Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Pénz a mátrixban, te a mátrixban: kérdések-válaszok

 

kaptam egy kedves kérdést:

-Shana,

most hogy te már kibotottad magad a pénz mátrixból, az az jelenti, hogy akkor ingyen dolgozol?

-Nem drágám, nem azt jelenti...

Azt jelenti, hogy bennem már nincsenek olyan érzések, amik a pénzmátrixba kötötteknél megjelenik és hat rájuk.

Ez ennyit jelent.

Azt jelenti, hogy szabad vagyok mind érzelmileg, mind gondolatilag (hitrendszerek) a pénztől mint információtól.

Az összes hozzá tapadt érzéstől, az összes hozzátapadt kényszertől, hiánytól, szükségtől, muszájtól, feltételtől érzelmileg és gondolatilag, szellemileg.

Mit jelent az, hogy érzelmileg?

Hogy például fizikailag nem csavar be a gyomromra, ha valami olyanért kell pénzt adnom, ami másoknak rossz érzést szokott okozni, mondjuk csekkek, büntetések, bírságok, adók, újabb és újabb megszorítások.

Vagy ahol mérlegelgetni szoktatok, hogy ez most megéri-e, vagy nem éri meg, megengedhetem e magamnak, vagy sem, beosztás, takarékosság érzése, honnan szerezzek, hogy legyen hó végére is, mit találjak ki, milyen újabb és újabb vállalkozásokat, üzleteket, trükköket, cseleket, hogy valamit eladjak, hogy legyen bevételem amiből megélhetek, hogyan szerezzek újabb ügyfeleket, vevőkört, hogyan tartsam meg a vevőimet, mivel tartsam fenn a figyelmüket, hogy tőlem vegyenek továbbra is, hogyan legyek ismertebb, jobb, erősebb mint mások, akik ugyan azt csinálják, vagy hogy legyek különb sok egyforma között, mivel tűnjek ki, és még számos és számtalan ilyen, és hasonló energialekötő gondolataim és érzéseim nincsenek...

Húúú, de jó ezek nélkül létezni!

Nem szorít gúzsba, nem szűkíti be a figyelmem, a fókuszom...

Hiszen pont azért érzi az ember a gyomrában azt a csavaró érzést, mert szorít, megszorít, oda üt be.

Gyomron vág erővel, ami fáj.

Aminek ellen kell tartani, és ez az ellentartás vagy dühöt, haragot, agressziót vált ki, vagy pedig az ellenállásnak való megadást, amolyan befelé záródó, beszűkítő, lemondó módon.

Mit szorít meg például egy megszorító intézkedés, egy megéri-nem éri mérlegelés, megtehetem-nem tehetem mérlegelés, egy takarékossági, beosztási aggály?

Az élet és erőközpontodat szorítja meg, vagyis a saját élet energiádat zárod le, zárod be ilyenkor, vagy fojtod le.

Minden egyes központi megszorítás egy újabb adagot szorít/csavar rajtad, és te még jobban összeszűkíted a gyomrod környékét, amit 3-as csakrának ismertek, még inkább bezárulsz, és még inkább védeni próbálod a még meglévő kis energiádat vagy erővel, dühvel, haraggal kitombolva, vagy megadó állapotba, apátiába süllyedve.

Amikor megadod magad, lefekszel, behódolsz, azt a befelé szűkülést úgy érezheted, hogy egyre hidegebbé válnak végtagjaid, nyirkos, hideg izzadás lehet a kezedben, talpadon, kiver a víz. Ez azt jelenti, hogy már nincs erőd az ellenállásra, már nincs erőd arra, hogy kiállj magadért.

Amíg van düh, harag, van még benned erő,energia ami elvehető ilyen formában, akkor leginkább sajnos a tudat beszűkülése miatt nem érzékelsz és nem látsz tisztán, mindenkiben ellenséget láthatsz, még a segítő kezet is ellökheted akár, leginkább mindent többszörösen kifordítva félre fordít ilyenkor az elme.

Ismerős érzések, reakciók?

Na ha már semmi ilyesmit nem tapasztalsz magadban, és már semmilyen eddig ismert fogalmat nem társítasz a pénzhez,

- ilyenek lehetnek a közkedveltebbek közül, hogy a pénz is csak energia, a pénz illúzió és társai, amit bővebben  az alábbi alkímia segédlet alapján nézhetsz meg magadban, és dolgozhatsz ki önállóan:

Pénzhez fűződő viszony átalakítása (Alkímiai Segédlet I.)

akkor már magad is szabad leszel a mátrixtól, és akkor már nem lesznek ilyen kérdéseid, mert tudni fogod, hogy az én és a te szabadságod önmagában mit jelent.

