Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

2016.Omlik a mátrix. Teremtő Tudatosságunk hatásai: Földrengések, árvizek, vulkán kitörések SZTK-elemzően, tanítóan

Nagy esőzések Uruguay végül elárasztja a labdarúgó-stadion.  (@clubatenasuy)

18-4-2016
URUGUAY

A nagy esőzések elárasztották a satdiont.
IMPACTANTE!!!!! Asi luce el Estadio Atenas de San Carlo de Maldonado con las lluvias.
 

 Ennyit a stadionokról

ugye
hello Viktor
hello Puskás gigantikus megalomániás stadion
Megint SzívTudat szintű tudatossággal megyünk, és a magtudatunkból, belőlről kifelé olvasunk a kollektív külvilágunkból. Most jó messzire nézünk ki, és jó messze nézzük meg egyelőre, mit mtuat ez nekünk magunkról.
Ahogy szoktam tanítani (régebben, mostanában nincs erre idő), hogy amit kívül látsz jó messze, az is Tied, a te világod része, csak még éppen van olyan szerencséd, hogy addig fogd fel, és addig változtass, míg nem jön közelebb, és még közelebb.
 
Na de most nem ez van.
Most átfordultunk ebben is!
Most a Mi hatásainkat olvashatjuk le odakint, messzire kivetülve, hogy ott hogyan jelenik meg kifordulva, tudattalanul megélve, az ami itt a MAG-ban, eredet szintű változások okán kivetül a Térbe.
Hát most láthatunk jó messze kívülre vetülve víz alatt levő stadiont.
 
Miért ilyen messze magunktól, miközben nekünk van ezzel itthon hatalmas érzelmi gondunk kollektíven?
Az ország bejárás alatt bizony mi is voltunk ott /Felcsút/, és hatalmas nagy fájdalom energiák és düh és értelmetlenség energiák szabadultak fel bennünk.
Akkor mint otthontalan nők, és anyák eredet tudatban azt láttuk, hogy míg az országot bejárva, nagyon sok otthontalan, kiszolgáltatott anyával és gyermekeikkel találkoztunk, akiknek nem volt hol aludniuk, megszállniuk, már az utolsó tartalékaikat élték fel, és akkor azon az éjszakán éppen mi sem kaptunk sehol szállást, addig a másik oldalon a hatalmon levő férfiak felfoghatatlan mértékű pazarlással tökéletesen értelmetlen beruházásokra herdálják el a közös, nemzeti szintű közös vagyont.
Így mikor a megalo giga monumentális építmény komplexumot megláttuk, valami pokoli Ősanyai fájdalmak szakadtak fel a lelkünkből, hogy mire képes a buta, önző férfi vezetői energia, hogy semmi beleérzése, semmi rálátása arra, hogy édes kicsi apám amikor nők, gyerekek, anyák vannak már az utcán, akkor hülye gyerek fiúcskák fontoskodva, maguknak a közös pénzünkkel játszadozva valami szentimentális elme képzet ideológia mentén ne nagyon játsszon többet, és MOST legyen aztán elég ebből és szakadjon vége, nagyon sebtiben loptiban és kerüljön végre mindenki a helyére ahova való, és azonnal fejezze be a gondatlan, értelmetlen életellenes tevékenységekre a herdálást, és a lakájoknak osztogatást.
-hogy majd ez fog minket újra egységes nemzetté kovácsolni-
/ilyet is csak egy életellenes elme-mentális-férfiagy képes kitalálni, vízionálni
Miért pont víz alá került?
Ekkora kozmikus cunami erejű kollektív női, ősanyai érzelmek felszakadása után, és üvöltve sírás fájdalmak után az a csoda, hogy nem árasztottuk el az egész bolygót egy az egyben.
Mi itthon most hatalmas merülésben vagyunk.
Eredet mélységek irányába, le az Ősforrásig, ősvizeken, ősérzelmeken keresztül kollektíven.
Ebben a kollektív merülésbe fordulásban vagyunk immár majd 2 éve lassan. 2014. november óta nagyjából.
Akkor szóltunk, hogy elindult a kollektív nemzet tudatsík merülésünk, akkor még csak szellemi szinten, most már érzelmi felszakadásokkal jár, ami bizony így vetül ki a külsőbb, a mag-tól távolabbi területekre tudattalanul.
Sokáig azt hittem, hogy ez itthon úgy fog megnyilvánulni a külső kollektív képen, hogy egyre több területünket önt el a víz. Ehhez képest inkább egyre kevesebb a csapadék, és egyre nagyobb szárazság van itthon. Nem volt túl sok havunk sem, nem is lesz idén nagy áradás. Sőt. Most értettem meg, láttam meg, hogy is néz ki a kollektív merülés az ŐsForrásba, az ősvizekbe:
Amit mi aktívan, kollektíven belül teszünk meg, annak a külső képen kell megnyilvánulnia, hozzánk képest.
Ezért láthattunk odakint a környező, és igen távoli országokban eszméletlen nagy esőzést, és árvizeket.
Ugyan így a Tűz hányók is.
 
