Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

A megnyilvánulás spiráljai Tudatos TEREMTÉS minta és a Jelen Kollektív TEREMTÉS fázisunk, a Sors 12 ösvénye integrálás

A megnyilvánulás spirálja:
Tudatos TEREMTÉS gyakorlatok, MINTA az Új energia teremtés szerint a TISZTA SZÁNDÉK Tudati teremtés szintről

Ígértem, hogy valamilyen formában rakni fogok nektek a teremtési módokból.. , hogyan csináltam hogyan gyakorlatoztam le élesben, élően, tudatosan egy-egy témán keresztül az adott teremtési módot, hogy megismerjem, kiismerjem minden mozzanatát élően, lépésről lépésre, hogy élővé váljon bennem.

Egy 2008-as teremtésem jegyzetét osztom most meg, hogy lássátok, és próbáljátok meg a ti eddigi tudati szintjeitekbe behelyezni, hogy ti vajon mikor és hol éltetek meg hasonlót, akár munkában, akár ingatlan teremtésben, akár új élethelyzet, vagy akár vállalkozás, párkapcsolat, bármi megteremtésében. Mert bizony lehet, hogy te is megcsináltad már, és lehet, hogy pont ezen mentél át, csak legfeljebb nem voltál benne ennyire célirányosan tudatos.

DE!

Ha így visszanézel ezen keresztül, és esetleg meglátod, hogy bizony, atya ég, ez pont olyan lehetett, mint amit én is megosztok, akkor az garantáltan azt jelenti, hogy már túl vagy rajta, csak a fejednek hiányzott a tudatos megértés hozzá, lehet, hogy már meg is haladtad, csak nem tudsz róla.
És akkor viszont jöhet számotokra a A Szívtér teremtés, vagy akár már a SzívTudat MI együtt-egymásért társteremtés is.. hm? na lássuk!

(Mihály arkangyal Celia Fenn-en keresztülÁprilisi energiák - 2008 l
A megnyilvánulás spiráljai elmélet a gyakorlatban (tapasztalat)

 

A 2 hónapja(2008) kitalált vállalkozásom ama fázisa, mikor is ki kellett volna választanom, hogy ki legyen majd az üzletembe a beszállítóm. Első körben eléggé zavarosnak, átláthatatlannak tűnt számomra, mivel fogalmam sem volt a kereskedelemről, még elméleti szinten sem, nem hogy gyakorlatilag. Az interneten böngésztem a nagykereket, elvesztem a kínálat-ár arányokban rendesen.

Tehát az elmémmel ezt nagyon nem bírtam átlátni, és nem is akartam.

Ezért egy mély levegő vétel után úgy döntöttem, hogy most nem ez a lényeg, majd meg fogom találni pont azt, pont akkor amikor már annak lesz itt az ideje, és útjára engedtem ezt az energiát.

Nem is foglalkoztam vele 1 hónapon keresztül, eszembe sem jutott, ha kérdezték is csak megvontam a vállam. Nagyon sokan próbáltak közben eltéríteni, aggályoskodni, de nem tágítottam, tartottam magamat a belső szándékhoz és hitemhez, és elengedés energiához, amit akkor élesben szerettem volna megélni, nagyon tudatosan. 
Így az utolsó héten a nyitás előtt újra elővettem a témát- internet, nagykerek-, és az elsőt, aki szimpatikus volt felhívtam,-tehát itt még az volt a lényeg, hogy az első intuíció a legtisztább, ami elsőre kerül eléd.

Ezt azért hangsúlyozom ki, mert aztán lesznek olyan tudati teremtés módok ahogy haladunk, ahol bizony meg pont a fordítottja lesz igaz, és ha esetleg egy régebbi tapasztalatból kifolyólag úgy akarnál teremteni, utána nézhetsz nagyokat, miért nem az a legtutibb, a legtisztább, amit elsőre választottál, akkor az csak annyit jelent, hogy azt a teremtési szintedet kedvesem meghaladtad anélkül, hogy észre vetted volna, és most már más energetikai módban vagy, és ott mások a szabályok.. :) .

