Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Egy hithű jobb kezének megmentése? Avagy mit is jelent ez valójában? Mit mutat ez neked, hogyan érint ez Téged közvetetten?

 

SzívTér-SzívKözpont TeremtőTudat fázisban gyakorlatozáskor érvényesek ezek az információk számotokra:

 

Egy hithű jobb kezének megmentése??? Avagy mit is jelent ez valójában...

Az alábbi levelet kaptam:

 

Kedves Pásztor Judit Úrhölgy!

 

 

Attól félve, hogy előző levelemet technikai problémák miatt nem kapta meg, újra írok. Kettős tisztelettel és szeretettel köszöntöm. Egy kedves hithű, keresztény  Felvidéki barátom nagy bajban van,  közelmúltban autóbalesetet szenvedett, egy magyarországi polgár hajtott belé autóval. A nagy műtét arra fog irányulni, hogy megmentsék a jobb kezét és így újra használni tudja az ujjait is.

Nemrég elvitték,  egy speciális vizsgálat elvégzése céljából külföldre mert Szlovákiában ezt nem tudták megcsinálni, majd visszaszállították. A professzor azt mondta,hogy  nagyon le van gyengülve, bőségesen kell táplálkoznia és sok gyümölcsöt és multi vitamint kell ennie és 2 kizárólagosan ő általa felírható erősítő, infúziót kell kapnia, ami darabonként 145 euróba kerül, hogy mielőbb megerősödjön, és megkezdhessék, a műtétet.

 

A biztosító egészében nem téríti a műtét költségét,  a betegnek  220  Euróval kell ehhez hozzájárulni, valamint fizetnie kell a 2  infúziót 290 Eurót összességében   510 Eurót (153000 Ft-ot ) a kórháznak.

 

Nagyon szépen kérem, ha tud küldjön neki egy kis segítséget.

 

Minden egyes erre a célra felajánlott pénzbeli támogatást , előre is hálás szívvel köszönök a nevében.

 

Mivel mindent euróban kell fizetni Szlovákiában, így megadom az euró számlaszámomat arra gondolva, hogy talán tud segíteni rajta

 

Szilas László

2500 Esztergom, Percz u. 3.

SWIFT code: OKHBHUHB

Chips Univ. Id: 295491 (Additional Routing codes)

H-1051, Budapest, Vigadó tér 1.

IBAN: HU89 1040 3648 6848 5557 4854 1022

 

Forint küldése esetén az alábbi számlaszám használható, ami a Kereskedelmi és Hitelbanknál van vezetve:

10404247 93276740 01270000

 

 

Én megértem, hogy célszerű lenne igazolást is mellékelnem a kórházi kezeléséről, de sajnos azt nem tudok küldeni, mert azt mondta, hogy ő senkitől sem fog segítséget kérni, inkább egyik végtagjának elvesztésével fogja  leélni az életét.

 

Én egész életemben a jóra törekedtem. Régebben Esztergomban a Magyar Róma Könyv és Kegytárgykereskedés üzletvezető helyettese voltam  amikor betértek hozzánk  a kedves Apácák és Szerzetes és Paptestvérek és kiváló tanáraim és azt mondták, hogy határon túl élő magyar testvéreinkhez  utaznak mindig küldtem velük ingyen ajándékba szentképeket, Magyarország szépségeit bemutató képeslapokat, hogy osszák ki nekik.

Egykoron az áldásos munkát végző Magyar Szeretetszolgálat könyveit is árultuk. Kozma Atya néhány kedves sort is írt nekem emlékül a Főszékesegyházi Könyvtárba mindig elkalauzoltam és mindig és mindenkor mindenben lehetőségeimhez mérten segítettem és támogattam  egy kedves csángó magyar testvérünket. Egyidejűleg megragadva az alkalmat, különleges tiszteletem és megbecsülésem szimbólumaként szeretetettel mellékelem  az alábbi kiadványt, amelyet Boldog II. János Pál Pápánk első Magyarországi látogatásának tisztelete alkalmából jelentettem meg és az ősi Lengyel- Magyar barátság szellemében lefordítattam Lengyelre és elküldtem a Vatikánba.

 

Mondanom sem kell, hogy mennyire jólesett ez a gesztus neki.

 

 

Szentmise Mindszenty József bíboros, hercegprímás ... - YouTube

 

 

További szép napot kívánva, maradok őszinte tisztelettel és nagyrabecsüléssel:

 

 

 

 

Szilas László

 

És a nyílt válaszom:

 

Azt hiszem a kedves ember eltévesztette a címzettet, így továbbítanám azoknak, akik ebbe a hitrendszerbe, csoporttudatba kapcsolódnak és fenntartják erősen. 

Szóval támogassák egymást azok, akik abba a csoport tudatba tartoznak, vagy esetleg most így ránézve hoznak olyan választást is, hogy kilépnek ebből a csoporttudatból.


