Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Hol tartunk a pénz mátrixban? Összefoglaló 2016.11.06. Eredet együttműködés, vagy Genetikai családok 1%-a pénzuralma?

Hatalmas anyagot raktam össze az elmúlt évek pénz a mátrixban, te mátrixban munkaanyagokból. Ha ezeken mind végig mész, garantáltan kiszabadulsz a pénz-mátrix hiánytudati struktúrájából. És láss csodát, hova juthatsz.

Hamarosan indítom a transzformáló hanganyagokat, a korábbi évek pénz mátrixból felszabadulás írásaimból, tanításokból, segédletekből.

 A 2015-2016 éves nagy ország bejárás, tudati mátrix terek és energetikai szintünk kollektív feltérképezése időszakban az egyik állomás 8 napig a belváros volt:

 

 

2015.12.21. Hírek a mátrixból: 
Budapest Oktogon!
Bank struktúra égetés a 3.d-smátrixban a sevizahitelesek, sárgapólósok, Póka Laciék rendezésében.

Szóval ezért is lett többek között Shana ide betolva az egész ország által. 

És egészen véletlen pont akkor szaladtam le a lakásból, amikor kezdődött a téli fordulónapi tűzgyújtás, speciálisan, célirányosan, kollektív elengedés mágikus szertatást prezentálva, amolyan utcabáli hangulatban.
Jó kis kedvcsináló zene dübörgött, jó hangosan, még szerencse, különben nem biztos, hogy felfogom, hogy most csináljuk a Shana kozmikus szintű Mágikus Tűzfényemmel a struktúra legkülső periféria szinten a bankok bontását.
Mondjuk a reprezentáns minőségeik elfüstölését kicsit durvának éreztem, ezt szívben kiegyenlítettem, felhúztam a legmagasabb síkig hogy többet már ne teremtsenek egymás felé feszülés visszacsapódó energiát.
Ami még fontos,nem álltunk itt meg a kerecsen tűzgyújtáskor, hanem ahogy ez a struktúraszint összeomlott  a makett bank építményen keresztül, feljebb húztam, és felkötöttem a Vatikán Bankig, a Bank of England és a FED-ig..
Ugye mind ezt a bank struktúra bontó kód hanganyagunkkal egyben, és a bankszerkezet bontó és Egykódba fordító kódunkkal együtt.
Na most valósan Történik.

Jártam is körbe a tűzgyújtókat kérdezve, hogy holnaptól mit fognak csinálni, mert ennek a játéknak most tényleg vége.
Szemmel láthatóan összezavarodtak, és nem igazán fogták fel, hogy tényleg vége ennek a játéknak. Látszott, hogy élvezik és imádják ezt a beszólunk a bankoknak, megmutatjuk a bankoknak, hőzöngünk a bankoknak, követelünk a bankoktól játékot játszani.

Az élelmesebbek már kitalálták maguknak a következő mentegetős, valamiért harcolgatós játékot. Jogvédők akarnak lenni, meg szegénység ellen küzdeni. Eszméletlen erős poláris düh, harag volt az egyik felében a csapatnak, a másik felében meg a sajnáló megmentő.
Ahogy Shana elemző tanító leírta, pont úgy működtek. Máig.
Ezt a játékot ezzel a tűzzel most tényleg elégettük.
Ki kéne találni mire fogjuk ezeket az építményeinket használni, vagy lebontjuk őket fizikailag is és megtisztítjuk a teret.
Sok minden történt még ma mozdulás, bezárás a fordulás energiájában.. Majd még jelentkezem..

Frissítés jegyzet hozzá a facebookon:

Elfüstöltük a Bankokat!
Mivel a SzívTudaton vagy, innen ne csak magában a videót oszd drágám, mert azzal a polaritást erősíted, hanem a LÉNYEG az a tudatosság amit ÍRTAM HOZZÁ!
Csak, hogy sose felejtesd el, újra és újra.. emlékeztetlek!
Végre elkészült róla a beszámoló és a VIDEÓ,
az a LÉNYEG, hisz erre toltatok be mind minket kollektíven az oktogonhoz, hogy Shana mágikus tűzfényével és a bennem jelen levő bank struktúra bontó kódokkal jelen legyek, hogy az összes szint egyben képviselve legyen átfogóan.
Ez a vége.
A kör körbeért és összeadódott minden szint.

Már csak és kizárólag TI MAGATOK egyénileg vagytok az egyetlen szűk keresztmetszet.
Ti tartjátok, félelemből.
Mitől féltek?

Hogy ha nem lesz pénzetek, ha nem lesz külső értékmérő, nektek magatokért, senki nem fog adni semmit, mert nem ismeritek az érzést milyen feltétel nélkül kapni, milyen a belső értékért kapni, egyáltalán hogy vannak belső értékeitek, vagy másoknak, azt sem ismeritek.
Azt ismeritek, hogy használva vagytok, hogy használtok, hogy alkudozni kell magatokért, magatokat leértékelve, hogy elkeljetek, hogy eladhatóak és megvásárolhatóak legyetek.
Sok száz embert kérdeztem meg az elmúlt években, sokféle nézőpontból, rávezetve őket, hogy mit tenne ha holnaptól nem lenne pénz.

