Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

VIII. Pénz a mátrixban, te a mátrixban: Versenyfutás a mátrixban a Lelkekért! Pénzmátrix bontás

Versenyfutás a Mátrixban az Lelkekért!
miközben mi már próbálnánk kijönni a rendszerből, mert már nagyon rossz, már nagyon szorít, már nagyon nyom, már nagyon présel, már nincs bennünk több, amit odaadhatnánk magukból abba az irányba.. amikor már szeretnénk MAG-unknak, magunkért adni és létezni szabadon,
eközben a gyermekeinket éppen erőszakkal, nyomással, préseléssel, az életenergiájuk elszívásával toljuk, törjük befelé a rendszerbe, ahol már nagyon gyorsan megtanulja a jelen agyon nyomott, agyon préselt állapotunkat, és ő már onnan folytatja.. őt már onnan lehet tovább kizsigerelni, tovább hülyíteni, tovább szívni belőle más módokon.. majd...

Ez egy ÖRDÖGI KÖR!

A KÖRBŐL nincs kiszállás sehol sem, egyénileg szinte lehetetlen, globálisan pedig akár melyik ponton bontjuk meg a rendszert, mindig visszaépíti magát.. és minden pillanatban termeli ki az újabb és újabb droidokat magának, a gyerekeinken keresztül, akiket mi magunk adunk oda önszántunkból, tolunk be a rendszerbe félelemből, megszokásból, tudattalanságból... A gyerekeink belőlünk vannak, tehát valójában magunkat adjuk oda többszörösen, újra és újra reprodukálva önmagunkat, biztosítva ezzel az élő energia utánpótlás-ellátást a rendszer felé..
ha így nézem, és azt, hogy hosszú évek óta dolgozunk a pénz-mátrixon globálisan...:

Mostanra világos lett, hogy nincs a pénzzel jóléti állam-kép... álom-kép..!
Az, akik ezzel kecsegtettek, az egy átverés,.!
Lebegtetés információ, mondhatni globális időhúzás, hogy elkerüljék a végét a történetnek.

Azt, hogy VÉGE a PÉNZ-MÁTRIXNAK és OMLASZTJUK össze...

Sok-sok "buta", fél informált sávból jönnek ilyenkor a reakciók
a kedvencek:

az "emberek" nincsenek készen rá...---> 
válasz: nincs olyan, hogy "emberek" nincsenek készen.. , aki ezt mondja az saját maga nincs készen rá, mert még nem vette magának a fáradtságot, hogy belemenjen és logikusan végig gondolja a saját életét egyéniben pénzzel, és pénz nélkül. 
Nem volt még képes és nem hajlandó visszaemlékezni arra az időszakára, amikor számára nem létezett a pénz. Vagyis még 3-4-5 éves korig sem hajlandó saját magában visszamenni. Ha ezt megtenné, akkor emlékezne, és megnyugodna, hogy igen, tudom milyen érzés az amikor még nem volt bent a tudatomban az az információ, hogy pénz,. mégis léteztem. Az sem volt bent a tudatomban, hogy anyukáméknak van pénze, és mégis léteztem. 
Tehát elég oda visszamenni. 
Vagyis nem az emberek nincsenek kész rá, 
-ez egy általános kifogás ahol az "emberek" általánosító címkével takarózik az ember-,
hanem maga az aki mondja nincs kész rá. 
Mire is nincs készen? Arra hogy önmagára figyeljen, arra, hogy önállóan gondolkodjon magáról, és arra, hogy saját magára visszaemlékezzen kisgyermekkorára. 
Erre használt elkerülés, kifogás, "az emberek nincsenek kész rá" duma.

az "emberekben nagyon nagy a félelem", mi lesz ha nem lesz pénz?---> 
válasz:
húúú, ez a legnagyobb kedvenc, amit teljesen fordítva értelemez általában az "okos" félművelt terapeuta hajlamú egyén.. (a leggyakrabban terapeutát játszóktól szoktam ezt hallani)
A fenti analógiával valójában az az illető, aki a saját világa saját embertársait így látja, ilyennek látja, legerősebb kifogásnak a saját életében azt látja, hogy "az emberek félnek".. 
Ott valójában maga az egyén fél, amit rávetít az "embereknek" nevetett külvilágára. 
A láthatatlan embertömeg-masszát hozza fel kifogásnak, azokat hibáztatja, azokra vetíti rá a saját félelmét. Vagyis a saját külvilágában lévő embereket egy félelem-szemüvegen keresztül látja, a saját félelmével nem azonosulva, azzal a külvilágát ruházza fel. 
Itt is a külvilág a hibás, nem ő fél, hanem az "emberek".., és miattuk nem lehet elhagyni a pénzt. Mást okolunk a saját félelmeinkre ránézés helyett. vagyis a saját félelmeinkre ránézéstől félünk.
Félek a félelemtől érzés.

kedvenc még, a káosz lesz, mi lesz a gazdasággal?--->
válasz:
milyen káosz?
A káosz most van!