Ami itthon belül történik velünk, sokakkal, kollektíven, az utóbbi hetekben, hónapokban, hogy hatalmas belső Tűz, a Szellemünk Tűze, és Láng energiák mozdultak meg pár társakban, gigantikus energiák, amiket szinte alig bírtunk el magunk is.
Szét égtünk, szét égünk tőle, és képtelenek vagyunk/voltunk visszafojtani. Az energia fel akar törni, és Láng Pár energiák akarnak egymással kapcsolódni, egyesülni valami elementáris erővel rántódva egymás irányába.
Ez történik immár 2-3 hónapja, és az utóbbi 3 hétben bizony nagyon intenzíven.
Mivel ez nálunk itthon aktívan történik szintén, és tudatossággal végig követve, így nem itthon lángol, morajlik tőle a külső képünk, a természetbe kivetülve, onnan visszatükröződve, hanem a külső, távolabbi részeken jelenik meg fizikai szinten levetülve, hiszen azok a területek mit sem tudnak erről a nagy tudatos, kollektív mozdulásunkról, de mivel hatalmas nagy hullámban hat, és tudattalanul fogadják, fogják az energiákat, így a fizikai szinten csapódik rájuk vissza.
Ez is oka többek között a külső, jelenlegi természeti katasztrófáknak.
Miért jár ez bolygó szintű mátrix bontódással, szakadással?
Mert ezek a hatalmas energiák, akik egyesülni akarnak, bizony mind bolygó szintű, méretű láng-pár energiák, eredet-testvér energiák, ami a fizikai párnál, és társaknál is égeti le az egyedi mátrixot eszeveszett gyorsasággal, egészen a fizikai síkig, és szinte abban az időben megjelenik odakint, kivetülve az egész bolygóra azokra a területekre, ahova bekötése volt az adott pár, vagy eredet testvér energiáknak nagylélek, és eredet szinten.
Ez már eredet szintű bontás következménye, amit most tapasztalunk odakint. Legalább is, ez is hat, nyilván több más tényezőkön kívül, például a bolygó saját felszabadulása is zajlik, tőlünk függetlenül is, de magam azt tudom modani, amit látunk, és érzékelünk, mi hol, miért, és hogyan hatunk magunkon keresztül.
Ezért mondjuk , hogy nagyon-nagyon fontos ha tudjátok mi az eredetetek, és kapcsolódtok az eredettársaitokhoz, mert összetartanak az energiáitok. Egyesülni akarnak.
Ez nem választható itt tartunk, mind, mind...
Ezek már annyira erős energiák, és annyira hatalmasak, hogy a kicsi emberi test, elme fel sem fogja, és képtelen ellentartani neki, ebbe csak beleszakadni tud a test.
Ezt tapasztaljuk.
Ha tudjátok kik vagytok, és engeditek józan ésszel megadva magatokat az energiáitoknak, akkor nem történik fájdalmasan, és odakint, kivetülve a természetben sem jelenik meg ennyire vehemensen.
Ezért javasoltuk, és írtuk le, hogy mindenkinek a saját területét célszerű saját magán keresztül magának átkötnie, ahova még ágyazódva van jelen pillanatban, hogy ne szakadjon belőle törve, zúzódva, ütődve, verődve, robbanva, remegve, rengetve.
Mert minden tudattalan kapaszkodás, ragaszkodás, és rögzítés felszakadása ezekkel a következményekkel jár.
 