Mit tennél, ha holnaptól nem lenne pénz?


Több tucat írásban segítettem nagyon sok oldalról rávezetni titeket,

Pénz a Mátrixban. Összefoglaló sorozat

Pénz; Közvetlen tapasztalás; Írásaim 2010-2014.

  

 

Kaptatok hanganyagot, hogyan juthattok be a külső értékmérő helyett a belső magforrásotokba, a belső tüzetekbe, a belső értéketekbe, hogy ne legyen szükségetek mások használására, mások megvásárlására, hogy energiához jussaktok.

Megkaptátok a több száz tudatalatti lenyomatból való szabadulás kulcsait, a belső alkímiai segédlettel,

Pénzhez fűződő viszony átalakítása (Alkímiai Segédlet I.)

Megismerhettétek azt a befojtó, behúzó, nedves, nyirkos halál energiát, ahogy elszív a pénz mátrixon keresztül a rendszer, minden élő energiát belőletek és ti egymásból.

Pénz a mátrixban, te a mátrixban: kérdések-válaszok
Megkaptátok a pénzmátrix bolygó szintű struktúra bontó kódokat, azt hogyan bontjuk le, hogyan egyenlítünk ki, hogyan érünk be a nyertes-nyertes duális kiegyenlített energiába, megkaptátok a bankstruktúra bontó kódokat is, azt is hova fordultok vissza helyette, az egységbe, az milyen érzés a kifordult élősködő üzemmódhoz képest.
 

Kaptatok az eméltek számára számtalan ordalról megnyugtató magyarázatot az eddigi kifogásaitokra, félelmeitekre.

VIII. Pénz a mátrixban, te a mátrixban: Versenyfutás a mátrixban a Lelkekért! Pénzmátrix bontás

 

Kaptatok információt, megértést arról, hogy miért csak együtt, közösen, kollektíven tudjuk a saját közösen fenntartott és együtt működtetett pénzrendszerünket elhagyni, lebontani, ha képesek vagytok azok nélkül az elemek nélkül élni, amik eddig kívülről támasztottak titeket.

 

 

Számtalan közvetett információt, példát láthattatok, olvashattatok, hogy emberek, közösségek a bolygó különböző pontjain hogyan élnek pénz nélkül, vagy egymás között pénz elszámolés nélküli közösségekben.

A pénz nélküli Ubuntu közösség - Michael Tellinger

 

ubunti-2.png

Michael Tellinger - Ubuntu

 

 

Ebben a csodálatos városban az emberek politika, vallás és pénz nélkül élnek (katt a címe)

 

  

Shana:

KÉRDÉSEK MINDENKIHEZ:
Élő példa, tehát már nem lehet azt mondani, hogy képtelenség, mivel van róla élő, megvalósított képünk. Akkor? 
Vajon hányan vagyunk, lehetünk, akik ugyan ezt szeretnék végre megélni?
Mi tart vissza tőle minket, hogy egy ilyen picurka országon belül összekapcsolódjanak azok, akik hasonlót szeretnének?
Lehetséges e itt, a saját országunkon belül ilyet létrehozni, úgy, hogy tiszteletben tartjuk azokat, akik nem akarnak továbbra sem így élni?
Vajon azok, akik nem akarnának így együtt élni, tiszteletben tudnának e minket tartani, és el tudnák e fogadni nekünk, hogy mi viszont ezt szeretnénk? 
Le tudnánk e válni az itthoni erőszak-préselő-élősködő hatalomról, aki csak egyszerű bevételi forrásnak, tejelő haszonállatnak tekinti a saját országunk saját lakosságát?
Vajon fel tudna e hagyni a korábban általunk kinevezett vezetőgárdánk az eddigi működési móddal, ha már nem akarunk a továbbiakban saját magunk fölé, saját magunk által megszavazott, megválasztott erőszakvezetőket magunknak, és már nem szeretnénk a továbbiakban átadni a saját életünk feletti hatalmat, és vezetést a régi, eddig számunkra ismert módon.?
Mert már elhisszük, már látjuk, hogy máshogy is lehet együtt élni.
Mi tarthat még vissza minket attól, hogy máshogy éljünk közösségben ezen a országnyi területen belül, akár leválva a régi módú vezettetésünkről, irányítottságunkról.
Tud e ezen országunk területén belül két egymástól eltérő létezési mód egymás mellett élni?
Van e olyan területtel bíró egyén, egyének az országunkon belül, aki hajlandó lenne a területét bevonni ebbe az ÚJ életbe, ebben a formában, vagy hasonló módon, ahogy a példában is szerepel. 
Vajon létezik e ezen az országon belül ilyen ember, ilyen emberek csoportja, aki hajlandó lenne az általa eddig saját maga javára, csak saját hasznára birtokolt területet megosztani mint területi alapot?
Képes lenne e bevonni ebbe az új közösségi életbe a saját területrészét, azzal hozzájárulva az új közösségi együttélésünkhöz teret, helyet adva?
Mert ha nincs ezen az országon belül ilyen területtel bírók csoportja, akkor valójában ebben az országban ennek az új együttélésmódnak egyáltalán nincs helye, tere.
Akkor viszont nem csodálkozhatunk, ha itt továbbra is addig marad a rabszolgatartó prés hatalom vezetettségben túlélő, egymást nyíró létezési mód, amíg legalább egyetlen ilyen területtel létező nem lesz, aki képes itthon elindítani, mintát, példát mutatva.