Ezt már mindenki tudhatja, a káoszban levést lehetne megállítani azzal, ha kivesszük a pénzt teljesen a játékból, mivel maga a pénz mozgatja a káoszt, és maga a pénz az ami egyre inkább szítja a káoszt.
 

Mi történne ha holnapra úgy ébrednél, hogy nincs pénz? 
Ha elfelejtenéd a pénzt. Mondjuk egy kis kollektív demencia? Jöhet?.

 
Gondolj bele, amit elfelejtesz, az van?

Ha valamit elfelejtesz, akkor az nincs, azért felejted el.
Ha nincs, akkor amit eddig pénzért csináltál, másnaptól nem csinálnád. 
Amit eddig csak azért csináltál, hogy pénzt kapj érte, az valójában nem valós.
Ha viszont olyat csináltál, amit anélkül is csinálnál, ha nem kapnál érte pénzt másnaptól, akkor az bizony valós, és valóban hasznos. Ha másnak nem is, de magadnak mindenképpen. 
Ha valami magadnak mindenképpen hasznos, és akkor is csinálnád, ha nem kapnál érte pénzt, akkor te másnap is ugyan úgy csinálnád tovább, mert -még egyszer-nem a pénzért teszed. igaz? Tök jó!
Ha viszont olyat csináltál eddig, amit csak a pénzért tettél, megalázó, kiszolgáltatott módon, megélhetési kényszerből, akkor oda nem mennél be másnaptól.
Ha te egy olyan helyre jártál be eddig, ami megalázó, kiszolgáltatott hely volt számodra, akkor te ott csak olyat tudtál létrehozni, ami megalázó és kiszolgáltatott energiájú. 
Ha kivesszük a pénzt(amnézia), egyből kiderülne és másnaptól ezek a helyek lebomlanának, ha magadtól nem akarnál megalázó, kiszolgáltatott helyzet energiát többet megélni ha nem kapsz érte pénzt megalázó módon..

Termék-előállítás, szolgáltatások haszonért, pénzért, mi lesz a gazdasággal-->
válasz:
Ha te eddig azért jártál be valahova, olyan termékeket állítottál elő, amit csak a pénzügyi haszonért tettél, vagy hogy ebből élj meg, ha kivesszük a pénzt, egy perc alatt kiderül, hogy tényleg van e szükség arra termékre, arra szolgáltatásra. 
Ha magadnak van rá szükséged, és azt látod hogy másoknak is, és nélkülözhetetlen vagy, ha nem csinálod tovább pénz nélkül, akkor megélheted, hogy hasznos vagy!!! (haszonszerzés nélkül is), és fontos!!! és nélkülözhetetlen!!! vagy abban amit előállítasz, amit szolgáltatsz.
Amire nincs szükség, az egy pillanat alatt kibukna, lebukna, kiderülne, és ezzel megoldanánk a globálisan azt, hogy zöldek meg miegymás harcoljon tovább a haszontalan, az egészségtelen, a káros, az embertelen módon előállított, gyártott szolgáltatott dolgok iránt.

És így te sem élnéd meg az többet, hogy haszontalan vagy, káros vagy, embertelen vagy, mert a pénz miatt erre kényszerültél és amgad is rosszul érezted ettől magad.

Huhh... micsoda fellélegzés lenne? hm?
Most nem írok többet, mert már lehet, hogy ez is túl hosszú..
folyt. köv.
ha eddig eljutottál.. 
ér hozzászólni, és tovább gondolni...
Ér józanul, és bátran gondolkodni!
Shana Judit

 

 

Eva Kincses Judit sokat gondolkodtam én már ezen. Tettem is érte úgy gondolom a magam részéről. Kivontam magam sok mindenből. A rendszert az emberek tömege összetartja és azok után is utána nyúl és nem akarja engedni akik már készek lennének teljesen kiszállni belőle. Az emberek tömege nem érti és nem is akarja elengedni a megszokott szféráját. Ha itt ott fáj is neki, de ismeri és megszokta. Amíg ők elhiszik, hogy másoknak kell megmondani nekik mit tehetnek és mit nem, addig az sajnos ránk is hatással van. Lehet tényleg kevesen vagyunk még? Mikor fog ez végre átfordulni?
 