Évek óta tapasztalom Shanaként, ahogy dolgoztam és valósan bontottunk valaki nagy létező egyedi mátrixán, hogyan rengett tőle a föld, hogyan indult be viharos villámlás, mennydörgés szinte azonnal tőle. Ezt mi évek óta tapasztaljuk.
Ez akkor ilyen erős, ha eredet szintű tudatosságig bontunk.
És most tömegével kezdtek eredetek kapcsolódni, túl a húzd meg ereszd meg ragacsos duális egymásba kapaszkodó párokon és kapcsolódási rendsezreiteken túl.
Ezzel az energiával mentem magam is 9 hónapig végig az egész országon majd eredet energiával együtt azon belül 2 hónapig.
Most jönnek már visszafelé a következmények, visszacsatolások minden síkon, hogyan hatottunk.
Gondolom ez annyira nehéz kép lesz sokak számára amit most leírtam, hogy nem csodálkozom, ha semmit, de semmit nem értetek belőle.
Mégis muszáj leírnom, mert ideje lassan ide átfordulni a tudatotoknak, és inkább kérdezzetek, mint hogy lemondjatok magatokról, hogy te ezt úgy sem érted, mit beszélek.
Muszáj a legmagasabb perspektívát leírnom, mert ha nem rakom be ezt a tudati és rálátás szintet, hanem megmaradok csak a ti jelenlegi felfogó és értelmező képesség szinteteken, hogy befogadható legyen, akkor nem kaptok tudati húzást, emelést, ami átemelne, kiemelne egy magasabb rálátás tudati szint energia térbe, és akkor mind megrekedünk. Együtt.
Tehát nincs veled baj, ha nem érted, rendben van ha nem érted.
Nem csodálom,hidd el, még nekem is beletekeredik az agyam, ahogy megpróbálom az energetikai képet lefordítani, tolmácsolni nektek. Van, hogy még én magam is fordítva értem, és nagyon tisztának kell lenni a tudatomnak, nagyon egyhegyűnek, hogy ne kifordult energiát írjam le nektek.
Még egyszer, ez most egy olyan tudati fordulás rálátás már, amikor azt fiygeljük meg odakint, hogy amit idebent a magtudatban, eredet szinten változtatunk, az hogyan HAT odakint, kivetülve afonák térben.
Csak engedd magadba, forgasd magadban, had szokja a fejecskéd, az elméd, had edződjön tőle.
Hidd el addig fog benned majd dolgozni, hogy egyszer csak észre sem veszed, és már természetes lesz az amiről és ahogy beszélek, ahogy megpróbálom szemléltetni a hatásokat, okokat.
 
A fenti jegyzet még 2016. 04.hóban, tavasszal született, és bizony utána indult be igazán a bolygó szintű esőzések, áradások, természeti kataszrófák áradata.
 

Nézd meg ezt az élő videót:

https://www.facebook.com/ClimaSeveroMundial/videos/1596979340632192/

 

Judit Pásztor megosztotta El despertar a un nuevo mundovideóját.

június 20.

Olvasd el! A jövőnk függhet tőle!!! 
"Ez egy újabb szintű ébresztő. !!!
Ha még ez sem lesz elég, hogy felébredjenek és felkeljenek a foteljeikből a TV mellől, és kikandikáljanak a világukba a számítógépük mellül a biztonságos kis odúikból, akkor bele sem merek gondolni, mi lesz a következő ébresztő...
Egyelőre segítsétek azokat, akiknek nagyon nehezére esik mozdulni, hogy a saját érdekükben kezdjék el felfogni, hogy élesben forog az ÉLETFILMJE MINDENKINEK, piszok gyors kiegyenlítésekkel, elszámolásokkal, visszacsapódásokkal." 
A videó alatt kék színnel kiemelt oldalra kattintva több videó is látható ami sajnos nem filmjelenet, hanem élesben, a való életben történt meg. Többek között tegnap is ítéletidő tombolt Románia területén (Radnóton is) a videóban is látható dió nagyságú jégesővel!  Miért? Manipulálják az időjárást, vagy az ott élők dühe, haragja váltja ki az időjárási katasztrófát? Érdemes elgondolkodni és változtatni mit árasztunk ki magunkból, milyen energiát!!!!

Sajnos csak így tudom megosztani Judit Shana Pásztor ébresztő írását, hogy átmásoltam a videó fölé!

 

 

"Isten hozott Mindenkit a Jelen Élet Közös Kollektív Filmünkben élesben!

 

