Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

"Magyarország jogilag nem létező" Vedd Vissza a Hat-Alma-dat! Külső vezetőkből a Belső Vezetődbe, az EREDETEDBE, Egységbe!

Tudatos megközelítésben a külső kép ami látható több oldalról:
Milyen Hitrendszereknek megadva, elfogadva éljük meg a valóságunkat?
Egyre több tudati rétegben, egyre több ember jön rá, hogy

"Magyarország nevű állam, jogilag nem létezik"
"Magyarország jogilag nem létező"

Orosházi Ferenc a bíróságon 2014.11.28. Budapest

 

Akár belső munka folytán tapasztalja  meg az ember, mikor olyan mélyre jut el önmagában, hogy az a külső szabályrendszer kép, ami eddig körülvette, rá már nem érvényes, rá már nem vonatkozik, már rég nem őt tükrözi vissza, semmi köze hozzá,

akár kívülről halad, ok-okozati logika mentén, a jogi színtéren, /ahogy tette ezt Orosházi Ferenc/ minden oldalról összeérve ugyan oda jutunk.

Ez az ország, ennek az országnak a jogrendje, irányítása, egyáltalán maga a JOG-osultsága minden elemével ebben a formában NEM LÉTEZŐ, NEM VALÓS. 
NINCS, Nem létezik, nincs valós gyökér alapja

Amikor megérzed belülről, legbelülről, a saját belső rendedet, a magasabb rendező elveket, és törvényszerűségeket, akkor jön a vízválasztó magadban, hogy megadod e magad továbbra is egy külső, 
"Magyarország nevű nem-valós-államnak, ami jogilag sem létezik", vagy bármilyen tudatos módon kivonod belőle magad.

Ilyenkor megrémül az emberi meghatározottságunk, hogy jó-jó de akkor mi van helyette, ki fogja neki megmondani kívülről, hogy akkor ehelyett mi van? Kiben bízhat, ki az akinek elhiheti, ki az aki ezek után őt kívülről irányítani fogja, aki vezetni fogja és aki által összefogva vezetődhet egy egész országnyi tudat együtt.

És már kapaszkodik is bele az eddigi meghatározottságunkba, és csimpaszkodik bele, és tartja tovább akkor is ha belegebed, amíg nem tudja hova kötünk át helyette, hogyan létezünk ehelyett a hamis összeadódott országos vezetés-kép helyett.

Amíg nem tudod, nem érted mi és hogyan van helyette valósan, addig kényszerből, más, ennél stabilabb, erősebb, gyökérpontú meghatározottság előhívás nélkül maradni fog ez a közös kollektív meghatározottságunk összeadódottan mint KÖVETKEZMÉNY!

 

Most néztem át a théta videókat, hogy különböző szintű segítségeket keressek hozzá nektek a spirituális piacról.

Magam is annak idején segítségül hívtam magam számára a thétát a saját belső átalakulásom egy rövid szakaszára, hogy a téves hitrendszerekből kihámozzam magam gyorsított módon, kíméletesen. 

Mivel a teremtés nem pazarló, ezt a segítséget azért kaphattunk meg kollektíven, bolygó szinten mint emberiség, hogy kifelé haladhassunk az eddigi kollektív tudati mátrix hitrendszer struktúrából. Ez egy kihagyhatatlan folyamatrész a saját evolúciónkban, visszafelé haladásunkban önmagunk irányába, mint emberiség, mikor elkezdjük kibontani magunkat az eddig minket tudattalanul támasztó, meghatározó hitrendszeri struktúrákból. 

Mivel ez ma már elvileg mindenki számára elérhető, bár sajnos egyelőre csak azok számára akik ezért fizetnek, -annak ellenére, hogy ez egyetemes, kollektív segítség egy bizonyos tudatsávig számotokra-, így javaslom ezt vedd igénybe ha módodban áll. Vagy gyakoroljatok nyomást azokra, akik számotokra ezt az alap segítő információt ellenszolgáltatásért hajlandóak csak átadni.

