Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

V. Pénz a Mátrixban és Te a Mátrixban. Hol vagy valósan? És mi van utána?

előzmény:

IV. Miért kell a gyereknek fizetnie a felnőtteknek hogy játszhasson? Ki találta ezt ki és mikor? Józan ész! Ébresztő!

 

 Pénz a mátrixban jegyzetek, emlékeztetők, kidolgozandó témák... rálátások, felismerések, megélések, tapasztalások: 

 

 

 

 

 

 

 Mivel rekeszthetjük meg a közös haladást?

 

jegyzet 2013-ból

 

-------------------------------- 

 

A 2012-es csoportos programok elindulásakor  azért nem csináltam az átadott, előadott anyagból, tanfolyamokból végül rendszert, "iskolát", rögzítve, mert azzal képeztem volna a duális/átmeneti fázisban egy  ÚJ Tudati Teret a 4.d-s mátrixban.

Minél többen csatlakoztak volna bele ebbe a tudati térbe, csoport tudatba, annál nagyobbá vált volna. Minél többen táplálták volna, azzal egyre nagyobbra nőtt volna, és így egyre jobban elvesztek, megrekedtek volna benne a belecsatlakozók.

 

Ezzel bedugítottam volna, feltartóztattam volna a visszafelé haladást, minél nagyobb tudati szigetet, csoporttudatot duzzasztottam fel volna magam körül.

 

Ez lett volna a guru-izmus, amikor én állok középen, mindenki körém gyűlik, és rám szokik... és ezzel nem csak a felébredést, mások haladását rekesztettem volna meg, hanem bizony a magamét is.

az átmeneti fázisaimról itt olvashattok: Pénz és tanító(guru). A pénzhez és a tanításhoz való viszonyaim folyamata,tudatosság rétegenkénti változása...

 

Viszont jól eljátszhattam volna, hogy megéljek belőle...

 

De az eredetterve Shananak nem ez volt. 

 

Ezért csak gyorsított ütemben végig mentem az ÚT-on, minden fejezetrészben csak annyit időzve, annyi embernek átadva ami valójában az ÚT szélesítéséhez kellett Magunkon keresztül.

 

Közben a legfontosabb a közvetlen ÚT, a tudati és lélekevolúciós folyamatrészek, minőségek megértése, kimunkálása, és lejegyzése volt,

 

vagyis maga a KIVEZETŐ ÚT ÁLTALÁNOS leírása, bemutatása volt a cél.

 

 

Első Kör folyamatrészek nagy vonalakban:

 

Poláris/ anyu-apu genetika/jelen élet/fizikai sík-> Belső gyermekbe bejutás, anyu-apu-belső gyermek hármasság, teljesség fizikai szinten. Külső képben megjelenő férfi mintával nő-férfi fizikai sík kiegyensúlyozása

 

Második Kör folyamatrészek:

 

Duális/csillagtudatosságú bennünk élő nő/férfi, leválás az anyu-apu mintákról, lekapcsolódás, lebontása annak akinek eddig hitte magát, nagy-lélekszintű részek beintegrálása, készségek, képességek előhívása, duális párkapcsolat (ikerlángnak hitt), energetikai párkapcsolat, női-férfi sebzettségek kidolgozása, nagy-lélekszintű sebzettségek, leszakadt, befagyott lélekrészek, aspektusok gyógyítása, beintegrálása, spirituális-személyiség énkép, új identitás, meghatározottság, terjedés, növekedés.

Kristály/Krisztus lélek és tudati minőségek kimunkálása, hármasság/csillagtudatosságú nő/férfi/gyermek egység Teljesség Lelki szinten, Kristály gyermek minőség. Ikerláng minőség. Nő és férfi lelki szint kiegyensúlyozása, külső képben, megjelenő párminőségben gyakorlatozása... Korábbi még fel nem tárt részek gyógyítása. Egyediség előhívása

 

 

 

Harmadik Kör folyamatrészek:

 

Kozmikus szint/ Eredet-mag, szellemi síkú nő-férfi együttműködés, közös feladat, közös szellemi síkú eredetterv beszülése, felvállalása, szellemi síkú nő-férfi részek kiegyensúlyozása, külső képben párkapcsolatban gyakorlatozás. Egyedivé válók kapcsolódása, belső értékek összeadása, együttműködésre kinyílás, összeadódás, lélekcsaládi szint, eredet-szint, kozmikus szint...