Judit Shana Pásztor Éva.. ha az kell az embereknek, hogy megmondják nekik.. akkor csak annyit kell tenni, hogy megmondom nekik... és kész.. smile hangulatjelAmúgy mondom már 5 éve legalább, és nagyon sokan hálásak, hogy jé.. tényleg, erre nem is gondoltam.. ez az egyik...
 
Marianna Gardi Paradoxon , mert minden sorával egyetértek.. de tovább terjedve , így látom:
Mindegy mire cserélik fel smile hangulatjel 
Nem a pénz léte, fajtája (Dollár, Frank..stb) a hibás, a kialakult helyzetért ami a világon van. Akármivel váltják / juk smile hangulatjel is fel, ha a mentalitás az elnyomás marad...és kevesebb búzát,vagy aranyrögöt kapsz a munkádért, mint ami elegendő ahhoz hogy méltó emberi életet élj.
 
Judit Shana Pásztor éppen ezért nem cserél fel senki semmit semmit... ennél tovább megyünk.. Értitek amit leírtam???
 
Judit Shana Pásztor Tudsz magadra 5 évesen emlékezni, akkor hogyan voltál a pénzzel? Nem az emberek, te magad.. a sajátodban.. smile hangulatjel
 
Marianna Gardi smile hangulatjel Tudtam , és tudok smile hangulatjel
 
Marianna Gardi A pénz mátrix áttörése ... áhá, értem, műkszik smile hangulatjel
 
Sherin Gabi Kordásné Shana Judit A másik: amikor velem beszélgettek erről vagy én írok erről, akkor nem egy ugyan olyan kis szerencsétlen ember beszél rajtam keresztül, aki tehetetlen...
Nem tudom hánya hallgattátok meg a hanganyagjaimat. Tudom, hogy nehéz felfogni, hogy létezik olyan létező a bolygón, aki meg tudja tenni, hogy összeomlassza a mátrixot.. és hogy amiről beszélek az nem az emberi elme kis gondolkodás szintje, hanem én a legmagasabb közös perspektívánknak éppen az aktuális verzióját mondom számotokra, hogy éppen hol tartunk.. Tehát nem a közért-találka szintjén találgatunk.. hanem azt mondom, ahol MOST TARTUNK globálisan.. amikor ezt veletek közlöm, akkor sarkallak titeket, hogy engedjétek el nyugodtan azt a hülyének nézem az embereket, teraputa nézpontotokat, amit most bocs Évi de ugyan úgy lenyomtál te is, pedig éppen szó szerint ezt írtam példának.. mert ezzel Ti magatok tartjátok fent, és ti magatokat tartjátok ebben a buta, szerencsétlen, tudattalan állapotban az embereket... Hogy mit tegyél? Az első, hogy hagyd abba azt, hogy az emberek.. így, meg úgy.. Amíg nem látod a saját valóságodat egyben, amíg nem tudod, hogy az emberek is te magad vagy.. (nem psirimaszlagban mondogatva.. ) hanem valósan abban a TUDATÁLLPOTBAN ÉS RÁLÁTÁSBAN LÉTEZVE, addig te nem mondhatod az "emberekre".. jogosan, kompetensen, hogy ilyenek, olyanok.. mert addig te benne vagy, és te hozzájuk képest vagy másmilyen. Ha már egyben leszel a saját világoddal, az emberek a saját világod részét fogják számodra képezni, és nem csak saját magadért érzel majd felelősséget, hanem a saját világod minden létezőjéért, akkor nem fogod őket megítélni ilyennek, olyannak, hanem előhívod te is magadból azt, hogy a legjobb az egész világom számára a változásom. Így született meg a a legmagasabb perspektívákkal együtt, hosszas elemzések után az a verzió, hogy kivonjuk a pénzt!! Kihúzzuk a pénzt a történetből, mert megrekeszti a további fejlődést, a haladást a lélekevolúciójában az emberiségnek a bolygón... Itt tartunk ma...
 
Marianna Gardi Mindegy mire cserélik fel, ha ... fentebb írtam.. ha a lélek azt választja, fejlődik pénzzel is, vagy anélkül. Tudatszint váltás, nem függ a pénztől szerintem .
 
