzel te nem tudsz lépést tartani, te ehhez kicsi vagy.., te képtelen vagy ezt átérezni, te már aztán meg nem nyitod magad erre, oda nem adod magad ebbe, vagy neked bezzeg senki meg nem nyílik ezen a szinten stb..s tb..
Hát MOST ITT vegyünk Együtt erre IS egy igen mély levegőt, eredet tengelyben vagyunk (=aki nem tudja mi az ügyesen önállóan nézzen utána, mert eredet tudat szinten már felnőttekké kezdünk válni, önállóakká, nem rakunk semmit a szátokba készen, fogyaszthatóan, az az agyongondoskodó tehetetlen csecsemő szinten lenyomva tartó anyuci program segítő, tanító minőség:) ) 
szóval eredet -tengelyben mély levegő, a magtengelyben vagyunk, és MOST megjelenik benned torzítás mentesen az egész bolygó szintű csomag egyben!!! 
Egyben!!! 
Nem kívülről, nem részekben, hanem ott van benned egyben az egész információs csomag MOST!!!
És aztán, amiikor ezek után elkezded nézni a videót, egyszerre megosztott figyelemmel hallgasd:
-egyrészt figyeled a benned levő komplex teljes információs csomagot, hol jelenik meg benned, milyen érzetekkel, milyen képekkel, milyen fogalmak ugranak fel, milyen gondolatok jönnek közben.. 
Belőled, benned, a csomagból!!! 
És figyeled az inspiráló előadót, aki kívülről mozdítja a benned levő Teljes csomagot.. !
Nem azt kell megjegyezned amit ő mond, ne erőltesd kívülről magadra, mert nem fog jól állni, és ezt nem tudod kívülről megjegyezni sem.. Ez vagy kinyílik benned, és természetesen jön belőled, vagy tök hülyén fogsz nézni, hogy nem érted miről beszél, akár hogy erőlködsz :) 
tehát, azt sem baj ha egyetlen nyikkot sem értesz belőle, pl sharingeconomy: akkor érezz elsőként bele.. CSAK AZ ENERGIÁBA!!!
Milyen érzés, hol üt be, hol feszít be, hol könnyülsz fel tőle..stb.. 
Majd esetleg utána olvass utána, hogy a mentál tested, fejed is felfogja, és megértse, és áldását adja rátok.. :) :) :) , hogy biztonságos:)

nah, kb így haladjatok..

Ami FONTOS, ez ma, msot bolígó szintű háló tágulás emelkedés, kinyílás, és magasabb sávon, minőségben összekapcsolódás, tehát egy hatalmas LEHETŐSÉGEK TERE nyílik, amibe bizony ti is belefordulhattok, emelkedhettek..
Van ennek a régibe kapaszkodós oldala, ahol napok óta komoly érzelmekkel teli, nagy hullámban, duális szintű, vagy akár poláris , fizikai szintű birtokviszonyról váltok lefelé ismét egy újabb komoly rétegben sokan, 
nagyban történik ez is.. , tehát hat rád.. 
aminek lehetnek egyéni tünetei.
Közben azt látjuk, hogy még mindig sokan, sokan vannak, akiknek halvány fogalma sincs erről globális szinten, és még mindig egyéni individuumként magának akar nagy játékokat teremteni, és visz bele sokakat.. , és még mindig sokan használjátok egymás teremtő erejét a saját tágulásotokhoz.. 
Ezek a játékok, játékosok mindenképpen még duálisan teremtenek, és lesz még visszacsapódása a hullámnak, tehát akinek esze van, azok már egyszerre figyelik a három szintjüket, poláris (ahol még az anyagi javaidat , testedet tartod nagyobb részt), duális, ahol az érzelmi, kapcsolati dolgaiddal foglalkozol, teremtő szinteken gyakorlatozol, vagy a saját önértékelésed hívogatod elő másokon keresztül nagy erőkkel:) 
Tehát akinek esze van, az már ezt a három szintet egyszerre tanulja érzékelni, és mind a három szinten a finom , kiegyensúlyozott, legkisebb energiabefektetéssel járó, legkisebb hullámtermészetű hatást kifejtve tudatosan halad a saját történetében.. csak annyit és csak azt teremtve magának, és másoknak, ami valóban hasznos, és szükséges, és akinek esze van, egyre mélyebb alázattal egyre egyenrangúbban csak annyit terjed, tágul, amihez nincs szüksége mások energiájára, tehát önmagából tágul!!! 
Ez az energetikai törvény lesz egyre, és egyre erősebb, és tudatosabban tapasztalható élesben mindenki számára a jelenben.
Tehát még egyszer:
túlnyomó, másokhoz képest terjeszkedő, másokból megélve terjedés blokkolódik, és fordul, és egyre inkább kapja az a támogatottságot, ahol saját magatokból terjedtek, és a többleteteket osztjátok meg, feltételek nélkül, egyenrangú társteremtőkként.
Ez a SzívKözpont szint alapvető működési Törvénye.. 
Aki nem érti, nem érzi, vegyen egy mély levegőt, és hangolódjon bele ebbe az alap törvénybe, és ha nem érzi, akkor még nincs a szívközpontjában..
Jelzem, ez csak a szívközpont, még nem a kristálymag, és legkevésbé az eredetmag működési törvényszintje, csupán a szívközponté..
Most kollektíven ebben tágulhattok együtt, nagyot ugorva saját evolúciótokban.. :)

Judit Shana Pásztor

 

 

az előadás itt nézhető meg:

 

 

1. rész:

https://www.facebook.com/envienta.hungary/videos/1320166898099446/

 

2. rész:  

 

https://www.facebook.com/envienta.hungary/videos/1320373208078815/?hc_ref=PAGES_TIMELINE

 

 

 

Június 10-12 közt a Fokvárosban (Cape Town) megrendezett OSCE Days programjának részeként az Envienta projekt és platform kerül bemutatásra, illetve beszámolunk a budapesti rendezvényünk tapasztalatairól is. Kövessétek a hírfolyamot :) –  fantasztikusan van.

 

ENVIENTA Magyarország fényképe.

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.