Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

VI. Pénz a mátrixban, te a mátrixban. Hol vagy valósan, és mi van utána. Versenyfutás a Mátrixban az Lelkekért!

Versenyfutás a Mátrixban az Lelkekért!
miközben mi már próbálnánk kijönni a rendszerből, mert már nagyon rossz, már nagyon szorít, már nagyon nyom, már nagyon présel, már nincs bennünk több, amit odaadhatnánk magukból abba az irányba, amikor már szeretnénk MAG-unknak, magunkért adni és létezni szabadon,
eközben a gyermekeinket éppen erőszakkal, nyomással, préseléssel, az életenergiájuk elszívásával toljuk, törjük befelé a rendszerbe, ahol már nagyon gyorsan megtanulja a jelen agyon nyomott, agyon préselt állapotunkat, és ő már onnan folytatja. Őt már onnan lehet tovább kizsigerelni, tovább hülyíteni, tovább szívni belőle más módokon.. majd...

Ez egy ÖRDÖGI KÖR!

A KÖRBŐL nincs kiszállás sehol sem, egyénileg szinte lehetetlen, globálisan pedig akár melyik ponton bontjuk meg a rendszert, mindig visszaépíti magát, és minden pillanatban termeli ki az újabb és újabb droidokat magának a gyerekeinken keresztül, akiket mi magunk adunk oda önszántunkból, tolunk be a rendszerbe félelemből, megszokásból, tudattalanságból.

 A gyerekeink belőlünk vannak, tehát valójában magunkat adjuk oda többszörösen, újra és újra reprodukálva önmagunkat, biztosítva ezzel az élő energia utánpótlás-ellátást a rendszer felé.
Ha így nézem, és azt, hogy hosszú évek óta dolgozunk a pénz-mátrixon globálisan, megrémülhetnék...

Mostanra világos lett, hogy nincs a pénzzel jóléti állam-kép... álom-kép..!
Az, akik ezzel kecsegtettek, az egy átverés,.!
Lebegtetés információ, mondhatni globális időhúzás, hogy elkerüljék a végét a történetnek.
Azt, hogy VÉGE a PÉNZ-MÁTRIXNAK és OMLASZTJUK össze...

24penzjpg.jpg

nagyításért katt a képre

 

 

Sok-sok "buta", fél informált sávból jönnek ilyenkor a reakciók
a kedvencek:

az "emberek" nincsenek készen rá...---> 
válasz: nincs olyan, hogy "emberek" nincsenek készen.. , aki ezt mondja az saját maga nincs készen rá, mert még nem vette magának a fáradtságot, hogy belemenjen és logikusan végig gondolja a saját életét egyéniben pénzzel, és pénz nélkül. 
Nem volt még képes és nem hajlandó visszaemlékezni arra az időszakára, amikor számára nem létezett a pénz. Vagyis még 3-4-5 éves korig sem hajlandó saját magában visszamenni.

Ha ezt megtenné, akkor emlékezne, és megnyugodna, hogy igen, tudom milyen érzés az amikor még nem volt bent a tudatomban az az információ, hogy pénz,. mégis léteztem. Az sem volt bent a tudatomban, hogy anyukáméknak van pénze, és mégis léteztem. 
Tehát elég oda visszamenni. 
Vagyis nem az emberek nincsenek kész rá, 
-ez egy általános kifogás ahol az "emberek" általánosító címkével takarózik az ember-
,
hanem maga az aki mondja nincs kész rá. 


Mire is nincs készen?

Arra hogy önmagára figyeljen, arra, hogy önállóan gondolkodjon magáról, és arra, hogy saját magára visszaemlékezzen kisgyermekkorára. 
Erre használt elkerülés, kifogás, "az emberek nincsenek kész rá" duma.


az "emberekben nagyon nagy a félelem", mi lesz ha nem lesz pénz?---> 
válasz:
húúú, ez a legnagyobb kedvenc, amit teljesen fordítva értelemez általában az "okos" félművelt terapeuta hajlamú egyén.. (a leggyakrabban terapeutát játszóktól szoktam ezt hallani)
A fenti analógiával valójában az az illető, aki a saját világa saját embertársait így látja, ilyennek látja, legerősebb kifogásnak a saját életében azt látja, hogy "az emberek félnek".. 
Ott valójában maga az egyén fél, amit rávetít az "embereknek" nevetett külvilágára. 
A láthatatlan embertömeg-masszát hozza fel kifogásnak, azokat hibáztatja, azokra vetíti rá a saját félelmét. Vagyis a saját külvilágában lévő embereket egy félelem-szemüvegen keresztül látja, a saját félelmével nem azonosulva, azzal a külvilágát ruházza fel. 
Itt is a külvilág a hibás, nem ő fél, hanem az "emberek".., és miattuk nem lehet elhagyni a pénzt. Mást okolunk a saját félelmeinkre ránézés helyett. vagyis a saját félelmeinkre ránézéstől félünk.
Félek a félelemtől érzés.