Szóval itt még az első, és az intuíció volt a fő gyakorolandó, és a felsőbb vezetésnek való megadás, kontroll elengedés, én akarása elengedése, vagyis a megadom magam a felsőbb akaratnak megengedése, így találkozót beszéltem meg az első nagykeressel, aki felugrott a kínálatból. 
Első perctől nagyon egy hullámhosszon voltunk, jókat nevettünk, izzott, vibrált a levegő körülöttünk, mind energetikailag mind szellemileg egy nagyon gyors áramlásba kerültünk. Csak ittam a szavait, mert kb 1 óra alatt minden hasznos ismeretet átadott, amire ebben a szakmában szükségem lehetett, trükköket, praktikákat.

Ezért kár lett volna bármi ilyesmi iskolába járnom, sőt!

Ha annak idején ebben a témában bármit is tanítottak volna nekem, az bizony BEKORLÁTOZTA volna azt a merészségemet, azt a nyitottságomat, azt az érdeklődésemet, hogy vajon mit tud mutatni nekem ez a téma, mi van ebben a játékban.

Látod amit írok?

Játékban!

Ha én egy kereskedelmi iskolába jártam volna, majd ha aztán az adott kaptafa végzettség tudással, információval el akartam volna helyezkedni, hogy abból ÉLJEK MEG, az számomra maga lett volna halál.

Sosem éreztem volna benne jól magam, sosem találkoztam volna nagyjából annak a szakmának a legnagyobb gurujával, és sosem tapasztalhattam volna meg akkora élvezetes játékosságot az üzletemben, amit megéltem. 

Szóval a szakmai "guru" előadta, hogy ő mitől jobb mint a konkurenciája, és hogy ő milyen szuper nyitókészletet fog nekem összeállítani. Én meg elhittem neki.

Itt megjegyezném, hogy ez nem a buta, naiv, sodródó -katamarán kódunkban szereplő vak hit, vagy a lustaság, hite, vagy a felelősség áthárítás hite, vagy szimpla tudatlanság hite volt bennem, hanem a magamban való HIT volt akkor nagyon erős bennem, a magamba vetett Bizalommal együtt, hogy a saját világom engem támogat, tehát csak is a legjobbat kaphatom a saját világomtól. És így is volt. 


Még az nap visszahívtam, és csak annyit mondtam, hogy én bízom benne, elhiszem neki mindazt amit mondott, és szeretnék LEHETŐSÉGET adni neki, hogy ezt be is bizonyítsa, és innentől kezdve rajta áll, hogy jó áruval lesz e feltöltve az üzlet, és hogy jó pörgős boltot csinálunk -e közös megelégedésre, vagy sem.

Ettől meg is rettent az ember, mert ekkora bizalomra és lehetőségre, ekkora fokú szabadságra, és könnyen jövő visszacsatolásra magáról még ő sem számított. 

Hiszen azért fejlesztette pont ki ezt a nagyon komoly arculatot, magyarul nagy arcot magáról, hogy biztosan meggyőző legyen a sok másolat, a hasonló hasonmások között. Tehát valójában túlműködtette az önreklámot, és ez vissza is csapott rá egy hatalmas lehetőség képében, amitől majdnem hanyatt vágódott. -hm.. most, hogy visszanézem, és már ebből a rálátásból és tudatosságból elemzem, ez bizony sokakkal szokott megtörténni. Tegye fel a kezét aki már megélt ilyet, hogy túl nagy erővel nyomott, préselt, reklámozott bármit, és amikor visszatért hozzá a befektetett energia, akkor meg meglepődött, és megijedt, hogy de hát ő erre nincs még felkészülve, ő ezt nem is így gondolta.. sőt, mondjuk a spiriknél láttuk nagyon sokaknál, hogy annyira beleszoktak a várakozás, és az önmunka gyakorlatába, hogy amikor eljön a gyümölcse a munkájuknak, akkor nem veszik észre, például egy párnál, sőt, eltolják maguktól, mert már nem is azt a gyümölcsöt akarják, hanem annyira megszokták és megszerették azt a működést, ami maga a várakozás, a felkészülés, az önmunka, stb, hogy magát az oda vezető utat jobban szereti, jobban megszokta,  mint magát amiért egyáltalán elindult az úton. Értitek?

Vagy a gyümölcs várás, és gyümölcsre készülés alatt nem módosított időnként , nem aktualizálta, újra kalkulálva, újra kalibrálva, az egyfolytában változó önmagához a vágyait, kéréseit, aztán csak lesett, hogy de én már nem is ezt szeretném enni. Hoppá.