 Lássuk hol tartunk ezen az országon belül :)

 

Judit Shana Pásztor

 

15 éve él pénz nélkül

Emlékeztető, hogy erre is hosszú évek példája van már.

Tehát erről is VAN létező valós ÉLŐ KÉP, gyakorlat. Nem mondhatja senki, hogy képtelenség, hisz van róla képed.
Akkor ? 
Nézzetek rá magatokra, ti hol tartotok magatokban ehhez képest.
Szedd össze a saját félelmeidet, képtelenségeidet, kifogásaidat.Jó lenne ha mind idedobálnátok egyben a még maradék kifogásokat, hogy egybe húzhassuk, a teljes félelem pókháló mátrixát ennek a témának végre.

"Schwermer két könyvet írt a pénz nélküli életről szerzett tapasztalatairól és megkérte a kiadót, hogy a neki szánt összeget adja oda jótékony célra, így sok embert tesz boldoggá, nem csak egyet. Ráadásul boldogabb és egészségesebb, mint valaha. Minden holmija elfér egy bőröndben és egy hátizsákban. Van egy 200 Eurós vésztartaléka, de minden további pénzt, ami befolyik, továbbad. Nincs egészségbiztosítása, mert nem akarja, hogy azzal vádolják, hogy az állam nyakán élősködik. Bízik a saját öngyógyító képességében valahányszor kisebb rosszullétet érez."

 

 Átmeneti megoldásnak több helyen bevezetésre kerülhet akár Georgi Stankov féle új, átmeneti "asztrál fizetőeszköz"

 

Az Orion Montáris Rendszer globális leváltása annak idei  teljes összeomlását követően  Georgi Stankov, 2016 március 1. 

 

És most megkaptátok azt is, hogy már a szemetek előtt füstöljük el a makettjét, modelljét.

 

Mégis mi kell még?


Kérdem kedves Földlakó, bankot, tartó, bankszámlával rendelkező, bankban dolgozó, hitellel rendelkező, bankkártyát használó (mert az milyen kényelmes), mégis mit gondoltok miért áll még mindig ugyan olyan stabilan a bankstruktúra, a pénzmátrix?
Vajon ki a csudák tartják?
Tán, tán nem Ti Magatok?
Tudjátok mint a Világunk felelős egyéni és kollektív teremtői!

Tartod haraggal, dühvel, tartod félelemből, tartod játékból, mert te éppen nyerésre állsz a gazdagabbik oldalon, tartod, mert félsz, hogy a kutya sem adna neked semmit, ha nem tartanátok egymást sakkban a pénzen keresztül.
Amikor elkezdtük a kollektív mátrix "földlakókat" elemezni, mire hogyan reagálnak, hol tartanak a lélek és tudati evolúciójukban, sok magasabb tudatosságú társunk, 
-és itt most nem az emberi síkról beszélek, hanem a valósról akik vagyunk, akik nem egy rajtunk kívül álló valamilyen távoli égi csapat, nem drágáim, mi magunk vagyunk azok is kollektíven,

tehát együtt tanácskozzuk meg magasabb szinten is, eredet szinten-
sok társunk lassított, félelemből, hogy nem vagyunk még rá együtt készen, kaptak megnyugtató válaszokat a megfigyeléseink, az elemzéseink alapján, és nagyon logikusan felépített érveink alapján.

Ha rajtam múlt volna drágáim, bizony már réges régen demenciában mind elfelejtettétek volna, fájdalommentesen és már réges régen újra gyermeki örömben adnátok egymásnak magatokból.

IV. Miért kell a gyereknek fizetnie a felnőtteknek hogy játszhasson? Ki találta ezt ki és mikor? Józan ész! Ébresztő!


Ezért is tartottam végig a feltétel nélküliséget az információkkal kapcsolatban, hogy cselekvő példát mutassak.
Szóval a fenti felsorolásból látszik, hogy bizony kedves emberiség, érted már nagyon sokan, nagyon sok mindent megtettünk, hogy kiszabadulj a pénzmátrix fojtó, gyilkos szorításából.

 

TE MAGADÉRT MIT TETTÉL eddig Magadért, a Gyermeked jövőjéért, a Közösségért?


És vajon miért tartod még mindig?
Mi a jó számodra még benne?
Mégis mit gondolsz rajtad kívül ki tudja abbahagyni helyetted, és helyetted, és helyetted?

Azt hiszem innentől kezdve nem mutogathattok SENKIRE, senkinek nincs semmilyen JOGA másokat HIBÁZTATNI innentől kezdve, mert bizony minden eszközt, lehetőséget, segítséget megkaptatok.

Eszméletlen sokat, megszámlálhatatlanul sokat, sok éven keresztül sok forrásból, sok segítőn keresztül.

A legtöbb ingyen elérhető számotokra.

Tehát innentől együtt vagytok benne a pénzmátrix buliban, mind egyforma kollektív, kiegyenlített felelősséggel!

