Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Pénzmátrix Feltörése/Országbejárás/Ki kinek miért fizet összeomlasztás kollektíven Indító: 2010.02.22. Johannesburg

 

 

Anita Valkai írt egy gyors összegzést magának első körben a tavalyi együtt haladás roadshow-nkról.. ország bejárásunkról..
A Hit, Bizalom, és a van rá pénzem, nincs pénzem, én nem tehetem ezt meg-re.
Amit nem írt itt le Anita, hogy bizony Ő anyagilag a totál nulla lét alatti lét szinten vegetált ott ahova bementem érte.
Amit még ezek szerint nem nagyon fog fel, és nem tud kommunikálni, pedig a TEREMTÉS neki, rajta keresztül mutatta meg a legélesebben, plasztikusabban, hogy nem KIFOGÁS a nincs pénzem duma.. én ezt nem tehetem meg, hogy menjek, elinduljak, haladjak, mert nekem erre nincs pénzem!!!
Bizony neki, az ő nézőpontjából tök elég volt kiküldeni a tiszta szándékot, és vágyat, hogy ELÉG, Mozdulni akarok, elég volt ebből amiben vagyok, és segítséget kért.
Kiment az impulzus a TÉR-be, és ez az impulzus olyan egyénnél landolt, erre a kérésére olyan egyént kapott segítségnek, ajándéknak, aki basszus lement vele oda, ahonnan ki akart mozdulni, és elindultam vele
-mondjuk az egy külön történet, mekkora lökést, kiütést kaptunk a helytől és családjától, amivel minket valójában elindítottak, hatalmas nagy ellentartás energiával, amolyan felhajtó erővel indultunk, amit akkor drámának éltünk meg, de közben az adta a valós kakaót abból az irányból, hogy haladjunk- .
A lényeg, Anitának semmije sem volt, a két gyerekén és az autóján kívül.. :)
Nekem meg autóm nincs mióta elvették a jogsimat ugye a cuki rendszer, és nem is akarják visszaadni.
-ez is egy külön történet, ami az igazság kimondásáról szólt a bíróságon, amit nem bírt bevenni a rendszer gyomra, ezért bosszúból vették el a jogsimat, tehetetlen dühükben :) -azt hiszi a rendszer, ha nincs jogsim nem fogok haladni.. hehehe.. :) dehogy nem, csak máshogy.
Szóval a legnagyobb ajándék, amit még nem fog fel Anita, hogy ugye pénzzel együtt mentem, nem csak a tudatosságot, az erőt, energiát és tanítást, és kalandot, és eszméletlen sok mindent kapott, hanem bizony még a finanszírozását is rajtam keresztül oldottuk meg.
Mert nekem még van.
És erre nagyon fontosnak éreztem szinten gondolkodás nélkül költeni.
Tudtam hogy ez olyan szintű, mélységű, léptékű BEFEKTETÉS, nem csak nekem, hanem -atya ég-, ez kollektív szinten fog megtérülni és nem biztos, hogy pénzben, és nem lehet a hülye pénz a kifogása, és akadálya, szóval mindent fizettem, kb 800ezret tapsoltunk el a pár hónap alatt.. számolatlanul.. tök mindegy volt..
Nekem szerencsére sosem okozott gondot a nagyvonalúság, a nemes lelkűség, sosem kellett, hogy mérlegeljek te mennyit adsz bele, és én mennyit, nekem ettől mindig forgott a gyomrom, képtelen voltam ezt működtetni.
Amolyan kis piti cigánykodás energiának éreztem, ami annyira bezsugorítja, beszűkíti az embert, mindig olyannak láttam azokat, akik a kis papír fecniket piti módon rakosgatják, számolgatják, kötegelik, mint egy kis állatka. Jah, kb mint egy kis hörcsög, igen olyasminek. Majd nézzétek meg az energiát, hogy milyenné válik minden ember abban a pillanatban, amikor elkezd piti módon a pénzen keresztül elszámolni egymással.
Mondjuk egy vendéglátó ipari egység standolása.. zárása.. basszus, olyan szintű beszűkült állapotba nyom le, olyan kis féreggé zsugorodik össze tőle az ember energiája, majd nézzétek meg így, és érezzetek bele, hogy tényleg jó e ez nektek, ha ilyen energiában vagytok, és ezt mondjuk napi szinten megélitek. gr…
Ezt csak azt tudja csinálni, aki tökéletesen be van fagyva, érzéketlen az energiára, mert ezt élő energiával bíró ember képtelen jó érzéssel csinálni.
Majd nézzétek meg így is, tudatossággal és érzékeléssel, és döntsétek el, hogy milyen lények azok, akik ezt teszik napi szinten, hisz amilyen energiákkal működsz napi szinten, mondjuk munkádból kifolyólag, te abból állsz össze, és azzá válsz.. ennyi..
Szóval képtelen voltam mérlegelni, meg külön kassza, meg egymás közötti matekozgatás, ki mibe mennyit rakott anyagi szinten. Azért mégis csak 6 éve írok a pénz a mátrixban, te a mátrixban témában. Szóval tök természetes volt a finanszírozás.
Felfogjátok mit írok le Anita nézőpontjából ez mit is jelent?
Kapott egy olyan ÉLŐ SEGÍTŐ TANÍTÓT, akinek nem hogy neki kellett fizetnie, hanem még a tanító, és segítő fizetett mindent, miközben Anita kapta a tapasztalást.
És bizony a teremtés így működik, rajtunk keresztül, MI egymásnak adjuk, nyújtjuk a segítséget.
