Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

III. Pénz a Mátrixban és Te a Mátrixban. Hol vagy valósan? És mi van utána?

 

előzmény: II. Pénz a Mátrixban és Te a Mátrixban. Hol vagy valósan? És mi van utána?

 

A spirituális biznisz keretei között átadott, az elmúlt 20-25 évben előhívott segítségek, információk csak arra voltak jók, azt segítették, hogy a nagyon alvó és nagyon negatív tudatállapotból egy kicsit felszabadultabbá, pozitívabb és egy kicsit nyitottabb állapotba kerüljön az emberiség.
Még mindig ugyanott van, a 3-4.dimenzió mátrixán belül, csak egy kicsit komfortosabban van benne jelen, otthonosabban és magabiztosabban lavírozik ugyanazon külső kereteket, szabályokat meg nem kérdőjelezve, azt elfogadva, abban túlélve.
 
Vannak olyan elemei a világunknak, amiről nem lehetséges egyedileg leválni, hanem itt bizony a leválásra készek együttműködésére és közös fellépésre, közös társteremtésre van szükség.
 
Mik ezek a részek?
 
A "régi" világ és az új világunk közötti átmeneti időszak "törvényeinek" megfogalmazása és tudatosítása önmagunk számára, ez által annak felismerése, megtapasztalása, hogy az alacsonyabb tudatosságú és frekvenciájú törvények általunk íródnak át úgy, hogy a magasabb tudatosság felülírja az alacsonyabbat.
Vagyis például a 3.dimenziós törvények és jogszabályok csak addig valósak, amíg mi azt hisszük és tápláljuk.
 
Ahogy bennünk megszületik egy belsőbb törvény és igazság, az átírja, felülírja a régit.
 
/Magasztosabban fogalmazva, a belülről fakadó Isteni Rend és Törvény felette ál az emberek által kreált törvények felett./
 
Ilyen formában, amikor egyre inkább megszületik bennünk egy belső rend, egyre kevésbé van szükség külső rendszabályokra és rendszabályozókra bármilyen okból, mivel az egyén képes önmagát belülről rendszabályozni egy magasabb tudatosság és rend, és univerzálisabb törvényszerűségeknek fejet hajtva.
 
Annak semmi, de semmi köze a jelenlegi külső rendszabályokhoz, aminek teljesen torz és szeszélyes háttér és manipulatív céljai vannak csupán.
 
Az átmeneti időszakban, amíg az ember hívja elő magából a belső rendet és igazságot egyre inkább, ott van egy olyan határpont, ahol már nem tud haladni egyedül tovább a fejlődésében, az átalakulásában.
 
Ilyen lehet például a társadalmilag mindenkire kötelező törvények, és az összes közösségi,
 
csoportteremtéseink.
 
Egy nagyon egyszerű példa:
 
Miért kéne nekem kötelező biztosítást fizetnem az autómra, mikor én tudom, hogy az autóm is én vagyok (vagyis az én kivetülésem), és magamért és a cselekedeteimért tudok önállóan felelősséget vállalni.
Ráadásul minek kéne olyanok miatt fizetnem egy közös bugyorba, amiből én tudom, hogy nem fogok soha kivenni, mivel tudatosan tudom, hogy csak és kizárólag kik rántódhatnak, ütközhetnek össze például egy balesetben.
És az bizony csak annak a két félnek a saját tudattalan poláris kisülése egymással, egyik sem tettes vagy áldozat, mert azok egymást feltételezik, és az összerántó erő köztük ugyan az a lenyomott érzéstartalom, csak az egyik a passzív a másik az aktív cselekvő részese.

karambol---tettes---aldozat.jpg

 
 Sőt ha én ezzel a tudatosságommal fizetek ebbe a közös bugyorba, ezzel duplán nehezítem az átalakulást, tehát azzal nem hogy segítem őket, hanem éppen benne tartom ebben a felelőtlen és tudattalan áldozat-tettes-megmentő állapotban az érintetteket.
 
