Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Kit hogyan szoptattak, úgy szív most-SZOPTATÁS - fizikai, lelki, szellemi szint-Eredet-Tudatosságú anyáknak és Mindenkinek!

 

szoptatas1.jpg

Nézzétek meg kérlek a videót a facebook linken, és utána folytassátok az olvasást:

anyai táplálás és figyelem mínusza?
basszus...
hm? anyukák? nem hogy mi a gyerek eredetben, hanem , hogy van e egyáltalán gyerek a kezemben.. (???)

Azt hiszem innen indítjuk az eredet anyák infót, amit eddig csak a zárt csoportban bent írtam gyors jegyzetben Orsolya Holló-Jakab-nak. mint most élő, tudatos, első számú eredet figyelemben és tudatossági szándékban levő anyukánk a kisfiával.. :) 
Orsi rajtad a világ szeme

https://www.facebook.com/laughingcolours/videos/10155205537374578/

sajnos nem tudom ide illeszteni, valamiért nem támogatja a rendszer.

Mondjuk megértem, és ha megnéztétek, libbenjünk is tovább belőle sebtiben, a valós fizikai, lelki és szellemi táplálás tudatossági szintjére.

Anyukák első körös hirtelen reakciói a facebookon:

Anita Valkai Basszus...
Bartusné Erika Varkilla Bosszantó, pedig sajnos sok ilyen anyuka van! Vagy talán csak nők, kiknek gyermekük van!!??? ...
Orsolya Holló-Jakab Háát,már éjjel megnéztem eme gyöngyszemet,de azóta se jön ki belõlem megfelelõ szó..nincs rá szavam...amúgy pont szoptattam,mikor elõször néztem,mondjuk most is 
 

 

Shana jegyzet, TANÍTÁS:

Orsi.. bocsi.. akkor most kapaszkodsz.. Mit írtál le?

"Pont szoptattam, mikor néztem a videót... "

Ennek az anyukának hol volt a figyelme?

Mire tapadt a figyelme miközben mit is csinált?

A TV-t nézte, miközben Ő maga evett.

Vagyis eleve SAJÁT MAGÁT ÚGY TÁPLÁLJA tudattalanul, hogy közben nem MAGÁN VAN A FIGYELME, a saját maga táplálásán, hanem a manipulációs, energiaelszívó villanypásztoron.

Az már csak extra hab a tortán, hogy egy táplálásra vágyó gyermek van az ölében, és azt sem vette észre, hogy a gyermek is táplálásra vágyik.

Hiszen hogyan a csudába venné észre, hogy a gyermeke táplálásra vágyik, ha azt sem veszi észre, hogy ő saját magát hogyan táplálja(?).

Tehát az ELSŐ, hogy magadat hogyan Táplálod, és mivel.

És itt mindig a TÁPLÁLÁS teljes spektrumáról beszélek, most plasztikusan a fizikain keresztül megmutatva, de ez egyszerre van jelen mindig,

a SZELLEMI, LELKI, és FIZIKAI TÁPLÁLÁS szintje jó esetben ugyan annak.

Tudom, hogy te most más tudatossággal nézed a SzívTudat és Shana információkat, mondjuk éppen szoptatás közben is.

Azért mégis azt javasolnám, hogy ezt inkább ne tedd, ha rám hallgatsz.

Főleg ne szoptatás közben.

A Szoptatás a legintimebb, a legmélyebb belemerülés egymásba a gyermekeddel.

Akkor vagytok a legmélyebben egymásra hangolva és egymásra kapcsolódva. A legmélyebb kapcsolatteremtés egy másik fizikai létezővel plasztikusan megélve a legtisztább módon.  

Olyan mélységet élhetsz meg a szoptatás közben a fiadon keresztül, ami felér egy spirituális, egy kozmikus szintű spirituális, szellemi orgazmussal, ami lelki orgazmust okoz, és még akár fizikai orgazmusig is elmehet.

Hm.. Bizony.. Furán hangzik?

Mivel a babában még ez a három szint nem válik el, egységben van, teljességben van, természetesen van jelen általa, ezért Ő, amikor szopizik, a kozmikus teljességgel kapcsolódik azon a tevékenységen keresztül, egészen a fizikai síkig. Ekkor még hozza magán keresztül egészen a Kozmikus Mennyet  a Földre, nyitott állapotban, áramlásban, Feltétel Nélküli Árasztásban.