Kína.. élő katasztrófafilm.. amikor élőben nézed, ahogy elsodorja a víz az egyik áldozatot.. Ma itt a jelenben.. 
nem tudtam miért nézem hetek óta a bolygó különböző pontjai élő katasztrófáit. 
Végre bevillant!
Ezek a felvételek ÉLŐ MOZIK!!!
MA itt 2016-ban a jelenben, ÉLŐ EMBEREKKEL történik, élesben.
Nem hollywoodi megrendezett kitalált mozi film, nem is TV film, hanem az élet, most!!!
És akkor emeljük fel a SZívTudat Teremtő Tudatosság szintjére, és üzenjünk a villanypásztor TV-re felkötött tudatoknak, hogy vége a tv mozinak, vége a megrendezett, kitalált kasszasiker katasztrófafilmeknek és egyáltalán a kitalált filmiparnak, sztárolt mű szereplőkkel, színészekkel.. vagyis mondjuk ki bátran, vége az eddig ismert filmiparnak..
Bizony, most bekerülünk mind a saját ÉLŐ FILMÜNKBE, és nézhetjük élőben, élesben mások jelen filmjeit ahogy közben felveszik, és egyből megosztják.
Lehet felébredni és felkelni a fotelból, a kanapéról, és leszakadni a TV képernyőről, mert aki felkötve, odaragasztva marad, lehet, hogy nem fogja észre venni, hogy közben éppen beköszön az ablakán mondjuk egy klassz kis sárlavina, vagy kikapja alóla a házát egy nagy esőzés vagy egy földrengés fotelostól, tv-stől, mindenestül. 
Ideje felébredni, hogy most már ÉLESBEN megy mindenki közös mozija, és a saját filmetek főszereplőiévé váltok mind.
Isten hozott a tudati evolúció közvetkező fázisában mindenkit.
Kezdődik, vagyis már benne vagyunk vastagon egy jó ideje az élő valóság show-tokban, szóval vége a mű tv-s valóságshow-nak, vége a célebeknek, Ti magatok vagytok a saját életfilmetek celebjei innentől. 
És hogyan is jutottunk idáig?
Teremtői Tudatosság!
Akik eddig belőletek éltek meg, hogy odaragasztottak titeket eddig a Tv filmekhez, reklámokhoz, manipulált hírekhez, ők maguk sem sokkal tudatosabbak nálatok sajnos, így nem fogták fel, hogy ez nem egy OK-OKOZAT nélküli kollektív teremtésbe bevezetés.
Van egy picurka felelősségük abban, hogy ekkora tömegekkel mit teremtettetek be eddig.
Most csapódik ránk vissza egyben, nagyban az eddigi kollektív teremtésünk.
Hiszen ahol a figyelem, ott az energia, ezt már minden elemis is tudja.
2012-ig a lineáris, időben késleltetős idősíkon haladtunk, majd azóta folyamatos váltásban vagyunk. 
Minden, ami eddig a lineáris síkon fokozatosan csapódott vissza, mint kiküldött teremtés, most egyben, nagyban minden ki akar egyenlítődni, vagyis az eddigi késleltetett teremtések mind kifutnak, kiegyenlítődnek, visszacsapódnak most. 
Ebben az időszakban vagyunk nagy energetikai mozgásokat tekintve többek között.
Ez egy újabb szintű ébresztő.
Ha még ez sem lesz elég, hogy felébredjenek és felkeljenek a foteljeikből a TV mellől, és kikandikáljanak a világukba a számítógépük mellül a biztonságos kis odúikból, akkor bele sem merek gondolni, mi lesz a következő ébresztő...
Egyelőre segítsétek azokat, akiknek nagyon nehezére esik mozdulni, hogy a saját érdekükben kezdjék el felfogni, hogy élesben forog az ÉLETFILMJE MINDENKINEK, piszok gyors kiegyenlítésekkel, elszámolásokkal, visszacsapódásokkal.
Isten hozott Mindenkit a Jelen Élet Közös Kollektív Filmünkben élesben!"
Judit Shana Pásztor

 

 

 

 

 

 

 

Még egy esőzéses, árvizes jegyzet és videó a tudatossági megértési szintünk más oldalról ránézve:

 

videó itt:

https://www.facebook.com/ClimaSeveroMundial/videos/1617993645197428/

 

Régi mintájú érzelemtest leválasztás-Oroszlán/Királynői Istennői, Istenanyai szer-etet energiák helyette. A kettő egyszerre nem létezik. 
Mivel beértünk végre a poláris záródásába az eddigi poláris-női mintáknak, így jobb ha tudatosan tudod, hogy mik nem fognak ezzel egy időben működni többet:
Autók=Érzelemtest -> leválasztás
Jó, tehát a felvételen nem a sima árvizi autóból mentés drámát nézzük. Szinte mindenhol megint nézhetnénk egész nap, az egész bolygón még mindig mindenhol vízben , áradásban vannak. Mindenhol kapják eszméletlen mennyiségben.
Hanem!
SZIMBOLIKUSAN NÉZZÜK és TUDATOSSÁGGAL, 
légyszíves, hogy egy jó nagy adagot csökkenthessünk a kinti árvizekből. Már aki képes rá.
A női minőségünk
-akár férfi vagy, akár nő, mindenképpen van női részed, a benned lévő anya, és a benned lévő női kép ott van benned, akár férfi vagy, akár nő-
tehát a poláris/duális érzelmi-kettősség NŐI MINŐSÉG érzelmi áradásban van, vagyis már nem tudják a kifordult, fonák női érzelmeket lenyomva tartani, és mivel -ezt is már többször mondtam -
az autó az ÉRZELEMTEST szimbóluma, így amikor az érzelem-víz áradásban a férfi részeink összefogva kimentik a női részeinket, és a női részeink elhagyják végre az érzelemtest autójukat, akkor az azt jelenti, hogy végre vége a régi mintájú női érzelmeknek. 
Vagyis megmozdultak, felszínre törtek, és már nem képesek az emberek lefojtva tartani.
Vége a női érzelmek lefojtásának, befojtásának, a manipulációs női minta, struktúra már zúdul lefelé.
A Női manipulációs kódok megjegyzem itt vannak hozzá, ha tudatosan haladnál a sajátoddal:
Női mentális mátrix manipulációs kódok. Leválás a mátrix programokról.