Ezért akkor lennék valódi tudatos teremtő, ha nem csak nem fizetném többet a közös tudattalanságban tartást, hanem megtanítanám, én tanítanám őket, hogyan tudatosodjanak a saját felelősség vállalásukra, és hogyan hagyják abba azokat a lenyomott érzéstartalmakat és meghatározottságokat, amik miatt ilyen módon kell ütközniük az energiáiknak.
 
És ez csak egy példa, de ugyan ezen az alapon az egész bíróság és büntetés rendszer is teljesen tudattalan és hibás. Tettes(aktív), áldozat(passzív), megmentő, vagy vádló-bíráló-védő. Az egész bírósági rendszer egy az egyben az anyu-apu-kisgyermek hármasságra épül. (Nem baj ha ezt most így nem érted, és nem tudod elfogadni, majd egy külön írásban részletesen bemutatjuk ábrákkal is...)
 
Egyelőre közösen használjuk a bolygót, és ugyan úgy látható testben vagyunk együtt jelen, de mégis, 
 
akik még tudattalanul alszanak és teljesen a mátrixra vannak kötve, és a rendszeren belül van beágyazódva a tudatuk, azokra pl. valóban érvényesek a rendszer külső, kényszerítő szabályai, valójában a saját érdekükben,
 
viszont akik már felébredtek, és haladnak az átalakulásukkal és ez által a leválásukban, azok számára már nem érvényesek azok az állam által kreált törvények!
 
Most már nagyon sokan vagyunk olyan Lelkek, Tudatok, akik már a szívtérben léteznek, vagy ki-be járkálnak még a szívtér és a tiszta szándék tudatosságban, és éppen lefelé válnak a hálóról és a rendszerről, és egyre inkább képesek önmagukért tudatos felelősséget vállalni.
 
Van egy határpont, ameddig az egyén tudja önmagában a saját tudati szabadságát előhívni,
 
és van a közösségi szint, amiről egyedül képtelen leválni,
 
itt már szükség van a tudati-összefogásra, közös fellépésre, ahol csak közösen tudunk kiválni a rendszerből úgy, hogy magunkban "megegyezünk a rendszerrel", "közöljük a rendszerrel", hogy ránk azok a szabályok már nem vonatkoznak, mert Belső-Igazság-Rend-Törvényszerűség szabályaink vannak rá. 
 
Így azok számára, akik már teljes felelősséget tudnak vállalni például arra,
 
hogy a kötelező egészségügyi szolgáltatások nélkül is képesek tudatosan élni, azok számára annak fizetése ne legyen kötelező, főként nem büntetendő, -ha nem fizeti-, hisz már nagyon sokan vannak, akik egyáltalán nem vesznek igénybe orvosi ellátást,
 
mivel a saját tudatuk és belső energia forrásukból képesek a teljes egészségüket fenntartani.
 
Például az én fiam 11 éves és 5-6 éves kora óta egyáltalán nincs még gyerekorvosunk sem.
Ha ennek ellenére mégis fizetnék félelemből, vagy mert erre köteleznek, és megbüntetnek, ha nem teszem,
 
akkor ismét kétszeresen is rögzítem a rendszert, azokhoz képest, akik még alvó állapotban vannak benne tudattalanul a rendszerben, és használják és követik az előírásaikat.
 
Kétszeresen rögzítem a fizetéssel, mivel nem válok le így a rendszerről, és így magamon keresztül is rögzítek olyan lelkeket, akik nem válhatnak le, nem mozdulhatnak meg onnan, míg szükség van a rendszerre, és ráadásul nem teszem a dolgom, hogy segítsek nekik is abban a tudatosodásban, hogyan hagyják el azokat a tudattalan programokat, amik fenntartják és éltetik ezt az egészségügyi rendszert.
 
Ez azt is feltételezi, hogy bárki, aki ma jelen pillanatban az egészségügybe ágyazva él, és azt hiszi magáról, hogy ő ott tud segíteni az embereknek, hogy ébredjenek és kivezetődjenek belőle, az csupán hamis spirituális információkkal áltatja magát, és valójában úgyanúgy használja a rendszert, és a rendszerből él, mint az alvók.
Sőt kétszeresen is rögzít, sokkal erősebben, mint az alvók, hiszen félelemből, használásból, téves áltatásból használja az alvókat is arra, hogy biztosítva legyen a léte, miközben már tudja, hogy lebontani és leválni kéne ezekről a külső, manipulált információs rendszerekről.
 