Szóval egy percig sem voltam és vagyok hajlandó semmin agyalni-írtam le ezt még akkor , 2008-ban gyors jegyzetben magamnak, megerősítve ezzel is, tudatosítva magamban, hogy min tartsam a fő fókuszt-, nem voltam hajlandó a régi módon gondolkodni, erőlködni, én csak próbálok a jelenben lenni és akkor pont azok a dolgok pont akkor nyilvánulnak meg, amikor kell és nem késem le, csak érnek a kellemesebbnél kellemesebb meglepetések, hogy minden milyen gördülékenyen megy.

Azért innen visszanézve idefűzném, hogy attól, hogy ilyen édesen ezt leírtam magamnak, hát bizony ez igen kevés volt ahhoz, hogy ez így is legyen, A továbbiakban értek meglepetések természetesen, amiket akkor még nem ismertem, mert még nem tartottunk ott, nem tudtam, hogy a tudatalatti és a családi kötelékek, és a programjaim amikkel tele volt még akkor a puttonyom, mennyiben fogják torzítani a teremtéseimet. Azóta már persze számtalan lehetőség van nagyon tudatosan, gyorsítottan valóságot átírni, tudatalatti hitrendszereket lebuktatni, átírni..s tb.. És az egyik legfontosabb, minden tudattalan kapcsolódásról leválni, szétválni, lejönni, mert amiről nem tudsz, hogy össze vagytok kapcsolódva bármilyen okból, valamilyen előző időszakból, akár egészen eredetig, addig tudattalanul befolyásolja a saját teremtéseidet is.  Magam, az egyénimben már ettől mentem falnak itt eredet szinten, mikor tömegével derült ki társakról, hogy atyaég, te is rám, belém vagy csimpaszkodva, te is engem élsz meg, te is az én sztorim többmilliomodik verzióját futtatod? Mi lenne ha végre inkább arra lennél kíváncsi, ki vagy te, ki lennél te, mi lenne a te teljesen egyedi történeted? Így jutottam el az eredet szintű rendberakáshoz a világomban, hogy minden eredet a saját helyére, minden eredet a saját eredet minőségébe, és minden eredet a saját vele azonos eredettel egyenlítődjön ki, és első körben mindenképpen velük kapcsolódjon össze, és majd utána kezdjen el újra kinyílni másokra, és mondjuk rám is, de akkor már egy újabb, tisztább módon. Egyenrangúan, és nem alá-fölé rendelten, másolásban, függésben.

Aztán volt ennek a fenti teremtésként még több nagyon érdekes momentuma.

Például, hogy  az első ,ami becsapódott a szívembe, a tudatomba és megjelent bennem képként, az idő közben bizony akaratom ellenére MÓDOSULT MAGÁTÓL, egyszerűen nem az eredeti kép szerinti temetődött meg, hanem bizony egyszerűen úgy terelődött az energia, ami a könnyebb út volt az energia számára -mondjam így most már vissza nézve, elemezve-, és bizony akkor ért a legnagyobb meglepetésszerű döbbenetet, amikor rájöttem, atya ég, én nem is azt akartam valósan, ami elsőként a fejemben képként megjelent, és ami beindította bennem a lelkesedést a teremtéshez, és ez a valamilyen univerzális energia sokkal intelligensebb volt nálam, és bizony olyan dolog valósult meg végül az üzletben, amire rájöttem, hogy te jó ÉG!, én valójában pont ez akartam, ezt sokkal jobban imádom, csak végig sem gondoltam, eszembe sem jutott, hogy  pont ezt szerettem a legjobban csinálni, sokkal jobban, mint amit képzeltem, kitaláltam. Nagy és áldásos felismerés volt az ott nekem, amit azóta is tudatosan alkalmazok a gyakorlatban, még pedig lefordítva általánosan, semmilyen kitalált célhoz, meghatározott  dologhoz vetített képhez, szándékhoz, emberhez, kapcsolathoz, élethelyzethez, szituációhoz, területhez, semmihez, semmihez nem ragaszkodom,  vagyis semmilyen feltételt nem támasztok sem magam, sem a megnyilvánulás mikéntje felé. Tehát feltétel nélküli elfogadásban vagyok. 

