Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Pénz-mátrix : 2014.11.22. kollektív-energetikai munka eredménye, hatása Bolygó és egyéni szinten

11.22.-penz-fordulas.jpg

11.22. éjjel Ez Történik MOST a Jelenben:

Bolygó szintű Átmozdulás a pénz-mátrix energetikai mérlegben.

 

A legszélső külső-értékmérő (pénz) mátrix férfi-energetika tartópillére kilépett a bolygó teréből, felszabadítva ezzel a 3.dimenziós pénz-mátrix struktúrát.

Területileg Svájc-ban történt, ami eddig a legridegebb, legkülsőbb tartó-pont volt. 

Ezzel egy időben átbillent a mérleg az 5.dimenziós szívtér energia irányába. 
Mit von ez maga után?
Hogyan jelenik ez meg az emberek egyedi rendszerében?
Hogyan láthatjátok majd a külső képekben?

Egyedi szinten egyre inkább rántódik ki mindenki alól a külső pénz-alapú támaszték, és mivel még a legtöbb ember a (-) irányba fordulva van, így egymásba próbálnak majd visszafelé nyúlva megkapaszkodni, ahogy billen a mérleg, és rántódnak, csúsznak befelé, a nulla pont irányába, ahogy a képen láthatjátok.
A nulla pont az egyedi és bolygó szintű fordulás pont is egyben, és mindenki azon keresztül fog fordulni saját magában és összeadódóan is.
Sokan fogják azt a nulla pont szerű ürességet tapasztalni, hogy nem tudja, most hogyan tovább, mintha kicsúszna a talaj a lábuk alól. 
Tudd, hogy éppen a külső kapaszkodóidat veszíted el, és helyette a saját belső erődbe, energiádba saját belső magodba átkapcsolásra kaptál lehetőséget.
A bolygó szintű külső-biztosító rendszerek (Biztosító Társaságok) fognak bedőlni a legkülönbözőbb módokon, és ezzel egy időben egyéni szinten akik eddig tartották a biztosítókat, vagy elveszítik az oda befektetett külső értékmérőiket, vagy ha van eszük elkezdik megszüntetni a különböző biztosításiakat, amíg még van rá lehetőségük, és kapcsolnak át helyette a belső biztonság érzésükbe.
Tőzsdei és egyéb befektetések, részesedések, a külső-értékmérő fedezet átbillenése miatt erős zuhanásba vált majd a látható külső pénzpiaci képekben, mivel a külső bizalom-tényező átbillent a belső bizalom irányába. 
Ezt a a tőzsde világában úgy fog jelentkezni, mintha megrendült volna a befektetésekbe vetett bizalom.
Árfolyamok: az árfolyamok külső-értékmérős hangulati ingadozás játék összezavarodik, és nem tudják elérni többet az eddig ismert emberi tényezős hatásokat általa, amivel a háttérből eddig befolyásolni tudták az árfolyamok alakulását kívülről. Tehát az országok egymáshoz képesti alá-fölé rendeltség, ingadozás-különbségből szerzett nyereség játéknak vége mostantól.
Aranyfedezetről majd egy kicsit később írunk, a belső fedezet, aranyfrekvenciába való átkötésnek még nincs meg a stabil energetikai alapszerkezete.

Shana Judit

 

Köszönet és Hála Mindenkinek aki a saját energiáját hozzáadta ehhez a változáshoz.

A központi nulla pont, ahol a fordulás történt:

 Regnum Marianum templom emlékművénél 11.22-én. Budapest, Hősök tere mellett

 

Több mindenben történt Átfordulás, átmozdulás.

A fentiek az első azonnali látható, érzékelhető megnyilvánulások voltak, amik kihatnak az eddig közös valóságunk (fonák-teremtés szövet-mátrixunk) bomlására gyakorlatiasan megnyilvánulva, látható módon.

Ezzel egy időben egy Hatalmas Központosított Felszabadulás energia generálódott ami a Közös Szívteremtés indító impulzusát adta. Ennek jelei majd akkor fognak láthatóvá válni, és azok számára, akik képesek megfordulni, és a figyelmüket átfordítják az eddigi  negatív-kollektív-vetítés mátrixról az Új valóságunk irányába. 

Amíg még vannak bekötéseik a rendszerbe, amíg vannak ki nem egyensúlyozott kettősségeik, vannak a 3.dimenziós mátrixba, és a 4. dimenziós spirituális mátrix emléktárba egyedi bekötések, addig azok számára ez az új valóság még nem lesz látható, ezt csak belülről fogják érzékelni, és javasoljuk, hogy tartsák meg azt a belső bizalmat, és belső mag-fókuszt, amíg a külső képről válnak lefelé, hogy tudják, van hova átkötődni.

Biztonságos a régi rendszer képeit, kapcsolódásait elhagyni, mert már ott van helyette az új valóság, és hagyják abba a külső képek elemezgetését, annak figyelését, annak javítgatását, mivel egyre erősebb belső-teremtő tűzzel fog mindenki bírni, és ahova rakja a figyelmét, azt fogja erősíteni. Egyre nagyobb lesz az egyéni felelősség, hogy hova rakod a saját egyre erősebb belső teremtő energiádat, ami felszabadul napról napra.

 

Ha vannak kérdések, bátran tegyétek fel, írjatok, kapcsolódjatok, hogy tudjuk segíteni az egyéni átmozdulásokat, átkötéseket, és bontási folyamatokat tudatosan, biztonságosan.

 
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.