Nem te táplálod ŐT igazán, hanem Te kapsz esélyt, LEHETŐSÉGET(9) arra, hogy rajta keresztül, mint Kozmikus egységében lévő fizikai testben lévő létezőn keresztül, elvigyen téged egészen a saját kozmikus forrás táplálás megélésedig, minden síkon, egészen a fizikai beteljesülésig.

Nem te táplálod őt, hanem lehetőséget kapsz rajta keresztül ilyenkor arra, hogy olyan szinten nyíljon meg a teljes bizalomban a lelked, hogy a saját lelked energia forrása számodra is kinyílhasson, és megélhesd az életenergia-forrásod, a lélekforrásod ÉLET ENERGIA ÁRAMLÁSÁT, és feltöltődhess a saját energiaforrásodból, vagyis a saját lelked kapuján át a Teljesség ÉLETENERGIA FORRÁSÁVAL!

Ha te is megnyílsz a fiadon keresztül ezen a szinten, már lélek-orgazmusban vagy.

Olyan lüktető energiaforrás impulzusok áradnak rajtad keresztül, ami a teljes testedet átjárja, nem csak a tejelválasztás lüktető áramlása indul be, hanem ezen a tevékenységen keresztül a te saját egész életenergia áramlásod is, ez által feltöltődsz.

Magyarul bekerülsz az élet energia áramlásába, ráadásul tudatosan.

Bizony, ha tudatosan vagy benne, és egyszerre tudsz benne megfigyelő és megélőként részt venni, vagyis megfigyelni azt, aki megéli, akkor hupsz, máris még egy szinttel feljebb is nyílsz, és bammm.. már ott is vagy a Szellemi Forrás, a kozmikus forrás pulzáló áramlásában is,  vagyis feljebb nyíltál, feljebb rántódtál, ahol már információk is áramlanak, a szellemi, kozmikus szellemi információk.

Még egyszer a FOLYAMAT:

Első a FIZIKAI figyelem, fókusz, belemerülés magadba és a Gyermekedre, magába a szoptatás tevékenységébe, minden külső ingert kizárva, vagyis teljes magatokra egységben figyelem. Ez által olyan biztonságos, zárt TÉR keletkezik, amiben biztonságosan tud megnyílni a te már sebzett lelked a gyermeked Teljességének a TERÉBEN, hiszen benne még nincs külön elválasztva egy zárt fizikai tér, egy zárt lelki tér, és egy még zártabban eldugott szellemi térhez való kapcsolódás lehetősége, kapuja. Benne ez egyben van nyitva, vagyis magyarul ha belemerülsz a gyermekedbe, akkor egy giga nagy KOZMIKUS TELJESSÉG TÉRBE tudsz úgy benyílni, hogy Ő megtart benne téged, biztonságban vagy általa.

Így ebben a nagy tágasságban, TÉRBEN van helye, tere, hogy hova nyílhassanak ki a te lelki elakadásaid, lelki fájdalmaid, lelki sérelmeid, vagyis általa tudsz gyógyulni észrevétlenül, fájdalommentesen, sőt szerelemben. Hiszen itt már elkezded érezni a saját lelked szeretetét rajta keresztül, a SAJÁTODAT érzed magadban, amit Ő generál benned.

És ahogy a kettőtök szeretet energiája összeadódik, egyre nagyobbra tágultok immár együtt, vagyis Te is tudsz tovább tágulni, és a hullámzó életenergia, lelki szeretet energia forrás tágító impulzusai megnyitják a szellemi szinted kapuit, vagyis átemelődsz a mentális térből a szellemi térbe, ahol  egyre magasabb szintű információkat érsz el, első körben a saját szintedig, aztán egyre tágultabb és tágultabb szintre jutva, egészen eredet szintig visszajutva a kozmikus szellemi térig juthattok el.

Tehát egyszerre van jelen életenergia, információ, és te mint fizikai fogadója, megélője, megtapasztalója.

Ezen a szinten egybekapcsolódva megfigyelheted a fiadat is, Ő hogyan van benne jelen, ha közben kitekintesz, rá nézel, belemerülsz ahogy Ő éli meg ugyan azt, bammm..