Ugyan úgy, ahogy maga az állami struktúra is létezik, ami szintén kívülről meghatározza számodra, ellenszolgáltatásért cserében, hogy mit tehetsz és hogyan, és mit érhetsz el, mikor vagy megfelelő és hogyan, és mit hogyan kaphatsz meg és hogyan, és minek kell megfelelned és hogyan. Tehát ott van a segítség, de jelen pillanatban a théta mint kollektív-egyetemes segítségünk ugyan úgy csak a feltételekhez kötött emberi szabályrendszerek szerint érhető el számodra, ugyan úgy, és azon belül, aminek a lebontására a létbe hivatott volna eredetileg. Innentől kezdve nem biztos, hogy el tudja érni azt a valós célját és funkcióját amiért beszületésre került Vianna Stibalon keresztül, -amiért hála és köszönet-, és megosztásra került ugyan azon a rendszer struktúrán belül, aminek a lebontására született. Nem tudom ez így mennyire érthető. Gondolkozzatok el rajta, és keressétek meg a világotokban ugyan azokat a sok-sok segítséget, és nézzetek rá, és kérdőjelezzétek meg, hogy valós segítség lehet e az, ami a rendszeren belül a rendszer elemeit teljesen elfogadva, annak alárendelve magát ugyan azzal a központosított struktúra felépítettséggel működik, és ugyan abban a formában és ugyan úgy érzed magad tőle, mint a "magyarország nevű" állami struktúra rendszer bármelyik kitalált szabályrendszer elemein belül mint gazdasági rabszolga. /lásd ezt az írást, ha nem érted:

VII. A gazdag is gazdasági rabszolga! Kollektív evolúció pénz-mátrix összeomlás, értékmérő váltás: Iker-Mérleg  

(katt a címre)

 

Az egész államberendezkedésünk is csak egy külső, ránk erőltetett nem valós HITRENDSZER-HALMAZBÓL összetákolt, minden oldalról omló, emberek által kreált szabályrendszer építmény, hitrendszer-együttes csupán,és pont addig érvényes, és valós, amíg elhiszed, és komolyan veszed, és félelemben  tartva rád kényszeríthető. Bármikor akár ki is thétázhatod magad belőle, vagy magadból. És bármikor abba hagyhatja minél több ember ennek a hitrendszer-képződménynek a fenntartását magán keresztül.

Ehhez láthatunk olyan bátrakat megerősítőnek, lelkesítőnek, lendület adónak, akik kiállnak, és kimondják így is ahogy Orosházi Ferenc.

Magam is voltam hasonlóképpen egy éve bíróságon, és olyan információkat raktam be, amik által egyértelmű, hogy számomra nem létezik már ez a szabályrendszer. Csak én nem csináltam belőle ekkora nyilvános jelenetet kifelé. 
Bárki bemehet a saját Belső Ítélő Bíróságába, saját magán belül, (nem kell hozzá feltétlen külső bíróság és valamilyen külső bírósági történet), hogy megnézze,

mit ítél még saját magáról?

miben hiszi még saját magát bűnösnek?

meddig hiszi külső, butuska szabályok által büntethetőnek magát?

mitől hiszi még megfélemlítve magát egy tőle függetlennek hitt külső hatalomtól?

mit hisz még el, hogy valaki erőszakkal ráerőltethet egy haszonelvű, szeszélyes, éppen aktuális szabályrendszert, és ha annak nem felel meg, akkor ezért megbüntethetik kívülről?

Hogyan bünteti saját magát belülről napi szinten, kicsiben a saját kis világában?

Hogyan mond magában ítéleteket másokról napi szinten, kicsiben, és hogyan határozza meg, hogy szerinte mit érdemelne ezért bárki is?

Hogyan határozza meg a saját kicsi világában mikro szinten, hogy ki mit csinálhat és hogyan?

Hogyan határozza meg saját maga számára előre ütemezve, hogy mit hogyan csinálhat mikor és hogyan?

És hogyan kéri számon másoktól, ha mégsem úgy tesznek, és akkor, vagy hogyan bünteti saját magát, ha nem tud a saját maga számára előre felállított elvárásoknak, szabályoknak, ütemezéseknek megfelelni?