kedvenc még, a káosz lesz, mi lesz a gazdasággal?--->
válasz:
milyen káosz?
A káosz most van!

Ezt már mindenki tudhatja, a káoszban levést lehetne megállítani azzal, ha kivesszük a pénzt teljesen a játékból, mivel maga a pénz mozgatja a káoszt, és maga a pénz az ami egyre inkább szítja a káoszt.

Mi történne ha holnapra úgy ébrednél, hogy nincs pénz? 
Ha elfelejtenéd a pénzt. 
Gondolj bele, amit elfelejtesz, az van?

Ha valamit elfelejtesz, akkor az nincs, azért felejted el.
Ha nincs, akkor amit eddig pénzért csináltál, másnaptól nem csinálnád. 
Amit eddig csak azért csináltál, hogy pénzt kapj érte, az valójában nem valós.
Ha viszont olyat csináltál, amit anélkül is csinálnál, ha nem kapnál érte pénzt másnaptól, akkor az bizony valós, és valóban hasznos. Ha másnak nem is, de magadnak mindenképpen. 
Ha valami magadnak mindenképpen hasznos, és akkor is csinálnád, ha nem kapnál érte pénzt, akkor te másnap is ugyan úgy csinálnád tovább, mert -még egyszer-nem a pénzért teszed. igaz? Tök jó!
Ha viszont olyat csináltál eddig, amit csak a pénzért tettél, megalázó, kiszolgáltatott módon, megélhetési kényszerből, akkor oda nem mennél be másnaptól.
Ha te egy olyan helyre jártál be eddig, ami megalázó, kiszolgáltatott hely volt számodra, akkor te ott csak olyat tudtál létrehozni, ami megalázó és kiszolgáltatott energiájú. 
Ha kivesszük a pénzt, egyből kiderülne és másnaptól ezek a helyek lebomlanának, ha magadtól nem akarnál megalázó, kiszolgáltatott helyzet energiát többet megélni ha nem kapsz érte pénzt megalázó módon..


Termék-előállítás, szolgáltatások haszonért, pénzért, mi lesz a gazdasággal-->
válasz:
Ha te eddig azért jártál be valahova, olyan termékeket állítottál elő, amit csak a pénzügyi haszonért tettél, vagy hogy ebből élj meg, ha kivesszük a pénzt, egy perc alatt kiderül, hogy tényleg van e szükség arra termékre, arra szolgáltatásra. 
Ha magadnak van rá szükséged, és azt látod hogy másoknak is, és nélkülözhetetlen vagy, ha nem csinálod tovább pénz nélkül, akkor megélheted, hogy hasznos vagy!!! (haszon szerzés nélkül is), és fontos!!! és nélkülözhetetlen!!! vagy abban amit előállítasz, amit szolgáltatsz.
Amire nincs szükség, az egy pillanat alatt kibukna, lebukna, kiderülne, és ezzel megoldanánk a globálisan azt, hogy zöldek meg miegymás harcoljon tovább a haszontalan, az egészségtelen, a káros, az embertelen módon előállított, gyártott szolgáltatott dolgok iránt. És így te sem élnéd meg azt többet, hogy haszontalan vagy, káros vagy, embertelen vagy, mert a pénz miatt erre kényszerültél. Huhh... micsoda fellélegzés lenne? hm?
Most nem írok többet, mert már lehet, hogy ez is túl hosszú..

folyt. köv.

ha eddig eljutottál..

ér hozzászólni, és tovább gondolni...
Ér józanul, és bátran és tisztán érezni és gondolkodni!