A jobb kéz elvesztése, szimbolikusan azt jelenti, hogy a férfi rész képtelen megfogni, megtartani a dolgokat, kicsúszik a kezéből, akár hogy próbálja megtartani azt, aminek már mennie kéne. 
Ha valaki nem tanul belőle tudatosan, hogyan engedje el azt, amit még tartani akar, amibe még kapaszkodik, akkor bizony leszakadhat vele az egész keze is. Hát ezt láthatjuk ennél az úriembernél.
Aki ezt megakarja menteni, mindenféle szeretetszolgálati, megmentő szerepkörben tetszelegve maga előtt, valójában a saját megmentő szerepkörét mentegeti, és azon keresztül azt az egész köré épített intézményrendszert, amiben ezt a játékot játszhatja.
 
Hova kötődik még a "jobb kéz elvesztése"?.
Szent István "szent jobb"-jához. Ami szintén az egyház intézményesítésének egyik rögzítő kegytárgya, szimbóluma. 
Szóval aki még rögzíteni akarja ezt az csoporttudatot, és az arra épült ipart, az fizesse ennek a játéknak az árát, ki így, ki úgy.

Vagy lehet azt is választani, hogy micsoda lehetőséget kaptatok egyelőre arra, hogy jó távolról ránézzetek, Ti mibe kötődtök tudattalanul.

Van egy olyan mondásunk, hogy "okos ember a más kárából tanul". Ismerős?

Lefordítva a valóságotokra:
Először a valóságotokban minden közvetetten jelenik meg, hogy jó távolról ránézhess, hogyan is érint ez téged. Ez lehet egy híradás például. Ha ott nem veszed észre, hogy a történet a tied, a te tudattalan hitrendszereidből, érzésmintáidból rendeződött köréd az az információ, hogy megmutassa neked mi van benned, akkor legközelebb egy kicsit közelebbről fogja megmutatni magát. 
Mondjuk a munkahelyeden, vagy a szomszédaidon keresztül nézheted meg.
Ha még ekkor is azt hiszed, ez egy tőled független külvilág története, neked ehhez semmi közöd, akkor bizony még közelebb kell, hogy megmutassa magát.
Na ilyenkor jelenik meg a házadon belül, vagy az autódon. Ha még akkor sem fogod fel, hogy még mindig ugyan az az érzéstartalom fut végig rajtad, csak mindig máson keresztül, akkor bizony megjelenik a testeden. Jöhet egy baleset, vagy betegség. Attól függ milyen jellegű az a téma amit eddig nem akartál észrevenni.


Ki meddig megy el, ki meddig nem akarja felfogni, felismerni a történetet, attól fog függni, hol szembesül vele a végén olyan nyomó, ráható erővel, amikor már nem tud előle sehova menekülni. Bizony meg kell nézni, mi is az a minta, tudattalan hitrendszer, érzéstartalom aminek a következményeit megéli.

A tudatosság -tudati evolúció szintjei- ezt jelenti, hogy hol ismered fel, milyen rétegnél vagy képes tudatosan felismerni, hogy az bizony a tied, és hagyod el azokat a működési módjaidat, csoporttudati gondolkodásmódokat, hitrendszereket, amiket bizony már el kéne engedned.

Ez a fenti levél és történet erre például egy nagyon jó közvetett, még jó távolról megnézhető minta. Amibe belemehetsz, minden oldalról, a szereplőkbe, és megnézheted, hogyan érint ez téged, hogy van ez jelen benned.

-Ha nagyon mélyen érint, bekapcsol a sajnálat, és már küldenéd is a pénzt, akkor bizony az a Te saját magad sajnálata, hisz te érzed az érzést, nem másét, hanem a tiedet. Ezért azzal nem oldasz meg semmit, ha a sérültnek küldesz pénzt, mert attól a te saját sajnálatod nem fog megoldódni. Ez valójában arról szól, amikor azt hiszed pénzzel megvehetsz bármit, pénzzel megoldhatsz bármit, és akkor nem kell ránézni.  A saját mélységedben, érzésmintáidban hova kötődik ez a reakció?  Oda, hogy ahhoz, hogy szerethető legyek adnom kell, ahhoz hogy figyeljenek rám, hogy kapjak, ahhoz nekem adnom kell... "meg kell vásárolnom a figyelmet, a szeretetet". Honnan ered ez a működési mód? Kicsi korban, mikor anyunak, apunak csak akkor voltál megfelelő, ha úgy viselkedtél, ahogy ők elvárták tőled. Akkor voltál jó kisfiú, jó kislány, ha az elvárások szerint viselkedtél. Így tanítottak meg téged arra, hogyan vásárold meg a szeretetet.