 

----------------------------------------------------------- 

 

 

 

Pénz, Külső-Belső Értékmérő jegyzetek:

 

2013.

 

Pénz: Elmúlt 20-25 év spiritualitása és a fizetség, spirituális-biznisz válsága, okai, hogyan tovább, mi van utána :)

 

-Tradicionális spiritualitás---> valódi célja nem a megtanulás, beleragadást, hanem az egyedi emléktárra, csoporttudatba kapcsolódásra EMLÉKEZÉS

 

-Híd---> Átmeneti időszak (1987-től), új időszakos kivezető technikák beszülése... --> exponenciális tudati ugrások--> pár év múlva már elavulttá váltak az átmeneti segítő technikák.

 

Akik az első és második hullámban ezekkel dolgoztak, leraktuk az utat, kiszélesítettük, és egyszerűsítettünk. Akik ma ébrednek, már nincs szükségük ugyan arra a hosszadalmas haladásra, hanem gyorsítottan, és egyre kevésbé fájdalommentesen haladhatnak.

 

 

Hol tartunk ma?

 

 

Hol tart ma a valós kollektív tudatosság?

 

 

Tanul-e még abból, ha fizet érte, és csak akkor tanul, ha megvásárolja a tudást?

Nem, nem tanul...

 

ugyan az a rendszer, és alul értékeltség, csak annak a spirituális változata.

 

Másrészt még mindig kívülről jön, nem befelé visz, és még mindig ugyan úgy egy külső rendszert integrál be magába.

 

Kifordult tudatállapot.

 

Ugyan az a kifordult személyiség gyermeki tudat állapot, amikor anyu-apu mondja meg, hogy mit csináljon, vagy az általános oktatás, vagy a külső államigazgatási rendszer mondja meg.

 

Van e még a rendszerben elég "fizetőképes kereslet", aki meg tudja vásárolni?

 

Mi van, ha most váltásban vagyunk (igen abban vagyunk 2012.december 21-óta, Fordulás a valóságba az eddig gyakorlatozás, eljátszás helyett).

 

Új Módot hívunk be, olyat ami MÉG NEM VOLT!

 

Nincs hova visszanyúlni, nincs miből meríteni, nincs mibe kapaszkodni, hiszen ilyen Tudati és Lélekevolúciós ugrásban még sosem volt az emberiség, tehát erről semmilyen írott és eddig behozott információnk nincs.

 

Ezért szültünk, ezért modelleztünk a felsőbb perspektívákkal, sokféle módot, ami egyfolytában változásban van, attól függően, hogyan haladunk kollektíven, és keresik, keressük együtt a legegyszerűbb megoldásokat, egyszerűsítéseket. Ez nem emberi szinten történik, hanem a magasabb perspektíváinkkal.

 

Mi is történik jelen pillanatban?

 

Az elmúlt tízen ezer év mentális információs tapasztalati eszenciák kivonása, és a szerves létezésbe való beintegrálása történik, és ezt visszük át, ezt fordítjuk át már egyben az "Aranykorba".

 

Ezért történnek az integrálások, keleti-nyugati, tradicionális-újkori, és minden síkon.

 

Nem azért integrálódnak egybe, hogy ezeket fenntartsuk, és ezekből létre hozzunk megélhetési, ugyan úgy kívülről oktató rendszereket. Az integrálás lényege a bezárás, emlékezés, emlékeztetés a saját egyedi bekötésekre az adott régi és újkori rendszerekbe, amik egymáshoz képest léteztek eddig, elválasztódva a kollektív tudati térben, egymást támasztva, és így az egyedi emléktárakban is. Tehát ezek bezárása történik, és bontása, leválás róla, és csak az eszencia marad meg minden léleknél amit tovább visz magában a következő körére.

