Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

2014.11.22. Bolygó szintű Biztosító struktúra bontás, Pénz struktúra fordulás

na ez pont egy éve volt ezen a napon..
Hogy mi történt azóta?
A kollektív közösben nem olyan látványos, viszont az én egyedimben bizony tényleg minden kirántódott, vagyis én rántódtam ki teljesen (immár harmadik nagy fordulásban), és tényleg nincs semmi külső biztonsági támaszték, és nem a biztosító társaságra gondolok, de még az emberi támasztékok sincsenek..
Nagyon érdekes, szóval ami odakint nagyban történt valójában még én élem éppen át plasztikusan élesben.. tehát az akkor energetikai változásnak kellett majd fél év mire a fizikai teremben élően megjelent, és ki tudja a többiekében mikor fog, és hogyan., és ez összeadódva nagy képben mikor és hogyan válik láthatóvá..
Talán a menekült áradatban ugyan ez látszik kifordultan nagyban, hisz ott nagy tömegek hagyták el a biztonságos földjüket, tehát a külső biztonságukat, biztosítékaikat, és keltek útra a bizonytalanban, na erre senki sem számított, hogy így is megjelenhet a változás odakint nagyban fizikai manifesztációként..
 
 
Judit Shana Pásztor

11.22. éjjel Ez Történik MOST a Jelenben:

Bolygó szintű Átmozdulás a pénz-mátrix energetikai mérlegben.

A legszélső külső-értékmérő (pénz) mátrix férfi-energetika tartópillére kilépett a bolygó teréből, felszabadítva ezzel a 3.dimenziós pénz-mátrix struktúrát.
Területileg Svájc-ban történt, ami eddig a legridegebb, legkülsőbb tartó-pont volt. 
Ezzel egy időben átbillent a mérleg az 5.dimenziós szívtér energia irányába. 
Mit von ez maga után?
Hogyan jelenik ez meg az emberek egyedi rendszerében?
Hogyan láthatjátok majd a külső képekben?

Egyedi szinten egyre inkább rántódik ki mindenki alól a külső pénz-alapú támaszték, és mivel még a legtöbb ember a (-) irányba fordulva van, így egymásba próbálnak majd visszafelé nyúlva megkapaszkodni, ahogy billen a mérleg, és rántódnak, csúsznak befelé, a nulla pont irányába, ahogy a képen láthatjátok.
A nulla pont az egyedi és bolygó szintű fordulás pont is egyben, és mindenki azon keresztül fog fordulni saját magában és összeadódóan is.
Sokan fogják azt a nulla pont szerű ürességet tapasztalni, hogy nem tudja, most hogyan tovább, mintha kicsúszna a talaj a lábuk alól. 
Tudd, hogy éppen a külső kapaszkodóidat veszíted el, és helyette a saját belső erődbe, energiádba saját belső magodba átkapcsolásra kaptál lehetőséget.
A bolygó szintű külső-biztosító rendszerek (Biztosító Társaságok) fognak bedőlni a legkülönbözőbb módokon, és ezzel egy időben egyéni szinten akik eddig tartották a biztosítókat, vagy elveszítik az oda befektetett külső értékmérőiket, vagy ha van eszük elkezdik megszüntetni a különböző biztosításiakat, amíg még van rá lehetőségük, és kapcsolnak át helyette a belső biztonság érzésükbe.
Tőzsdei és egyéb befektetések, részesedések, a külső-értékmérő fedezet átbillenése miatt erős zuhanásba vált majd a látható külső pénzpiaci képekben, mivel a külső bizalom-tényező átbillent a belső bizalom irányába. 
Ezt a a tőzsde világában úgy fog jelentkezni, mintha megrendült volna a befektetésekbe vetett bizalom.
Árfolyamok: az árfolyamok külső-értékmérős hangulati ingadozás játék összezavarodik, és nem tudják elérni többet az eddig ismert emberi tényezős hatásokat általa, amivel a háttérből eddig befolyásolni tudták az árfolyamok alakulását kívülről. Tehát az országok egymáshoz képesti alá-fölé rendeltség, ingadozás-különbségből szerzett nyereség játéknak vége mostantól.
Aranyfedezetről majd egy kicsit később írunk, a belső fedezet, aranyfrekvenciába való átkötésnek még nincs meg a stabil energetikai alapszerkezete.

Shana Judit

 
Judit Shana Pásztor fényképe.