De ilyen lehet az adózás, különböző nyilvántartások rólunk, amiről tudatosan le lehet válni, és anélkül létezni, csak szükség lenne egyetlen kis korrekcióra, hogy ne büntessék és vadásszák az embereket azért, ha már valósan leválna. Ez szintén nem összekeverendő azokkal, akik nemtörődömségből, érdektelenségből, használásból, vagányságból, ellenállásból, ügyeskedésből próbálnak lavírozni a rendszerben, azt használva, kihasználva kiskapukat keresgélve.  
 
Tehát attól függ, hogy kire mi érvényes, hogy hol tart a tudati leválásában és milyen felébredettségi fokon áll!
 
Mivel én ennek a tudati tanítója és példamutatója is vagyok egyben, muszáj itt léteznem a hálón belül, de közben úgy, hogy nem vagyok már a hálóban.
Ennek az átmeneti igazgatási rendnek a felvázolásában, együtt előhívásában kéne minél többünknek összeadódni, felébredt tudatoknak.
 
Azt szoktam mondani, hogy nem "hülyék vagyunk", nem kamikáze módra kell a rendszerről leválni. Mindig mindenki csak annyi elemet hagyjon el a saját életében, amire már kész van, ami nélkül már képes élni, amit már el mer engedni, ami már nem tölti el félelemmel, hogy akkor mi lesz vele. 

levalas-v1.jpg

 
Magam részéről is nagyon tudatos, több éves finom átmenettel váltam szépen lefelé a  rendszer elemeiről. Mindig arról és annyi részéről, amire már kész voltam.
Ez elsődlegesen egy belső megértés, felvállalás és leválás, a cselekvés része az már csak a cselekvő következmény,  végeredmény.
Tehát nem az a cél, hogy valaki tudattalanul ne fizessen Tb-t, adókat, vagy tagadja meg a hitele fizetését, mert ő úgy dönt, kilép a rendszerből. Ez így áltatás, és inkább felelőtlen menekülés lenne az adott élethelyzetből.
 
Van egy olyan törvényszerűsége a 3.d-s mátrixnak, hogy amit a rendszerből kiveszel, azt a rendszer mindenképpen visszaveszi tőled valamilyen formában. Maga a mátrix egy zárt rendszer, egy karantén, saját belső törvényeivel, szabályaival.
 
Tehát a rendszerből kiválni csak úgy lehet, ha lezársz mindent, kiegyenlítesz mindent, és ha ez után marad valamid, akkor azt tudod átfordítani a 4.dimenziós átalakulásodba, mint befektetést.
 
Ha nem marad semmid, mert csak úgy tudsz leválni, hogy teljesen lenullázódsz anyagilag, akkor bizony akár egy szál táskával fogsz kijönni a rendszerből.
 
Ezt azért írom le, mert ma már nagyon sokan vannak így!
 
A legtöbb társunk akkor ébred fel igazán, amikor már mindene lenullázódott és még akár laknia sincs hol. A legtöbben ekkor és ebben a fázisunkban találnak meg engem, hogy "na, akkor mi van ezután...?"
 
Aki esetleg arra gondolna, hogy na de igénybe vesznek a leválók is olyan elemeket, amiért így esetleg nem vállalnak közös felelősséget, például adókon keresztül, ez téves nézőpont. Mivel például minden élelmiszer, amit megvásárolunk, az tartalmaz adót, vagy a gépkocsi üzemanyag díja, ami többszörösen irreális adóhalmozottságot tartalmaz, és még sorolhatnám. (17 évig könyvelő voltam, így tisztában vagyok az adókivetéssel.)
Sőt, aki azt gondolná, hogy csak az ad hozzá a közöshöz, aki az eddig ismert nagyon beszűkült tudatállapotú anyaggondolkodás szerint mindent csak a papírzseton-pénzben képes mérni és értelmezni, azok számára ajánlott lehet esetleg felvilágosító, oktató "tanfolyamokat" tartani akár központi oktatási rendszerbe ágyazottan, hogy az anyag az önmagában halott. 
 