Milyen szankciókat használ másokkal szemben, ha nem felelnek meg az elvárásainak, és hogyan bünteti saját magát ha nem tudja betartani a saját maga számára felállított szabályokat, ütemezéseket, időpontokat stb..s tb..?

Ez mind-mind ugyan az a működés, struktúra, egyéni szinten, és mint kollektív következmény összeadódottan állami szinten, országos-nemzeti kollektív tudati szinten vagy a gazdaság szintjén, de mondhatjuk az oktatás szintjét is.. vagy a rendszeren belül bármelyik szegmensünket. Mindenhol mindenki ugyan azon alap gyökér kiindulópontokból működik egyénenként, és mint következmény összeadódottan országos szinten, és intézmények szintjén stb.. stb.. 

Tehát, mivel a külső kollektív képünk országos szinten belőlünk tevődik össze, ehhez mind hozzáadjuk magunkat, és a külső központi közös szabályrendszerünk, külső, központi meghatározottságunk együtt magunkról csak ugyan az lehet, amit mi kicsiben, egyénekként hozzáadunk, így ha magyar ország jogilag nem létező, ez kerül kollektíven kimondásra, azzal azt mondjuk ki egyénekre lebontva, hogy akinek eddig hittétek magatokat személyes szinten, az ugyan úgy nem létező, nincs semmilyen valós alapja. 

Ha a külső összeadódott képen megkérdőjelezzük a valóságtartalmát annak ami belőlünk adódott össze és vetül ki, akkor ezzel önmaguk valódiságát, jogosultságát kérdőjelezzük meg a jelen formában egyéni szinten is!

Érhető ez így?

Addig nem fog a külső, országos összeadódott önmeghatározásunk változni, amíg mi magunk magunkat ugyan annak gondoljuk aminek a következményében élünk mint nem valós magyarországi identitás meghatározottság. Ez egy igen nagy logikai bukfenc, ami csak akkor egyenesedik ki, akkor válik kristálytisztává és egyhegyűvé, ha előbb bent, belül felismerjük azt, hogy nem az azok vagyunk akiknek eddig hittük, gondoltuk magunkat, és ez alapján Átértékeljük magunkat, és a saját világunkat. Így fog megszűnni majd következményként mint kollektív vetület a közös nemzeti, országos meghatározottságunk is, hogy jogilag sem létező magyarországból azzá váljunk, akik valójában vagyunk. 

 

tehát célszerű a saját belső ÁTÉRTÉKELÉSÜNK-kel kezdeni:

Ez is az anyu-apu kép valójában, ahol a szülő az ítélőd, bírád, és elvárásokat támaszt feléd ki és mi és hogyan lehetsz -akkor még ahhoz képest aki eredendően vagy-, hogy megfelelj, és ha annak nem felelsz meg mint gyermek az ő szabályai szerint, akkor megbüntethet és szankciókat alkalmazhat veled szemben. 

ide had szúrjam be az anyu-apu program vetített mozi, vetített életfilm ábránkat, hogy értsd (sokszor, sokszor ránézve, hogyan vetítesz és miből fut a program alap gyökérponton. Tehát nem kell igazán ásogatni, hisz látjuk, megvan az egész program egyben. Csak abbahagyni lenne szerencsés, amihez viszont a MEGÉRTÉS-e elkerülhetetlen, hogyan épültél fel és hogyan és miből működsz, és összeadódóan együtt a kollektív tudati mátrixunk, és így egy ország közös kollektív tudata hogyan működik együtt összeadódóan, és hozza létre a közös, mindenkire érvényes, kollektív külső szabályokat. 

eletfilm.jpg

 

 

Ha képes vagy ebből felnőni és nem félsz anyu-apu erőszakától magadban többet mint kisgyermeki kiszolgáltatott én, akkor nincs szükséged többet erre a külső állam-anyu-apura ebben a formában többet.

Tehát nem valós, nincs, és jogilag és sehogyan sem létezik többet számodra se kívül se belül! 