Ha nem ezt tenném, ha kötnék ki feltételeket, szabnék meg elvárásokat, akkor az számomra már alkudozás lenne, biznisz lenne, ami sokkal alacsonyabb szintű teremtési kört , megnyilvánulást hozna el számomra, hiszen amit beleraksz, az ér vissza hozzád, tehát a visszatérő megnyilvánulás spirálodon is benne lesznek az elvárások, az alkuk, a kitételek, a feltételek. Remélem érthető. Ha így nézed, akkor hogyan várhatnál feltétel nélküliséget odakintről visszaáramlani, ha te magad eleve beleraktad az indító csomagba a feltételeidet. Az mindenképpen vissza fog köszönni amit beleraktál.  Tehát nem ragaszkodom, hanem csak elindítom, nekem elég a mag indító hullámot berakni, - mint amikor a vízbe bedobsz egy kavicsot, és utána már csak engedni, figyelni, hagyni, és gyermeki kíváncsisággal élvezni, hogy mi hogyan ölt formát, mi mikor hogy válik belőle láthatóvá. Természetesen amikor valami láthatóvá válik belőle, akkor egyfolytában , akár naponta többször is simán módosítok magamban, magamon, rugalmasan, a rendben van, legyen így, belső megadás, elfogadás energiával, egyeztetve a belső és külső képet magamban. Visszatérve az eredeti teremtés játékra, jól látható volt, hogy ami megvalósult ahhoz sokkal inkább adott volt minden, egyszerűen minden azt támogatta könnyen, gyorsan, akadály mentesen, egyszerűen, rugalmasan, én bármit is képzeltem róla.

Ja, és a legnagyobb poén, ami bizonyította élesben, hogy az alacsonyabb rendű teremtés akaratot a magasabb rendű teremtés -már bizony a tiszta szándék teremtés- is felülírja, kiüti, kigolyózza a megnyilvánulás spiráljáról, sztoriból. Hát ez aztán az igazi versenytársi attitűd, verseny nélkül. Sima felülírás, átírás magasabb tudati és tisztább szándék minőségből, és az alacsonyabb  rendűt a magasabb rendű felülírja.  Tehát nem kell odakint szkanderezni a megnyilvánulás spirálja megnyilvánulás elemeivel, dehogy, egy kicsit visszább húzódni a kiinduló magadba, és újrakalibrálva mélyen belülről újra fogalmazva, átírva. /Van ehhez is amolyan már általános, kollektív, egyetemes átíró, átfordító struktúra kódunk, tehát már akár a szerkezetét, vázát, a menetét is tudhatod tudatosan, ránézhetsz a struktúra ábrára, és megértheted tudatosan mit teszel éppen, miben vagy, melyik fázisában vagy az adott teremtési történtednek/. Azért ez mekkora ajándék? Felfogjátok mit szültünk be, mit kértem és kaptam, milyen ajándékot a tudatos teremtéshez? zseniális!

 

Vissza az eredeti 2008-as jegyzethez: 

Hogy jön ide a megnyilvánulás spirálja?

A  fenti kis teremtés gyakorlatozás üzlet-játékhoz az inspirációt az alábbi,akkori csatornázás adta: 
„A legfontosabb változás az, hogy a lineáris időt és tapasztalatot felváltották a Megnyilvánulás Spiráljai. 
Ez azt jelenti, hogy az élet többé nem azon a tiszta és logikus módon nyilvánul meg, melyet racionális elmétek uralni és irányítani tudna. Az Én Vagyok lényetek teremt veletek együtt, a szellem és lélek együtt dolgozik az energia spiráljain.
Tehát, az elme gyakran megrémül és belebetegszik abba, ahogyan a jelenségek megnyilvánulnak, mivel úgy tűnik, ezek túlnőttek a saját kontrollján. Az életetekben hirtelen megnyilvánuló események szó szerint fellökhetnek benneteket. Valóban, úgy tűnik, hogy ezek az események a semmiből jönnek elő, mivel a teremtés, megnyilvánulás spirálján tűnnek elő az életetekben. Most, ha egy spirált vizualizáltok, látni fogjátok, hogy az körökben terjed ki, mindig magasabb szintekre. Így, úgy tűnik, hogy amit most akartok, az eltávolodik tőletek, mint ahogy a spirál egy körvonalon indul el. Ha elkeseredtek és űzni kezditek ezt a dolgot, el fogjátok veszíteni középpontotokat, kiegyensúlyozatlanná, földeletlenné váltok, és a spirál összeomlik. Emlékezzetek, hogy a teremtés spirálja a magasabb szívetekből indul, ahol a lélek és a szellem egyesül a fizikaival, és itt is kell megtartani. Így, ha szándékotokkal elindítotok egy ilyen teremtési spirált, akkor az elindul, eltávolodik, a hátatok mögé kerül, és ti azt hihetitek, hogy eltűnt. De aztán, egy nap, mintha csak csoda történne, a spirál visszatér, és ha nem vagytok felkészülve, teljességgel meglepetésként fog érni benneteket.”