Tessék felébredni, hogy nem a jó és szegény én áldozat oldalán álltok, hanem a felelőtlen, másokat hibáztatok, és akkor nem kell magamért tennem oldalon.. nem ugyan az..
Nincs tovább ködösítés, és sajnáltatás.
Ezt a kört is bezártuk és el is füstöltük.
Akik innentől futkorásznak benne, már üres körön magukra zártan fognak maguknak teremteni lehúzó saját örvényt, senkire nem mutogathat senki innentől.

SZTK

 

 

És emeljük át magasabb szintre, 2016.09.05-én a fordulónapi, és az előtte és azóta berakott információkat, egészen az eredet szintig emelve:

 

Itt a teljes lista a Rothschild család kezében lévő bankokról

rocs.jpg

 

Azért húzzuk már ezt a cuki bácsit, oda be a helyére, ahol valósan van, a kozmikus szintig ábránk legbelső, legalsó, legkisebb körébe, a Földbolygó, anyagi világ tudatállapot és hatás szintjére.

Oda, ahol látható, hogy Ő és ŐK CSAK azt a szintet uralják, mint az emberiség 1%-a:

szegenygazdag-merleg.jpg

 

A Földbolygónak kizárólag Anyag szintjét uralják, és azt is csak a pénzen keresztül.

Semmi mást nem uralnak, semmi mást, és semmi más eszközük nincs hozzá, csak a jelenleg elfogadott pénz mátrix, amit Te magad tartasz, és te magad tartod őket elfogadottnak magad számára.

Láthatod a mérleg serpenyőjében csücsülve magadat, hogy te magad egyensúlyozod ki a többi tömeggel együtt. Pont addig, amíg számodra is csak az anyag-világ tudatosság  -és önmeghatározás-,  és pénz általi uralás és használás szint létezik.

Már duális (nagy) lélek és szellem szinten is több vagy ennél, eredetben meg messze felette állsz már, és sokkal nagyobb tudatossággal és sokkal nemesebb kimunkált lélekminőségekkel, és sokkal magasabb szintű teremtői tudattal rendelkezhetsz.

Nézd meg a tudati kiterjedtséget, és energetikai ERŐT, és rálátás kiterjedtségét a kozmikus ábrán, ha nem látnád jól ott van a közepén, a legkisebb körön a Rothschild papi, az általa uralt országok bankjaival:

rotschild-csalad-kontra-eredet-csaladok.jpg

 

Melyik szint mennyit lát magából, mennyit lát és érzékel és tud a világ részletezettségéről?

Mennyit ismer az erő, energetikai és teremtési módok törvényszerűségeiből?

Ki meddig mit ural, és kiken keresztül?

Csak egyelőre számotokra tűnik úgy, hogy milyen hatalmasok, hozzátok képest, amíg ti is a picurka, beszűkült tudatú anyagembernek tekintitek magatokat, pindurka személyiség emberkének, akiket neki/k kell magatok helyett vezetni, és irányítani. Ők csak ahhoz képest valakik, és tűnnek nagyobbnak. Az anyag világ kiterjedtségük nagyobb hozzátok képest, semmi más szintjük!!!

Eredet tudatosság kiterjedtségeben már így és csupán ennyinek érzékeljük ezeket az anyag szintű genetikai család összefogásokat.

Ami a legfontosabb, minél tágabb, kiterjedtebb tudat, tudatosság vagy a kimunkált lélekminőség által stabilan önmagadban megállva, annál nagyobb TEREMTŐ ERŐVEL BÍRSZ.

Az alacsonyabb teremtési struktúra törvényeit a magasabb teremtői struktúra törvényei átírják, felülírják.

Amire ők hatnak az a poláris teremtési szint, nézd meg a linken a teremtő tudati evolúciót, annak folyamatát, ki meddig mit teremt, miylen minőségek és működés által: 

Teremtő Tudat Fázisok. Teremtő-Tudati Evolúció

 

Ha ,megnézted, és érted a folyamatot, - és felismerted te éppen hol tartasz a teremtő-tudati evolúciódban-, akkor pont addig már ismerni fogd a működést, és felismered a társaidat is, ki honnan működik és milyen minőségeken keresztül.

Az alaptörvény, hogy a magasabb rendű teremtő-tudati minőségek egyre magasabb szintjei ÁTÍRJÁK , FELÜLÍRJÁK az alacsonyabb teremtő tudati sávokat, minőségeket, működéseket, rálátva, megértve, megismerve, feléjük emelkedve,  -vagyis saját magad ezen működési módod felé emelkedése folytán-, magunkba beemelve, vagyis ez által megszüntetve magunkban azokat, az eddigi , korábbi, beszűkültebb működési módjainkat. Amíg magad ugyan így működsz, addig te magad tartod, hozzájuk képest éled meg magad. 

Amíg az általuk ismert értékeket és minőségeket fogadod el mint "nemesség", mint befolyásoló tényező, mint hatalmasok, addig te magad hozzájuk képest leszel ennek kiszolgálója.

Nézd meg az értékeiket, és figyeld meg magad, hogy van e benned hiány érzet, hogy bezzeg ők milyen jól élnek, ha látod a felhalmozott vagyont, és azt a fajta életstílust, amiben élnek.