4_noi_manipulacio_matrix_kodok-javitott-vegleges.jpg

Hogyan nyilvánul ez meg a mátrixban, és a személyiségek világában az embertársaid körében?

Úgy, hogy már nem bírják eltakarni, elrejteni a reakciókat, hanem láthatóan, látványosan mondhatni kimutatja mindenki a női érzelmeit.
Nőknél ez úgy jelenik meg, hogy csípőből reagálnak, akár üvöltve, sírva, hisztizve, agresszíven, bárhogyan, felfokozottan. Mindenkiből az fog feltüremkedni, amit eddig lefojtva tartott. Már nem fogja tudni lefojtani. Láthatóvá válik. 
Férfiaknál pedig úgy jelenik meg, hogy nem bírnak nem reagálni a nők által keltett érzésekre, amiket eddig lenyomva tartottak, és megpróbáltak kedvesek, udvariasak lenni, vagy nyugodtnak, higgadtnak, türelmesnek látszani. 
Most elfogyott az a felület, ahol ezt eltakarhatják, szóval minden ami nővel kapcsolatos düh, harag, sértettség egyből felfokozottan, erősebben jelenhet meg.
Jó!
Mondom még az autót:
Mivel az autó az érzelemtest megnyilvánítója,
ha ennyire elszabadulnak az érzelmek, ennyire érzelem által rángatva vagyunk, akkor nagyon nem biztonságos autóval közlekedni, mert megnövekedhetnek az összerántódó, egymás poláris ellentéteként működő érzelemtestek/autók általi ütközések.

Azon kívül, ahogy hagyjuk el az érzelemtestet, úgy megnövekedhetnek az autóban az elromló alkatrészek, és ha nem vagyunk tudatosak, hogyan alakítjuk át a körénk vetülő tárgyainkat, hogyan hangoljuk át, hogyan strukturáljuk újra, amikor valamilyen változás áll be bennünk, akkor azt hihetjük tudatlanságból, hogy valami nagy pech sorozatunk van éppen, ezért lopják el, ezért romlik el benne minden, ezért verjük össze vissza, karambolokban.

Erről itt is írtam:

III. Pénz a Mátrixban és Te a Mátrixban. Hol vagy valósan? És mi van utána?


Mikor én jöttem ki a poláris kapcsolatomból mind a négy oldalán tört az autóm, ha azt a testemnek kellett volna elbírnia, azt a kihámozódást onnan, akkor a fizikai formám egy roncs lenne mára kb.. 
Majd mikor már az eredetbe fordultam a duálisból, bizony teljesen le is lett rólam választva, és azóta gyalog járok egyelőre.
Egyszerűen már nem maradhattam az autó védelmi páncélomban.

Ahogy az érzelemtestem lebomlott, vele együtt mennie kellett az autómnak is. Ezt nem a fej találja ki, hanem kapja hozzá az ember a szituációkat, amiket hasznos ha nem akarunk szintén tőlünk független pechsorozatnak megélni, hanem tudjuk, hogy ez bizony most mi, és akkor tudatosan engedjük, had menjen.

Miért kell még elhagynotok az autótokat?

Mert eddig egy poláris-kettős hullámtermészetű, pozitív-negatív dinamikájú érzelemtest személyiségetek vezetett helyettetek, 
-akik ugye valósan lennétek ha tudnátok kik vagytok eredetben-.

Ez a személyiség mátrix bomlik, így kezditek majd szépen elfelejteni, hogyan is vezet a személyiségetek, hiszen az eltűnőben van.
Na meg ezáltal egyre veszélyesebbé váltok egymás számára.
Szóval jobb, ha lebomló félben lévő félamnéziás, hisztis, nagy hullámokat megélő agresszív és passzív minták nem akarnak már többet az utakon közlekedni. 
Tehát egy kis leállás indulhat most el egészen sokaknál, kollektíven. 
Sokféle formában fogjátok megélni, hogy az autó kimegy alólatok.
Bármelyik mód rendben lesz, ne okolj senkit kívül, bármi is történjen.
Sok társunkkal csináltam végig, hogy be kellett ülnöm melléjük és megnézni milyen személyiség programokból vezetnek. 
Mert bizony az egész életedet is ugyan úgy vezetted, ahogy az autódat.
Voltak olyan társak, akiket pár percnél nem engedtem tovább vezetni, mert annyira bizonytalan, annyira életveszélyes volt magára, és másokra, a teljesen összekuszált rendszere. Bizony jelen pillanatban azok akik kiadják a vezetőknek a jogosítványokat, ezt még nem látják., 
Főként azért sem látják, mivel a fő fókusz ma már mint minden területünkön csak a pénzről szól, és nem azt nézik valósan hogy vezetsz, már még a fizikai rátermettséget sem nézik, hanem azt, hogy mibe köthet bele, hogy még egy kör vizsgadíjat lehúzzon rólad. 
Jó?
Tehát az semmit, de semmit nem jelent a valóság szempontjából, hogy te fizikai szinten tudsz e vezetni valamilyen módon, a külső szabályokat be tudod e tartani.
Tehát amikor mi nézzük, hogyan vezetsz, akkor ott szétesik a személyiség percek alatt, és elindul a valós átalakulás vezetés közben támogató közegben, vezetetten, tudatosságban. Ezt csináltam végig immár több emberrel. Utoljára Anita Valkai val.