Szóval NINCS KIFOGÁS kedves otthon ülő, beragadt életben raboskodók, hogy de azért nem mozdulsz, mert neked nincs rá pénzed.
Ha van valós, igazi szándék a mozdulásra, akkor láthatod, olyan segítőt kapsz, aki még anyagilag is támogatja azt, hogy haladj.
Rendben???
Érthető?
Az én nézőpontomból ez számomra egy komoly kihívás volt, mert bizony a TEREMTÉS nem szórakozik, azt éltem meg, arra jöttem rá, hogy basszus, nah, annyit beszéltél róla, annyit írtál, tanítottál róla..- már mint a pénz témában.. -annak minden formája, abból mindenféle tágulásáról, és a feltétel nélküliségről, és bizony azt mondta a teremtés, okés drágám, nah, akkor lássuk, hogy is megy ez a valóságban, élesben gyakorolva... már sok rész kihívást kaptam , de ekkorát még nem.
Ez azért többször befeszített, hogy basszus, tényleg nekem kell adnom minden szinten, mindent?
És még én fizessek is érte, hogy ezt adom.. és teszem??? Normális ez???
Volt az a pont a szállásoknál, amit egyszer ki is írtam ide, hogy nah, haszonelvű biznisz bolygó, tegye fel a kezét, akinél még nem járt Shana, és akinek még nem fizetett Shana.. hogy adhassak.. hehehehe...
Őrület,
tisztára megbomlott az összes agyam maradék berögzöttsége is, ahogy eddig ismertem a világot, minden lebomlott, megbomlott bennem, tökéletesen lebomlott az, hogy adok-kapok áramlás. eltűnt.. eltűnt.. nincs.. nincs..
Adás, áradás, árasztás van minden szinten.. feltétel nélkül.. ezt az energiát tanulhattam meg megélni élesben, nagyon éles helyzetekben, nem duma, hanem élően, ott bammm.. bele az arcodba, nah, akkor lássuk kicsi lány.. tényleg megy e okés?
És bizony ha a teremtés ,a teremtő ennyire vicces volt velem, pedig én még nem is shalaláztam annyit a feltétel nélküliségről, most beugrik gyerekek az egész théta mátrix, akik abban működnek, és mind mind fnsz-eket küldözgetnek egymásnak, meg az egész elvileg a feltétel nélküli térben történik .. ugye?
Nah, de kicsikéim ez duma addig, amíg te közben pénzt kérsz érte, és közben még egy csomó feltételt szabogattok egymásnak közben.. hm..
És tessék itt vagyok élő példának, hogy a teremtő meg fogja tapasztaltatni baromi éles, kiélezett helyzetekben nagyon durván az arcotokba nyomva, hogy nah, annyit beszéltél róla, annyit játszottál benne cuki thétás babuci, akkor lássuk megy e a valóságban is az a feltétel nélküliség.. értitek, milyen vicces egy humora van a teremtőnek? Hát bizony ez tuti így lesz a többiekkel is, én már tudom milyen érzés, amikor élesben is bizonyítanod kell, nem csak szövegelünk róla.., hanem tényleges cselekedettel is ugyan azt teszed.., tehát nem válik el a szöveg és a tett.., a tett és szöveg összeér bennetek, nah, ez lesz a klassz kihívás.. J
Amiből ugye most azt is látom, hogy lesz itt mindenkinek mindjárt sok-sok azoktól, akik eddig mind thétásan feltétel nélküliséget játszottak fizetősen, és képzeljétek el ez egy 16-18 éves csoporttudat, több száz ezer ember van benne. nah, ez most berezeg, és indul a valós cselekvő tesztelése a teremtő által, hogy akkor élesben hogy teszik.. jaj de szép lesz ezt látniJ
Anita meg elhihette végre a teremtésnek azt a tanítását, hogy basszus, ez hihetetlen, de mégis igaz, hogy nincs semmim, és mindent kapok, és kapok, és csak annyit kell tennem érte, hogy a saját előnyömre változok!!!
Tehát mondjuk ki, a teremtés fizetett neki –rajtam keresztül, engem eszköznek használva hozzá- azért, hogy ő neki jobb legyen!!!
Értitek ezt, hogy szétziláltuk ezzel, hogy bontottuk le Anitával két oldalról a ki kinek és miért ad, ki a guru, ki kinek miért fizet, kinek jár miért, és kinek kell fizetnie miért rendszert?
nah, ez maga a pénzmátrix feltörése, összeomlasztása ÉLESBEN élően, amit Kuthumival indítottunk el 2010.02.22-én Johannesburgból indítva bolygó szinten, amiről az 1-2-3-4-5- 1-es év, a megnyilvánulás éve hanganyagok születtek.. ez van most.. itt tartunk..
Új Sorsösvény hanganyagok 2017-re jó nagy lendületet adva 1-2-3-4-5! Indulás!
/beszélek benne a PÉNZ-ről igen meghökkentő módon, férfiaknak előre szólok, kapaszkodjanak, vagy is inkább úgy már ne... szerintem meg fogják érteni, és lehet, hogy olyan gyorsan dobják el a pénz játékot, ha ezt meghallják, mint a sicc.. :) /
 
és történt most ez két eredet tudatossági Női minőségen keresztül, oda-vissza, kezdet/végben, együtt-egymásért, amivel az egész országot végig .rezegtük, szóval mindenhol ott van ez a pénzmátrix feltörése, összeomlasztása energiánk..
Így játszatok még benne ha bírtok..
 
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.