Van e benned düh, harag, irigység, hogy bezzeg nekik milyen könnyű mert jó helyre születtek?

Nézd meg, hogyan tartanak össze, genetikai családként terjedve, terjeszkedve, hogyan érték el 200 évvel ez előtt, hogy mindenhol hassanak akár milyen nemtelen eszközöket igénybe véve. Azt írtam "nemtelen" eszközök, és gondold végig, hogy ehhez képest kaptak "nemesi" címet. Gondold végig ez valós "nemesi cím"-e, és gondold végig, te magadban mit takar az a fogalom, és minőség , hogy "nemesség". Nemeslelkűség,, nemesi értékek?  Nézd meg a családi összefogás-koncentráltságukat, mire rakták a fő fókuszt, mi volt a közös összetartó erő, ami mindent felülírt, hogy kitartóan véghez vigyenek bármit összefogva, mi volt a közös pontjuk, ami mentén kitartottak egymás mellett, ahogy terjedtek, és képesek voltak egyszerre több helyen hatni, ugyan azokkal a működéseikkel. Figyeld meg magad közben, hogy érzed magad ettől a működéstől, és gondold végig, te vajon hogyan és mit ettél volna a helyükben?  

Benned milyen alapvető ÉRTÉKEK vannak, milyen LÉLEKMINŐSÉGEK amik mentén te csináltad volna, ha te kapsz LEHETŐSÉGET , ESZKÖZÖKET hozzá. Te milyen eszközökhöz folyamodtál volna, mennyire akartál volna befolyást szerezni más országokban, és ahhoz milyen minőségeket használtál volna? Gondold végig!

Ha te kaptál volna lehetőséget arra, hogy fejlessz, terjeszkedj, meddig, és milyen módon terjeszkedtél volna. Ha mondjuk abba a családba születsz be, képes lettél volna e más értékeket bevinni a családi modelljükbe, amolyan belső tükör-kontrollt mutatva, belső-lelkiismeretként működni, vagy mennyire adtad volna meg magad, és vetted volna természetesnek, hogy te is ugyan úgy működsz, sőt mennyire élvezted volna, hogy ilyen életstílusban működhetsz, függetlenül a lelki minőségektől.

 

És ha sikerült önmagadra rajtuk keresztül ránézni, hogy te magad hogy állsz a belső és külső értékeiddel, teremtő tudatosságoddal, nemeslelkűségeddel, felülemelkedéseddel, családi szintű összefogásoddal, milyen családi szinten meghatározva magad, genetikai család, lélekcsaládok, vagy akár már az eredet családod stb..

 

Akkor Nézd meg hány országot, hogyan uralnak

Itt a teljes lista a Rothschild család kezében lévő bankokról
BY VILÁGFIGYELŐ · 2016-08-31

Egyre többen tudnak róla, hogy a föld lakosságának vagyonának 99 százalékát 1 százalék tartja a kezében, de azt még kevesebben tudják, hogy ennek az egy százaléknak a vagyonának a 99 százalékát egy család birtokolja.
rocs.jpg
A színfalak mögé bújó Rothschild család vagyona a becslések szerint 500.000.000.000.000 dollár.