 

---------------------------------------------------

 

 

 

 spiri-biznisz mátrix (tudati emeletek, folyosók),

 

és az Önértékelés külső értékmérőben ( pénzben) kifejezve:

 

(2013.január)

 

 

 

Mikor még tartottam programokat(2012), egy idő után megláttam az egész struktúrát egyben, hogy kinek mikor, és hogyan értékes ugyan az az információ.

 

Mikor tudja befogadni, elfogadni, ha milyen a kiegyenlítés, adás-kapás.

 

Ezek egymásra rétegzett csoporttudatok, emeletek, és mind poláris, mindnek az alap hiánya az értékelés, önértékelés.

 

Tehát az információ és a hozzá tartozó hiánytudati minőség az adott a mátrixban, és az emberek aszerint kötődnek oda, hogy éppen milyen az önértékelésük külső értékmérőben kifejezve.

 

Összeszedtem, hogy melyik folyosón és emelten mit fognak gondolni:

 

 

 

poláris folyosók, emeletek:

 

 

"Ha számodra akkor értékes az információ ha ingyen kapod, akkor tessék, vedd magadhoz ingyen, dolgozz vele, tapaszalj általa ingyen."

 

a legszélsőségesebb megmentő-megmentendő hiánytudatos, alul értékelt, önértékelési problémás emelet, folyosók. 

 

A két oldal: adományoz, jótékonykodik, menteget állatokat, bolygót, embereket... legerősebb sajnálat és kishitűség, és mivel ő maga is mindenkire ráerőlteti magát ingyen, a külvilágától is ezt várja el, és a külvilágát sem tudja többre értékelni, muszáj még magánál is jobban lenyomnia, ledegradálni, hogy érezze magát valakinek... (tehát akik ebbe a folyosóba kötődnek, így fognak érezni és gondolkodni magukról és másokról)

 

 

 

"Ha számodra akkor van értéke az információnak, ha fizetsz érte, és azt szeretnéd megtapasztalni, hogy NEKED mennyit ér Pénzben kifejezve, akkor határozd meg, és fizesd is ki."

 

ezen a csoporttudati folyosón lehet egymás között gyakorolni a külső értékmérő meghatározást, hogy maga számára mi mennyit ér. Ehhez szükség lesz olyan folyosólakókra, akik nem határoznak meg konkrét árat, vagy tól-ig-ot fognak meghatározni, vagy adományként hirdetik meg, és rád bízzák mennyit ér neked... itt a hirdetőkben még nincs meg saját maguk által nyújtott szolgáltatás külső értékmérőben értékelésének képessége, ezért olyanokat fognak magukra rántani, akik meg éppen egy emelttel feljebb kerültek az ingyenből, éppen tanulgatják, hogy lehet, hogy értékelni kéne azt amit kapnak talán... :)

 

 a rossz, engedetlen, ellenálló gyermek, : "nekem te ne mond meg mit csináljak" :)

 

Majd innen is van tovább rántódás...

 

 

 

"Ha számodra akkor Ér valamit az információ, ha Megmondják Neked Kívülről az értékét, mert te még azt nézed, azt figyeled, kinek mi mennyit ér, és összehasonlítgatsz  a külső értékmérők szerint, akkor neked azt mondanám, hogy ennek a most olvasott információnak a pénzben kifejezett értéke, hogy ezt megtudhatod, legyen mondjuk 150 ezer Ft... :) "

 

Ha jobban belegondolsz, hogy mennyit fizettél már ki mindenfélére, és ezt most ezzel az információs csomaggal lerövidítheted, és tovább penderülhetsz belőle, és már nem kell egy nagyon hosszú utat bejárnod, mire ide eljuss magadban, akkor nagyon sokat spórolsz időben, energiában, és külső értékmérőben...

ez így egy biznisz, ahol megvásárolod kívülről azt, amit magadban kéne végig járni.