És utána megszülethet egy egyenrangú, külső erőszaktól mentes, belső törvények és szabályok alapján létező egymás melletti együttélés. 
Ha még "thétás" vagy, akkor ezt töltsd le magadnak helyette, ha a szív-tér-teremtést gyakorlatozod, akkor menj be a szívedbe, és hívd elő mi van a szívben, hogyan működsz a szívtérben ezek helyett a külső állami-hazugság jogi handabandák helyett, és a saját eddigi elvárás, ítélet, bírálat, szabályaid helyett. 
Csak bátran, belső bátorság, belső felvállalás, belső rend, belső együttműködés a világoddal, magasabb rendezőelvek és magasabb szabályok szerint, természetesen, és nem erőszakkal, tákolt jogrendszerűség alapján fenntartva számodra.

Hajrá!

 

A megértéshez segítő hanganyag:

 

 Vedd Vissza a Hat-alma-dat! Energiánk visszavétele a külső vezetőből a Belső Vezetőbe. A Hetedik Te MAG-ad Légy!

 

A jelenlegi hanganyagban segítséget kaphatsz, hogyan VEDD VISSZA a MAG-adból kihelyezett HAT-Alma-dat a külső vezetőtől, és hogyan kapcsolódhatsz, és hol találod a saját belső egyetlen VALÓS VEZETŐDET!

 

Amíg külső vezetőket keresgélünk, addig mindig átadjuk magunk felett a hatalmat, és akkor más fog helyettünk dönteni, más fogja meghatározni, azt hogy mi és hogyan történjen velünk, és akkor annyi választásunk lehet, hogy vagy azt választjuk, vagy ellenezzük.

vagy-vagy... (anyu-apu)

A VALÓDI VÁLASZTÁS, ha Ön-magadat választod, a belső vezetődet, és ha sikerül mindenről lekapcsolódnod, és leválasztódnod, amit eddig kívül használtál, ami eddig kívülről tartott, ami eddig helyetted döntött, akkor ott bizony találkozhatsz a többi belső vezetőjéből működő társaiddal és ott már nincs ellentét, ott már nincsenek ideák, nincsenek elméletek, ott egy vagy mindenkivel, és aki képes ide bekapcsolódni, azok BELÜLRŐL tudják mit cselekedjenek, és mikor és hogyan.

Csak engedik!

 

 

már óvatosak vagyunk, így felhívjuk Mindenki figyelmét, hogy kéretik az ábrát nem szó szerint venni, hanem igen csak lebutított ábrácskának tekinteni, szimbolikusan...

 

A lényeg, hogy most mivel támasztjuk magunkat kívülről, és mi tart meg minket és ez által mi magunk mit tartunk és támasztunk, vagyis mik azok a külső elemek, rendszerek, ami belőlünk táplálkozva tartódik általunk!

 

Jelenleg a külső közös vezető képünk nemzeti-tudat síkban kollektíven O.V.

Mindenki számára, akár mit is választott, vagy nem választott, vagy akár hogyan is érez és gondolkodik, a közös kollektív összeadódott teremtésünk jelenlegi manifesztációja, következménye az benne testesül meg, mint központi külső 3.dimenziós mátrix vezető, magyarság szintjén összeadódva.

Ahhoz, hogy ez a kép változzon, nem lehet kint keresgélni tovább, és azt nézegetni, hogy de ki lenne jobb, szebb, tökéletesebb, tisztább, szakrálisabb, miegymás helyette.

A VÁLTOZÁST magunkban végezzük el, magunkat választva, és így fog gyengülni és majd egy ponton összeomlani a közös kollektív kép a jelenlegi vezetőről.

Ez csak abban az ütemben tud történni, ahogy képesek vagyunk minél többen önállóan, a belső vezetőnkből élően, életképesen működni valósan.

Ezek a belső vezetőből működő valós társak találkozási pontja és összeadódó tudatosság energiája szüli meg azt a teret, ahol Belülről Vezérelten egymás mellé rendelődően CSELEKSZÜNK.

Szintén szimbolikusan:

Hol van a jelenlegi Vezető, a közös kollektív moziban?

A középső gömbben lévő, most ő számunkra O.V. (lásd a képet lejjebb)

Mindenki más okból, más vetítés-szándékból, más érzéstartalmakba kötötten tartja és nézi.

Ez mindenki számára egyedi.