A család szinte minden országot a markában tart, azzal, hogy a világban, ami a család tulajdona hitelez a következő bankoknak.
Afghanistan: Bank of Afghanistan
Albania: Bank of Albania
Algeria: Bank of Algeria
Argentina: Central Bank of Argentina
Armenia: Central Bank of Armenia
Aruba: Central Bank of Aruba
Australia: Reserve Bank of Australia
Austria: Austrian National Bank
Azerbaijan: Central Bank of Azerbaijan Republic
Bahamas: Central Bank of The Bahamas
Bahrain: Central Bank of Bahrain
Bangladesh: Bangladesh Bank
Barbados: Central Bank of Barbados
Belarus: National Bank of the Republic of Belarus
Belgium: National Bank of Belgium
Belize: Central Bank of Belize
Benin: Central Bank of West African States (BCEAO)
Bermuda: Bermuda Monetary Authority
Bhutan: Royal Monetary Authority of Bhutan
Bolivia: Central Bank of Bolivia
Bosnia: Central Bank of Bosnia and Herzegovina
Botswana: Bank of Botswana
Brazil: Central Bank of Brazil
Bulgaria: Bulgarian National Bank
Burkina Faso: Central Bank of West African States (BCEAO)
Burundi: Bank of the Republic of Burundi
Cambodia: National Bank of Cambodia
Came Roon: Bank of Central African States
Canada: Bank of Canada – Banque du Canada
Cayman Islands: Cayman Islands Monetary Authority
Central African Republic: Bank of Central African States
Chad: Bank of Central African States
Chile: Central Bank of Chile
China: The People’s Bank of China
Colombia: Bank of the Republic
Comoros: Central Bank of Comoros
Congo: Bank of Central African States
Costa Rica: Central Bank of Costa Rica
Côte d’Ivoire: Central Bank of West African States (BCEAO)
Croatia: Croatian National Bank
Cuba: Central Bank of Cuba
Cyprus: Central Bank of Cyprus
Czech Republic: Czech National Bank
Denmark: National Bank of Denmark
Dominican Republic: Central Bank of the Dominican Republic
East Caribbean area: Eastern Caribbean Central Bank
Ecuador: Central Bank of Ecuador
Egypt: Central Bank of Egypt
El Salvador: Central Reserve Bank of El Salvador
Equatorial Guinea: Bank of Central African States
Estonia: Bank of Estonia
Ethiopia: National Bank of Ethiopia
European Union: European Central Bank
Fiji: Reserve Bank of Fiji
Finland: Bank of Finland
France: Bank of France
Gabon: Bank of Central African States
The Gambia: Central Bank of The Gambia
Georgia: National Bank of Georgia
Germany: Deutsche Bundesbank
Ghana: Bank of Ghana
Greece: Bank of Greece
Guatemala: Bank of Guatemala
Guinea Bissau: Central Bank of West African States (BCEAO)
Guyana: Bank of Guyana
Haiti: Central Bank of Haiti
Honduras: Central Bank of Honduras
Hong Kong: Hong Kong Monetary Authority
Hungary: Magyar Nemzeti Bank
Iceland: Central Bank of Iceland
India: Reserve Bank of India
Indonesia: Bank Indonesia
Iran: The Central Bank of the Islamic Republic of Iran
Iraq: Central Bank of Iraq
Ireland: Central Bank and Financial Services Authority of Ireland
Israel: Bank of Israel
Italy: Bank of Italy
Jamaica: Bank of Jamaica
Japan: Bank of Japan
Jordan: Central Bank of Jordan
Kazakhstan: National Bank of Kazakhstan
Kenya: Central Bank of Kenya
Korea: Bank of Korea
Kuwait: Central Bank of Kuwait
Kyrgyzstan: National Bank of the Kyrgyz Republic
Latvia: Bank of Latvia
Lebanon: Central Bank of Lebanon
Lesotho: Central Bank of Lesotho
Libya: Central Bank of Libya (Their most recent conquest)
Uruguay: Central Bank of Uruguay
Lithuania: Bank of Lithuania
Luxembourg: Central Bank of Luxembourg
Macao: Monetary Authority of Macao
Macedonia: National Bank of the Republic of Macedonia
Madagascar: Central Bank of Madagascar
Malawi: Reserve Bank of Malawi
Malaysia: Central Bank of Malaysia
Mali: Central Bank of West African States (BCEAO)
Malta: Central Bank of Malta
Mauritius: Bank of Mauritius
Mexico: Bank of Mexico
Moldova: National Bank of Moldova
Mongolia: Bank of Mongolia
Montenegro: Central Bank of Montenegro
Morocco: Bank of Morocco
Mozambique: Bank of Mozambique
Namibia: Bank of Namibia
Nepal: Central Bank of Nepal
Netherlands: Netherlands Bank
Netherlands Antilles: Bank of the Netherlands Antilles
New Zealand: Reserve Bank of New Zealand
Nicaragua: Central Bank of Nicaragua
Niger: Central Bank of West African States (BCEAO)
Nigeria: Central Bank of Nigeria
Norway: Central Bank of Norway
Oman: Central Bank of Oman
Pakistan: State Bank of Pakistan
Papua New Guinea: Bank of Papua New Guinea
Paraguay: Central Bank of Paraguay
Peru: Central Reserve Bank of Peru
Philip Pines: Bangko Sentral ng Pilipinas
Poland: National Bank of Poland
Portugal: Bank of Portugal
Qatar: Qatar Central Bank
Romania: National Bank of Romania
Rwanda: National Bank of Rwanda
San Marino: Central Bank of the Republic of San Marino
Samoa: Central Bank of Samoa
Saudi Arabia: Saudi Arabian Monetary Agency
Senegal: Central Bank of West African States (BCEAO)
Serbia: National Bank of Serbia
Seychelles: Central Bank of Seychelles
Sierra Leone: Bank of Sierra Leone
Singapore: Monetary Authority of Singapore
Slovakia: National Bank of Slovakia
Slovenia: Bank of Slovenia
Solomon Islands: Central Bank of Solomon Islands
South Africa: South African Reserve Bank
Spain: Bank of Spain
Sri Lanka: Central Bank of Sri Lanka
Sudan: Bank of Sudan
Surinam: Central Bank of Suriname
Swaziland: The Central Bank of Swaziland
Sweden: Sveriges Riksbank
Switzerland: Swiss National Bank
Tajikistan: National Bank of Tajikistan
Tanzania: Bank of Tanzania
Thailand: Bank of Thailand
Togo: Central Bank of West African States (BCEAO)
Tonga: National Reserve Bank of Tonga
Trinidad and Tobago: Central Bank of Trinidad and Tobago
Tunisia: Central Bank of Tunisia
Turkey: Central Bank of the Republic of Turkey
Uganda: Bank of Uganda
Ukraine: National Bank of Ukraine
United Arab Emirates: Central Bank of United Arab Emirates
United Kingdom: Bank of England
United States: Federal Reserve, Federal Reserve Bank of New York
Vanuatu: Reserve Bank of Vanuatu
Venezuela: Central Bank of Venezuela
Vietnam: The State Bank of Vietnam
Yemen: Central Bank of Yemen
Zambia: Bank of Zambia
Zimbabwe: Reserve Bank of Zimbabwe
Az IMF tulajdonképpen fedezet nélkül folyamatosan gyártsa a pénzt, amit aztán az országoknak hitelez és kamattal kéri vissza. Ha egy ország nem tud fizetni akkor a természeti kincseivel vagy az állampolgáraival köteles törleszteni a hitel részleteit.
Forrás: anonews.co
Forrás: Itt a teljes lista a Rothschild család kezében lévő bankokról