Ha te még ott tartasz, hogy hogy azt gondolod ezzel lerövidítheted, és megkönnyítheted, ha megveszed, akkor fizesd ki, és a tied :)

 

Ide már illik felrakni a duálisba kötöttek képet is, mert ez a minőség, ez a megúszásra játszás, ez a megveszem kilóra és akkor meg van, ez nem csak a poláris mátrixba kötöttekre jellemző, ezt a spirituális bizniszbe átfordulva még intenzívebben éli meg az ember.

 

Ők lesznek azok, akik aztán egyfolytában méltatlankodni fognak, hogy na ezért is jó sokat fizetett, és mégse hozta meg a várt eredményt, és mindig kívül lesz a hibás. Egészen addig, míg fel nem ismeri, hogy pénzért nem lehet semmit megvenni, az sosem lesz valósan az övé, csak ha belülről van meg :)

 

 

 

a rossz gyermek: aki másokhoz képest szeretne jobb lenni, de szüksége van, rá hogy megmondják neki, ezt hogyan tegye...

 

 

 

ha nem tud különbséget tenni igaz, vagy hamis között:

 

"azért hiszi igaznak, mert fizet érte"

 

másik oldalról:

 

"fizet, mert nem tud különbséget tenni igaz és hamis között"

 

Ha külső értékmérő a barométere, akkor azt fogja igaznak hinni amiért fizetnie kell... minél többet, annál igazabbnak hiszi...

 

----------------------------------------------------------------------

 

 

 

 

" Ha számodra akkor értékes és hasznos az információ ha erről kapsz egy Végzettséget Igazoló papírt, hogy te is végezhesd, taníthasd, mutathasd ezt másoknak, és nem tudod ezt hogyan tedd, akkor mondom:"

 

Nyomtatunk neked először is egy szép Oklevelet, hogy elvégezted 

 

Mondjuk ennek az értéke 300 ezer Ft.

 

Mondok hozzá neked egy SZJ számot is, hogy a poláris rendszerben elfogadható legyél a piacon és a rendszer szerint szabályosan játszhasd ezt a játékot.

 

Meghatározunk hozzá akár terápiás időt, mennyi idő alatt lehetsz képes ezt másoknak továbbadni, és ezért mennyit kérj.

 

Mondjuk 2 óra, és 10 ezer Ft.

 

Az első alkalom.

 

Mivel egy terápiás ülésen ezt az információt képtelenség befogadni, ezért több ülésre lesz szükség, azok már mondjuk 7 ezer Ft-ba kerüljenek.

 

 

 

a nagyon jó gyermek, : akinek nagy szüksége van rá, hogy mindent kívülről odarakjanak neki, és azt nagyon ügyesen megcsinálja, és akkor már biztos meg fog felelni és nagyon ügyesnek fogja magát érezni...

 

 

 

aztán van innen is tovább haladás:

 

 

 

FORDULÁS kintről bentre (kinti értékmérőkről a belső értkek felé haladás)

 

 

 

Egyre inkább megfordul a külső értékmérőről a belső felé

 

1. Leszokás fázisa:  a külső értékelésről, hasonlítgatásról, és a külső értékmérő mint kifejező eszköztől való eltávolodás (nem annak a mondogatása, hogy a pénz illúzió :) )

 

 

 

"Ha szeretnéd megtapasztalni, hogy milyen érzés a HÁLA frekvencia kifejezése pénzértékben, vagy bármilyen más külső értékmérőben", akkor:

 

vegyél egy mély levegőt, lazítsd el a karod, és keresd meg azt az egyedi életedben, amiért már most hálás lehetsz, hogy van (pl a legerősebb hála érzést generálhat benned a gyermekedre való gondolás)

 

Most figyeld meg, milyen szám jelenik meg benned.

 

Vagy lásd a gyermeked egy bankó közepén levő képben, és úgy érezd meg, milyen szám jelenik meg benned.