-Ha felháborodsz, és az általam írtakat érzéketlenségnek véled, az szintén benned jelenik meg, a te saját érzéketlenségedre adott saját válaszod magadnak. Lefordítva, honnan is ered ez benned? Pici korban, amikor bezártad magad az érzésekkel szemben, hogy többet ne fájjon az, ha nem figyelnek rád, téged nem vesznek észre, nem vesznek komolyan, nem segítenek neked, nem hallgatnak meg téged és hasonlók... mehetnénk még mélyebbre is, hogy amikor Te még rendben voltál, kerek és egész, és azt tapasztaltad, hogy anyu és apu közül valamelyik ezt élte meg a másikkal szemben, és te ezt érezted, és ez nem volt számodra jó érzés, ezért többet ezt nem szeretted volna érezni, így elkezdted lezárni magad arra az érzésre. De ahogy lezárod magad tudattalanul egy érzésre, máris rögzül az az érzés a rendszeredben, és a tudattalanból figyel, hogy többet ne érezd. Innentől kezdve mindig csak ugyan azokkal az érzésekkel tudsz találkozni, hisz csak az tud köréd rendeződni, ami belőled rezeg ki. Ezt hívjátok vonzás törvényének.


Mi kapcsolhat még be a levél olvasása kapcsán?

Például az egyházakhoz, mint csoporttudatok intézményeihez való viszonyod. 
Ha az adott egyház, és a hozzá tartozó hitrendszeri dogma csoporttudatába kötődsz, akár anyu-apu másolt hitrendszer alapján, akár később valaminek ellenállva, vagy valamilyen keresési fázisban tudatosan oda kapcsolódtál.
Akkor bizony amit válaszként írok, egy birtokféltési viszonyként fogod megélni, amit a magadénak érzel, és azt hiheted, hogy elakarom venni tőled. Ennek fizikai jele lehet, hogy megcsavarja a gyomrodat (3-as csakra), vagy akár a szívedbe is belenyilallhat, attól függően, hogy milyen mélyen, és milyen rétegedben kötődsz az adott csoporttudatba. Ha a szülőktől másoltan, akkor a gyomrodban fogod érezni, ha érzelmi alapon, akkor a mellkasodban is. A mellkasban ez nem a valódi szívkapcsolódás, mivel a valódi szívkapcsolódásnál nincs fájdalom. A fájdalmat a szívben akkor érzi az ember, ha valaminek a hiányaként kapcsolódik a szíven keresztül, kettészakadt, sebzett  lélekrészek mentén. 
Ezek a sebzett lélekrészek valójában pici korban képződnek, amikor anyu és apu direktben a kicsi gyermek felé fordulva sebzi tudattalanul a kicsi gyermeki lelket. Hát ilyen helyzeteket nem nehéz senkinek a rendszerében, személyes emléktárában találni. 

Mi kapcsolhat még be?

folytassátok egyedien... ha lesz időm még egy pár nézőpontot iderakok majd később... :)


szeretettel

Shana
 
 
Hozzászólások:
 
Percz Gyuri Hát....ez jó !Hogy találtak meg erre a célra? Sokan kaphattak még hasonlót?Nekem nem akarsz küldeni? Én kevesebbel beérem!
2013. június 10., 16:03
TetszikTovábbi reakciók megjelenítése
Üzenet
Eltávolítás
Percz Gyuri Én azt is eltudom képzelni,hogy ez nemlétező személy !
2013. június 10., 16:54Szerkesztve
Tetszik
Üzenet
Eltávolítás
Percz Gyuri .....De nem a betegnek kell hozzájárulni!!!!! Hanem a balesetet okozónak !!!!
2013. június 10., 16:51
TetszikTovábbi reakciók megjelenítése
Üzenet
Eltávolítás
Szívközpont Drága Gyuri! Gyere egy kicsit feljebb a történetben, mert ott nagyon el lehet veszni... na de minek? Annál Te és mindenki más sokkal de sokkal értékesebb, mint hogy egy ilyen sztori, ilyen olyan véleményű nézőjévé váljon... Az egész sztori azért van csak, hogy magadat meglásd benne... pl azt, most jelen esetben, hogy Hahó Bébi, elvesztél a sztoriban! Nem ez a lényeg! Gyurííí!!! Imádunk! 
2013. június 10., 17:30
TetszikTovábbi reakciók megjelenítése
Szerkesztés
Percz Gyuri A többi tetsziiiiiiiiiiiiiiiiik !!!Fordítás megtekintése
2013. június 10., 17:40
TetszikTovábbi reakciók megjelenítése
Üzenet
Eltávolítás
Zsuzsa Szetag Zseniális imádom... nagyon ! 
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Josovits Alisha Edit - A legtalálóbb és a felismerésem

2017.07.09 07:18

NAGYON KÖSZÖNÖM JUDIT a MEGVILÁGÍTÁST .HÁT egen
én kis és nagyobb koromban sajna folyamatosan egy sűrűn szövött karanténba zártam magam . Volt olyan családi fotóm amiben bár Balaton és nyaralás és szép ruha de olyan keserves kényszer , méla undor volt az arcomon , hogy el kellett tépnem a fotót :(:)
Ennek eredménye lehet hogy mindig behívtam a cuccost :)) felnőttként is .
Hmmm a francba ... épp ideje fordítani a dolgokon .
Jelentem nagyon igyekszem ésszel is meg szívvel is :)
Lecke van bőven .