Nagyban azt látom, hogy szerencsés lesz lefékezni az autósokat, és lecsökkenteni az autósok számát, ennek van itt az ideje. 
Lássuk mi lesz a megnyilvánulási formája?

Vannak tippjeim, 
pl a benzin nem lesz elérhető. Nem tudnak majd tankolni.

Miért nem? 
Ez is szimbolikus.
Nem kap több energetikai betáplálást az a fajta működési mód, nem lesz többet üzemanyaga az eddig poláris érzelmeknek, amivel eddig működött az érzelemtest, vagyis akkor nem mehet tovább a benzinnel működés sem. 
Hiszen a benzinnel működés csak addig lehetséges, amíg olyan autók és olyan autósok vannak, akiknek arra van szüksége.
Mivel ez most ismét a SZELLEM irányából már nem megy tovább, így a fizikai megnyilvánulása, hogy nem lesz több üzemanyag ebben a formában, az már csak következmény.
Erre megjegyzem láthattunk mostanában piciben már példát
- ezt is mindig tanítom- ,
hogy mindig megnézzük, láthatjuk tőlünk messzebb a külvilágunkban már a mintákat, és tudhatjuk, hogy előbb-utóbb minket is elfog érni. 
Ha tudatosak vagyunk, olvasunk a kinti jelekből, és már tudatosan átfordulva, felkészülve hagyjuk, hogy megtörténjen a leállás, és az átváltásra rakjuk a fő fókuszt, hogy de mi van helyette.
Ha bambák vagyunk kollektíven, és nem vesszük észre, hogy a franciák már lejátszották kicsiben nem olyan régen az oktatást tüntetések kapcsán -ami szintén kollektív érzelemtest megnyilvánulás volt, kisülés, és bizony nem működtek a benzin kutak, és nem tudtak tankolni- akkor tudattalanul fogjuk meglepetésszerűen tapasztalni. 
Bizonyára valami kreatív módon.
Ha tudatosak vagyunk, megelőzzük, egyre többen kiszállunk az autónkból, de nem elég a fizikai autóból kiszállni, hanem tudatosan elhagyni vele együtt az érzelemtestet, a védő páncélt, és közvetlenebbül kapcsolódni a társainkkal, vagyis ténylegesen belemerülni a érzelmekbe, amiktől eddig az autónk megvédett. Azoktól az energiáéktól amik közvetlenül érnek, ha nincs körülötted egy vasember páncél. 
Ha kiakarsz fordulni a vaskorból, nem járkálhatsz vasember járgányban.
Szóval összegezve:
vaskor vaspáncél érzelemtest, vasbanya érzelemtest-autó elhagyás
régi érzelemtest üzemanyag leállás-benzin leállás
jogosítvány elvétel a saját biztonságotok érdekében, helyette új belső vezetőre átállás elindulása. 
Ja, mert addig bizony a politikai vezetőtök is marad, amíg nem tanultok meg a belső vezetőtökbe beállni, addig szükség lesz a poláris központi vezetőtökre, aki megmondja magatok helyett, hogy mit hogyan tehettek.
Logikus ugye?
Mit fog ez még befolyásolni?
Bizony a szállítmányozást például.
Megszűnhet a nagy távolságokat vezetők működése, ami a kereskedelmet fogja átalakítani, egyre lokálisabb fókuszba húzva mindenkit, arra sarkallva, hogy a helyi kisközösségi területein folytassanak termelést és kereskedést egymással. 
Jó !
Ebben a hullámban vagyunk, hiszen bizonyára sok-sok csatornázásból is olvashattátok, hogy oroszlánkapu, meg bőség kapu, meg vége a polaritásnak, meg jön az istenanya.. Meg New Yorkból írják, hogy Sekmeth mother, meg még Hillary(fonák világunk kifordult szimbóluma) is elnökké válhat akár, meg még mi is bejártuk az egész kárpátmedencét az egy év alatt, hogy előkészítsük a területet és behúzzuk a területre mindenhova a Kozmikus Istenanyai minőséget. 