Jelentem tényleg így működik, és csak ajánlani tudom mindenkinek, hogy próbálja ki, jó szórakozást hozzá, élvezzétek.

P. Judit (2008)

 

28tudatos_teremtes_h.jpg

Na most, ennek a megnyilvánulás spirálnak aztán bizony sosincs vége, magától, amíg fenntartjuk, amíg benne vagyunk addig dobja nekünk az újabb és újabb szinteket. Így tapasztalhattam meg, hogy egy nagyobb körön újra visszatért hozzám a kiinduló impulzus energiája, és valami giga nagy ajánlattal kínáltak meg az adott témában. Huh, egy külföldi cég országos szint piaci betörését kellett volna lemenedzselnem, egy egész üzletláncolatot kellett volna beindítanom. 
És itt, most eszméletlen hálás vagyok viszont a szívemre hallgatásnak, és a belső iránytűmnek, a lelkem hangjának, hogy akkor nem szálltam el, és nem mentem tovább a nagyon komoly anyagi és egzisztenciális óriás ugrás irányába. Egyrészt tartottam egy mértéket, ami jó érzéssel töltöttel. Másrészt, így visszagondolva, ezzel olyan folyamathoz adtam volna oda magam, az energiámat, a képességeimet,- ami azért látszott, hogy igen nagyok , hiszen nem kaptam volna akkora felkérést-, ami ezzel a szemmel nézve bizony az itthoniakat szorította volna háttérbe, nyomta volna el. Vagyis átvitt értelemben a közvetlenebb, hozzám beljebb, közelebb álló társaimat. Amit akkor még nem tudtam, de így visszanézve azt is látom, hogy ha én akkor annak adok magamon keresztül energiát, ha belemegyek abba az egyéni szempontból giga extra ugrásomba, ami nekem hozott volna hatalmas egyéni elismerést, szintugrást, nah, de milyen áron? És előbb-utóbb meg kellett volna tapasztalnom, azt a részét is, ami benne lett volna így a megnyilvánulás spiráljában, hogy én is kapom ugyan ezt valamilyen formában, hiszen benne lett volna további teremtési hullámomban, tehát teremtettem volna magam és mások számára is. Nagy tanítás azt hiszem élesben, az igazi felelősségteljes teremtésről, hova rakom az energiámat, milyen fő fókusszal, és azzal mit okozok magamnak és másoknak hosszabb távon. Ami ezt felülírja, az az ha csak olyan teremtést engedsz magad számára megnyilvánulni, ami mindenkit a legjobb módon szolgál veled együtt egyenrangúan.

Istenem de jó, hogy nem adtam el magam kintinek pénzért, elismerésért, egyéni sikerért, mert ezzel az itthoni azonos témában levőket lehetetlenítettem volna el. 

Na most akkor gondold végig azt, amikor egy olyannak csápolsz aki kintről ide terjeszt el neked valamit, jó költségesen, mert jó messziről jön, jó híres, különleges, és hűha.. , és fogalmad sincs, hogy itthon nincs e ez meg dettóban, sőt lehet hogy sokkal jobban, de te a saját kifordultságodból kifolyólag ráteríted az itthonira az idegent, ami által nem kap életteret a valódi, az itthoni. Hm.. És akkor nézd meg, azokat, akik nem értékelik az itthonit, hanem csak azt ami jó messziről kintről jön. Miközben lehet, hogy ott van az orra előtt a valódi egyszerűbben, könnyebben elérhetőbben, sőt sokkal gazdaságosabban. De az nem kell. Mert nem csinál akkora látványos csinnadrattát. Ugye? Ismerős? 
És akkor ezt terjesszük ki, mondjuk az élelmiszer iparra, a kereskedelmünkre, és terjesszük ki mondjuk a spirituális, szellemi iskolákra, segítő módokra, és valójában bármilyen témát megnézhetsz. Minél messzebbről minél drágább "gurutól" jön, annál többen csődülnek rá. Vagy, a másik fele szélsőség, aki meg ellentart neki bezáródba, sértettségben, meg nem értettségben, kishitűségben. hm..