De mivel ez egy bolygó szintű kollektív társasjátékunk, addig míg a bolygó nagyobb része benne van vastagon, addig nekem is el kell egyelőre fogadnom ezt a játékot, így nem, nem dolgozom ingyen.

Akik végig követték az elmúlt évek pénz mátrix folyamatait, azt is olvashatták, hogy melyik mátrix tudati sávban, rétegben, mikor hogyan fogsz érezni és gondolkodni a pénzről a többi társaddal megegyezően.

Az átmeneti időszakra, olyan "játékszabályt" álmodtam meg, hogy aki még benne van mint dolgozó, vállalkozó a pénzmátrixban, és van pénz bevétele, ő mindenképpen fizet, mert ezzel is átminősít magában, áttranszformál magában, ha olyanba csoportosítja át a külső értékmérőjét(pénzét) ami már a valós átalakulását szolgálja. ezzel átminősít, magasabb frekvenciára emel át, egy újabb minőségű és rezgésű körre tud általa átkapcsolni, ahol már ennek a rezgésének megfelelő módon fog a pénz körforgás áramlásban részt venni, amíg van pénz kollektíven. Így haladunk körről körre egyre magasabb sávokba, egyre szabadabb módokba, míg aztán ki nem jutunk belőle. Utána is lesz még pénz, hisz kollektíven nagyon sok mindentől függ még, hogy megszűnjön a pénz, de te már szabadon lélegezve eleszel benne.

 

 

 

facebook beszélgetés:

Feltétel nélküli apajövedelem kérdéskör

E.K: Valóban nem a pénzzel van baj, hanem az elosztással! Ez, egyfajta kirekesztésféle. A gazdag attól gazdag, hogy elzárja a szegény előtt a pénzt és annak a lehetőségét is, hogy emberhez méltó módon élhessen. Ráadásul, a pénzéért megdolgozott, mégsem kap megfelelő mennyiségű pénzt érte!!! Nem igaz, hogy pénz nélkül kell minden embernek élnie. Nem igaz, hogy a politikusoknak jár a pénz és azoknak nem, akik megdolgoztak érte!!! Ez IGAZSÁGTALAN!!! Az Egységes alapjövedelem segítene ezen az alapvető problémán! Cipruson már bevezették!!!  Nem bánnám, ha mindenhol bevetnék!!!

 

Shana:

ez is egy út...

Az a ciki nálunk, hogy mi itthon erősen a Krisztusi/Kristály minőség előhírnökei vagyunk...

és mi lehet, hogy ezt a fejeztet ki fogjuk hagyni...

mert mások az adottságaink és más a kollektív lélekküldetésünk, lélekprogramunk ahogy haladunk visszafelé...

A szegény-gazdag csupán egymást tartó, támasztó feltételező poláris energiaminőség...

a Pénz meg egy külső értékmérő..

mind kettő kívül van, kettősségben, kinti, kifordult állapotú túlélő eszköz...

Megtörténhet így is a kiegyenlítődés a két mérleg minőség között, hogy feltétel nélküli alapjövedelem, de az még mindig egy kívülről adott valami, még mindig egy tehetetlen csecsemő állapotban tart, egy jólét állam-anyu...

Viszont ha a kristály tudat és lélekminőségbe szeretne felnőni az ember, akkor bizony a belülről kifelé teremtést fogja működtetni és azt megtanulni, hiszen addig nincs átlépés a kristályhálóra, míg saját maga forrásából és saját teremtő tudatosságából nem képes önmagát belülről kifelé megtartani az adott lélek...

Szóval mi, akik arról mesélünk, hogyan termetünk belülről, és bármi formát ölthet belőlünk, a belső tüzünkből, előbb-utóbb ezt kéne majd másoknak is elsajátítani..

Ezt a folyamatot lassítja egy kívülről, mindenkinek alapjogon adott összeg..

persze, azzal meg lehet mást gyakorlatozni, és más részekben haladni, felszabadulni a minden napos megélhetési kényszerbe kihúzó figyelem alól

majd meglátjuk kollektíven számunkra melyik haladási, tanulási,f fejlődési út lesz a legjobb...  

Kitartást, és bölcs belső munkákat addig is... 

Shana

 

H.S.H.: Szia Judit!

Nagyon rég óta nem vagyok "képes" pénzt keresni. Szívességből, bármit megteszek, de ha azért pénzt ajánlanak nekem, már terhesnek érzem az elvégzendő feladatot. Vagy csak úgy ha rágondolok valakire készítek neki egy gyöngyékszert, és végig jó érzés van bennem amíg el nem készülök vele. Aztán jön egy kérés, hogy x összegért csináljak egy ugyanolyat, persze megteszem, de azt nem élvezettel teszem. Szerinted ez mi?