Shana Judit

 

Sherin Gabi Kordásné Ha azt tudnák sokan, hogy mi van utána akkor sokkal bátrabban hagynák ott a munkahelyüket. De amig csak az jut eszébe, hogy a munkanélküli van utána, addig ő marad ahol van! Pedig a helyi pénzek jó felé indultak, és lehet csereberélni, mindenki azt adja magából amiben a legjobb és azt kéri amire éppen szüksége van

 

 

Judit Shana Pásztor Senki nem mondta, hogy hagyja ott a munkahelyét,  mert nem teszi meg úgy sem. Értitek egyáltalán az írást? Kihúzzuk a mátrixból a pénzt!!!

És el fogod te magad is felejteni, és Tessék ne az emberekkel takarózni!!!

Magadra figyelj és csak magadat nézd, hogy te hogyan fogsz cselekedni másnaptól, ha nem lesz a mátrixban pénz, ha elfejeted másnap.

 Magadról!! Képes vagy magaddal és nem az "emberekkel" foglalkozni???

 

Sherin Gabi Kordásné Igen! , nem kifelé, hanem befelé 

 

Zsuzsa Szetag Ahogy olvastam az írást, megpenditett néhány erős hitrendszer húrt, igen mi lesz azután, ha kivonom a pénzt,a saját életemből.. ha elkezdek nem a pénzért dolgozni.., egyáltalán azt csinálnám /fodrászat/.. továbbra is? És ha igen az akkor valós lenne legalább..Érdekes ezt magamban végigvezetni, igen csinálnám és talán ha nem "muszájból" kellene, akkor még nagyobb örömömet lelnék benne! Jó érzés volt ezt most végiggondolni! és igen, nem kell tovább gondolni, hogy akkor, hogy lesz.. a számlák stb.., majd hozzám alakulna.. , ahogy minden, ha megteszem a lépéseket..,de ebben még szélsőségekben mozgok, , vagyis kettőségben, egyfelöl jó játék még teremtgetni a pénz.., de érzem, hogy mennyire más mínőség lenne ha nem lenne.., és itt a fonákja, ami összezavar.. szorongással tölt el, most akkor mi van? Ne teremtgessem ne élvezzem ezt a játékot.., Majd megjön és alakul , nagyon lassan, ahogy én tudom megengedni magamnak engedem el, úgyis az lesz a vége....

 

 

 

Ariana Rita Dékány A pénz is mint minden eszköz, teremtmény, a felelősség vállalásról ( is )szól. Arról, hogy azt teszem, ami nekem jó. Ezért az másoknak is jó. Ami nem jó nekem, azt pedig nem teszem. Annyira egyszerű az egész.
Judit Shana Pásztor Ez egy fázis, egy tudatossági és lélekevolúciós szint.. aztán van tovább... és tovább és tovább.. Ne állj itt meg túl sokáig Drága Ritám, kívánom, hogy tapasztalj majd meg ennél még mélyebb és még tágabb lélek és tudati minőséget.. Mindenki halad tovább, és tovább... ha ott az ideje benne.. ne ragaszkodj soha egy adott fázisodhoz, mint végső igazság magadban, mert holnap már lehet át is fordulsz egy még mélyebb rétegedbe.. és akkor már nem ezt fogod írni.. csak fogadd el,. hogy most, a jelenben itt tartok magamban, de lehet, hogy holnap már nem ez a belső igazságom. Van egy pár belső lépcső, amin lehet haladni..    aztán majd ha teljesen kijössz te is belőle, akkor visszanézve jókat nevetünk az egész mátrixon.. pacsi addig is.. hajrá Rita..  mindjárt kint leszel..  ez már az utolsó emeletek kollektív szövege a mátrixban,.. 
Judit Shana Pásztor emlékeztető: " Egy idő után már az egész struktúrát kezdtem egyben látni, hogy melyik gondolkodásmód és hitrendszer
együttes milyen tudati sávba, milyen rétegbe kötődik, és ahogy visszajutottam az eredetmagomig, onnan visszanézve már a teljes mátrixot
 láttam át, és teljesen eltűnt a pénzhez fűződő bármilyen viszonyom és információ, amibe kapaszkodhattam volna.
Átláttam és látom, hogy a kollektív tudati mátrix melyik tudati sáv emeletén (vagy körén) tartózkodók miért és hogyan gondolkodnak azonos módon a pénzről, és az hogyan határozza meg a megnyilvánult teremtéseiket is. Vagy miért lehet csak az a kimenetele egyes teremtéseknek, mint ami."https://szivkozpont.eoldal.hu/.../penz-a-matrixban.../

 

 

heart hangulatjel

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.