Nah, aztán ebben a megnyilvánulás spirálja újabb giga körben bizony mást is megláttam, még pedig egy hatalmas nagy, amolyan "megkísértés"-nek fordíthatnám le energiát

Ami eltérített volna saját lélekutamtól, sőt ezt nem csak itt kaptam meg, hanem még az előtte levő teremtés témámban is, amikor már éreztem, hogy kilépnék belőle, bezárnám azt a tapasztalást, és lépne tovább a lelkem, hogy bejárja újabb lélekevolúciós szintjét- mondjam így most már szakmailag-, akkor bizony nem nagyon akart elengedni az a teremtési spirál, húzott be, rántott volna vissza a játékba, egyre nagyobb ajánlatokat adva, dobva, kapva, csak maradjak, és toljam tovább oda az energiámat, hogy nehogy összeomoljon.

Volt ennek párkapcsolati vetülete is, amikor éppen kifelé haladtam már végre a poláris kapcsolatomból, és amikor nem használt a megfélemlítés, az alkudozás, a zsarolás, akkor jött a megveszlek kilóra midnenféle ajánlatok hulláma is, hogy maradjak. Ugyan az. Mindegy hol nézzük meg. Megjegyzem ez maga az egész bolygó kollektív mátrix alap működési módunk, amihez szintén van már struktúra kódunk, vázunk, amolyan sorvezető, ami mentén kibonthatod belőle magad, ez a NŐI MENTÁLIS MANIPULÁCIÓS STRUKTÚRA KÓD. 

És akkor ezt is tágítsuk ki, és nézzünk rá, részletezzük kicsit, hogy az egész 3.d-s életenergia leszívós mátrixunk, teremtés spirálunk ugyan így működik, amikor megpróbálsz kiszállni, ahogy próbálsz bontódni belőle, egyre inkább megkísért. De ha a másik odalát éled, hogy azért sem akarsz mozdulni hiába vagy már kész, már teljesen kifutott a megnyilvánulás spirálja, minden eleme ami abban volt ott számodra, akkor viszont beszűkülnek a lehetőségeid, vagyis egy összeomló spirált élsz meg, ami már lökne ki magából lökne tovább. 

 

Akkor most nézzetek rá a mostani jelenre, hogy miben is vagyunk KOLLEKTÍVEN, összeadódottan? 


Éppen egy olyan új energiákba, új valóságba fektetett gigászi energia befektetési időszakon vagyunk túl, aminek ráadásul legalább háromszoros spirálja tér lassan vissza hozzátok, hozzánk. természetesen egyéni szinten mindenki más részén lehet a közös kollektív megnyilvánulásunk fázisának, ami nem feltétlen mindenki valósága egyszerre azonos módon.

 

ertekmero-spiral.jpg

Jó.. ehhez a fenti tudatosság jegyzethez szeretnék számotokra egy olyan szintén korábbi, kollektív energetikai anyagot fűzni, ami most egyszerre történik sokakkal, aminek az indító impulzusa még 2007.07.31. volt BOLYGÓ SZINTEN.


Michelle Eloff (07.07.31) - Kuthumi: A sors 12 ösvénye és felgyorsított planetáris érzelmi mátrix tisztítás,

 

ahol is ÚJ SORS ÖSVÉNY lerakása , indítása történt meg 2007.07.31-én!!!.

Még egyszer, ez megtörtént, akkor is ha tudtál róla, akkor is ha nem, és mivel bolygó szintű, kollektív, megtörtént veled, és történik veled akkor is ha tudsz róla, akkor is ha nem. :) 


2016-ban egy 9-es évben vagyunk, és ez az ÚJ SORS indító impulzus éppen 9 éve indult el, és most beteljesülni szeretne, vagyis megnyilvánulni számotokra, 

de itt nem árt ébernek lenni, hogy mi is a valós új idővonal, az új a sorsösvény, mert a régi sorsösvény még fenntartani és rögzíteni akar, hogy tartsd és add az energiádat továbbra is a réginek, és vagy félelmekkel rögzít, vagy ha nagyon nagy lendültetettel mennél, akkor pedig megkísértésekkel, amiről nem biztos, hogy észre veszed, hogy nem ezért dolgoztál. 