Judit Shana Pásztor a szerintem.. az szokásosan nem valóság.. én mindig csak a valóságról írok.. és most ebben itt tartunk.. mint Lélekevolúció kísérő tanítók éppen, hogy vége a külső értékmérős fejlődésnek.. nincs tovább. megrekedt.. és most jön az átfordulás ebben...
 
Eva Kincses Félreértettél Judit. Ugyanazt gondolom amit Te, csak a tegnapi napon a tapasztalatom mást mutatott a világban. Azt gondoltam ilyesmivel már nincs dolgom....és mégis. Nem ítélem meg az embereket csak megállapítom ami éppen van. Én kivontam magam, és bontom ezerrel, de a rendszer még mindig beránt. A kollektív tudat még mindig erős.
 
Judit Shana Pásztor miden rendben Évi... tök jól csinálod.. azt is szoktam mondani, hogy ne abból indulj ki amit kint látsz.. mert amíg a régi irányba nézel, az egészen a teljes lebomlás végéig ugyan azt a képet fogja mutatni, egészen a totális szétesésig.. Maradj meg a saját belső tudatos figyelmedben, akár merre is nézel, ne higgy a szemednek, csak a benned lévő érzéseknek.. a külső kép már lehet hogy nem téged tükröz.. még sokáig fog maradni ez a közös kép, mikor te már rég nem az leszel.. Amíg viszont beránt, akkor addig okkal nézed, és okkal látod.. érted ugye? tehát köszi, hogy berántottál, mert az azt mutatja, hogy még van mit kidolgozni magamból, pont azt ami berántott.. ennyi.. smile hangulatjel
 
Eva Kincses Igen tegnap eszembe is jutottál és azonnal a szívközpontomba mentem és nem csináltam mást csak átéltem ami ott volt. Szívközpontból sugároztam energiát az ott lévő embereknek.
 
Marianna Gardi Én is a valóságról írtam , a te valóságod szerinted az amit te írtál smile hangulatjel
 
Judit Shana Pásztor Ez nagyon jó.. a legnagyobb valós segítség amit bárkinek adhatsz, ha látod miben van, megérted, és megmaradsz a saját középpontodban.. akkor van ott egy olyan megfigyelő tudatosság, ami őket is képes átemelni a drámákon.. , beszélni sem kell, csak megmaradni a középpontban, és együttérzésben.. feltétel nélkül.. stb.. ez a terepgyakorlat.. hihihi.. smile hangulatjel
 
Judit Shana Pásztor Marga.. imádlak.,. te jól el voltál az utóbbi 4,5 évben menve.. és azon mosolygom, hogy ugyan azokat a sablon ezo-paneleket lököd, amit a spiri mátrix kezdők szoktak egymásnak csípőből lődözni, hogy a saját pozíciójukat erősítsék.. Bocs, hogy idehívtalak, véletlen volt.. nem zavarnálak meg a világodban.. okés..? Köszönöm, hogy erre jártál.. És köszi a grabovoj infót.. Minden jót.. smile hangulatjel
 
Judit Szönyi Kepzeljetek el, hogy a Vilagban Minden ingyen elerhetö, Senkinek nem kell fizetnie Semmiert. Mindenkinek -Minden Ingyen Van! Egyszrüen vond ki a Penzt! Ilyen egyszerü!
 
Judit Pásztor Tegnap épp erről beszéltem a fodrásznál, hogy merjünk nagyokat álmodni, hogy bőségben és jólétben élünk, de szerintem lehet azt hitték, hogy megbuggyantam grin hangulatjel
 
At Chi Jómagam évek óta tesztelem a "mi lenne ha nem lenne pénz" estet, elmentem a végletekig de igazán sose féltem attól hogy nem lesz mit egyek, vagy hol aludjak. Sosem tudatosan tettem csak hagytam hogy a szívem, az érzéseim vezessenek, ahol nem éreztem jól magam, ahol úgy éreztem olyat csinálok amivel az általam lebontandónak érzett rendszert építettem, onnan tovább áltam, bármilyen jól is ment ott anyagilag nekem. Nem csak én hanem sokmillióan teszteltük a lehetőségeket így nektek már csak annyi a dolgotok hogy már a közösen ( és ezalatt ez egész emberiség lelkeinek magasabb perspetkívájából közösen kidolgozott mintát értem ) elkezditek élni.
"Gondoljatok", érezzetek bele milyen egy olyan társadalom amiben mindenki azt teszi amit szeret (ami az életfeladata?! ) és emelett mindene megvan. Ugye sokan gondolkodtatok éreztetek már bele ebbe az energiába? Az elmúlt időben egyre inkább? Dolgozni kell de a munka lehet szórakozás is grin hangulatjel heart hangulatjel

Kérdés az meg merjük e élni hogy kövessük szívünk hívó szavát vagy benne ragadunk az eddig jól megszokott szarban?