 

Direkt fordítva írtam a fontossági sorrendet egyelőre, mert jobban szeretitek hallani a kifordult, fonák híreket, és onnan kapni a megerősítéseiteket . 
Megjegyzem ennek a várva várt minőségnek állt ellen a terület mindenhol, és tartotta magát, és ütött ki minket, és nem akarta az istennek sem engedni, miközben mindenki erre vár, meg osztogatja, mikor meg ott van, ütöd ki.

Csak tudd, mit teszel. Nem ismered fel. Azt hiszi a fejetek, ez egy olyan cuki kis szépséges dolog lesz, hogy te maradsz ugyan olyan, ugyan abban, és abba bejön egy cuki aranyos anyuci energiája, aki megsimogatja a buksid, és marad minden a régiben.
Nem életeim, ez mindent átváltoztat, most ezeket a változásokat szedtük csokorba, hogy szokja a fejetek.
(ha elütések vannak az írásban, kérlek javítsd, ha tovább küldöd.. magában a videót innen ne küld tovább, mert annak önmagában semmi, de semmi információ tartalma nincs azon túl, hogy szítod vele tovább az érzelemtest drámát a mátrixotokban)
szeretettel
Shana-Sztk

 

 

És egy itthoni, hazai hír hozzá egy csőtörésről, ahol egy női vezető behajtott a csőtörés kráterébe, és az autója elsűllyedt benne, ő meg utána megpróbált utána úszni, fejelni , hogy mentse az autóját, ezt ne hagyd ki, akár tudatosan, akár csak sima látványként, hogy ilyen is van :

 

https://www.facebook.com/1653830958212805/videos/1706923876236846/?hc_location=ufi

 

 

És még egy nem régiben történt természeti katasztrófához írodott tudatossági segédlet jegyzet:

 

 
 

Földrengés volt Róma környékén, Amatrice városa romokban, eddig 6 halott, tömegek a romok alatt 

http://www.vilaglato.info/eros-foldrenges-volt-romaban-es-kornyeken/

 

Sajnos a hír igaz! "A 6,2 erősségű földmozgás Perugia térségében, Norcia város közelében pusztított" http://www.origo.hu/…/20160824-foldrenges-olaszorszagban-pe….
Amatrice város polgármestere, sírva kér segítséget a televízióban. Azt mondja a fél város megsemmisült, emberek vannak a romok alatt. A város egyenlőre megközelíthetetlen, mert a környező utak hídjai is leomlottak. A tv-ben annyit tudnak javasolni az embereknek, ha újra kezdődik, bújjnak az asztal alá..

Shana:

Azért a fentiek fényében emeljük ki a Híradó, információ szállító, aze mbereket elvileg segítő TV közvetítéseket, nagyjából mennyi tudatos segítséget tudnak adni az embereknek, akik az adott terüelteken katapaszrófákat élnek:

"A tv-ben annyit tudnak javasolni az embereknek, ha újra kezdődik, bújjnak az asztal alá.."

 

SZTK elemzősen nézve ismét, első körben egyéni szinten, mit mutat:
egy kicsit ismét közelebb nézhetjük a saját magközpontunkhoz képest, hogyan omlik a mátrix mondjuk a természet által átrendezve azt ami már nem maradhat meg tovább. Omlik a 3.d-s struktúra tovább, egyre közelebb.
Ha tudatos vagy, nem ragaszkodsz tovább a régi ingatlan struktúrádhoz, nem kapaszkodsz 3.d-s mátrix építményeidbe, mert egész egyszerűen nem kompatibilis már Terrával, Gaiával, a Bolygóval. 
A házad analógiásan a testedet mutatja.

Emlékeztetőnek a ház a fizikai testet mutatja, a közlekedési eszközöd -autó, motor, bicikli, hajó.. repülőd stb..  - az érzelem testedet, a számítógéped, kommunikációs eszközeid a szellemi minőségeket mutatja számodra.
Tehát a 3.d-s mátrix struktúra háló szerint épült ingatlanod mutatja a 3.d-s testedet.
Ahogy haladsz szellemi és lelki szinten, a tested nem tudja lekövetni -MINT KIVETÜLT KÖVETKEZMÉNYE annak aki éppen vagy- a benned zajló változásokat.