 

 

 

Ambareesek Figyelem! 
És minden olyan eredet, akinek van "A" betűje (angyali frekvencia szerint), aminek a jelentése:
A: Energia átalakító (transzformáló)
Rendelkezel a képességgel, hogy energiát alakíts át. Ez gyakran már egy beszélgetés során is megtörténik, anélkül, hogy ennek tudatában lennél.

Arra kérlek Titeket mind együtt, hogy úgy olvassátok el az alábbi cikket, hogy legyél tudatában az eredetminőségednek.

TISZTÁN, SEMLEGESEN.

Semmiféle kis emberi ítélet, bírálat, és semmiféle gondolat.. semmi..
Csak a Tiszta EREDET MINŐSÉGED tudatosságában olvasd végig a cikket, és nézd végig a felsorolást, a bankok és országok felsorolását. 
Csak ennyit tegyél drágám kérlek szépen, csak ennyit.
Aztán tudd, emlékezz ha olvastad Shanától, vagy meséltem neked, mikor a kollektív központi tudatukba bevittek engem, és láttam az egész hálót, amit felépítettek, és fenntartanak, és éreztem ezen családok mögött lévő minőségeknek, tudatoknak a kollektív, összeadódott energiáját és minőségét magamban. Hogyan működnek és miért.


Megértő voltam akkor, miért kényszerülnek erre a fajta szerencsétlen kifacsaró, kicsikaró élősködő manipulációs minőségre... tudom, megértem, átérzem..

Kaptak annak idején megértést róla, kaptak segítséget a visszakötődésre a forrásukra, és majd kapták feladatnak, hogy le kell bontaniuk, és rendet kell rakniuk. Ez bizony nem indult el.
előhívásra került a pénzmátrix bontó struktúra kódok, és a bank szerkezet struktúra kódok. 
http://www.szivtudatkozpont.hu/mediatar.php?id=7782434608241

http://www.szivtudatkozpont.hu/mediatar.php?id=8738137504909

Az eredet energiátokba beállva menjetek végig rajta, és a bankok listáján.
Semmi szándék, és vágy, és érzelem, és érzés, és főleg nem akarás.
És aztán engedjétek meg, hogy az energiáitok, a minőségetek mint kozmikus intelligencia, magától tegye a dolgát.
Az energia minőség, amire a figyelmet rakjátok magatokban, és közben ezzel a tudatos energiaminőségben levően ránéztek, ránézünk bármire, ami nem egyezik az élet rendjével, azt bizony átvilágítja, és magától transzformálja, alakítja át a tiszta kozmikus szintig. 
Tehát így íródik át, így alakul át rajtunk mint eredet minőségeken keresztül a kifordult, halált támogató, másokból élősködő bármilyen struktúra, ami ellentétes az élettel. Ez sima energia törvény. Nem ember dönti el, nem ember harcol, akar, módosít, okoskodik, kitalál.. semmit nem kell tennünk!!!
Csak az energia teszi a dolgát, mi csak a csatornája vagyunk annak a minőségnek amiből vagyunk.
Az Ambareeseknek az első betűjük ez az energia átalakító, transzformáló minőség. Vagyis a megteremésük OKA!!!
Ezért ők a leghatékonyabbak ennek átfordítására, átalakításáéra, lebontására. De természetesen MINDEN EREDETBEN ENERGIA TRANSZFORMÁLÓ, energia átalakító MINŐSÉG-re együtt szükség van, együtt, egymásért!


Mielőtt belefogsz, kapcsolódj a legmélyebb ponton az eredet-magodba, mond ki többször a -fejedet mélyen lehajtva- a neved, és figyelj mélyen befelé.. amíg meg nem érzed belső forróságot a magodból. 
És érezd az összes eredet testvéredet egyben magaddal, kapcsolódj, hívd egybe az összes testvéredet, és utána olvasd el, és hallgasd meg az anyagot, és nézd meg a számokat. 
Ennyi.
Köszönet érte annak aki tudatosan teszi velünk eredet szinten. Az egyetlen valós szinten, ahol változást lehet elérni ténylegesen. 

 

Kezdet és Vég pontban szemben áll egymással a

biológiai, fizikai, anyagember családi

összefogás példamutatóan, aki saját maga és a saját fizikai, anyagember szintje miatt tartja össze a hálót, vagyis a legkifordultabb 

PÉNZ-mátrix (Külső Értékmérő) 3.d-s CSALÁDJAI által irányított Pénzrendszer

 

kontra

 

5.d-s és kozmikus

Belső Értékmérő

EREDET CSALÁD ENERGIA MINŐSÉGEK Összefogása

közül elsőként és leg példamutatóbb eredet minőségeknek az egyik legmeghatározóbb tulajdonságára lenne szükségünk együtt, ami jelen pillanatban HIÁNYZIK az emberek lélekevolúciós minőségei közül.