Az életet, az embert (biológiát) az energia és a szellem tartja életben.
 
Nem az étel és az elme. 
 
Aki csak eszik és az elméjében, vagyis csak a gondolati struktúrára kapcsoltan él, és a 3. dimenziós mátrix mozgatja, azoknak egymás élet- és bioenergiájára van szükségük ahhoz, hogy életben tartsák magukat itt a bolygón. (erről sokat olvashattatok már... )
 
A legtöbb életenergiájuk a kisgyermekeknek van, míg le nem csapolják őket teljesen, és be nem zárulnak, és védeni nem kezdik magukat teljesen a szülői, majd később az intézményesített tudatosan kidolgozott mentális (oktatásnak nevezett) életenergia csapoló rendszereken keresztül.
Ez nem elmélet! 
Ez a rideg és egyszerű valóság.
 
Akik érzékelik és látják és ismerik az energiákat, azok számára ez nem kérdés.
A többiek számára csak azért hihetetlennek tűnő, mert már nem érzékeli.
 
Miért nem éreznek, érzékelnek az emberek?
 
Mert kiskorban az összes érzékelést, érzést le kellett zárni, be kellett fagyasztani, hogy ne fájjon a kisgyermeknek annyira ez a durva elszívó, nyomó, betörő működési mód, és megpróbáltak, megpróbáltunk mind valahogyan túlélni, lavírozni.
Így valójában mindannyian képesek vagyunk rá, hogy újra érezzünk és érzékeljünk, ha erre van már belső szándékunk és bátorságunk, és akkor nem kell hitetlenkedni tovább, hisz lesz róla ismét saját tapasztalatunk, mint korábban, amire már nem emlékszünk.
 
A legtöbb életenergiát ma a bolygón valójában azok adják hozzá a közöshöz, akik felébredtek eddig, és egyre tudatosabban egyre több energiát tudnak magukon keresztül átáramoltatni.
Azok, akik önmaguk átalakulásán dolgoznak, akik elkezdtek leválni a rendszerről, akik elkezdtek leválni az egymásba kapaszkodásról, csimpaszkodásról, élősködésről, és egyre inkább képesek a saját belső forrásukból élni, és önmagukat magukban megtartani a saját tengelyükbe, forrásukba beállva. 
Ez az átalakulási folyamat immár 20-25 éve zajlik sokakkal, és ők azok a sokak számára még láthatatlanok, akik igazán hozzáadnak a közöshöz a saját energiájukon keresztül.
 
Azok a csendes energia-munkások, akik hosszú évek óta horgonyozták be az energiákat, húzták be az átalakulás információit, dolgozták át magukon a kollektív érzéstartalmakat, bontották le magukon keresztül a kollektív mátrix struktúrát. Ők azok akik igazán hozzáadnak a közöshöz, és nem a 3.dimenziós mátrix általi beszűkült pénzbehajtó rendszerbe befizetők, vagy annak fenntatartói.
 
 
Az eddig csak önmagukkal, és a saját egyéni kis megélhetésükkel foglalkozók, maguknak gyűjtögetők is el fognak jutni majd arra a pontra, amikor elindul a változásuk, hisz az egész bolygó összes lelke egy közös nagy tudatmezőbe van kötve, és ahogy mi mozdulunk az bizony ha akarja valaki ha nem, kihat mindenkire, így rájuk is, és rántódni fognak ők is.
Ha valaki nem akarja észrevenni, nem akar róla tudomást venni, akkor utolsó fázisként lenyomódik fizikai szintre és különböző betegségeknek látszó tüneteken keresztül fog felébredni, vagy esetleg kilép teljesen, "kicsekkol", vagyis távozik a bolygóról (ezt ismerhetitek halálnak).
 
 
 folytatás