Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Anyai elvárás érzelem medencéből kilépés élesben gyakorlat Aurora-Shana

2017.05.18. Kollektív Magnapló:

Itt és MOST a jelenben ÉLESBEN, fizikailag történik egyéni szinten, és kollektíven egyben, több eredet társunkon keresztül egyszerre, több színhelyen, többféle egyéninek látszó történetbe ágyazottan.
Hallgassátok meg a hanganyagot, majd dolgozzatok a korábbi Anyai táplálás hanganyagon keresztül a leváláson tudatosan, az átfordításon..
Történik még ma kollektívben hangsúlyosan a mai nap folyamán Államigazgatási szinten, gyámügy, bíróság szintjén, amikor odáig helyezed ki magadból azt a belső stabilitást, hogy

"nem vagyok jó anya"
"meg kell felelnem a külső elvárásoknak"
"meg kell felelnem az államigazgatási külső elvárásoknak, hogyan vagyok jó anya"
"átadtam a hatalmam az anyaságom felett az államnak, hogy az államigazgatás döntsön rólam mint anya, és a gyermekemről mint szülő=gyámügy+bíróság"

Vedd vissza a Hatalmadat magadba Anyaként!

 

Hanganyag (lejátszáshoz katt a címre):

Anyai elvárás érzelem medencéből kilépés élesben gyakorlat Aurora-Shana hanganyag.mp3

Ha megáll a hanganyag, adjatok magatoknak időt rá, hogy betöltődjön..

Van akiknek elsőre végig játssza, van akiknek sokszor, többször kell elindítania, részekben tudja csak meghallgatni.

Ennek OKA VAN!

Még pedig az az oka, annyiszor, olyan részeken fog megállni, megakadni, és kell majd újra indítanod, ahány saját réteged van, ahol a saját rendszeredben beakadások vannak ezzel kapcsolatban. Mély levegő, indítsd újra.. és előbb-utóbb végig megy majd, minél többen hallgatjátok meg. 

Sőt, ha mondjuk valamelyik eredet anya, nagymama csinál belőle nektek videót, vagy minél több helyre felkerül és több helyen lejátszhatóvá válik, azzal tágul a kollektív terünk rá, ezt együtt teremtitek.

Eredet tudatosság szinten már így megyünk.

Kitartást, és kellemes felszabadulást ezek alól a nagyon súlyos, terhes anyai érzelem minták alól, és élvezettel és örömmel, derűvel teli kilépést belőle, lecsatlakozást róla.

nevesd át magad!

 

előzmény, ahol struktúra kódunkkal és még több érzelem elvárás rendszer megértésről csatlakozhattok le teljességben:

 

(93) 1-2.rész: , Anyai táplálás Bőség-Áldás Női Bal tenyér struktúra kód ; Anyai Táplálás Bal Tenyér-Tányér Struktúra bontó kód felmondása 2. verzióban

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

shana - ha leáll a hanganyag töltsd le

2017.05.18 12:22

Ha letöltöd, azzal nem csak technikai letöltés történik.. Tudarosságban a gépem, telefonom is én vagyok.. Tehát nem kívül van az energia és információ hanem benned, és történik egyből.