Még nagyobbra tágul a lelki forrás beáradás, és a kozmikus szellemi beáradás immár a kettőtök fizikai, testi szintjéig, hiszen már ketten tartotok teret hozzá, és a kettőtöké összeadódik és exponenciálisan tágul a TÉR általa, már ketten nyíltok, tartjátok ezt a kozmikus teret és életenergia forrás áramlás teret, nah, ez kozmikus orgazmust gerjeszt bennetek szellemi, lelki, és szintén egészen fizikai szintig, ami számodra elsődlegesen a tejelválasztásban érződik, számára abban, hogy érkezik fizikai nedű anyán keresztül, de akár egészen a szakrális csakra orgazmusig is elmehet akár az anyánál is. Mert bizony a kicsinél ez nem válik el, Ő még nincs 7 csakrás-ra széttörve ilyenkor. Ekkor még gömbcsakra teljességben van, tehát neki minden sejtjében kozmikus orgazmus van jelen, vagyis életenergia, szellemi energia pulzálás.

 Nah, így alakul ki a kozmikus szintű anya-gyermek szerelem érzés kapcsolat egészen fizikai szintig.

Aztán persze, ha a fentieknek több rétege HIÁNYZIK, tudatosság és a hol van a szellemi szintű figyelmem(,?), mondjuk a teljes TUDATI FÓKUSZOM HIÁNYÁBAN a Szellemi szint nem fog nyílni, de még nyílhat lelki szint, lelki orgazmus még lehet, így alakul ki a lelki kapocs, a SZER-ETET kapocs.

 Ha lelki szint sem nyílik, mert a fókusz nincs tudatosan a lelki szintű érzékelés, megfigyelés, megélés mélységén, hanem még kijjebb van, csak a fizikai szinten van a figyelem, és fókusz, mondjuk pl eleget eszik e, van e elég tejem, vagy magamon van, hogy jaj, fáj ahogy szívja, nem kapja be rendesen.. stb.. stb..

Tehát a FÓKUSZ beszűkül a fizikai szintre,

sőt esetleg átfordul a fizikai szintért való AGGÓDÁS szintjére,

 jaj elég lesz e neki,

vagy jaj, nehogy túl egye magát..

jaj, kettőből adjak, vagy elég az egyik,

méricskélni kezdem közben,

vagy ezen a szinten ugye már BEDUGUL a Baba rendszere is, hiszen nem vagytok az áradás áramlásban, és akkor jön a BÜFIZTETÉS..

A büfiztetésre nem is lenne szükség, ha nem süllyednétek le a kibillent, bizonytalan összevissza fizikai szintre fókuszáltságba.

Az csak azon a szinten létező nagyon kellemetlen érzet, a túl sok, túl kevés, akadozva, nyögve nyelősen, ADOK-KAPOK áramlás.

És tadam, már hova is jutottunk el?

Majd keressétek meg hozzá, amikor elmondom egy hanganyagban ahogy saját anyai táplálásomat megfigyeltem, hogyan befolyásolja aztán az egész életedben azt, hogyan vagy képes adni és kapni..

ADÁS-KAPÁS ÁRAMLÁS kör.

Sőt, most ide is illesztem a saját magam megfigyelését ezzel kapcsolatban, hogy bizony anyukámnak nagyon sok teje volt, vagyis fizikai szinten áradásban voltam, amíg kaptam, amíg szoptam, mindig sok volt mennyiségileg. Fizikai mennyiséget tekintve. Ahogy magamba nézek , lelki és szellemi nyitás nem volt anyuka részéről, de ez engem akkor még nem zavart, a sajátomban áradtam. Ezért tudok egyfolytában most is áradásban lenni, és egyfolytában a BŐSÉG ÉLMÉNYÉT árasztani minden síkon. Vagyis tudom milyen érzés, mint NŐ ÁRADÁSBAN lenni. Miért?

Mert mivel anyukám fizikai szinten a tejen keresztül áradásban volt, és mivel én is nőnek azonosítom magam, így ez a minta épült be plasztikusan, gyakorlatiasan megtapasztalva. Viszont, mivel lelkileg nem velem kapcsolódott közben, nem alakult ki szeretet kötelék köztünk. Tényleg nem. Mondjam úgy itt már hiányt éltem meg, és itt már kialakult az anya-gyermek HIÁNY-SZERETET , a SZERETET HIÁNYA kapcsolódás,

az anya figyelj már rám, anya szeress már engem érzése.