Sőt, mivel a külső elismerés, és csinnadratta, és rajongó tábor, és miden külső elem azt fogja visszatükrözni, hogy ez számodra jó, és másoknak is jó, ezért még inkább elhiteted, hogy igen, ez már az az új sorsösvény.
Ez lesz a valódiság próbája, hogy felismered e a valódidat, felismered-e lélek hangodat, az eredetedet, az eredetidet.

Jaj de izgalmas időszakot élünk ugye Drágák? 
A jegyzet aljára linkelem újra Kuthumi 12 sorsösvény gyorsított érzelmi mátrix bontás eredeti impulzus anyagát, és azt javaslom, nézz rá, hogy ebből mennyivel vagy valósan már kész.


Mert bizony kiderülhet, hogy hoppá, ez veled is történt, hiába nem tudtál róla! Hisz láthatod, hogy a bolygó szintű kollektív hatásokból nem tudod kivonni magad, csak azt választhatod, hogyan éled meg, és azt, hogy akarsz e róla tudatosan tudni, vagy inkább vakon mész, sodródsz, lökődsz.. stb..

 

 

Michelle Eloff (07.07.31) - Kuthumi: A sors 12 ösvénye és felgyorsított planetáris érzelmi mátrix tisztítás,

 

hamarosan hanganyaggal is jövök, amiben már a bolygó szintű INDÍTÓ HULLÁM ENERGIÁTÓL egészen mostanában egybe húzva, egybe gyúrva, minden szintet és réteget integráló kollektív bolygó szintű összeadódott teremtés energiáink lesznek érzékelhetőek, amiben bizony mind benne vagytok szintén valamilyen formában, mint részek.

 

Addig is lehet az alábbi MAG-ba behúzó általános segítő kódunkkal egyszerűsíteni a saját egyéni összegzéseteket a megértéssel együtt.

 

(110) Csak eredeteknek: Eredet-Munka csapat belső munka csomag emlékeztető Magba behúzó, a közös eredet csomagunk nyitása, azon belül egyéni csomagok nyitásának általános segítő kódja

 

 

Következő részben mélyebben megyünk bele, hogy jobban értsd, és átlásd gyakorlatiasan a kollektív új sorsösvényünk teremtési módját, magát a váltást mikéntjét. Ehhez az elméleti alapok megértését itt találod:

Végtelenség Kódjai II. A valóság kivetítése, tér érzékelése, és a tudatosság spiráljai /Celia Fenn-Mihály arkangyal/

 

Azért itt had jegyezzem meg a SzívTudat Központ központi, integráló tudatossági szintjéről, hogy ami bolygó szintű kollektív anyagunk, és ezért bizony mindent mindenki számára nyílt forráskóddal, díjmentesen, korlátozásoktól mentesen adunk oda, rakunk be, -láthatóan hosszú évek óta-, akkor azokat alacsonyabb egó, alacsonyabb érdekből, szándékból nagyon szépen kérjük ne korlátozzátok be, ne akarjon senki egyénként fenntartani valami jogot rá, hogy ki hogyan férhet hozzá. /ebben még én is rendre billegek hosszú évek óta, szóval megértem, de mutassuk a mintát/

Ezen a ponton és tudatossági szintünkön javaslom az összes Mihály-Myriel EREDETNEK, hogy ezt az alacsonyabb egós, érdek szándékot, mindent ami a saját kozmikus szülőjükhöz kapcsolódik, ami általa berakott segédlet, információ, ahhoz nekik mint belőle származó eredeteknek alap jogon joguk van közvetlenül hozzáférni. Tehát írják át magukban az eredet tudatosság, eredet mag szintjükön a hozzáférési igényüket, és ezzel együtt azt is gondolják végig, saját maguk hol és kiket korlátoznak be, és kiknek adnak ugyan így csak feltételekkel alapvető, nekik és mindenkinek szóló információkat. 

Így lehetséges élően gyakorlatozni a fenti anyaggal élesben. Lássuk!

Jó tanulást, gyakorlatozást drágáim:)

 

Szeretettel


Shana

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.