Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Pénz-Mátrix Bolygó szintű Bontás a 11.22-i események folytatása. Kozmikus számkódok hozzá

előzmény: Pénz-mátrix : 2014.11.22. kollektív-energetikai munka eredménye, hatása Bolygó és egyéni szinten

 Pénz-mátrix Bolygószintű Bontás! Nevesd vissza magad a Játékos-Mindenki NYER 5.dimenziós Kristály-Gyermeki Létállapotodba! A Teremtő-Struktúra-Bontó-Átfordító Kozmikus Számkódok segítségével

 

Előzmény írások, azoknak akik nem értenék miről is van szó, hol tartunk, miben vagyunk, vagy miért bomlik, és mik ezek a számok:

Pénz a Mátrixban. Összefoglaló sorozat;  Mátrix Összefoglaló sorozat I-III.;  Mátrix bontás, spirituális csoporttudatok zárulása ; Beszélgetés a számsorokról és a mátrixról Anitával 

 

24penzjpg.jpg

 

Kin 131* Kék Mágneses Majom* 11.25 MAG nap

A mai nappal elérkeztünk mind a MAG napok, mind a Tzolkin közepéhez. A Majom jegyével kezdetét veszi egy új hullámvarázs, mely a maga trükkös módján egy új nézőpontra kényszerít bennünket. Legyünk felkészültek bármire az elkövetkező 13 napban.

A Majom az elkövetkező időszakban a belső gyermeki énünket szólítja meg, arra kérve bennünket, hogy váljunk ismét nyitottá, játékossá, érdeklődővé. Figyelmeztet, hogy ne vegyük túl komolyan az életet, legyünk könnyedek és készek a játékra. Biztosak lehetünk abban, hogy most szinte semmi nem a terveink szerint fog alakulni. Ne bosszankodjunk rajta, nézzünk rá humorral egy távolabbi nézőpontból, mert ha ez így történik, bizonyosan valami új nézőpontot, új lehetőséget szeretne velünk tudatni.
Engedjük ma el a racionalitást, a logikus gondolkodást. Ne akarjunk mindenáron végigvinni akaratunkat, hagyjuk, hogy most a cél válasszon ki bennünket! A mostani erős energiáknak köszönhetően előfordulhat, hogy túlságosan is „rágörcsölünk” egy-egy szituációra, vagy beleeshetünk a komolyság csapdájába. Ilyenkor tudatosítsuk magunkban, hogy most pont annak jött el az ideje, hogy megtanuljuk  az életünket egy új módon élni: könnyedséggel, humorral, és rengeteg spontaneitással. Engedjük el magunkat és tanuljunk könnyedén a Majomtól.

Vizsgáld meg belső gyermekedet, van-e olyan sérülése, mellyel eddig még nem dolgoztál, vagy még ott rejlik tudatalattidban, mert a Majom most kiforgatja az összes „belső zsebeinket”, belenéz minden kis „csücsökbe”. Jobb, ha erre felkészülünk és humorral orvosoljuk ezeket a sebeket. Ha valami túl keménynek és nehéznek tűnik, akkor túlozd el annyira, hogy nevetni tudj rajta. Ne feledjük a nevetés a legjobb orvosság.

888

444

 

Merlin-Mihály-Myriel-Thoth-Shakti-Adamus-Kuthumi

Shana-Myriel-Nastranus-Nama’Ba’Ronis

Angyali frekvencia, Shekina frekvenica, Mágneses frekvencia

3219 6

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.