 

Shana:

Tudom miről beszélsz..

Ez egy olyan érzésminta, hogy a szabad lélek, szellem önmaga örömére teszi amit tesz, hoz létre, teremt, és ha elkészül vele, még az is nagy öröm frekvencia ha ennek valaki örül..

És már nem is érdekli tovább...

Mert a lélek örömfrekvencia tapasztalás meg volt.. kész, vége.. és már fordulnál más tapasztalás irányába...

Ez maga az ÉLET, mikor Él a lélek és a szellem működik rajtunk keresztül...

Mikor valami másolatot, utánzatot, ugyan azt kérik tőled, és ezért fizetni akarnának, ahhoz már bekapcsol egy sokkal alacsonyabb rezgésű információ és energia... egyrészt maga az, hogy ez "munka", az is, hogy a pénzből kell megélni, és akkor már benne van egy kényszer... ezért alacsonyabb rezgésen is fogod megcsinálni ugyan azt a dolgot. És az illetőnek is csak ugyan azon a rezgésen lesz valami.. Tehát hiába látja, hogy milyen jó érzést kelt az eredeti, a másolat az mindig alacsonyabb rezgésű lesz, és a gazdáját se fogja úgy tölteni... Ugye?

Erre írtam, hogy mindig vissza kell süllyednünk, hülyülnünk egy alacsonyabb oktávra, ha bármit a pénzért teszünk, vagy azért, hogy megéljünk belőle, vagy eleve csak azon van a fókusz, hogy minél több bevételed legyen... Ezek alacsonyabb rezgésű működések, ami csak az egó-személyiséget villanyozza fel, amolyan instant módon, és ezért is kell folyamatosan újabb és újabb trükköket bevetni, hogy valamit lelkesítőnek érezzen. Hamar kiég. Amikor teljesen kiégett, vagy a közelébe se került soha, hogy ebben a sávban lelkes lehessen, akkor meg kifejezetten fárasztó, idő, figyelem, és életenergia rablónak érzi az ember, hogy csak azért csináljon dolgokat, hogy bevétele legyen.

Többféleképpen tágíthatod magad ebből a kettős érzésből:

Befogadás oldala: az egyik, hogy kitágítod a saját kereteidet, hogy bárkitől, bárhogyan, bármilyen formában jöhet visszafelé is örömfrekvencia minőségű energia, a lényeg, hogy bármilyen fizikai formában ...

Hitrendszer bontás oldaláról: van egy anyagom, ami alapján az összes pénzzel kapcsolatos negatív hitrendszert kiszedheted a saját egyedi rendszeredből.. ide linkelem alulra...

nekünk nőknek, gondoskodó anyai minőségeknek az az alapbeállításunk, hogy adásban vagyunk,.. tehát annyira hozzá van szokva a rendszerűnk az egy irányú adás áramláshoz természetes módon, hogy szinte nem is ismerjük és kellemetlenül érezzük magunkat attól az energiától, ha kapunk..

Megengedés: ez tudatosság, figyelem és energia belégzés, hogy megtanítsuk a rendszerüket a kapásra, hogy befelé is jöhet bárhonnan, bárhogyan, nem minősítve azt, tudva, hogy számunkra jelen pillanatban ez a legjobb, ez szolgál minket a legjobban.. akár minek is nevezzem, akár kitől is kapom, lényeg, a kapás, és elfogadás, befogadás gyakorlása.

Ha van angyali(segítő) nagylélekrészünk, akkor pláne bent van ez a minta, hogy viszonzás nélkül adunk.. ez gyári beállítás bennünk, ami tudattalan. Én magam részről ezt egyáltalán nem javaslom lebénítani, eltűntetni a lélekminőségeink közül, hiszen ez egy alap magasabb, nemesebb lélek-frekvencia. Tehát e mellé azért jó a tudatosítás, hogy valójában az a valódi, ahogy mi működünk, és magunkon keresztül emlékeztetünk rá másokat is, hogy ez milyen jó érzés...

Mennyivel jobb, mint a közvetlen adás-kapás energiacsere...

tehát a fő cél nem az, hogy mi süllyedjünk vissza, és bénítsunk meg magunkban magas frekvenciás feltétel nélkül adó lélekminőségrészünket, hanem ezzel a minőségünkkel, a tevékenységeinken keresztül mutassunk példát, és emlékeztessünk rá másokat is, hogy valójában ide tartunk mind vissza. és kezdjenek el emlékezni ők is erre a nagyon jó lélek-állapotunkra.

 

most hirtelen ennyi jutott eszembe...

 

szeretettel


Shana