Ezért ezt már magamnak kellett felnőtt fejjel megadnom, anyukám helyett saját magamnak. Ehhez volt szükséges és nagy segítség a lélek szintű, vagyis már a poláris párkapcsolaton túl lépve, a duális párkapcsolat, kapcsolatok, ahol a lélekpárok mindig az azonos LÉLEK-Rész-HIÁNYAIKON kersztül kapcsolódnak össze, az rántja, Rendezi össze őket, ellentétesen megnyilvánítva, a lélekrész, vagyis a szeretet-hiányaikat túlkompenzálva. Az egyik nagyon beszűkülve, nagyon visszazárulva, védve magát, a másik túl áradásban, túl tolásban, túl szeretésben. És egymáson keresztül tudnak gyógyulni, és a saját hiányaikat kiegyensúlyozni. Amikor az egyik félnek sikerül a saját lélekrészeit meggyógyítani, a a másik fél nem halad vele egy ritmusban, addig vannak együtt, amíg az egyiknek sikerül a teljességébe kerülni, és tovább rántódnak egymástól.

Az anyukám részéről szoptatás közben Szellemi fókusz, nyitás meg aztán még annyi sem volt, ugye, hiszen az ha a fizikaitól indulunk, akkor ha a lélekforrás nem nyílik, akkor a Szellemi kapukig el sem jut az ember közben.

Így azt tapasztaltam meg mint baba, hogy egyedül vagyok, hiszen a sajátom az számomra akkor nyitva volt, én belekerültem, de az a fizikai megélésem, élményem épült be gyakorlatiasan ebbe a jelen életem működésébe, hogy EGYEDÜL VAGYOK, és ez hozta a SENKI NEM ÉRT MEG ENGEM SZELLEMI SZINTEN élmény beépülését jelen életem szintjére.

Innen fut a meg nem értettség, ez a HIÁNY GYÖKERE JELEN ÉLET szintjén.

Itt most megállok, mert ezt nem gondoltam, hogy egyszerre fogom a sajátomat is ilyen mélységig felnyitni közben, megyek feldolgozni,és Az áradás, árasztás energiámmal ezzel a lendülettel már adom is tovább, hogy Ti is bekapcsolódhassatok, és a ti felismeréseseitek és megszülethessenek, és együtt, összekapcsolódva gyógyulhassatok velem együtt a sajátotokból.. 

 Folytatásig Ölelés.. 

 Judit Shana Pásztor

Annyit talán még ide gyors megértésnek, hogyan alakult az, hogy ennyire lebutított, ANYAG-EMBERRÉ váltunk.. Ebben nagyon fontos szerepe van annak, hogy az anyáink, és magunk mint anyák csak és kizárólag a gyermek FIZIKAI szükségeltére Fókuszáltunk, meg legyen a kaja, ruha, tiszta pelus, aztán hello.. Vagy ráadásul a fizikai szükségletek kielégítése miatt aggódtunk, ezzel már magát az anyag embernek is a HIÁNYÁT táplálták belénk.. tehát, a mínusz, negatív, semmim sincs, és mindenen aggódok, ha értem aggódtak, mindentől félek, ha mindentől féltettek,  képtelen vagy, nekem nincs.. nem érdemlem meg, nem vagyok rá méltó.. figyelmen kívül vagyok hagyva.. stb..s tb..

Tehát amit most tömegével látunk, innen indul, mi lett FELTÁPLÁLVA a legelején, tudod, mint a számítógépre a program, és hogyan, pont úgy fogunk működni, és szívni..

Jah, és akinek csak az anyagi szükségletei lettek figyelembe véve, vagy még az sem, az honnan fütyülőből tudná, hogy VAN MÁS SZINT IS, Lelki és Szellemi és az hogyan is működik a valóságban.

Aki dsosem kapott belőle, annak az tényleg nincs, nem tehet róla, így lett az anyag szintű agyhalott, érzéketlen, lelketlen ember típus kitenyésztve. Nem egy gonosz valaki tehet róla, hanem a saját tudattalan anyáink, akiket tudattalan anyák szültek, és akiket tudattalan anyák szültek.. shalalala..

Most lehet ébredni anyák, és tudatosan lelki és szellemi szinten is táplálni valósan. 

 

előzmény, ajánlott jegyzetek a fentiekhez még:

IV. SzívTér Teremtő Tudatfázis és a Krisztus/Kristály Felnőtt és Gyermek működése

IV. Miért kell a gyereknek fizetnie a felnőtteknek hogy játszhasson? Ki találta ezt ki és mikor? 

I. Befogadás-Áramlás-Teremtésmódunk: Hogyan befolyásolja az anyai táplálás módunk....