Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

II. Pénz a Mátrixban és Te a Mátrixban. Hol vagy valósan? És mi van utána?

 előzmény: I. Pénz a Mátrixban és Te a Mátrixban. Hol vagy valósan? És mi van utána?

 

Mutatom egy másik oldalról:
 
Amikor beszületünk, pici babaként még egy ideig mi magunk is teljesként, nagyon magas frekvencián rezgünk. Aztán persze a szülői hitrendszereknek és nyomásnak és a poláris energiáknak köszönhetően csökken a frekvenciánk, de továbbra sincs jelen a pénz a tudatunkban.
A kicsi gyerek nem érti azokat az információkat, hogy nincs, kevés, majd később, várj, ha lesz rá pénzünk... stb..., mivel a jelenben van, és teljességben éli meg magát, vagyis számára minden van amit lát, és nem tudja elválasztani magától.

apu-anyu-alap-v1--1--partoshoz.jpg

 
Ami van, az minden az övé, hisz Ő maga a teljességben a világ, és a világ benne van.
 
Nagyon komoly tanulási folyamatnak tesszük ki a gyerekeinket, mire megértik, beletörnek és megtanulják az elme-játszma által kitalált monopoly, manipulatív, haszonleső, hamis, külső értékmérő pénzrendszert.
 
A valóban tiszta tudatú gyermekek, akiket nagyon nehéz betörni, azok akár 8-10 éves korukig is csak csodálkozva nézhetnek, hogy mi ez az elmebeteg rendszer, amit pénznek neveznek a látszólagos felnőttek.
 gyerek-penz1.jpg
Ha valaki valósan visszajut a belső gyermekébe, a szívébe, majd a kristálymagjába, majd még beljebb az eredetmagjába, és semlegessé válik valósan, és ezt éli is, ott bizony nincs jelen ez az alacsony frekvencia tartományú információ.
 
Ezt úgy fogja érzékelni az önmagába visszajutott lélekhez tartozó tudat, hogy egész egyszerűen egyre többször elfelejt fizetni, sőt a környezete is elfelejti, hogy neki fizetnie kellene. 
 
/Egyéni szinten ezt több éve folyamatosan tapasztalom, a környezetem, akik ismernek ezt visszaigazolhatják. És ezt nem is elfelejtésnek mondanám a szó eddigi értelmében, hanem egész egyszerűen úgy szoktam működni, mint a gyerekek, akiknek még nem tanították meg, hogy ne vegye le a polcról, ne kezdje el enni amíg ki nem fizetik...stb... A megdöbbentő ebben a működési módomban és tudatállapotomban, hogy annyira magas frekvencián rezgek olyankor, hogy maguk az eladók sem veszik észre, fogják fel mi történik. Simán kisétálhatok úgy, hogy fel sem fogja, észre sem veszi. Nekem szokott eszembe jutni, hogy "ja, nem is fizettem..."  persze nem tudom mindig és állandóan tartani ezt a frekvenciát és tudatosságot, én is csúszkálok..../
 
Sokan, akik a 333 frekvenciával(kristály/krisztusi)  bármilyen formában kapcsolatba kerültek, akár dolgoztak is vele, ott is gyakran felejthetik el a pénzt.
 
Annak idején nagyon sok klienssel tapasztaltam ezt meg, hogy egyszerűen olyan tiszta tudatállapotba, olyan magas szeretet frekvenciába kerültek, kerültünk együtt, hogy igen gyakran maradt el a fizetés. Senki sem érezte a hiányát és nagyon jó érzéssel váltunk el egymástól.
Csak később jutott eszünkbe, mikor visszább kerültünk alacsonyabb tudatsávba, frekvenciába, hogy nem fizettek.
 
Persze volt ennek egy olyan tanulófázisa is korábban, ahol megpróbáltunk minél több 3.dimenzós frekvencián beáramlott pénzt mint energia minőséget átfordítani, átemelni, kvázi befektetésként a következő, 4.dimenziós, átmeneti tudati fázisainkhoz fedezetnek.
 
Ezt hívtuk úgy, hogy a régi rendszerből átminősítettük magunkban a korábbi sávban és rezgésen beáramlott pénzt, és befektettük az átalakulásunkba.
 
Ekkor indulhattunk el sokan, akik a tudatos változásban haladtak a lélekevolúciójukban a 3.dimenziós poláris tudati meghatározottságukból a 4.dimenziós spirituális személyiség, spirituális-egó és majd esetleg utána egyre inkább befelé, lefelé, a valós magjuk/magunk irányába.
Vagyis spirituális információkba, megélésekbe, tapasztalásokba fektettünk be tudatosan. 
 
Akik nem tudatosan haladtak,és viszont a lélekevolúciójukban elérkezett az elkerülhetetlen váltás a polárisból a duálisba, azok élték meg úgy drámaként, hogy elvesztették a munkahelyüket, kirántották alóluk, vagy elhagyta őket a poláris párjuk, leváltak róluk a poláris kapcsolódásaik, és tehetetlenül sodródtak tovább a következő fázisukba.
Úgy sodródtak, hogy a fejük minduntalan az előző tudati fázisuk információs hálója szerint próbált meg működni, erőltetve, a régi módú pénzkeresést, egyre nagyobb pofonokat kapva, hogy vegye észre végre, hogy már nem az van, nem ott tart, csak a feje nem követte még le, tehát az új információs emeltre, hálórészre nem kötődött még át, miközben léleksíkon már ott volt.
Azt is szerencsés érteni, hogy az egész univerzum, a teremetés minden szeglete információs hálón keresztül kommunikál. Minden egyes lélekhez tartozó tudat valahova kötődik. Sőt egyszerre vagyunk ott több helyen, de számunkra az hangsúlyos, ahol a jelenlegi fő figyelem, fókusz van. Amit tehetünk, hogy próbáljuk lekövetni a fejünkkel, majd később a fejünket és az elmét teljesen eldobva a Tudat-tal a lélekminőségünknek megfelelő frekvenciát, tudati sávot, ahol már a valósan vagyunk.
 
 
Így ha valakinek az a célja, hogy bejusson önmagába, és azzá váljon aki ő valójában, akkor egy idő után nem tud beljebb jutni, vagy mindig vissza kell süllyednie, és kijjebb kell rántódnia a valós önmagából, hogy ezt a pénz dolgot tudja üzemeltetni, működtetni.
 
A fő kérdés az, hogy nekünk kell e unós untalan visszasüllyednünk, ingáznunk, a tudati sávok között, vagy pedig kitalálunk végre egy amolyan átmeneti megoldást arra, hogyan tudunk ugyan azon a bolygón együtt létezni úgy, hogy ránk és egyre többekre már nem a 3.dimenzós mentális mátrix kívülről szabályzó kontrolláló rendszer elemei az érvényesek, és nem csak a pénz tekintetében, hanem egyre több külső szabályzó elemében, amiről már képes volt valósan leválni az egyén, de mégis el kellett eddig fogadnia a többség még élő szabályrendszerét.
 
Van egy pont ami után így megreked a fejlődés egyéni szinten.