Van aki a kihelyezett bátorságát látja benne, van aki a kihelyezett arroganciáját, van aki a kihelyezett megfelelési kényszerét, van aki azt érzi, hogy tehetetlen vele szemben, van aki a kiszolgáltatottságát éli meg általa, van aki az igazságtalanságát éli meg általa, van aki a saját maga vezetőképtelensége miatt tartja, van akinek szüksége van arra, hogy irányítsa őt maga helyett, van aki meg haragszik rá, hogy kívülről van irányítva, van aki a döntésképtelenséget éli meg rajta keresztül, van aki rugalmatlanságot látja benne, van aki a központosítást helyezte ki, a belső központja helyett és így éli meg kívülről...

Ez a legfontosabb és legerősebb közös kihelyezett kép:

 

A Belső Központosítás hiánya szüli a Külső Központosítást.

 

Amíg kifelé fordult az emberek tudata, amíg kifelé figyelnek, amíg szétszórják magukat, elaprózzák magukat, amíg elfolyatják az energiájukat magukban, amíg szanaszét futkároznak a világukban, addig a külső közös vezető egyre inkább fogja kívül mutatni ami belül hiányzik. Vagyis egyre erősebb lesz a központosítás.

Állj meg!

Fordulj vissza magadban a külső képről a belsőre és odaát találkozunk a belső vezetőnkön keresztül egyenrangúan, együttműködően, mind akik képesek átfordulniwink

 

 

 

 

előzmény hanganyagok:

a jelenlegi struktúra összefüggései - visszatartó erők a Nemzeti Tudatsíkú Összefogástól, az Összeadódástól-Együttműködéstől a Változásban! Hogyan lehet ezen tudatosan segíteni?

 

IV. Nemzeti-Tudat sík, Vihar Erők felszabadítása, összecsapás 3.dimenziós MÁTRIX Fordulás A TŰ FOKÁN+ gyakorlatias hozzászólások a jelenlegit esti tünetekről és szituációkról, helyzetekről

 

Shana & SzívTudat Központ

2014.09.13.

 

2015.11.25.

És Ismét és sokszor és sokszor Tudatosítani, hogy HOVA FORDULUNK, hova kötődünk a saját egyéni önmeghatározottságunkban, hogy el merjük hagyni az eddigi külső meghatározottságot magunkról:

 

Mivel a teremtés kollektíven, bolygó szinten összeadódóan még mindig nem pazarló, így erre is egyszer, mindenki számára a legjobb, összeadódott egyedi módon került  beszülésre a bolygóra számunkra mint EMLÉKEZTETŐ Közös Információnk saját magunkról, hogy kik vagyunk ahhoz képest, akinek eddig meghatároztak minket elvárások alapján kívülről.

Ezt egy másik csodás Mesteri társunk vállalta be, Sabina Sangitár, aki kifejezetten ezzel az egyedi képességgel született be, hogy ezt magunk számára elérhetővé tegyük kollektíven mint emberiség, együtt emlékeztetve saját magunkat saját magunk alap gyökér EREDETÉRE. Köszönet és hála érte Sabinának, hogy ezt bevállalta.

 

Tehát ez az információnk is Egyetemes, Kollektív saját magunkról, így mindenkinek alapjogon joga van ehhez az információhoz saját magáról, és mindenkinek joga van tudni a másikról, a társairól ezt az információt feltételek nélkül.

Ehhez képest sajnos egyelőre még ez a közös kollektív, egyetemes emlékeztető információnk is csak pénz-ellenszolgáltatás fejében érhető el számunkra. Ugyan azzal a feltétellel, ahogy maga az egész kollektív struktúránk, bolygó szinten is működik összeadódottan mint következmény. 

 

Hogyan változhat ez a közös feltételkehez kötöttség, hogy szabadon jussunk hozzá saját maguk eredet szintű információjához saját magunkról?

Egyrészt ha eléri a bolygó szintű kollektív tudatunk együtt azt a kritikus tömeg határértéket, akik összeadódottan kitaposták az utat saját magukon keresztül, és a nehezített, feltételekhez kötött módokon is képesek voltak önmagukból áldozni magukért, hogy ezekhez az információkhoz hozzájussanak magukról, és ezt Átfordítva magukon keresztül immár feltételek nélkül adják tovább a saját társaiknak.