 

Vagy nézd meg, hogy az eddigi információkra gondolva jelenik e meg benned hála, hogy ezt tudhatod, láthatod, megértheted, átláthatod. ha sikerül ezért hálát érezned, akkor mi is azok leszünk ha átutalod a SzívTudat Központnak, hogy fenntartsuk nektek, és tudjunk további hasznos információkkal szolgálni. :)

 

 Eltávolodást segíti még, ha minden eddig ismert külső információt kizárva, csak az információ Rezgésére figyelsz és azt próbálod számra átfordítani

 

 

 

 nagyjából eddig tudsz haladni a külső értékmérőkkel, persze lehetsz még kreatívabb, nem soroltam fel az összes gyakorlatozást, játékot, de egy biztos, ha kijátszottad magad, és már nem ad több tapasztalásra és lélekfejlődére lehetőséget az adott játék, akkor vagy beragadsz, és körbe-körbe járkálsz, vagy tovább rántódsz. 

 

Ha maradt még ezek után külső értékmérőd bármilyen formában, pénz, ingó, ingatlan... akkor ha tudatos vagy, akkor BEFEKTETED a valódi, befelé haladásod időszakára.

 

Ha nem vagy tudatos, akkor gyorsítottabban kell előhívnod a belső értékmérőidet.

 

A befelé fordulás időszakára szerencsés a nyugalom, a biztonság, a mozdulatlanság.

 

Aki erre nem tudatos, az alól kirántódik minden, elveszt mindent, vagy lenyomódik testi szintre, és pánik beteg lesz, szorongó.

 

 

 

A lényeg, hogy fordulj meg, be, le, magadba, és irány a saját belső értéked, és a belső forrásod a külsők helyett!

 

 

 

 

 

Az óvatosak, a tudatosak ÁTFORDÍTANAK, BEFEKTETNEK minél többet a BELSŐ ÉRTÉK előhívás időszakra.

 

Hiszen tudják, hogy ahhoz, hogy biztonsággal tudjanak leszokni a külső hiányérzésről, és a Figyelmük tényleg csak befelé fordulva maradhasson, kizárva minden kifelé, visszafelé rántó tényezőt, ahhoz nyugalomra van szükség.

 

Mivel nehezebb úgy, ha közben napi szinten visszarántódik a tudat, a fókusz,a  figyelem az alapvető megélhetésre, megtartásra, a túlélésre. Az is izgalmas, és igen kihívásokkal teli lehet, ez a "szegények" útja. A tudatosak pedig befektetnek magukba, sőt ezzel ÁT is MINŐSÍTENEK belőle, és már más rezgése lesz az addigi pénznek például.

 

A Pénz is energia, mint minden. Mindig csak ugyan azzal az energiával tud visszafelé áramolni, amivel kiment, vagy amilyen energiával megszerezted, hozzájutottál.

 

Akkor van Tudatos átfordítás, és csak akkor lesz belőle Önmagad egy Újabb minőségébe befektetés, ha felismered, hogy eddig honnan és milyen energiával áramlott és azt megállítod, és egy addig számodra ismeretlen minőség irányába csoportosítod át, ami már magasabb rezgésen van, mint az eddigi áramlás köröd.

 

 

 

Honnan hova és mit tudsz átfordítani?

 

 

 

 

 

 

A poláris mátrixnak meg van a maga zárt rendszerű játékszabálya.

 

Ahány ponton ott kötve, rögzítve vagy, ott hat rád a mátrix és a szabályrendszere.

 

Nagyon fifikás egy játék ez, úgy hívják, hogy "sosem nyerhetsz benne" játék.

 

 

 

 folytatás hamarosan...

 

 

 

addig is lehet újra és újra ismételni, forgatni, kiérlelni, szülni, születni a korábbi pénz a mátrixban írásokon keresztül, segítségével:

 

Pénz a Mátrixban. Összefoglaló sorozat

 

Pénz; Közvetlen tapasztalás; Írásaim 2010-2014.