 

Ennek példamutatói minősége többek között az

Amba'rees -ek,

Myriel-ek,

Meerle-k 

és minden olyan EREDET CSALÁD minőség(angyali frekvencia), akiknek a nevében szerepel az E -betű, és bizonyára más frekvenciákon belül más hangzóként fog megjelenni ugyan ez a minőség (magam részéről velük dolgozom, így ők tudnak élő, cselekvő példával szolgálni magukon keresztül)

 

Melynek jellemzője:

E:        Nemeslelkűség (nagylelkűség): az a képesség, amikor embereknek vagy a Földnek önzetlenül, mindennemű ego nélkül segítesz. Ez sok „akaratlan-ságot” (szándék nélküliséget) és sok bátorságot igényel.

 

Ezen EREDET CSALÁDOK tudnának Nektek,

nekünk elvileg a legtisztábban

PÉLDÁT MUTATNI,

a saját eredet teremtett minőségükből fakadóan,

mindenkit EMLÉKEZTETNI,

hogy milyen az eredet szintű nemes lelkűség, akaratlanság, önzetlen adás!!!

(bizonyára vannak még ezen felül ilyen eredet családok, Shanával Ők dolgoznak együtt évek óta, ezért nyilvánvalóan velük vagyunk egymással olyan kapcsolatban, hogy ezt együtt tudjuk mutatni, segíteni, tanítani, példamutatóan)

 

Hogy értésétek a fonák 3.d-s teremtés szövet, és a valóság közti különbséget, hogy

Meddig fogjátok nézni a fonák, kifordult teremtés szövetet?

Meddig fogjátok megélni ezt a fajta mínusz, hiány működést?

amit ez a fizikai család tart fent nektek:

 

Addig látjuk együtt kívül az anyag-pénz-guru bolygó szintű, központosított családi összefogást,

mint KIFORDULT MÁTRIX torzót, emlékeztetőt, míg szükségetek van rá.

 

Ami megmutatja Nektek, mit működtettek ti magatok ahhoz képest, akik lennétek, ha az eredetben lennétek.

Ahol mutatja számotokra a családi összefogást a legkifordultabb anyagcsalád szinten, a eredet családi összefogással szemben, 

és mutatja nektek a legkifordultabb értékmérő(pénz) uralását és fontosságát, a belső értékekkel(eredet tulajdonságokkal) szemben,

és mutatja annak kifordultan a megszerzés módját a manipulációs használó, megfélemlítő préssel, a szándék nélküli akaratlansággal szemben, 

és mutatja azt, hogy csak magának, maguknak megtartva, magukért teszik ezt önzően, az önzetlenségük helyett, 

és mutatja a lélektelen, érzéketlen kicsinyességet, pitiánerséget, a nagylelkűség, nemes lelkűség helyett,

és mutatja ... folytasd ...

 

Ők a ti negatív emlékeztető mester-guru tanítóitok, akik miattatok, nektek mutatják annak a kifordult paródiáját, ami a Ti és a Mi valódink lenne.

Hogy az eredet családok fognak össze, tartanak össze, egymásért, a közösségért, az összes családtagjukért, eredet családtagjukért, és eredet szinten osztanak meg mindent egymással feltételek nélkül, és eredet szinten osztanak mindent az egész világunkkal.

 

Szóval ki tartja azt az 1%-nyi pár fizikai, genetikai külső értékmérő családot?

Mindenki, aki nem a belső értékmérő eredet energiájában van!

Mindenki!

Ti magatok mind!

Hát így nézzétek őket!

Mert addig fogjátok nézni, amíg be nem álltok a  saját eredetetekbe!

Ideje felébredni erre is...

 

 

És a többi eredet minőség ne azt várja az E-energiával rendelkező eredet testvéreitől, hogy Ők tegyék meg helyettetek, hanem integráljátok be ezt a MINŐSÉGET, ezt az ENERGIA MINŐSÉGET aminek ők reprezentáns teremtett minőség hordozói.

 

Összefoglalás:

Azt hiszem ekkora információs anyagot még sosem sikerült egybe húznunk a

PÉNZ MÁTRIX Összeomlása, Átalakulása, Fordulása TÉMAKÖRBEN.

 

Aki képes ezen az anyagon végig menni, magát ezen átdolgozni, mindenképpen felszabadítja magát energetikailag a pénz mátrix alól. Ami nem azt jelenti, hogy egyelőre a pénz használata alól szabadulsz fel, hanem az energetikai mozgatók alól.

Képtelenség, hogy ezek után maradjon benned kétség, félelem, és rejtett, tudattalan érzelmi blokkok, hiszen itt hatalmas energiák összpontosultak egybe.

 

És még egyszer záró anyagnak a Kollektív struktúra bontó kódok:

 

(1) Vissza a Forrásba! Külső forrásoktól, értékmérőtől(pénz) a belső Mágikus tüzetekig

2014.09.12

2016.09.05. 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

oosooxu - May ulcers; cry permit deposition.

2019.03.09 01:47

http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/ - Prednisone Online <a href="http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/">Prednisone Without Dr Prescription</a> http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/