 

Így FORDULHAT majd a saját közös kollektív tudati összeadódott valóságunk át oda, hogy majd már mindenki számára elérhető lesz nem csak kívülről, hanem belülről is, emlékezve rá.

De ehhez el kell jutnia egy meghatározott egyénnek magában valósan a saját eredetébe, és az eredetek összekapcsolódása nyitja meg azt a közös sávot, azt a közös tudati szintünket a mátrixban, ahol már mindenki számára elérhető az információ, és már nincs szükség rá, hogy valaki kívülről mondja.

 

Ehhez a MI összeadódásunk szükséges, akik valójában együtt emeltük fel ezeket a társainkat, együtt toltuk fel őket, együtt tartottuk közben az alacsonyabb sávon kiegyensúlyozva őket, hogy ezekhez az információkhoz ők, mint egyedileg erre teremettek odajussanak.

 

Tehát ebben mindenki benne van, mindenki részt vett benne, mindenki segédkezett benne a saját szintjén, azok is, akik legalulról tartják és legerősebb ellentartásban állnak ellen ezeknek az információknak. Pont ők toltak a legnagyobbat, a legnagyobb ellentartó erővel ezeken az egyedi társainkon, hogy elérjék ezeket a tudati közös egyetemes segítő információinkat mindenkiért,

Együtt-Egymásért.

 

Ugyan így hívtuk elő Mi is az összes számstruktúra kódunkat, ami szintén közös, egyetemes, mindenkire vonatkozó, és minket is ugyan így toltak az egyedi párjaink, egyedi kapcsolataink, és összeadódott kapcsolataink, húztak, vontak, toltak, hogy feljussunk ezekhez a közös információinkhoz és oda tudjuk adni mindenkinek.

Pásztor Judit minőségem is ugyan így van általatok minden pillanatban együtt tolva, tartva általatok,

(mikor hogy ugyelaugh), hogy ezeket az összeadódott nagyon magas rálátás egységtudati közös információinkat össze tudjam gyűjteni, és egységbe rendezni, és rendbe rakni, hogy minden és mindenki a helyére kerüljön benne bolygó szinten minden síkon, és ezt át tudjam nektek adni emberi fogalmakkal leírt vagy elmondott (hanganyag) formában.

Tehát ezek az információk Mindannyiunké és Mind benne vagyunk közösen Bolygó szinten.

 

Ezek a közös segítő információink mindenkinek alap jogon járnak, hisz ebben mindenki benne van, azok is, akik most azt gondolják mint ellentartó, emelő segítők, hogy nekik ehhez semmi közük. 

 

Most nagyon nagy közös tudati kollektív információinkat húztam egybe, rendeztem egybe, adtam róla megértést.

 

Ha nem bírja befogni a tudatod, ha soknak érzed, minden rendben van veled, nem is csoda, lazulj bele, engedd meg magadnak, hogy csak hasson, formálódjon, alakuljon benned, és magától a helyére rendeződjön benned. 

Aranyszabály ezeknek az információknál, hogy legalább 3x olvasd el egymás után, kisebb szünetekkel.

Az első körben a fejed olvassa el, a második körben a lelked, a harmadik körben az eredet szintű tudatodig kapcsolhat, vezethet át, ahol már te magad is belülről fogsz emlékezni ezekre a közös információinkra.

 

Mindenkinek annyi idő kell a feldolgozáshoz, amennyire messze van még a saját eredet-rend önmagától külsőbb meghatározottságban, annyi rétegét fogja megmozdítani, annyi rétegén érezhet belső feszülést önmagához képest.

Csak engedd hogy átemelődjön, felülemelkedjen rajta a tudatod.

Ez maga a te egyedi felemelkedésed oda, ahova minket előre feltoltatok együtt tudattalanul.

 

Egyetemes,

Feltétel Nélküli Szeretettel

Shana

mint Egyedi rész az Egész-Egységünkből

 

5_egykod--1-.jpg