Nem könnyű tudom, főleg ha magunknak nehezítjük meg, de most mégis olyan egyszerű hogy kinyúlsz érte megfogod és alkalmazod a legjobb tehetséged szerint, egységesen egyedi az egész, ez benne a legcsodálatosabb grin hangulatjel

Én eddig "egyedül" dolgoztam tanultam fejlődtem, mindig mindenki még a legjobb barátaim is bolondnak túl soknak tartanak, de mégis érzik és irigylik valahol azt amit megélek, a szabadságot és önmegvalósítást, azt hogy szívből élek és az életem visszaigazol, még ha a külső szemlélőnek pont az ellenkezője jön le.

Most pedig elérkeztem ahhoz hogy megtaláltuk egymást azokkal az emberekkel akikkel eddig ugyanezen dolgoztunk anélkül hogy tudatosan tudtunk volna egymásról, de szívben folyton össze voltunk kapcsolva.
Ezt most csak a pénz kapcsán írtam ide le, de az élet bármely területére írhattam volna.

Itt az Aranykor erre várt mindenki és most mégis a többség még fél elfogadni az újat és elengedni a régit, persze nincs ezzel se probléma mert mindenki halad a saját tudása vagy szíve szerint és közösen rakjuk ki a képet grin hangulatjel heart hangulatjel

Még egy apróság ami feljött fentebb a HSz-okban:

Karma
Ez egy fszság grin hangulatjel én kb 2éve lezártam a karmámat, elengedtem pá köszi mindent ami eddig volt, szeretek mindenkit mert sokat tanultunk egymástól de már nem fogok felesleges köröket futni. Erre mit látok? Az elmúlt időben egy csomóan ezt közvetítik mondják, hát felejtsétek el a karmát összegezzétek a tanultakat vagy csupán éljetek szívből hisz onnan élhető meg a legmagasabb tudás: A szeretet heart hangulatjel

szerintem grin hangulatjel Atcsii
 
Judit Pásztor At Chi, ha nem haragszol megosztom ezt az írást, minél többen lássák a mintát és az utat! smile hangulatjel
 
Judit Shana Pásztor jah.. jó ötlet... fel is rakom ide...
 
At Chi nem haragszok semmiért grin hangulatjel
 
At Chi 2 apróság ami azóta történt velem:
1, elindultam itthonról és megállt egy autós, hogy segítsek neki hol van a szemere tér amit keres. Beültem megmutattam neki 2 utcára a teret. Térképpel a kezében tér sarkán álva másokat kéárdezve sem találta meg azt a bszottnagy teret aminek a sarkán állt 5 percel elötte grin hangulatjel sokszor mi magunk is ilyenek vagyunk hiába érünk oda ahova elindultunk képtelenek vagyunk elhinni ha megérkeztünk, merthogy az emberünk olyan teret keresett ahol egy igen rendetlen szelektívhulladékgyüjtő sziget van ( vmi újságcikkhez ), most meg épp tökéletesen rendben volt minden.
2, a reptéren odajön hozzánk egy hajléktalan tiszta renden embernek, ha nem mondja fel se tünt volna elsőre. Valahogy gondolkodás nélkül adtam neki egy ezrest sz utolso 6-8ból amim még van. aztán beszélgettünk és érdekes módon tud mosolyogni és bármiféle külső rendszer nélkül sokszor feketemunkával csereberékkel vayg koszt és szállás alapon él néha épp a repülőtéren. Ez az ember a válás után nem akarta a részét a xcsaládi házból inkább otthagyta a 4 lányának és feleségének minthogy az utcára kerüljenek ők is.
rengeteg ilyen vagy ehez hasonló jó ember él szerte kishazánkban és a világban és mi mégis azzal vagyunk elfoglelva hogy most mégtöbbet felhalmozunk "mert li lesz ha holnap?" egy feltételezésre?
 
Komjáthy Ildikó nem tudom,mi lesz holnap...és kiléptem a pénzes körből... megvan mindenem...és kizárólag olyan munkát vállalok el, amit szeretek csinálni....na furának is néznek smile hangulatjel...meg tudom nyitni a szívteremet és benne is tudok tartózkodni egy ideig... és vannak még megoldásra váró történeteim is magammal...jelenleg ennyi... smile hangulatjel