Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

PÉNZ Mátrix Feltörése anyaghoz/ Pénz ENERGETIKAI LÉPTÉK VÁLTÁSA poláris(3.d), duális(4.d) eredet (5.d) között

 

 

A pénzről
Judit Shana Pásztor
A Pénzről:
Az ÁTMENETI IDŐSZAK Törvényeit a SzívTérben SZÜLJÜK,
és már ezer verziót szültünk, és mindig változik, egyre tisztábban a honnan hova áramoltatás, a BEFEKTETÉS, ÁTFORDÍTÁS, a Külső Értékmérőben és az ÉRTÉKELÉS, hogy mi ér többet, és ugye a pénz került eddig az utolsó helyre.
hogy számunkra TE ÉRSZ a LEGTÖBBET ERDETBEN, amit magadból adsz, ezer százalékosan, és minél kevesebbet raksz ide az eredet társaid irányába magadból, de mégis itt vagy, annál többet kell adnod, és átfordítanod az egyre külsőbb értékmérőidből, ami többek között -legkifordultabb cimke ként- a pénz.
Remélem érthető?
Ha viszont itt lebzselsz, innen elveszel, innen építkezel, innen nyersz energiát, információt, tudatosságot, és ide semmilyen formában nem raksz vissza, hanem a kifordult teremtés szövetet táplálod belőle vissza, akkor több lehetőség szokott történni:
1. Az egyik hogy ZÁR az energia, a csap a Te irányodba, és teljesen kizárulsz az eredet-a Kozmikus Erdet, vagyis a Forrás Eredet - energiákból, információkból, mert oda a régi mátrixba nem folyathatod az eredet forrás energiáját, ami a kivezetésre van, és nem arra hogy ellopd, és a saját kis régi mátrixodat tápláld még vele túlélőben.
2. Aztán szokott olyan történni, hogy ha beledöglenél, hogy oda adj, azoknak adj, ahonnan a legtöbbet kapsz, -mert mondjuk fel sem fogja a fejed, hogy itt MI CSINÁLJUK ITT ÉLŐEN AZT AZ ÁTÍRÁS, SZÜLÉS VÁLTOZÁST, aminek TE IS részese vagy, és akár tudsz róla, akár nem, hisz az egész része vagy és így élvezed az előnyét.
Tehát ilyenkor ha nem fogod fel, hogy Közvetlen útként iderakd be a külső forrásaidat is, akkor bizony ne tudjátok meg mekkora VÁLTÁS, és ÁTÉRTÉKELÉSI 2 szintet ugrik a 3.d-s mátrixban ugyan az!
Van egy szorzója ENERGETIKAILAG, amennyivel több ugyan az a külső értékmérő 4.d-sben.
És azt képzeld el, hogy az EREDET 5.d-s szintre átfordulásnál a kettő hatványán fordul át, váltodik át.
Tehát példa egyszerűen:
Ami 3.d-s külső értékmérő zárt rendszerben 1000 egység. Az a duálisban, a mögötte levő energia 1000x1000 szorzóval több, és
Eredetben pedig (1000x1000)x(1000x1000)x(1000x1000).
Na tehát 3.d-s 1000egység, 4 d.-sen már 1 000 000,
és eredet energia szinten 1 000 000 000 000 000 000 egység.
Van annyi pénzed ember???
Meg tudod ezt fizetni???
Nem!
Felfogod, hogy viszont ha mégis a vacak kis 1000 egységedbe kapaszkodsz, és közben innen veszel el 1 000 000 000 000 000 000 egységi értékű információt, és energiát, akkor szerinted ez, hogy fog rád visszacsapódni, hogy fog energetikailag kiegyenlítődni?
Mert nem tudsz úgy sehonnan elvenni, hogy valahogyan oda vissza ne táplálódjon-.. gondold végig milyen energetikai cunami mit okoz az 1000 egységes kis hálóba kapaszkodva, mekkora hullám verődik rád vissza, hogy kiegyenlítsen az energia???
Ezért fontos érezni az energiákat, az energia minőségeket, és a mértékét, és ezért szerencsés érteni a különböző terek, dimenziók törvényeit, és azok kölcsönhatását, egymáshoz képesti mértékét, léptékét.
És ezért szerencsés tudni, hogy hol vagy valósan, és mit hisz a fejed.
PénzMátrix összefoglaló anyag :
 

Hol tartunk a pénz mátrixban? Összefoglaló 2016.11.06. Eredet együttműködés, vagy Genetikai családok 1%-a pénzuralma?

 
 
 
 
 
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.