Ezt nehezíti ha olyan tér veszi körül a tested, ami még a régi éned, a régi személyiséged szerinti ingatlan struktúra, és a régi érzelemtest energiáiddal telített. Főleg ha az a szüleid háza, vagy még együtt laksz a szüleiddel, akár ráépítésben is. Akkor te még ugyan azon az anyu-apu 3.d-s poláris struktúrán belül felettük, az ő alapjaikon élsz, működsz. Ha tényleg elindul a kibontásod a poláris személyiség énedből, akkor egész egyszerűen ki fogsz rántódni abból a struktúrából, valamilyen formában. 
Valamilyen formában mindenképpen megtörténik.
Ha nincs eszed, ezt nem tudod, nem érted, és nem látod át, nem látod be, és nem cselekszel okosan tudatosan lépve, akkor magadra rántod az alvó tudatlanságoddal azt a természeti eseményt akár, ami felráz, felébreszt, és lebontja körülötted azt, amit már nem tarthatsz tovább. 
Ráadásul itt most a földbolygó a saját tágulását, a saját transzformációját végzi, ami teljesen természetes.
Hiszen a 3.d-struktúrája, fizikai teste neki is tágul, mivel szellemi és energetikai szinten már 5.dimenziós.

Már csak a fizikai kéreg az, amit a régi picurka kocka mátrix hologram gúzsba köt, amibe ti is be vagytok ágyazódva, ti is odakötődtök a testi formátokon keresztül -ha nem tágítottátok, nem mozgattátok ki még a kocka mátrixból, nem rezgettétek feljebb legalább 4.d-s frekikre, és nem váltatok le még a biológiai, genetikai szülő programokról.. stb-.

Tehát a földrengés lerendezi a mozdulatlan régi struktúrákat, lerázza magáról. 

Ugyan ez történik a változásra képtelen testben itt élőkkel is.
Ha nem képes a testével együtt megugrani a változást, akkor ugyan így szakad ki a mátrixból, és kilép. Ezt hívjátok halálnak. A test halálának. 

Kollektív tudaossági szinten nézve:


A másik cikkben jól látszik hogy hol, és milyen körben hogyan mozdult meg azon a területen a bolygó mátrixa.
Európa kilép az olasz csizmából. Vagyis ahogy eddig haladtak, amilyen struktúra és történelmi működést meghatározott egész Európa számára azzal a lábbal nincs tovább haladás.
És akkor most sok TÉMÁT bedobhatsz Körről, Körre, aminek elindult a lebontása, ami oda kötődik, aminek ott volt a kiinduló gyökérpontja, tehát kezdet és vég körciklus zárások indultak el a térségben egészen a fizkai síkig. 
Nézd végig. Esetleg dobjátok ide. 
pl
-Római birodalom mai hatásai bomlanak vissza
-Római jog
-Vatikán-vallás
-első bankár családok (Róma), bankárok utcája
-anyai minta- "mamma" függőségében létező kicsi fiacskái -női-férfi minta bomlik
-dolce vita életérzés, ami egy igen régi felelőtlen, poláris érzelemtest struktúra életérzés.. 
-az olasz nemzeti mintájú nő-férfi.. 
-az olasz mintájú érzelemtest, szerelem meghatározások
- olasz divat
- olasz étel
stb.. 
...
.

a többit dobáljátok ide, ne csak én szkenneljem egyedül a saját bekötéseimet, Ti is rakjátok hozzá a sajátotokat, hogy nagyban tudatosodhasson, és amit mi így tudatosan lebontunk, amikről tudatosan le tudunk válni magunkban, és együtt összeadódóan, az nálunk itt, a mi területünkön már nem fog minket tudattalanul érni, és nem rombolásként kell váratlanul megélnünk.

Tehát ésszel megyünk!

Jah, nemzeti tudatsíkon, és történelmi síkon is dobáljátok ide a kapcsolódásainkat: 
-Attila királyunk aki megállt Rómánál
- pápáktól kapott állítólagos Szent Koronánk 
stb..
...
..

 
És hogy értsd, miért bomlik a 3.d-s mátrix háló, és a 3.d-s mátrix hálóba kötött tested is miért fáj, miért nyomorodik..s tb..
Lásd hova tágultunk lelki, és szellemi szinten a bolygóval együtt haladva együttműködően, és hova tágítja magát a bolygó is, és nekünk is hova kell kitágítani a fizikai formánkat is tudatosságban, átmozgatásban, és a régi tereink lebontásával, elhagyásával, ami már tágíthatatlan alap struktúrákból áll, pici mátrix terekkel, régi anyagokból, régi energiákkal, és régi hitrendszerek alapján épülve.
Amit nem tudsz átalakítani, annak mennie kell a fizikai síkon is.
Ideje felfogni, és cselekevően elé menni a mindenképpen bekövetkező átrendeződésnek.
Tanuljatok a külső jelekből tudatosan.

halorendszer-atkotesek--2-.jpg

katt a nagyításhoz